Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africanspirit.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rundrejse i Namibia - Kør-selv ferie i Namibias utrolige landskaber
BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Kør selv i Ørkenlandet

Fra dyrerige vandhuller til øde sandbanker i Namibia

12 dage fra 16.195,-

Kør selv i Ørkenlandet

12 dage fra 16.195,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Lad dig overvælde af Namibias natur og dyreliv

Denne rundrejse i Namibia er for jer, der vil have helt unikke oplevelser – i jeres eget tempo. Vi foreslår 12 dage med en lejet bil gennem det uretfærdigt undervurderede Namibia. Her venter suveræne safarioplevelser med mulighed for at se masser af rovdyr, vilde landskaber ved Skeleton Coast og ørkenvandring i Sossusvlei. Det meste af tiden styrer I selv, men safaridelen foregår med en lokal guide for at give jer den bedste oplevelse.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-2: WINDHOEK

Kirke i Namibias hovedstad WindhoekDen varme afrikanske luft vil ramme jer som en varm velkomst, når I lander i Namibias hovedstad, Windhoek, hvor jeres rundrejse i Namibia starter. I vil blive hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i byen, hvor I har første overnatning. Her har I muligheden for at slappe af ovenpå flyveturen, inden I kaster jer ud i rækken af oplevelser, der venter forude.

Byen er meget lidt afrikansk i den forstand, at den er moderne, ren, sikker og med arkitektur og kultur, der stammer fra den tyske kolonitid. Nyd de grønne parker, storbyatmosfæren og et godt måltid, for eksempel på den legendariske steak-restaurant Joe’s Beer House, inden turen går ud i den vilde natur.

Eksempler på overnatning:

Herefter kører I til Okonjima Nature Reserve (cirka 2,5 timer)

DAG 2-3: OKONJIMA NATURE RESERVE

Gepard i Okonjima, NamibiaFørste køretur på jeres rundrejse i Namibia går til reservatet Okonjima Nature Reserve, som ligger midt mellem Windhoek og Etosha National Park. Her har I en dag til at stifte bekendtskab med nogle af Afrikas største kødædere.

I reservatet arbejder non-profit organisationen AfriCat nemlig med at beskytte løver, leoparder og geparder, der er kommet til skade eller ikke har forældre, der kan lære dem at overleve i naturens barske virkelighed. I kan komme ud at se dem i naturen, og I kan lære om deres arbejde med at redde flere af de smukt plettede rovdyr.

Om aftenen venter et lækkert måltid i jeres hyggelige camp, der hører til reservatet.

Efter Okonjima Nature Reserve kører I til Etosha National Park (cirka 2,5 timer)

DAG 3-5: ETOSHA NATIONAL PARK

Elefanter ved et vandhul Etosha National ParkSå er det for alvor safaritid! I er kommet til Namibias mest dyrerige område: Etosha National Park. Her checker I ind på jeres lodge, hvor I har base de næste to dage, og hvor der vil blive sørget for både morgenmad og aftensmad. Om eftermiddagen skal I ud på jeres første game drive, som er det, man forbinder med safari – nemlig at køre rundt og spotte dyr.

Og det skulle der være garanti for her! Parken består både af buskads, skov og åbne sletter, men det er især i the Etosha Pan, at dyrene flokkes. Det er et stort, åbent område, hvor jorden er tør og flimrende det meste af tiden, men når det har regnet, dannes sjældne vandhuller, og det tiltrækker dyr i hobetal.

Find kameraet frem, for her kan I sagtens se flokke med flere hundrede elefanter, zebraer og antiloper, der kommer og drikker. Er I heldige, ser I også det sjældne sorte næsehorn, der lever i en af de største koncentrationer her. Løver, leoparder, geparder, giraffer, hyæner og sjakaler er også potentielle motiver på jeres tur.

Alle disse dyr skal I især kigge efter dagen efter, når jeres erfarne guide tager jer ud på et heldags-game drive til de dyrerige vandhuller rundt omkring i parken. Om aftenen venter et måltid og en nat i lodgen med lydene fra alle de dyr, I har set, i det fjerne.

Eksempler på overnatning:

Herefter går turen til Damaraland (cirka 3,5 timer)

DAG 5-7: DAMARALAND

Landskab i Damaraland, NamibiaNæste stop på jeres rundrejse i Namibia er  den lille landsby Otjikandera Himba Village, hvor I kan møde og støtte en lokal stamme, der lever et primitivt liv i lerhytter, men som er stolte af deres kultur og kæmper for at leve, som de gør.

Fra landsbyen kører I videre til Damara Mopane Lodge, som I ankommer til ved eftermiddagstid. Lodgen ligger midt i det unikke landskab Damaraland.

Damaraland er et stort område med en rå, utæmmet natur så langt, øjet rækker. På de åbne sletter vil I finde finurlige klippeformationer, der danner smukke udsigter og gemmer på spændende kultur. Stenalderfolk har nemlig levet i området for over 6.000 år siden og udsmykket klipperne med kunst, som stadig er til at finde i dag.

Dem kommer I ud at se, sammen med den betagende, rå natur, som i sig selv er en fornøjelse at køre rundt i. Om aftenen er der middag i campen.

Herefter kører I ud til kysten og videre til Swakopmund (cirka 4,5 timer)

DAG 7-9: SWAKOPMUND

Namibias ørken ved SwakopmundVelkommen til Namibias fascinerende kyst! I kører ud til vandet, hvor en helt anden form for natur venter. De indfødte bushmen kalder denne del af kysten “the land God made in anger”, og associationen er ikke helt uforståelig. Kilometervis af øde sandørken møder Atlanterhavets kolde, barske bølger i en overraskende smuk forening. Derudover ligger adskillige skibsvrag langs kysten, hvorfor den kaldes Skeleton Coast, og det gør ikke synet mindre dramatisk.

