BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Garden Route og Kruger safari

Fantastiske Cape Town, smukke kystlinjer og vildt dyrerige

15 dage fra 14.995,-

Garden Route og Kruger safari

15 dage fra 14.995,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Kør på eventyr ad sceniske Garden Route

I dette rejseforslag får I det bedste af Sydafrikas smukke og vilde natur. Vi foreslår at starte i Cape Town og vinregionen Winelands, inden I kører den berømte tur Garden Route på Sydafrikas sydkyst, hvor der venter hvalsafari, charmerende kystbyer og lækker mad. Herefter kan I komme på en fire dages safari i Sydafrikas store Kruger National Park. Her lever Afrikas “Big Five” og mange andre kendte safaridyr, som I har gode chancer for at se.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-4: CAPE TOWN

Cape Town i SydafrikaI ankommer til Sydafrikas næststørste by, Cape Town. Byen er omgivet af det berømte bjerg Table Mountain og det glimtende Atlanterhav, som kan ses stort set fra alle steder i byen. Ikke nok med disse smukke omgivelser har byen også hvide sandstrande, et stort udvalg af spændende aktiviteter og udflugter inden for en overskuelig afstand. Derfor skyder I rejsen i gang med tre nætter i den spændende storby.

Vi anbefaler en dagstur til det gamle fængsel på Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i over 17 år. Derudover der en flot tur til Cape Peninsula, hvor I kommer ned til det sydvestligste punkt af Afrika, Kap Det Gode Håb, og forbi Boulders Beach, som også er kendt for at være de sydafrikanske pingviners levested.

I skal næsten også en tur op på bjerget i Table Mountain National Park. Er I sportsinteresserede, kan I også besøge det imponerende stadion, der blev bygget til VM i fodbold i 2010. Er I mere til kunst og kultur, er der en blomstrende musik- og kunstscene i byen, så dagene kan også fyldes med besøg på museer og aftenerne på spillesteder.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Cape Town:

 • Robben Island
 • Dagstur til Cape Peninsula
 • Table Mountain National Park
 • Nyd byens musik, kunst og mad

Fra Cape Town kører I til Winelands (cirka 1 time)

DAG 4-6: WINELANDS

WinelandsIkke langt fra storbyen finder I den berømte vinregion med det passende navn Winelands. Her bliver meget af den sydafrikanske vin, man får derhjemme, produceret. Over 500 vingårde ligger i området, og byerne Stellenbosch, Franschhoek og Paarl er nogle af de mest kendte. Vi kan hjælpe med at finde et hyggeligt, lille sted at bo, så I kan nyde et par dage med vinsmagning og god mad uden at skulle haste videre.

Vi anbefaler at tage på en tur, hvor I kommer rundt til forskellige vingårde og smager forskellen på de forskellige druer og omgivelserne, de dyrkes i. Desuden skal I nyde køre- og gåture i området, da det er et frodigt, bakket terræn med lange vinranker og en afslappet stemning.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Winelands:

 • Vinsmagningstur
 • Køre- og gåture i regionen
 • Spis på lokale gårde med fantastisk vin til

Efter Winelands går turen til Hermanus (cirka 1,5 time)

DAG 6-8: HERMANUS

Pukkelhval i HermanusNu er det tid til at komme ud til havet! Næste stop er den smukke kystby Hermanus. Hvis verden havde en hovedstad for hvalsafari, ville det højst sandsynligt være Hermanus. Her kommer de sydlige rethvaler nemlig forbi i store flokke mellem juli og december. Så rejser I i denne periode, er det et must på jeres tur at se de enorme dyr.

Eftersom de kan blive op til 18 meter lange, og med jævne mellemrum springer op fra havoverfladen, er det muligt at se dem fra udkigsposter på klipperne på land. Men I kan også komme ud at sejle på en hvalsafari, hvor I kommer tættere på de fascinerende dyr.

