Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africanspirit.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Botswana rejse - Botswanas dyrerige og Victoria Falls - AfricanSpirit.dk
BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Botswanas dyrerige og Victoria Falls

Tusindvis af elefanter og verdens største vandfald

9 dage fra 25.895,-

Botswanas dyrerige og Victoria Falls

9 dage fra 25.895,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Kom tæt på Botswanas vilde dyreliv

Storslåede natur- og dyreoplevelser er i centrum på denne Botswana-rejse – og de er i absolut verdensklasse. På denne private luksussafari vil muligvis se så mange elefanter, at I ikke kan tælle dem. I vil sejle på floder fyldt med flodheste og krokodiller, og I har mulighed for at sætte kryds ud for alle dyr på listen over Afrikas “Big Five”. Det hele foregår i betagende, naturlige omgivelser, så husk kameraet!

Nedenstående rejseplan er ikke fast. Da vi kun arrangerer privat safari og transport, kan programmet tilpasses jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-5: OKAVANGO DELTA

Okawango Delta i BotswanaJeres rejse til nogle af Afrikas største vidundere starter i Maun i det nordlige Botswana, som I flyver til. Derfra bliver I kørt til jeres lodge, hvor I har mulighed for lige at “lande”, inden de store oplevelser begynder. De venter til gengæld lige uden for jeres dør. De første fem dage har I base i det unikke Okavango-delta, der er verdens største floddelta, der ikke ender i et hav, og som tiltrækker millioner af dyr.

Herfra kan I køre ud på game drives (køreture i safaribil, hvor I kigger efter dyrevildt) i de tørre områder og bådsafari på deltaets mange floder. Det vil især være om morgenen, eftermiddagen og aftenen, hvor I kommer ud, da det er her, dyrene er mest aktive, inden solen bliver for varm.

På disse ture er der god chance for at spotte “the Big Five”, som er løven, leoparden, bøflen, elefanten og næsehornet. Men her er meget andet vildt også. For eksempel geparder, flodheste, krokodiller, hyæner, zebraer, giraffer, antiloper og hundredvis af fuglearter.

Desuden kan I få en helt særlig, autentisk oplevelse ved at sejle på deltaet i en traditionel mokoro, som er de lokales kano, der er en udhulet træstamme. Flyd stille gennem de små kanaler, og lad den erfarne guide vise jer rundt i det specielle afrikanske vådområde, der ikke overraskende er på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Herfra kan I nyde udsigten til den grønne natur, sjældne fuglearter og tørstige elefanter. Blandt meget andet!

Alle måltider bliver serveret på den camp, hvor I bor i charmerende, små hytter. Her kan I også bruge timerne mellem udflugter til at slappe af i smukke omgivelser og lytte til løvebrøl og fuglesang i den omgivende natur.

Eksempler på overnatning:

Efter fire nætter her bliver I kørt og fløjet til jeres lodge i Chobe National Park

DAG 5-7: CHOBE NATIONAL PARK

Elefanter i Chobe RiverI ankommer til den anden helt store naturoplevelse på jeres Botswana rejse, Chobe National Park. Her venter flere storslåede syn! Parken er nemlig hjemsted for en masse elefanter, der kommer for at bade i Chobe River, som I kan komme helt tæt på og se, hvordan de store dyr lever i deres naturlige omgivelser. I tørre perioder anslås det, at omkring 85.000 elefanter holder til i Chobe National Park.

Floden er også fuld af flodheste og krokodiller, så I skal holde øjnene åbne efter disse store dyr, der ligger og slumrer i vandet. I kommer både ud at sejle på floden i en motorbåd, og I kommer ud at køre på game drives i nationalparken. Her kan I blandt andet forvente at se bøfler, løver, leoparder, antiloper, giraffer, zebraer, hyæner og mange andre. Er I fugleentusiaster, er livet omkring floden et sandt paradis, da her er registreret hundredvis af forskellige eksotiske fuglearter.

Alle disse oplevelser kan I fordøje i lodgen, hvor I opholder jer, når I ikke er ude på tur. Her er det op til jer selv, hvad I får tiden til at gå med, men vi kan anbefale at køle ned i poolen eller nyde udsigten over floden fra jeres hytte, der ligger højt på flodens bred.

