BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Big Five Safari i Sydafrikas bush

Eksklusiv safari fuld af aktiviteter

8 dage fra 11.895,-

Big Five Safari i Sydafrikas bush

8 dage fra 11.895,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Udforsk det vilde dyreliv i privat reservat

På denne safarirejse oplever I Sydafrikas vilde natur med “the Big Five” og mange andre safaridyr, samtidig med at I kan nyde en hel uge i den samme skønne Kwafubesi Tented Safari Camp. Campen ligger i Mabula Private Game Reserve, hvor det kun er folk, der bor i reservatet, som kan køre i området. I kan også komme på særlige udflugter som morgenmad i bushen, stjernekigger-tur og safari på hesteryg. Denne rejse er ideel for større grupper, der ønsker at bo sammen uden at gå på kompromis med safarien.

Bemærk, at I skal være mindst fire personer for at få alle aktiviteterne i nedenstående program. Der er en aldersgrænse i denne camp på min. 12 år.

Foreslået rejseplan
DAG 1: ANKOMST TIL JOHANNESBURG

Safari Game Drive i SydafrikaVelkommen til Sydafrika! I lander kun en times tidsforskel hjemmefra, men i en helt anden verden. I flyver til millionbyen Johannesburg, men bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte ud i den vilde, afrikanske bush. Nærmere bestemt kører I til det private, malariafri vildtreservat Mabula Private Game Reserve, som ligger et par timers smuk køretur nord for Johannesburg.

Her vil I blive mødt med frokost og en lækker buffet, når I ankommer til den camp, hvor I skal bo den næste uge. Derefter skal I på turens første game drive, som er en køretur i safaribil, hvor I leder efter dyrene. Ved solnedgang stopper I og får en “sundowner drink” ude i naturen, inden I kører tilbage til campen for at spise middag og gå tidligt i seng.

Overnatning:

DAG 2: FUGLEKIGGERI OG LØVER

Malachite Sunbird i SydafrikaSå er det tidligt op, for I skal ud på en bird walk og kigge efter nogle af de mange eksotiske fugle, der lever her. Jeres guide vil føre jer rundt til fods og sørge for, at I kommer tæt på naturen på en anden måde, end når I kører rundt.

I kommer tilbage i campen og spiser morgenmad, og herefter kan I slappe af, nu hvor I har været tidligt oppe. I kan for eksempel tage en dukkert i poolen, spille kort i lounge-området eller tage en lur i jeres luksustelt.

Om eftermiddagen får I den første smagsprøve på big five safari, når I skal på lion tracking-tur, hvor I skal lede efter løver. Det er muligt at finde dem ved hjælp af telemetri, da løverne er udstyret med små elektroder, så selvom de lever frit, kan jeres guide finde dem.

Om aftenen er der middag ved ildstedet i jeres camp.

DAG 3: NÆSEHORN OG SAFARI PÅ HEST

Næsehorn i SydafrikaEndnu en tidlig start på dagen venter, for nu skal I ud på en to timers rhino tracking-tur. Her går I rundt i bushen med det formål at se næsehorn på tæt hold. Det er en ganske særlig oplevelse at stå på den samme jord som det store dyr foran jer.

Morgenmad, fritid og frokost får I i campen. Det er fordelen ved, at I bor det samme sted hele ugen: I kan slappe helt af og bare nyde omgivelserne, når I ikke er på udflugter fremfor at køre fra det ene reservat til det andet.

Senere skal I på safari på hesteryg, hvor I kommer ud og ser mange forskellige dyr i reservatet. Her lever både “the Big Five” (løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn), men også rovdyr som hyæner og sjakaler, græsædere som giraffer, zebraer, gazeller og antiloper.

DAG 4: GAME DRIVES OG STJERNEKIGGERI

Mælkevejen fra Karoo DesertSå har I efterhånden vænnet jer til at stå tidligt op, så det kan I lige så godt fortsætte med. I dag venter et tidligt game drive, hvor I kigger efter alle de kendte afrikanske dyr. Her har I mulighed for at se rovdyr på rov, da det er i de første af dagens timer, inden solen står for højt på himlen, at de er mest aktive.

Også eftermiddagen står på game drive, hvor I kan se endnu flere af Sydafrikas dyr og lære om, hvordan man finder dem i den vilde natur. I får en “sundowner drink”, som selvfølgelig skal nydes til synet af solen, der sænker sig over savannen.

På vej hjem til campen stopper I i den nærliggende Mabula Game Lodge, hvor I får serveret aftensmaden omkring levende ild. Tilbage i jeres egen camp står den på stjernekiggeri, hvor jeres guide vil vise jer stjernerne på den sydlige halvkugle.

