Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africanspirit.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Kør selv ferie i Sydafrika og Namibia - Fra Cape Town til Namib-ørkenen
BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Cape Town og Namibias ørken

Roadtrip gennem smuk storby, rå ørken og rigt dyreliv

14 dage fra 15.295,-

Cape Town og Namibias ørken

14 dage fra 15.295,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Få anderledes oplevelser i det sydlige Afrika

På denne unikke kør selv-ferie i Sydafrika og Namibia kommer I gennem alt fra det civiliserede Cape Town til den rå ødemark i Namib-ørkenen. I vil sætte jeres ben på Afrikas sydspids, på kanten af verdens næststørste kløft og i sandet i den store, røde ørken. Og I vil komme helt tæt på elefanter, løver og næsehorn på en storslået safari i Etosha National Park. Som en ekstra bonus skal I ikke dele oplevelserne med en masse andre turister – I kan selv styre tempoet og nyde eventyret i en lejet bil.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-5: CAPE TOWN

Cape Town i SydafrikaVelkommen til Cape Town – verdens smukkeste by! Det er den i hvert fald blevet kåret til adskillige gange, og det er ikke svært at se hvorfor. Med det berømte Table Mountain, den frodige natur og det omgivende vand er Sydafrikas hovedstad beriget med de perfekte omgivelser, og samtidig er byen i sig selv fuld af liv og kulturelle tilbud. Derfor starter denne rejse med fire nætter i Cape Town.

Her er masser af muligheder for aktiviteter. Vi anbefaler en tur til halvøen Cape Peninsula, hvor I blandt andet ser Kap Det Gode Håb på Afrikas sydspids, og I kommer forbi Boulders Beach, hvor de sydafrikanske pingviner hører hjemme. I skal også op og stå på Table Mountain, hvor I får en fantastisk udsigt over hele byen!

I kan også komme på udflugt til Winelands, som er det store vinområde nord for byen, hvor I kommer igennem de tre store vinbyer Stellenbosch, Franschhoek og Paarl, eller til den tidligere fængselsø Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet fra 1964 til 1982.

Desuden er byen fuld af lækre restauranter og hyggelige caféer, smarte butikker og gallerier, så det er også muligt at forkæle jer selv lidt, inden I skal ud i den rå natur.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Cape Town:

 • Dagstur til Cape Peninsula
 • Table Mountain
 • Winelands
 • Robben Island

Fra Cape Town kører I til Namaqualand (cirka 5 timer)

DAG 5-6: NAMAQUALAND

NamaqualandEfter en længere køretur ankommer I til det smukke Namaqualand, der er et tørt område i det nordvestlige Sydafrika. Det er verdenskendt for sine vilde blomster, der springer ud mellem juli og september og danner overdådige have af farvestrålende blomster. Kommer I i denne periode, anbefaler vi at bruge god tid på at køre rundt i området og se, hvordan blomsterlandskabet skifter undervejs. Her er gule og orange påfugleblomster, pink og lilla sommerfugleblomster, kornliljer i smukke farvekombinationer og mange flere.

Kommer I uden for blomstersæsonen, er området stadigvæk smukt, og her er gode vandrestier i Hantam-bjergene, der ligger i regionen. I kan vælge at overnatte på et hotel i byen Springbok eller i en mere simpel hytte ude i naturen.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Namaqualand:

 • Blomsterture i området
 • Trekking i Hantam Mountains

Herefter kører I videre til grænsen til Namibia (cirka 1,5 time)

DAG 6-7: ORANGE RIVER

Orange RiverGrænsen mellem Sydafrika og Namibia ser mærkeligt snørklet ud på et kort. Det er, fordi den tegnes af floden Orange River, der snor sig tværs over det sydlige Afrika fra Lesotho i øst til udmundingen i Atlanterhavet i Namibia. Det er her, I gør jeres næste stop, for flodens omgivelser er lige så smukke, som de er fredfyldte.