Eksempler på overnatning:

I bliver kørt videre til Victoria Falls (cirka 1,5 time)

DAG 7-9: VICTORIA FALLS

Victoria Falls i ZambabweEfter vilde natur- og dyreoplevelser i Botswana, er det nu tid til krydse grænsen til nabolandet, Zimbabwe, hvor I ingen længe vil kunne fornemme det enorme vandfald Victoria Falls. Med en bredde på 1,6 kilometer er det verdens største vandfald, og det kan høres på flere kilometers afstand. Vandet falder over 100 meter på det dybeste sted og skaber en kæmpe sky af støvregn, der skjuler flodens dyb i en mystisk tåge. Derfor kalder de lokale vandfaldet Mosi-oa-Tunya, der betyder ”røgen, der tordner”.

Det er et helt unikt syn, som ikke kan beskrives retfærdigt uden at se det selv. Det er der til gengæld også rig mulighed for på denne tur. I bor i gåafstand til vandfaldet og kan nøjes med at nyde det på en gåtur mellem de forskellige udkigsposter eller få en guidet tur, hvor I kan lære mere om dette enestående naturfænomen.

Vil I lidt tættere på, kan I sejle på Zambezi-floden, som vandfaldet løber i. Eller I kan få den ultimative oplevelse med en helikoptertur over området, så I kan se det hele fra alle vinkler og mærke storheden af dette naturlige unikum.

Eksempler på overnatning:

Fra Victoria Falls flyver I hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/109 dagefra 29.995,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/129 dagefra 29.295,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/89 dagefra 25.895,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/19 dagefra 33.495,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Fly fra Khwai til Kasane
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Professionel, engelsktalende safari guide/chauffør
 • Guidet tur til Victoria Falls inkl. adgangsbillet
 • Sejltur ved solnedgangen på Zambezi-floden
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Ekstra aktiviteter
 • Visum

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/109 dagefra 29.995,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/129 dagefra 29.295,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/89 dagefra 25.895,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/19 dagefra 33.495,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Fly fra Khwai til Kasane
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Professionel, engelsktalende safari guide/chauffør
 • Guidet tur til Victoria Falls inkl. adgangsbillet
 • Sejltur ved solnedgangen på Zambezi-floden
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Ekstra aktiviteter
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Victoria Falls
Mandebele Lodge

Mandebele Lodge er et lille, hjemligt indkvarteringssted, som ligger centralt i byen Victoria Falls. Der er 10 minutters gang til alle centrale butikker og restauranter og en halv times gang til selve vandfaldet.

Der er fire værelser i lodgen, hvoraf tre af dem er tripleværelser og det sidste er et dobbeltværelse. Værelserne er rummelige, har badeværelse en suite og er indrettet med inspiration fra lokal afrikansk stil.

I haven er en pool og terrasse, hvor I kan slappe af, når I ikke er ude at opleve det imponerende vandfald.

Morgenmad er inkluderet.

MELLEMKLASSE
Moremi Game Reserve / Okavango Delta
Khwai Guest House

I den lille landsby Khwai ligger den intime camp Khawi Guest House, som tilbyder en autentisk oplevelse med Botswanas kultur og natur. Med sin placering ved indgangen til Moremi Game Reserve er I allerede, hvor dyrene er, så det er nemt at komme på game drives flere gange om dagen uden at bruge tid på transport.

Der er seks små huse med plads til to i hver - i dobbelt- eller enkeltsenge - og eget badeværelse en suite. Indretningen er lys og rar, og der er elektricitet og myggenet på værelset. Badeværelset er nydeligt og har åbent foroven, så I kan stå under bruseren og lytte til naturens lyde.

Alle måltider serveres i campens overdækkede fællesområde eller ved bålpladsen, hvor I også kan sidde og hygge jer om aftenen. Khwai Guest House er en komfortabel og hyggelig rede midt i Botswanas vilde natur.

Xobega Island Camp

Xobega Island Camp er en charmerende camp af kanvastelte midt i det fantastiske Okavango Delta. Her bor I midt i den dyrerige natur og kan ligge og falde i søvn til lyden af de mange fugle, der lever i området. Teltene er simple, men pæne, og omgivelserne og indretningen giver en autentisk safarioplevelse.

Campen består af 10 klassiske safaritelte, der hver har et udendørs badeværelse en suite. I hvert telt er der to sengepladser med myggenet omkring, og udenfor er der en simpel bruser (bucket shower) og et økovenligt, kemisk toilet. Det er indhegnet af kanvas, så I har privatliv.

Derudover er der et spisetelt og loungeområde, hvor I får mad og kan sidde og hygge jer om aftenen omkring levende ild under stjernehimlen.