Er I klar på mere adrenalinfremkaldende dyreoplevelser, kan I køre en tur til den nærliggende by Gansbaai. Her kan I prøve det grænseoverskridende cage diving, hvor I bliver sænket ned i havet i et jernbur og står ansigt til ansigt med de store hvidhajer, der lever her.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Hermanus:

 • Hvalsafari
 • Cage diving i Gansbaai

Herefter kører I videre til Knysna længere oppe ad kysten (cirka 4,5 timer)

DAG 8-10: KNYSNA

KnysnaI skal endelig ikke skynde jer hertil! Ikke fordi her ikke er noget at komme efter – for det er der! – men fordi vejen fra Hermanus til Port Elizabeth er en del af den kendte Garden Route, som er et smukt område, hvor uspolerede kystlinjer og frodig skov blomstrer i en smuk “have” på Sydafrikas sydkyst. Kør, så I har tid til at stoppe op undervejs og nyde turen.

I Knysna kan I opleve det kraftfulde hav, der vælter ind over klipperne ved the Heads, som er en smal kanal fra havet ind til bugten, hvor byen ligger. Tag en sejltur på bugtens stille vand, hvorfra I har en betagende udsigt over vand, klipper og grønt. De betagende omgivelser kan også nydes med lidt mere spænding på et surfboard, i en bungy jump-elastik eller en mountainbike. Knysna har masser af muligheder for udendørs aktiviteter for alle. Og husk at spise på byens mange restauranter, der serverer fisk og skaldyr friskfanget fra vandet uden for døren.

Fra Hermanus kan I også besøge byen Oudtshoorn, som er kendt for sine mange strudse. Byen blev rig på strudsefjer, -skind og -kød, dengang strudsepels var på mode i Europa. I dag findes stadig store strudsefarme, som I kan besøge og høre om byens historie med det alternative guld.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Knysna:

 • Sejlture i bugten
 • Udendørs aktiviteter i naturen
 • Spis frisk skaldyr
 • Strudsefarm i Oudtshoorn

Fra Knysna går turen ad Garden Route til Port Elizabeth (cirka 3 timer)

DAG 10-12: PORT ELIZABETH

Port ElisabethPort Elizabeth er enden på jeres køretur ad Garden Route. Her har I et par dage til at slappe af, inden I skal på safari. Og afslapning er nemt at finde i denne kystby. Godt nok er det en storby, hvor I kan shoppe, spise og gå ud om aftenen, men meget af byens liv er centreret på de lange sandstrande, der ligger på kysten. Så nyd dagene på langs, bliv afkølet i det friske vand i Algoa Bay, hvor Det Indiske Ocean bølger ind, og få købt de sidste souvenirs eller ting til jeres safari.

Lyder det for kedeligt, kan I besøge den nærliggende Addo Elephant National Park, som kun er en times flot køretur væk. Her kan I skyde dyreoplevelserne i gang med de hundredvis af elefanter, der lever i beskyttelse i parken.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Port Elizabeth:

 • Afslapning på stranden
 • Shopping og byliv
 • Addo Elephant National Park

I afleverer jeres bil i Port Elizabeth lufthavn og flyver til Johannesburg, hvorfra I tager på safari (cirka 1,5 time)

DAG 12-15: KRUGER NATIONAL PARK

Game drive i Kruger National ParkSå er det blevet tid jeres safari i Sydafrika! I lander i Johannesburg og bliver hentet af en lokal guide, som skal vise jer rundt til de vilde dyr i Kruger National Park de næste fire dage. I kører til den berømte park, checker ind på jeres lodge, hvor I sover de næste tre nætter, og får tid til at slappe lidt af, inden eftermiddagen byder på turens første game drive. Et game drive er en køretur med guide ud i naturen for at spotte dyrevildt, og det er primært sådan, I kommer til at opleve dyrene.