Vi anbefaler at bo på Orange River Rafting Lodge, der ligger ved flodens bred og har en dejlig have og udsigt over den blanke flod og de røde bjerge bag den. Herfra kan I komme ud at rafte på de mere vilde dele af floden eller på en idyllisk fisketur, hvis I er mere til rolig sejlads. Er der ornitologer gemt i jer, kan I komme på en fuglekiggeri og se efter den langbenede goliathejre eller den lille, langnæbbede gråfisker, der begge kun findes i denne del af verden.

Eksempler på overnatning:

Det er anbefaler vi ved Orange River:

 • River rafting
 • Fisketur
 • Fuglekiggeri

I fortsætter nordpå til Fish River Canyon (cirka 3,5 timer)

DAG 7-8: FISH RIVER CANYON

Fish River CanyonI har nu krydset grænsen mellem Sydafrika og Namibia, og naturen bliver gradvist mere og mere rå. Jeres første stop er ved Afrikas svar på den amerikanske Grand Canyon. Fish River Canyon er nemlig verdens næststørste kløft med en længde på 161 km, en bredde på op til 27 kilometer og en dybde på 550 meter på det dybeste punkt.

Der findes adskillige udkigsposter, hvor I kan få et bjergtagende panorama over det tørre, rødlige klippelandskab. Er I friske, kan I komme ud på nogle storslåede vandreture i kløften. Det kræver en nogenlunde fysik og masser af vand, men belønningen er stor, når I oplever den ubegribeligt store natur på tæt hold.

Eksempler på overnatning:

Det er anbefaler vi ved Fish River Canyon:

 • Nyd udsigten fra udkigsposterne
 • Trekking i kløften

Efter kløften går turen til den berømte Namib-ørken (cirka 6 timer)

DAG 8-10: SOSSUSVLEI

Sesriem Desert i NamibiaSå er det blevet tid til at opleve Namibias ørken, som landet er særligt kendt for. Efter en god køretur ankommer I til Sossusvlei, der er navnet på en del af ørkenen, der ligger i Namib-Naukluft National Park i det sydvestlige Namibia. I checker ind på en desert camp, som kan være alt fra simple hytter til luksuriøse hoteller, og her har I to nætter, så der er tid til at komme rundt i den eventyrlige sandørken.

Stå tidligt op, så I kommer ud og ser de store sandbanker ved solopgang, hvor de røde farver bliver endnu kraftigere. Det ser nærmest magisk ud! Her finder I de kendte sandbanker, som er flere hundred meter høje. Den højeste kaldes Big Daddy og er 325 meter høj og meget stejl. Lidt fladere er den næsthøjeste, Dune 45 (170 meter), som I kan prøve at bestige. Det er to skridt frem og et tilbage i det løse sand, men udsigten fra toppen er det hele værd.

I Dead Vlei kan I se sorte, bladløse træer, der står som ensomme væsener i den rå ørken, der engang var en frodig oase med en flod, men floden ændrede retning, og i dag er stort set alt levende udtørret. Og i den nærliggende kløft Sesriem Canyon kan I vandre på mere fast underlag med udsigt til de op til 30 meter høje klipper på hver side af jer.

Eksempler på overnatning:

Det er anbefaler vi ved Sossusvlei:

 • Se Sossusvlei ved solopgang og solnedgang
 • Bestig Dune 45
 • Dead Vlei
 • Sesriem Canyon

Fra ørkenen kører I videre til Windhoek (cirka 4,5 timer)

DAG 10-11: WINDHOEK

Gade i Windhoek, NamibiaEfter ørkenvandringen får I lige en nat i Namibias hovedstad, Windhoek, der er helt anderledes fra resten af landet. Her er velholdte, grønne parker, hvidpudsede huse i vestlig byggestil og en blanding af businessfolk og turister. Her har I mulighed for at få et lækkert måltid mad og føle civilisationens orden, inden turen går ud til Etosha National Park på en fire dages safaritur.

