BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Om African Spirit

Om African Spirit

OM OS

Om African Spirit

African Spirit er et rejsebureau skabt af personer, der elsker Afrika. Vi arrangerer kun rejser til det sydlige og østlige Afrika samt de omkringliggende øer i Det Indiske Ocean. Fælles for alle vores rejser er, at de kan skræddersys efter dine ønsker. Uanset om der er tale om safarirejser, aktiv ferie, badeferie, kør-selv rejser osv.

Vi skræddersyr alle rejser fra bunden og de rejseforslag, du finder her på siden er kun vejledende og ment som inspiration. Vi guider selvfølgelig til de største oplevelser på alle vores rejsemål og har en række anbefalede lodges for hver destination, men vi vil altid forsøge at skabe en rejse, der passer til jeres behov, efter vi har snakket sammen. Uanset hvilken rejse, I ønsker, går vi aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Med os kan du opleve det østlige Afrika med det rige dyreliv i Kenya og Tanzania, det sydlige Afrika, med Sydafrika, Namibia, Zimbabwe og Botswana. Sidst men ikke mindst, kan du kombinere safarirejsen med et smut til de eksotiske øer i det indiske ocean, Zanzibar, Seychellerne og Mauritius. Eller bare holde hele ferien ved det Indiske Oceans paradisagtige sandstrande. Det er op til dig!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.