Kruger National Park er berømt, fordi den har så mange forskellige vilde dyr på ét sted. Og så er der mange hundredtusinder af dem. Nogle af de vigtigste er “the Big Five”, som er topmålet for mange turister på safari i Sydafrika: en løve, en leopard, en bøffel, en elefant og et næsehorn. Dem kan I alle sammen finde i Kruger, men også mange flere dyr, som er lige så fascinerende at komme tæt på. For eksempel flodheste, zebraer, giraffer, antiloper og hundredvis af fuglearter.

Efter første game drive får I aftensmad i lodgen og en god nats søvn, inden I skal tidligt op på anden safaridag.

Her kommer I på et morgen-game drive, hvor dyrene er særligt aktive, inden solen står for højt på himlen, og det bliver for varmt for dem at bevæge sig, jage og spise. Herefter kan I nyde en lækker brunch ved borde, der er sat ud i bushen. Om aftenen er der endnu et game-drive og en middag i lodgen.

På tredje safaridag har I mulighed for at komme på en såkaldt bush walk, hvor I sammen med jeres guide kan udforske den vilde natur til fods fremfor kun at betragte den fra safaribilens sæder. Derudover er der flere game drives på programmet i løbet af dagen og næste morgen.

Det præcise program afhænger dog lidt af, hvilken lodge I bliver indkvarteret på. De tilbyder forskellige aktiviteter hvert sted, men én ting er sikkert: I kommer til at se masser af dyr!

Eksempler på overnatning:

Det er inkluderet:

 • Mellemklasse eller luksus indkvartering (på eksempelvis Grand Kruger Lodge, Mjejane River Lodge eller Kapama River Lodge)
 • Halvpension
 • Game drives

I bliver kørt tilbage til Johannesburg, hvorfra I flyver hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2, 17/4-30/6 og 14/08 – 31/1015 dagefra 16.195,- pr. pers.
Lavsæson1/3-16/4 og 1/11-19/1215 dagefra 14.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/815 dagefra 17.895,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/115 dagefra 21.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Fly fra Port Elizabeth til Johannesburg
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Billeje fra dag 1 til 12
 • Transfers tur/retur fra Johannesburg lufthavn til indkvartering
 • Halvpension under safariophold
 • Transport i safarikøretøj med engelsktalende guide
 • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2, 17/4-30/6 og 14/08 – 31/1015 dagefra 16.195,- pr. pers.
Lavsæson1/3-16/4 og 1/11-19/1215 dagefra 14.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/815 dagefra 17.895,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/115 dagefra 21.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Fly fra Port Elizabeth til Johannesburg
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Billeje fra dag 1 til 12
 • Transfers tur/retur fra Johannesburg lufthavn til indkvartering
 • Halvpension under safariophold
 • Transport i safarikøretøj med engelsktalende guide
 • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Cape Town
Altona Lodge

Altona Lodge er et lille, men praktisk og komfortabelt hotel i Cape Town. Det ligger en kort gåtur fra det attraktive havneområde V&A Waterfront og det store stadion, der lagde græs til VM i fodbold i 2010, og under tre kilometer fra downtown.

Der er 17 værelser af forskellig størrelse. Fire af dem er dobbeltværelser med privat badeværelse en suite. 13 er private værelser med adgang til fælles badeværelse. De kommer både med enkeltsenge, dobbeltsenge og køjesenge.

Det er muligt at få morgenmad og vasket tøj på hotellet, hvis man beder om det.

Kruger
Grand Kruger Lodge

På den sydlige grænse til Kruger National Park, lige ved floden Crocodile River, ligger denne lodge. Det er i et område med en høj koncentration af vildt, og da lodgen ikke er indhegnet, kan I være heldige at få besøg af giraffer, gnuer, zebraer, aber og fredelige, mindre dyr.