Eksempler på overnatning:

Det er anbefaler vi i Windhoek:

 • Slap af i byens parker
 • Spis god mad
 • Gå en tur, og se livet i det moderne Namibia

I bliver hentet i Windhoek og kørt til Etosha National Park (cirka 5,5 timer)

DAG 11-13: ETOSHA NATIONAL PARK

Zebraer i Etosha National ParkEfter 10 dage på egen hånd starter nu en fire dages tur med guide. I bliver hentet på jeres hotel i Windhoek tidligt om morgenen og sætter kurs mod Etosha National Park i det nordlige Namibia. Med sine over 22.000 kvadratkilometer sletter er den en af Afrikas største naturreservater, og her venter store naturoplevelser.

På vej mod den lodge, I skal bo i, kører I på et såkaldt game drive (en tur, hvor man kigger efter dyrevildt). Etosha er nemlig hjemsted for en mangfoldig koncentration af dyrevildt, der kommer til området for de vandhuller, der findes her og ikke mange andre steder i det tørre Namibia.

Her samles store flokke af zebraer, antiloper og elefanter for at bade og drikke. Det sjældne sorte næsehorn lever også i usædvanligt store mængder, hvilket i sig selv er en god grund til at tage på safari i Namibia. Men I kan også se masser af løver og en del giraffer, leoparder, geparder, gnuer og mange andre mindre dyr.

Dem kan I være heldige at se på jeres game drive den første eftermiddag og på andendagen ved solopgang, når dyrene er særligt aktive, inden solen bliver for varm. I kommer ud til en del af parken, Etosha Pan, hvor landskabet er helt åbent, og jorden består af salt. Her kan I stige ud af bilen og se det specielle, hvide område, som kan ses fra rummet, helt tæt på.

Derefter venter en dejlig frokost og mulighed for at bade i poolen ved lodgen, inden I skal ud på det sidste game drive lige inden solnedgang. I kører til en ny lodge i udkanten af parken, hvor I får et lækkert aftensmåltid og kan nyde en glimtende stjernhimmel ude i Nambias smukke vildmark.

Eksempler på overnatning:

Det er inkluderet:

 • Indkvartering på Halali Lodge og Taleni Etosha Village
 • Helpension inklusiv vand
 • To eftermiddags-game drives
 • Morgen-game drive
 • Formiddags-game drive

Efter to nætter i Etosha National Park bliver I kørt til Swakopmund (cirka 5 timer)

DAG 13-14: SWAKOPMUND

Elefant spiser i DamaralandI kører tidligt fra lodgen mod Swakopmund, og på vejen kommer I igennem den rå vildmark i Damaraland, som er en autentisk namibiansk oplevelse. I kan også møde lokale kvinder, der laver håndlavet brugskunst, som I kan få med hjem som en unik souvenir fra en uforglemmelig rejse. I kører også langs Skeleton Coast, der er en strækning langs vestkysten, hvor der ligger rester af forliste skibe i sandet.

Sent på eftermiddagen ankommer I til kystbyen Swakopmund, hvor I kan gå ud at få en god middag og tænke tilbage på alle de store oplevelser, I har fået de sidste to uger.

Eksempler på overnatning:

Det er inkluderet:

 • Morgenmad og frokost

I overnatter i Swakopmund og flyver hjem til Danmark dagen efter

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/1014 dagefra 15.295,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/1214 dagefra 15.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/814 dagefra 16.195,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/114 dagefra 19.595,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Billeje fra dag 1 til 11
 • Transfers
 • Helpension under safari
 • Transport i safarikøretøj med engelsktalende guide
 • Fuldt safariprogram
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum
 • Aktiviteter i Cape Town, Fish River Canyon, Sesriem og Swakopmund

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/1014 dagefra 15.295,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/1214 dagefra 15.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/814 dagefra 16.195,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/114 dagefra 19.595,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Billeje fra dag 1 til 11
 • Transfers
 • Helpension under safari
 • Transport i safarikøretøj med engelsktalende guide
 • Fuldt safariprogram
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum
 • Aktiviteter i Cape Town, Fish River Canyon, Sesriem og Swakopmund

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Sesriem Desert (Sossusvlei)
Sossus Oasis Camp Site

Denne camp ligger midt i den berømte Namib-ørken, tæt ved indgangen til Sossusvlei, så I er ikke langt fra de smukke sandbanker, når I skal udforske ørkenlandskabet fra solopgang. Den er for jer, der ikke har noget imod at sove i telt for til gengæld at være tæt på naturen og kunne lytte til ørkenens dyr om natten.