DAG 5: MORGENMAD I NATUREN OG NÆSEHORNSFUGLE

Yellowbilled HornbillI dag skal I spise morgenmad i forhåbentlig uforglemmelige omgivelser. I står tidligt op og vandrer en behagelig tur til Mvubu Dam, som er et vandhul, der tiltrækker mange dyr. Her bliver der serveret en lækker, hjemmelavet morgenmad, som I kan nyde, mens I kigger ud over det blanke vand, og solens stråler kaster glans over det vildtvoksende, grønne buskads omkring dammen.

Om eftermiddagen besøger I Mabula Ground Hornbill Project, hvor den udrydningstruede sydlige hornravn lever i beskyttelse. Det er en sjælden fugleart med et specielt rødt hoved, og I kan blive meget klogere på, hvordan man arbejder for at bevare en truet dyreart.

Frokost og aftensmad får I i campen.

DAG 6: GAME DRIVES

Kalahari DesertEndnu et morgen-game drive er på programmet, og denne gang et lidt længere et på omkring tre timer. Til gengæld er der indlagt et stop, hvor I kan nyde en kop kaffe og et stykke rusk, som er en særlig sydafrikansk snack, mens bushen omkring jer vågner op, og I kan høre løvebrøl og fuglekvidder.

Morgenmad, fritid og frokost venter i campen, inden eftermiddagen byder på endnu et game drive. De mange udflugter betyder, at I har gode chancer for at se alle de dyr, I kunne ønske jer.

På vej tilbage til middag i campen er der endnu en “sundowner” til den smukke, røde solnedgang, man kan opleve på den afrikanske savanne.

DAG 7: GAME DRIVE OG GEPARDER

Cheetah i SydafrikaDen sidste hele dag på jeres sydafrikanske eventyr står selvfølgelig på mere big five safari. I skal på et tidligt game drive med kaffestop undervejs, tilbage og slappe af i campen og spise frokost, som I har gjort de andre dage.

Senere skal I på en cheetah tracking-tur, hvor I sammen med jeres specialiserede guide går ud i bushen for at se geparder. Det er en unik oplevelse at se de elegante kattedyr bevæge sig rundt i deres naturlige habitat, så det bliver ikke kedeligt at være safari, selvom I har gjort det syv dage i træk!

Der er afskedsmiddag i campen, hvor I kan fordøje et dejligt måltid og alle de store oplevelser, I har samlet sammen den seneste uge.

DAG 8: HJEMTUR

På den sidst dag får I en rolig formiddag med morgenmad, check ud og frokost i campen. Derefter bliver I kørt tilbage til Johannesburg i tide til at kunne nå jeres flyver hjem til Danmark.

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/02, 17/4 – 30/6 og 14/08 – 31/108 dagefra 12.795,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 16/4 og 1/11 – 19/128 dagefra 11.895,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/88 dagefra 13.595,- pr. pers.
Jul og nytår19/12 – 6/18 dagefra 16.995,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark til Johannesburg
 • Transfer tur/retur fra lufthavnen til campen
 • Indkvartering i safaritelte på Kwafubesi Safari Camp
 • Helpension
 • Fuldt safariprogram med de nævnte aktiviteter (ved mindst fire personer)
 • Professionel, engelsktalende guide
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/02, 17/4 – 30/6 og 14/08 – 31/108 dagefra 12.795,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 16/4 og 1/11 – 19/128 dagefra 11.895,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/88 dagefra 13.595,- pr. pers.
Jul og nytår19/12 – 6/18 dagefra 16.995,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark til Johannesburg
 • Transfer tur/retur fra lufthavnen til campen
 • Indkvartering i safaritelte på Kwafubesi Safari Camp
 • Helpension
 • Fuldt safariprogram med de nævnte aktiviteter (ved mindst fire personer)
 • Professionel, engelsktalende guide
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

OVERNATNINGSMULIGHEDER PÅ REJSEN

På denne tur overnatter I i samme camp under hele rejsen. Ønsker I en anden camp, så kontakt os for at høre om mulighederne.

OVERNATNING
Mabula Private Game Reserve
Kwafubesi Tented Camp

Den intime camp Kwafubesi ligger i det private reservat Mabula i det nordlige Sydafrika, kun små tre timers kørsel fra Johannesburg. Her bor I eksklusivt i luksustelte midt i den afrikanske bush, så I kan se og høre dyrene, selv når I ikke er på game drives.

Teltene er store kanvastelte bygget på træplatforme over jorden, så det mere minder om en hytte, og I har jeres egen terrasse uden for teltets indgang, hvor I kan sidde og nyde jeres morgenmad eller en drink til solnedgangen. Derudover har teltene behagelige dobbeltsenge med romantisk myggenet og eget badeværelse.

Lodgen har også en pool med liggestole til og en lounge med sofaer og bar, hvor I kan slappe af, når I ikke er på udflugter. Morgenmaden spiser I under solens tidlige stråler, og aftensmaden under stjernehimlen og med levende ild til at varme jer ved.

Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.