Standarden i Sydafrika er generelt højere end i Østafrika, så selvom dette er basis, er Grand Kruger Lodge som et pænt hotel med aircondition, minibar, komfortable dobbeltsenge og hvad der ellers hører til. I kan bo op til fire personer i de større værelser.

Lodgen har en udendørs pool og en spa-afdeling, hvor I kan blive forkælet efter en lang dag på safari. Der er en restaurant, der serverer morgenmad og aftensmad på faste tidspunkter, og mindre måltider kan købes hele dagen.

Umlani Bushcamp

Umlani Bushcamp ligger i det private reservat Timbavati Nature Reserve, som er en del af Kruger-området. Det er en intim camp indrettet med naturlige materialer for at give en autentisk bush-oplevelse.

I kan bo i simple, men charmerende hytter med en komfortabel dobbeltseng med myggenet og eget badeværelse. Der er også familiehytter, der har to enkeltsenge udover dobbeltsengen.

Hvis I vil have en ekstraordinær oplevelse, er det også muligt at bo i et lille hus 2,5 kilometer fra campen, hvor I kan være helt alene med lydene og duftene fra den afrikanske bush.

Der er en pool med hængekøjer omkring, hvor I kan slappe af om eftermiddagen, og om aftenen kan I nyde en drink i baren. Alle måltider bliver serveret i lodgens boma, som er en traditionel, rund hytte med levende ild i midten.

Port Elizabeth
Amani Guest Lodge

“Amani” betyder fred på swahili, og det lever denne lodge helt op til. Det er et lille sted i en frodig have, så selvom I er i byen, er der fred her. Lodgen ligger en kort køretur fra både lufthavnen, stranden og byens restauranter og butikker.

Der er otte værelser i lodgen. Nogle af dem er klassiske dobbeltværelser, mens andre har ekstra senge til børn. De er rene og pæne og har alt, hvad man behøver på et hotelværelse.

I lodgens have er der en pool og liggestole, hvor I kan ligge og slappe af, hvis I ikke vil på stranden. I kan også nyde morgenmaden i haven.

Beachwalk Bed and Breakfast

Beachwalk Bed and Breakfast ligger i det sydlige kvarter Summerstrand, helt ned til vandet. Her skal I derfor ikke gå længere end 100 meter, før I er på den populære Hobie Beach.

I kan også gå lige ned på gå- og cykelstien, der løber langs vandet, og begive jer ud på en flot spadseretur. I kan også bare blive på hotellet og nyde haven, poolen og de dejlige værelser.

Der er både dobbeltværelser, værelser med to enkeltsenge og familieværelser. Alle er romantisk og komfortabelt indrettet med en lille terrasse ude foran. Der er også, så I kan lave te og kaffe, som I kan sidde derude og nyde.

I får en dejlig, fyldig morgenmad på stedet.

Cape Town
Victoria & Alfred Waterfront

Victoria & Alfred Waterfront er et charmerende, historisk hotel i et gammelt varehus fra 1904, der ligger helt nede på havnekajen. Den ikoniske bygning er opkaldt efter dronning Victoria og hendes søn prins Alfred, der var med til at grundlægge havnen, der stadig i dag hedder V&A Waterfront. Hotellets beliggenhed er med andre ord helt fantastisk, da det er omkring havnen, byens liv foregår.

Der er 68 værelser, hvoraf halvdelen har udsigt til havet og Table Mountain, mens den anden halvdel har udsigt til havnepladsen. Alle værelser har en king size seng, badeværelse en suite, siddeområde, aircondition, tv, minibar, værdiboks mm.

Hotellet har en restaurant ud til vandet, hvor I kan nyde både morgenmad, frokost og aftensmad - også med udsigt til både hav og byens kendte bjerg.

Hermanus
Windsor Hotel

Helt ud til kysten og med udsigt til de dramatiske bølger ved Hermanus ligger dette gode, budgetvenlige hotel. Beliggenheden bliver ikke bedre, når I skal besøge den lille kystby, der mest er kendt for de store rethvaler, der besøger farvandet hvert år.