Campen består af 12 individuelle, overdækkede pladser. I kan campere i grupper mellem to og seks personer på hver plads. Alle har deres eget toilet, bruser med koldt og varmt vand, en grill, opvaskeudstyr og elektricitet, så der er tale om luksuscamping.

Udover de individuelle pladser er der en veranda, hvor I kan sidde og hygge jer med de andre gæster, samt en pool, hvor I kan blive kølet ned i varmen.

Windhoek
Hotel Safari

Hotel Safari er et stort, godt hotel i Windhoek til jer, der ikke vil bruge hele budgettet på den seng, I sover i. Det er rent og pænt og ligger lige ved Eros-lufthavnen, så det er nemt at komme til og fra, når I ikke skal være i byen så længe.

Der er 98 standardværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sovesofa, der kan redes op til en tredje person. Alle værelser har badeværelse en suite, aircondition, tv og mulighed for at lave te og kaffe på værelset. Der er også suiter og familieværelser til flere personer.

Hotellets restaurant serverer en alsidig, familievenlig buffet morgen, middag og aften. På terrassen kan man få lettere måltider hele dagen.

The Elegant Guest House

The Elegant Guest House er et lille, nydeligt hotel i den sikre bydel Klein Windhoek. Det er et intimt sted med kun seks værelser, men det har alt, hvad man skal bruge og en personlig service oveni det.

Værelserne har en dobbeltseng, badeværelse en suite, tv, aircondition og fri internet.

Derudover kan I benytte hotellets have, hvor der er en pool og havemøbler, så I kan sidde og slappe af, når I ikke er ude i byen. Der er gratis kaffe og te hele dagen. Morgenmad er inkluderet i alle bookinger.

Fish River Canyon
Canyon Roadhouse

Canyon Roadhouse er en sjov lodge med god service. Den ligger ved vejen, kun 14 kilometer fra Fish River Canyon. Den har sin egen tankstation og er indrettet i køretema med gamle biler både indenfor og udenfor og en retro indretning, der leder tankerne hen på et eventyrligt road trip for 50 år siden.

Der er 22 værelser, som dog ikke virker gamle. De har komfortable senge, badeværelse en suite, aircondition og mulighed for at lave kaffe og te på værelset. Der er også et familieværelse med plads til fire.

Lodgen tilbyder også en restaurant og bar, en udendørs pool og sikkerhed døgnet rundt.

Cape Town
Altona Lodge

Altona Lodge er et lille, men praktisk og komfortabelt hotel i Cape Town. Det ligger en kort gåtur fra det attraktive havneområde V&A Waterfront og det store stadion, der lagde græs til VM i fodbold i 2010, og under tre kilometer fra downtown.

Der er 17 værelser af forskellig størrelse. Fire af dem er dobbeltværelser med privat badeværelse en suite. 13 er private værelser med adgang til fælles badeværelse. De kommer både med enkeltsenge, dobbeltsenge og køjesenge.

Det er muligt at få morgenmad og vasket tøj på hotellet, hvis man beder om det.

Namaqualand (Springbok)
Springbok Inn

I udkanten af den lille by Springbok ligger dette nydelige hotel og tilbyder en god overnatningsmulighed til pengene. Det er et moderne hotel med rene og pæne værelser, sikker parkering og en lille udendørs pool.

Der er 87 værelser i forskellige størrelser, så de egner sig til alle typer rejsende. Alle værelser er udstyret med aircondition, badeværelse en suite, tv og faciliteter til at lave kaffe og te.

Der er en restaurant på hotellet, som har åben hele dagen. Morgenmaden er inkluderet i alle bookinger.

Orange River
Orange River Rafting Lodge

Denne lodge ligger på bredden af Orange River og tilbyder simple, men komfortable hytter eller en teltplads på en god beliggenhed. I kan komme direkte ud at sejle og rafte på floden fra lodgen, og de arrangerer fiske- og rafting-ture på stedet.