Sango Safari Camp

Sango Safari Camp ligger i Khwai-området i udkanten af Okavango-deltaet. Denne del er kendt som den tørre del, men I er stadig tæt på Khwai River, som tiltrækker massevis af dyr, og derfor tilbyder denne camp masser af dyreoplevelser lige uden for døren - både på land og vand.

Campen består af 6 telte med plads til 12 personer i alt. De er indrettet i klassisk safaristil med håndlavede møbler, men tilført moderne, komfortable faciliteter som et rigtigt toilet og en blæser i soveværelset. Værelserne kommer med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, badeværelse en suite og udendørs bruser.

Campen har også et stort fællestelt med spiseområde, lounge, bar og en terrasse med en lille pool og god udsigt over naturen.

Tuskers Bush Camp

Tuskers Bush Camp ligger ved grænsen til Moremi Game Reserve, midt ude i den afrikanske bush, omgivet af tusindvis af akacietræer. Dyrene er lige uden for jeres dør, og I har dem helt for jer selv, samtidig med at I kan sove trygt om natten, da campen bliver bevogtet.

Der er otte telte med plads til to i hver. De er i klassisk safaristil og hyggeligt indrettede med myggenet omkring de fint opredte senge. Hvert telt har deres eget badeværelse en suite med toilet og et såkaldt bucket shower.

I campens centrum er et fællesområde, hvor I kan sidde omkring et bål under åben himmel, eller inde under det overdækkede spiseområde, hvor I også kan lave en kop kaffe eller te. Her får I også serveret alle måltider.

Chobe National Park
Chobe Safari Lodge

Chobe Safari Lodge er en stor, luksuriøs lodge, der minder mere om et hotel end en safari-indkvartering. Lodgen ligger på Chobe-flodens bred og indgangen til Chobe National Park, og så er der ikke langt til Victoria Falls (Zimbabwe), så den er et godt udgangspunkt for mange oplevelser.

Lodgen har 46 dobbeltværelser med eget badeværelse, aircondition, tv og privat terrasse. Derudover er der mere familievenlige værelser og private, afsides huse, hvor I kan få hele huset for jer selv. Endelig er der campingplads på området, hvor man kan slå sit telt op og benytte lodgens bade og fællesområder.

Der er desuden en pool og liggestole omkring den, lounge, bar og en stor restaurant, der serverer alle måltider.

Victoria Falls
Victoria Falls Rainbow Hotel

Dette store hotel ligger i fredelige omgivelser, men i gåafstand til både byens centrum og vandfaldet. Der er en stor, grøn have, en tagterrasse og et poolområde, som er dejligt at have, når I ikke er nede ved vandfaldet.

Der er 88 værelser, der kommer i forskellige størrelser, så de passer til alle rejsende. Alle værelser har egen balkon, aircondition, myggenet, tv og udstyr til at lave kaffe og te.

Der er to restauranter på hotellet. Den ene specialiserer sig i afrikansk mad, mens den anden har et internationalt udbud, så der skulle gerne være noget for alle smagsløg.

The Kingdom Hotel

The Kingdom Hotel er et stort resort med en super beliggenhed i Victoria Falls. Det er det hotel i Zimbabwe, der ligger tættest på vandfaldet, så I skal ikke bruge lang tid på at komme ned og se det majestætiske naturvidunder helt tæt på.

Hotellet har 294 værelser, hvoraf 74 af dem er store nok til en familie eller gruppe på fire. Værelserne er indrettet i varme farver efter den afrikanske tradition og har alle aircondition. Mange af dem har også en privat balkon.

Der er tre restauranter på hotellet: en hovedrestaurant, hvor der er morgenbuffet hver dag, et steakhouse og en italiensk restaurant.

Derudover er der tre pools, fire barer, et kasino og et spa-område.

Batonka Guest Lodge

I den stille del af den populære by Victoria Falls ligger den nydelige Batonka Guest Lodge, hvor I kan bo i fredelige, grønne omgivelser kun tre kilometer fra udsigtsposterne til den helt store attraktion, det enorme vandfald.

Lodgen har 22 værelser med plads til to, badeværelse, tv, internet, aircondition og udsigt til en velholdt have. Her finder I også en pool, hvor I kan nyde Zimbabwes sol, når I trænger til at slappe af.

Der er inkluderet en fuld English Breakfast, og det er muligt at bestille god, hjemmelavet mad til frokost og aften, hvis I ikke vil finde noget ude i byen. Den kan både nydes inde og ude i hotellets restaurant.LUKSUS
Moremi Game Reserve / Okavango Delta
Kadizora Camp

Kadizora Camp ligger i den nordlige del af Okavango-deltaet, hvor det er muligt at få naturen helt for sig selv, og hvor mulighederne for fiskeri og fuglekiggeri er sublime.