Nogle af værelserne har havudsigt, så I kan nyde det fantastiske hav, mens I ligger i jeres seng. Alle værelser har komfortable senge, der kan arrangeres som to enkeltsenge eller en dobbeltseng, badeværelse og gratis wifi.

Der serveres en morgenmadsbuffet på hotellet. For resten af måltiderne er byens restauranter og caféer inden for gåafstand.

Winelands
Goedemoed Farm Guest House

Goedemoed Farm Guest House er en charmerende vingård med to værelser i udkanten af vinbyen Paarl. Her kan I få en autentisk oplevelse af området, og I er tæt på de andre kendte vinbyer, så I kan nemt køre ud til berømte vingårde.

Huset er et traditionelt gårdhus i en grøn have med udsigt til vinranker og Paarl Mountains, så der er en afslappet atmosfære. De to værelser er nyligt istandsatte og rummelige med plads til to eller tre. De har eget badeværelse, samt egen terrasse med udsigt til haven, hvor der er pool, og bjergene i baggrunden.

I kan selv lave kaffe og te, og I får frisk mælk og det særlige sydafrikanske brød “rusks”. Hvis I vil have en rigtig morgenmad, kan det arrangeres.


MELLEMKLASSE
Cape Town
Cape Town Hollow Boutique Hotel

I hjertet af Cape Towns centrum ligger dette moderne hotel. Det er nyistandsat, så her får I et nydeligt midlertidigt hjem på jeres rejse til Sydafrikas hovedstad. Det ligger i gåafstand til utallige caféer, restauranter, barer og butikker i downtown. Derudover er det tæt på havneområdet V&A Waterfront og Table Mountain National Park.

Der er 56 værelser med privat badeværelse, aircondition, tv, wifi og mulighed for at lave kaffe og te på værelset.

Hotellet har en lille udendørs pool, samt en restaurant, der har åbent til morgen, frokost og aften, hvor I kan spise med udsigt til det berømte Table Mountain.

SunSquare Cape Town City Bowl

SunSquare Cape Town City Bowl er et nyt, moderne hotel i hjertet af Cape Town. Med sine 14 etager er der udsigt til både byen, bjerget Table Mountain og havnen fra hotellets rooftop bar.

Hotellet har 202 værelser, heraf er 93 familieværelser og 2 suiter. Alle værelser er moderne og komfortabelt indrettet med alle nødvendige faciliteter.

Der er en afslappet restaurant på nederste etage, hvor man kan spise hele dagen. Der er også en opvarmet, indendørs pool og et moderne fitnesscenter - begge dele med store glasvinduer, så der er udsigt over den smukke by.

Kruger
Mjejane River Lodge

Denne lodge ligger i det private reservat Mjejane Rive Lodge i den sydlige del af Kruger-området. Lodgen ligger ved bredden af Crocodile River, så I har udsigt til dyr, der kommer og drikker ved floden, mens I selv sidder og drikker en drink eller bare slapper af i lodgens have.

Der er 17 værelser af forskellig størrelse og standard. Alle har dog privat badeværelse en suite, hårtørrere, minibar og muligheden for at lave kaffe og te, som kan nydes på den private terrasse foran alle værelserne.

Lodgen har en pool, hvor I kan blive afkølet i de varme timer midt på dagen, og en restaurant, der laver mad til jer morgen, middag og aften.

Kapama River Lodge

Kapama River Lodge er en stor, luksuriøs lodge beliggende i Kapama Private Game Reserve, som ligger i den vestlige del af Kruger-området. I er tæt på parken, når I skal på game drives, og der er endda et lille vandhul ved lodgen, så I kan være heldige at se elefanter og bøfler, mens I sidder i lodgen.

Lodgen har 64 værelser, en stor pool og forskellige fællesområder, hvor I kan slappe af og hygge jer i de naturlige omgivelser. Der er også en stor spa for lidt ekstra forkælelse.