Der er syv hytter med aircondition, der hver indeholder sovepladser til fire og badeværelse en suite. Derudover er der et lille køkken med køleskab, fryser, mikroovn, elkedel og service, så I har alt til selv at lave lidt mad.

Vil I lidt tættere på naturen, kan I sove i telt på lodgens campingplads. Her er elektricitet og et lille udendørs køkken med rindende vand i en vask og en bålplads.

Der er også en fælles pool og overdækket spiseområde.


MELLEMKLASSE
Sesriem Desert (Sossusvlei)
Desert Camp

Desert Camp er en nydelig camp midt i Namib-ørkenen, hvor I kan bo i de rå, fascinerende omgivelser, men uden at skulle medbringe eget telt. Campen ligger cirka fem kilometer fra indgangen til Sossusvlei, hvor I skal ind og vandre i de høje, røde sandbanker.

Campen består af 20 økovenlige, permanente luksustelte. De er delvist murede og delvist dækket af kanvas, så de er høje nok, til man kan stå og gå indeni dem. I hver er der to enkeltsenge og en sovesofa, hvor to børn under 12 kan sove uden at betale ekstra. Der er et simpelt badeværelse en suite med toilet og bruser, og uden for teltet er en terrasse med kitchenette, grill, lys og elektricitet.

I kan få mad og råvarer leveret, eller I kan bestille en kok på stedet til at lave mad til jer.

I campen er der også nogle hyggelige fællesområder, hvor I kan spise sammen, en pool og en bar, så I kan nyde ferien i ørkenen.

Desert Quiver Camp

Denne luksuscamp kombinerer det simple liv i ørkenen med en vis komfort. Her er der tale om egentlige huse med en lækker indretning, men stadigvæk i de nøgne omgivelser, hvor I kan nyde den uspolerede natur langt væk fra civilisationen. Campen ligger cirka fem kilometer fra indgangen til Sossusvlei.

Der er 24 små huse, som er nybyggede i et unikt design. De har et soveværelse med to enkeltsenge, en sovesofa med plads til to børn, der kan bo der gratis, hvis de er under 12 år, og et badeværelse en suite. Udenfor er en overdækket terrasse med en grill, køleskab, kogeplader og andet køkkenudstyr, så I selv kan lave mad.

Råvarer kan bestilles i receptionen. Ellers kan I spise på den nærliggende Sossusvlei Lodge.

Campen har også nogle fællesområder, hvor I kan spise sammen i større grupper, og en pool, I kan dase ved om dagen.

Windhoek
The Utopia Boutique

The Utopia Boutique ligger i det rolige, sikre område Klein Windhoek, hvor de fleste turister bor, og hvor der er restauranter og butikker. Det er et godt sted at bo, og hotellet er meget charmerende med sin grønne have og lave huse.

Der er 11 standardværelser og seks suiter. Alle værelser har badeværelse en suite, internet, tv, aircondition og en lille balkon eller terrasse, så I kan sidde udenfor og nyde den friske luft i fred og ro.

I haven er der pool, så også her kan I ligge og slappe af i grønne omgivelser midt i byen.

Der er også restaurant på hotellet, så I kan spise på stedet, hvis I ikke vil ud at udforske Windhoeks kulinariske muligheder.

Etosha National Park
Halali Lodge

Halali Lodge er en fin melleklassesindkvartering, der er praktisk beliggende indeni Etosha National Park, så det er nemt at komme på game drives derfra. Der er adskillige vandhuller tæt på, hvor I kan se tørstige elefanter eller andre dyr i deres naturlige habitat, så det er en ægte safarioplevelse, I får her.

Lodgen har forskellige værelsestyper i forskellige størrelser. Der er alt fra almindelige dobbeltværelser til huse med plads til en stor familie, hvor I selv kan lave mad. Alle værelser og huse har aircondition, badeværelse en suite og et køleskab.

Der er en pool i lodgen, som alle kan benytte til at slappe af og blive afkølet i varmen. Derudover er der en bar og restaurant.