Denne luksuscamp har 10 rummelige telte med en dobbeltseng/to enkeltsenge i hvert. Alle telte har eget badeværelse en suite og egen terrasse med udsigt. Det hele er meget lækkert indrettet med god plads, store senge og siddepladser.

Campen har også et stort fællesområde med opholdsrum, spisetelt og et ildsted, hvor I kan sidde rundt om bålet under åben himmel og lytte til dyrene omkring jer om aftenen.

Pom Pom camp

Pom Pom Camp er en miljøvenlig luksuscamp, der ligger i hjertet af Okavango-deltaet og lige vest for Moremi Game Reserve. Derfor kan I både komme på bådsafari i floddeltaet og game drives på land inden for korte afstande.

Campen består af ni telte i traditionel safaristil med badeværelse en suite og halvåbent brusebad. Teltene ligger under skyggefulde træer og har kig til Pom Pom-lagunen, hvor du kan være heldig at se dyr. Der er også et familietelt med plads til fire.

I campen finder du også en pool og et stort fællesområde med plads til at spise, slappe af og sidde og hygge, når I ikke er på udflugter.

Chobe National Park
Bakwena Lodge

Bakwena Lodge er en luksuriøs øko-lodge, der ligger på Chobe-flodens bred.

Lodgen har 15 private hytter, der er bygget blandt træerne og nærmest går i et med naturen. De er smagfuldt lavet og har alle en lille terrasse, hvor I kan nyde udsigten over floden.

Der er en naturlig pool, som renses af planter, hvor I kan få en dukkert, når I ikke er på game drives eller bådsafari. I får alle måltider i restauranten, som også har vandudsigt, og i lounge-området kan I sidde flere sammen og lytte til fuglenes fløjten og flodhestenes grynten.

Elephant Valley Lodge

Elephant Valley Lodge er en mindre luksuslodge, som ligger ved grænsen til Chobe National Park. Den ligger med udsigt over Lesoma Valle og tæt ved grænsen til Zimbabwe, så du kan nemt tage en dagtur til Victoria Falls.

Lodgen har 20 rummelige telte, der hver har badeværelse en suite, blæser, elektrisk opvarmede tæpper (om vinteren), hårtørrer, stikkontakter og mulighed for at lave kaffe og te. Otte af dem har udsigt over dalen og et vandhul, mens 12 ligger i lodgens have ud til poolen.

Udover pool har lodgen andre restaurant og andre fællesområder, hvor I kan sidde og kigge efter dyr, der søger mod vandhullet i dalen. Her kommer for eksempel elefanter, giraffer, bøfler, antiloper og mange flere, så der er safari lige for øjnene af jer, når I spiser og slapper af.

Victoria Falls
Victoria Falls Safari Lodge

Denne lodge ligger i udkanten af Victoria Falls og dermed også længere væk fra vandfaldet (cirka fem kilometer), men til gengæld har det den smukkeste placering og udsigt over savannen, og den minder mere om at være på safari end at være i en turistby som Victoria Falls.

Alle hotellets 72 værelser har en privat balkon, så I kan nyde den fantastiske udsigt i fred og ro. Derudover er værelserne rummelige og luksuriøst indrettede i varme farver og en moderne, men hjemlig stil.

Der er to restauranter i lodgen, hvor den ene er i en såkaldt “boma”, som er en rund, traditionel afrikansk spisesal, hvor der også er forskellige optrædener om aftenen. Her serverer de en afrikansk buffet, mens den anden har et internationalt menukort og en alsidig morgenmadsbuffet.

Der er også en pool i lodgen og en terrasse, hvor I kan slappe af og se, om I kan spotte vilde dyr på savannen.

A’Zambezi River Lodge

A’Zambezi River Lodge er et stort, pænt hotel, der ligger ned til Zambezi-floden, som er den, der løber ned i vandfaldet. Hotellet ligger cirka fem kilometer fra byen Victoria Falls, men til gengæld ligger det i fredelige, smukke omgivelser. Der er en stor have, god plads og en afslappet stemning.

Hotellet har 87 værelser i forskellige størrelser og standarder. Alle værelser har aircondition, tv, myggenet, minibar og mulighed for at lave kaffe og te. De fleste har en balkon, der vender ud mod floden, mens resten vender ud mod haven og den omkringliggende natur.

Der er en forfriskende pool, to restauranter, to barer, et læserum og den store have, hvor I kan slappe af og hygge jer.Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.