I kan bo i almindelige dobbeltværelser, familieværelser med plads til fire og mere luksuriøse suiter.

Alle måltider bliver serveret i lodgens restaurant, hvor der er fokus på afrikanske retter lavet på friske, lokale råvarer. Der er masser af vildt på menuen, men også gode vegetarmuligheder.

Cape Town
Cape Town Hollow Boutique Hotel

I hjertet af Cape Towns centrum ligger dette moderne hotel. Det er nyistandsat, så her får I et nydeligt midlertidigt hjem på jeres rejse til Sydafrikas hovedstad. Det ligger i gåafstand til utallige caféer, restauranter, barer og butikker i downtown. Derudover er det tæt på havneområdet V&A Waterfront og Table Mountain National Park.

Der er 56 værelser med privat badeværelse, aircondition, tv, wifi og mulighed for at lave kaffe og te på værelset.

Hotellet har en lille udendørs pool, samt en restaurant, der har åbent til morgen, frokost og aften, hvor I kan spise med udsigt til det berømte Table Mountain.

SunSquare Cape Town City Bowl

SunSquare Cape Town City Bowl er et nyt, moderne hotel i hjertet af Cape Town. Med sine 14 etager er der udsigt til både byen, bjerget Table Mountain og havnen fra hotellets rooftop bar.

Hotellet har 202 værelser, heraf er 93 familieværelser og 2 suiter. Alle værelser er moderne og komfortabelt indrettet med alle nødvendige faciliteter.

Der er en afslappet restaurant på nederste etage, hvor man kan spise hele dagen. Der er også en opvarmet, indendørs pool og et moderne fitnesscenter - begge dele med store glasvinduer, så der er udsigt over den smukke by.

Knysna
Protea Hotel by Marriott Knysna

Dette hotel er et stort, moderne hotel under den internationale Marriott-kæde. Det ligger meget centralt i havnebyen Knysna og helt ned til vandet, så der er direkte udsigt til vandet, og beliggenheden er super, hvis I vil ud at udforske den lille by.

Værelserne er mange og kommer i forskellige standarder og størrelser, alt efter hvem I er. De er nydeligt indrettet og har alt, hvad man kan forvente af et internationalt hotel.

Der er en opvarmet pool med liggestole, hvor I kan slappe af efter en aktiv dag i naturen. Eller I kan forkæle jer selv med en massage i hotellets wellness-afdeling.

Når det kommer til mad, er der fire forskellige restauranter, så der skulle være lidt for enhver smag.

Rose Roc

Rose Roc er et lille, charmerende hotel, der egner sig godt til en romantisk tur eller en fredelig familietur. Det er ét stort hus, der ligger lidt hævet over vandet, så der er en super udsigt over lagunen, og det er omgivet af grønne træer, så der er god privatliv.

Der er seks stilfuldt indrettede værelser med eget badeværelse og egen balkon, hvor I kan sidde og nyde udsigten over lagunen. Som en ekstra lille luksus er lagnerne af egyptisk bomuld, og produkterne på badeværelset er økologiske.

Der er en stor, hjemmelavet morgenmad på hotellet. Til frokost og aftensmad kan I gå ind til byens centrum, hvor der er masser af muligheder. Det tager et kvarters tid.

Der er også en pool og en lounge, hvor I kan slappe af, når I ikke er ude i byen eller naturen.

Hermanus
Misty Waves Boutique Hotel

Misty Waves Boutique Hotel ligger helt ned til kystvejen, og der er ingen bygninger mellem hotellet og havet, så I kan nyde udsigten fra stort set alle rum på hotellet. I kan desuden gå lige ned på de berømte klipper og kigge efter hvalerne fra land.