Taleni Etosha Village

Denne camp tilbyder lidt mere luksuriøse forhold. Taleni Etosha Village ligger ikke lige så tæt på dyrene som Halali Lodge, men til gengæld er dens hytter mere opdaterede.

Der er 45 huse med et dobbeltværelse med to enkeltsenge og en sovesofa, der kan foldes ud til to børn under 12 år, uden det koster ekstra. De har alle badeværelse en suite, aircondition, værdiboks, plads til at pakke ud og en lille station til at lave kaffe og te. Udenfor er der en lille, privat terrasse.

Der serveres en stor buffet til morgenmad og aftensmad, mens frokost kan bestilles fra en menu. De laver også gerne madpakker til at tage med på safari.

Der er tre pools i lodgen, inklusiv en børnepool, så forældre kan bade, samtidig med de holder øje med børnene, der bader ved siden af.

Swakopmund
A la Mer Hotel

I hjertet af Swakopmund, helt ned til stranden, ligger dette dejlige hotel. Beliggenheden bliver simpelthen ikke bedre, når I er i den tyskklingende kystby.

Der er 23 værelser på A La Mer Hotel. De har alle en stor, dejlig dobbeltseng, badeværelse en suite og en privat balkon eller terrasse, så I kan nyde udsigten til Atlanterhavet, mens I ligger i sengen.

Der er en café på hotellet, som disker op med en international morgenmadsbuffet og ellers serverer kaffe og snacks resten af dagen.

Udenfor kan I sidde på hotellets terrasse og nyde solen, eller I kan forkæle jer selv med en massage eller anden wellness-behandling i deres spa-afdeling.

Fish River Canyon
Canyon Village

Canyon Village er nærmest en lille landsby af murstenshuse med stråtag, der står i en hesteskoform i det rå stenlandskab tæt på Fish River Canyon. Der er et stort hovedhus med restaurant, og så er der en masse mindre huse, som I bor i.

Der er 42 værelser i forskellige størrelser, så der er plads til både par og familier. Der er badeværelse en suite, aircondition og gratis kaffe og te på værelserne.

Til den lille “landsby” hører også en pool, hvor I kan få en forfriskende dukkert på varme dage. Og på den udendørs restaurant eller verandaen kan I nyde solnedgangen over det smukke landskab.

Cape Town
Cape Town Hollow Boutique Hotel

I hjertet af Cape Towns centrum ligger dette moderne hotel. Det er nyistandsat, så her får I et nydeligt midlertidigt hjem på jeres rejse til Sydafrikas hovedstad. Det ligger i gåafstand til utallige caféer, restauranter, barer og butikker i downtown. Derudover er det tæt på havneområdet V&A Waterfront og Table Mountain National Park.

Der er 56 værelser med privat badeværelse, aircondition, tv, wifi og mulighed for at lave kaffe og te på værelset.

Hotellet har en lille udendørs pool, samt en restaurant, der har åbent til morgen, frokost og aften, hvor I kan spise med udsigt til det berømte Table Mountain.

SunSquare Cape Town City Bowl

SunSquare Cape Town City Bowl er et nyt, moderne hotel i hjertet af Cape Town. Med sine 14 etager er der udsigt til både byen, bjerget Table Mountain og havnen fra hotellets rooftop bar.

Hotellet har 202 værelser, heraf er 93 familieværelser og 2 suiter. Alle værelser er moderne og komfortabelt indrettet med alle nødvendige faciliteter.

Der er en afslappet restaurant på nederste etage, hvor man kan spise hele dagen. Der er også en opvarmet, indendørs pool og et moderne fitnesscenter - begge dele med store glasvinduer, så der er udsigt over den smukke by.

Namaqualand (Springbok)
Naries Namakwa Retreat

Naries Namakwa Retreat er et romantisk sted med nogle unikke overnatningsmuligheder. Det ligger mellem de to små byer Springbok og Kleinzee - lige der, hvor det smukke blomsterhav skyder op, når der er sæson for det.

Der er forskellige muligheder for indkvartering hos Naries. Der er tre såkaldte mountain suiter, som er bygget ind i kæmpe sten, der ligger for sig selv i deres naturlige omgivelser. Indeni er der et luksuriøst værelse, der særligt egner sig til par, der ønsker en særligt romantisk oplevelse.