Værelserne er store og indrettet i en gammel, romantisk stil. De kommer i forskellige standarder og størrelser, så de egner sig både til familieferie og intim parferie. Alle har eget badeværelse en suite, og de fleste har egen balkon med udsigt til havet.

Der er en pool i haven, og der er en restaurant, der serverer en inkluderet morgenmadsbuffet. Restauranten drives af folk udefra og er ret populær, så her kan I med fordel også spise frokost og aftensmad.

Winelands
Spier Wine Farm

Den kendte vinproducent Spier har lavet vin i Winelands siden 1692 og er stadig en af de store spillere i området. Udover deres gamle vingård med vinsmagning og et par restauranter har de også et charmerende hotel uden for vinbyen Stellenbosch. Der kan I bo, hvis I vil se, hvor den populære vin, som også drikkes hjemme i Danmark, faktisk bliver dyrket og samtidig få en luksuriøs oplevelse.

Værelserne er lækkert indrettet i klassisk sydafrikansk gård-stil, men nyistandsat med en romantisk og komfortabel hånd. Alle værelser er store og lyse, og de har eget badeværelse og terrasse, der enten har udsigt til haven eller floden, der løber ved gården.

I kan spise på hotellets restaurant til morgen, frokost og aften. Lige som de går højt op i vin, er maden også i fokus, så krydderurterne og æggene kommer fra gården, og mange andre råvarer er organiske. Spier har også en anden restaurant, et picnic-koncept og en café med speciale i grill og bagværk, hvor I naturligvis også kan spise.

Val d’Or Estate

Val d’Or Estate er en gård på en 10 hektar stor grund, der ligger for sig selv i det smukke Winelands. Her er en stor, velholdt have med pool og to damme, hvor der er et rigt fugle- og planteliv. Her kommer I virkelig i kontakt med den fantastiske natur i området.

Der er 14 store værelser på gården, hvor I kan bo et par eller en familie. Nogle har sammenhængende værelser, så de minder mere om et lille hus. Alle værelserne har enten en balkon eller en terrasse med udsigt til den flotte, fredfyldte have. Nogle af værelserne har eget køkken, hvor I kan lave mad selv.

Der er et udendørs spiseområde, hvor I får serveret en lækker, inkluderet morgenmad.


LUKSUS
Cape Town
Victoria & Alfred Waterfront

Victoria & Alfred Waterfront er et charmerende, historisk hotel i et gammelt varehus fra 1904, der ligger helt nede på havnekajen. Den ikoniske bygning er opkaldt efter dronning Victoria og hendes søn prins Alfred, der var med til at grundlægge havnen, der stadig i dag hedder V&A Waterfront. Hotellets beliggenhed er med andre ord helt fantastisk, da det er omkring havnen, byens liv foregår.

Der er 68 værelser, hvoraf halvdelen har udsigt til havet og Table Mountain, mens den anden halvdel har udsigt til havnepladsen. Alle værelser har en king size seng, badeværelse en suite, siddeområde, aircondition, tv, minibar, værdiboks mm.

Hotellet har en restaurant ud til vandet, hvor I kan nyde både morgenmad, frokost og aftensmad - også med udsigt til både hav og byens kendte bjerg.

Kruger
Lukimbi Safari Lodge

Denne lille, eksklusive lodge ligger i den sydlige ende af Kruger National Park og tilbyder en sofistikeret oplevelse i den vilde afrikanske bush. Lodgen ligger ved en flod, er bygget i naturlige materialer, og I er omgivet af træer og dyr til alle sider. Udover den fantastiske beliggenhed er selve lodgen og servicen med til at gøre denne oplevelse til noget udover det sædvanlige.

Der er 16 værelser, der alle er smagfuldt og autentisk indrettet med masser af plads, så komforten er i top. Alle værelser har både et badekar, samt indendørs og udendørs bruser, så I kan være i kontakt med naturen, selv når I bader. Der er også to suiter, der har endnu mere plads og egen pool på terrassen.

Alle kan dog benytte den fælles pool, ligesom alle kan benytte lodgens lounge-område, bibliotek, restaurant og fitnesscenter.

Knysna
St. James of Knysna

På St. James of Knysna vil I få et særdeles luksuriøst ophold i Knysna. Hotellet består af et par store, hvide huse i en kæmpe, velholdt have. Det ligger helt ned til bugten, så I er tæt på vandet og får følelsen af at være i ét med naturen her.

Der er 15 skønne værelser af forskellig størrelse og standard. De har dog det tilfælles, at de er meget rummelige, har store badeværelser, enten privat balkon eller terrasse, og de fleste har et lille sofaarrangement og bord. Så alle værelserne kan faktisk bedre beskrives som suiter.

Der er to pools i haven, som I kan slappe af ved. Derudover kan I gå ture i den store have eller låne en kano og sejle i lagunen, uden at I behøver bevæge jer ned i byen. Der kan endda lande et privatfly i haven, hvis det skulle være nødvendigt.

I kan også spise alle jeres måltider på dette dejlige hotel. Det er dog kun morgenmadsbuffeten, der er inkluderet i værelsesprisen.

Hermanus
Whale Coast Hotel

Hvis I vil have stor frihed og god plads, er Whale Coast Hotel et rigtig godt sted. Her har I nemlig jeres egen lejlighed, hvor I kan føle jer helt hjemme. Samtidig ligger det centralt i Hermanus, kun fem minutter fra havet.

Der er 15 lejligheder med komforten som på et luksushotel med store, bløde senge og daglig rengøring, men så er der også egen stue og et køkken, hvor I selv kan lave mad, hvis I foretrækker det. Det er dog også muligt at få morgenmad og roomservice på hotellet.

Lejlighederne findes med et, to eller tre soveværelser.

Winelands
Boschendal

Boschendal er et stort, kendt landbrug tilbage fra 1685. Her dyrker de både vin, grøntsager og kvæg, og så har de for nylig tilføjet funktionen som luksuriøst gæstehus. Så hvis I vil bo på et autentisk landbrug i Winelands, hvor I kommer helt tæt på dyrkelsen af både mad og vin, er det en perfekt mulighed.

Og så er det luksus på højt niveau! Her bor I i et helt hus for jer selv. De kommer i forskellige størrelser. Den største har plads til 10 personer, egen pool i haven, stor stue og køkken. De mindste har kun et dobbeltværelse, men de findes i alle tænkelige størrelser derimellem, og alle har som minimum kitchenette, egen terrasse og adgang til fælles pool.

Alle huse er meget smagfuldt indrettet med inspiration fra den gamle, romantiske stil i området, men komforten er helt tidssvarende.

På ejendommen er der også spa, to restauranter og et bageri, som I kan benytte. Maden er naturligvis produceret med lokalt dyrkede råvarer, og “fra jord til bord”-tanken.

Der er også masser af aktivitetsmuligheder, heriblandt vinsmagning, mountainbiking, ridning og guidede ture, der lærer jer om vinproduktion.

L’Avenir country lodge

Denne vingård ligger mellem de to kendte vinbyer Stellenbosch og Paarl, men for sig selv i fantastiske landlige omgivelser. Der er grønne bjerge i baggrunden og lange vinranker omkring gården, så scenen er sat for et idyllisk ophold i Winelands her.

Der er 11 værelser, som er sofistikeret indrettet og har god plads til et par på romantisk ferie eller en lille familie på en oplevelsesrig tur til Sydafrika. Værelserne har alt, hvad moderne hotelværelser har, men så har de også egen terrasse og adgang til en smuk have.

Der er også en pool med liggestole, hvor I kan nyde de varme dage, samt en hyggelige stue, hvor I kan slappe af og drikke god rødvin om aftenen.

I får en lækker, hjemmelavet morgenmad i lodgen.

Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.