Derudover er der et hus med fem mere klassiske, men pæne værelser, samt to familiehytter med to soveværelser i hver og mulighed for selv at lave mad.

Der er også en lille restaurant for Naries’ gæster, hvor I kan spise morgenmad og aftensmad, og hvor menuen bliver fastsat fra dag til dag - også efter jeres ønsker.LUKSUS
Sesriem Desert (Sossusvlei)
Sossusvlei Lodge

Sossusvlei Lodge er indkvarteringen for jer, der ikke vil gå på kompromis med komforten, bare fordi I er midt ude i ørkenen. Denne lodge minder mere om et lækkert hotel, og her skal I ikke selv lave mad eller gøre rent - alt bliver serveret for jer. Desuden ligger den lige ved indgangen til Sossusvlei, så heller ikke her er der en finger at sætte på lodgen.

Der er 44 huse, der hver har et rummeligt soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, en sofa, plads til at pakke ud, aircondition, stort badeværelse en suite og en terrasse ude foran. Der kan sove to voksne og et barn under 12 år i hvert hus. I nogle huse er der to værelser, der kan forbindes til ét stort familiehus.

Lodgen har en restaurant, der serverer en stor morgenmadsbuffet, dagens ret til frokost og en buffet til aftensmad med alt fra friske salater til kød på grillen.

Der er også en pool, stor solterrasse og en bar, hvor I kan sidde sammen i større grupper og nyde varmen og livet.

Moon Mountain Lodge

Denne lodge ligger 56 kilometer fra indgangen til Sossusvlei, men det vejer oplevelsen af at bo her bestemt op for. Lodgen ligger for foden af bjergkæden Naukluft Mountains og ikke i nærheden af en masse andre camps, så her har I fantastiske udsigter over ørkenlandskabet - helt for jer selv.

Der er 17 eksklusive luksustelte, der hver har en lille, privat pool ude foran, så I kan nyde synet af det tørre land, mens I selv bliver dejligt afkølede. I teltene, som minder mere om små huse, er en komfortabel dobbeltseng, lille loungeområde og badeværelse en suite.

I lodgens hovedbygning er en restaurant og en bar, hvor I kan spise alle måltider og få en forfriskning efter en oplevelsesrig dag i ørkenen.

Windhoek
Hilton Windhoek

Hiltons hotel i Windhoek er stort og moderne og ligger meget centralt i byen. Så vil I have et luksuriøst ophold i midten af Windhoek, hvor I kan sidde på en tagterrasse og drikke drinks, mens I ser solen gå ned over Namibia, er det ideelt.

Værelserne er rummelige, komfortable og elegant indrettede. De kommer i forskellige størrelser og standarder, så uanset hvor mange I er, er der plads til jer.

Der er en restaurant, café, sushibar, sportsbar og rooftop bar på hotellet, så I skal ikke bevæge jer langt for at få lækre sager at spise og drikke.

Derudover er der en udendørs pool, et fitnesscenter og en spa-afdeling, så I kan holde velværet i top under jeres ophold.

Cape Town
Victoria & Alfred Waterfront

Victoria & Alfred Waterfront er et charmerende, historisk hotel i et gammelt varehus fra 1904, der ligger helt nede på havnekajen. Den ikoniske bygning er opkaldt efter dronning Victoria og hendes søn prins Alfred, der var med til at grundlægge havnen, der stadig i dag hedder V&A Waterfront. Hotellets beliggenhed er med andre ord helt fantastisk, da det er omkring havnen, byens liv foregår.

Der er 68 værelser, hvoraf halvdelen har udsigt til havet og Table Mountain, mens den anden halvdel har udsigt til havnepladsen. Alle værelser har en king size seng, badeværelse en suite, siddeområde, aircondition, tv, minibar, værdiboks mm.

Hotellet har en restaurant ud til vandet, hvor I kan nyde både morgenmad, frokost og aftensmad - også med udsigt til både hav og byens kendte bjerg.Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.