I når til kystbyen Swakopmund, som byder på flere spændende oplevelser. Byen blev grundlagt i 1892 som den vigtigste havneby for den tyske koloni. Derfor siges det også, at Swakopmund er mere tysk end Tyskland. Første aften kan I nyde civilisationen, havudsigten og den friske brise.

Dagen efter kan I tage på en guidet sejltur, hvor I kommer tæt på det dyreliv, Atlanterhavet indeholder. Her er det muligt at se delfiner, sæler, pelikaner, pingviner og i nogle perioder hvaler på en guidet sejltur. Eftermiddagen og aftenen kan I bruge, som I vil, men det kan anbefales at spise nogle friskfangede fisk, skaldyr og østers.

Eksempler på overnatning:

Efter Swakopmund kører I til Sossusvlei (cirka 4,5 timer)

DAG 9-11: SOSSUSVLEI

Sossusvlei i NamibiaFra høje bølger til høje sandbanker. I er nu kommet til det smukkeste område i den kendte Namib-ørken, som strækker sig langs hele Namibias kyst, fra Angola i nord til Sydafrika i syd. I skal bo i Sossusvlei, som er udgangspunktet for at se flest interessante dele af ørkenlandskabet. I checker ind på jeres luksuriøse lodge ved eftermiddagstid, og senere venter en dejlig middag.

Dagen efter skal I tidligt op for at opleve den utrolige ørken i det smukke lys, der er ved solopgang. De i forvejen røde sandformationer bliver endnu rødere, når solen rejser sig over ørkenen, og med en klar, blå himmel i kontrast virker dette sted som en magnet på fotografer.

Se, om I kan bestige den 325 meter høje sandbanke med navnet Big Daddy. Hvis det er for ambitiøst, kan I nøjes med den, der hedder Dune 45, som “kun” er 170 meter høj, men med en mere tålelig hældning. I kan også tage ned og gå mellem rå klipper i Sesriem Canyon.

Eksempler på overnatning:

Dagen efter kører I tilbage til Windhoek (cirka 4,5 timer)

DAG 11-12: WINDHOEK

Solnedgang over Namibias hovedstad WindhoekEfter en morgen i roligt tempo og lækker morgenmad i lodgen i Sossusvlei sætter I kurs mod Windhoek, hvor I startede. Her har I resten af dagen til at købe nogle souvenirs og samle alle indtrykkene fra de sidste 11 dages oplevelser – eventuelt over en god middag.

I har en nat i hovedstaden, og næste dag kan I komme på en guidet tur i byen, inden I bliver kørt til lufthavnen, og en uforglemmelig rundrejse i Namibia slutter.

Eksempler på overnatning:

Fra Windhoek flyver I hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/1012 dagefra 16.995,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/1212 dagefra 16.195,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/812 dagefra 17.895,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/112 dagefra 20.395,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark til Windhoek
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Morgenmad på hotellerne
 • Fuldt safariprogram med et heldags-game drive i Etosha
 • Helpension under safarien
 • Gebyrer på nationalparker
 • 12 dages billeje, inkl. GPS
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/1012 dagefra 16.995,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/1212 dagefra 16.195,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/812 dagefra 17.895,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/112 dagefra 20.395,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark til Windhoek
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Morgenmad på hotellerne
 • Fuldt safariprogram med et heldags-game drive i Etosha
 • Helpension under safarien
 • Gebyrer på nationalparker
 • 12 dages billeje, inkl. GPS
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Sesriem Desert (Sossusvlei)
Sossus Oasis Camp Site

Denne camp ligger midt i den berømte Namib-ørken, tæt ved indgangen til Sossusvlei, så I er ikke langt fra de smukke sandbanker, når I skal udforske ørkenlandskabet fra solopgang. Den er for jer, der ikke har noget imod at sove i telt for til gengæld at være tæt på naturen og kunne lytte til ørkenens dyr om natten.

Campen består af 12 individuelle, overdækkede pladser. I kan campere i grupper mellem to og seks personer på hver plads. Alle har deres eget toilet, bruser med koldt og varmt vand, en grill, opvaskeudstyr og elektricitet, så der er tale om luksuscamping.

Udover de individuelle pladser er der en veranda, hvor I kan sidde og hygge jer med de andre gæster, samt en pool, hvor I kan blive kølet ned i varmen.

Windhoek
Hotel Safari

Hotel Safari er et stort, godt hotel i Windhoek til jer, der ikke vil bruge hele budgettet på den seng, I sover i. Det er rent og pænt og ligger lige ved Eros-lufthavnen, så det er nemt at komme til og fra, når I ikke skal være i byen så længe.

Der er 98 standardværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sovesofa, der kan redes op til en tredje person. Alle værelser har badeværelse en suite, aircondition, tv og mulighed for at lave te og kaffe på værelset. Der er også suiter og familieværelser til flere personer.

Hotellets restaurant serverer en alsidig, familievenlig buffet morgen, middag og aften. På terrassen kan man få lettere måltider hele dagen.

The Elegant Guest House

The Elegant Guest House er et lille, nydeligt hotel i den sikre bydel Klein Windhoek. Det er et intimt sted med kun seks værelser, men det har alt, hvad man skal bruge og en personlig service oveni det.

Værelserne har en dobbeltseng, badeværelse en suite, tv, aircondition og fri internet.

Derudover kan I benytte hotellets have, hvor der er en pool og havemøbler, så I kan sidde og slappe af, når I ikke er ude i byen. Der er gratis kaffe og te hele dagen. Morgenmad er inkluderet i alle bookinger.


MELLEMKLASSE
Sesriem Desert (Sossusvlei)
Desert Camp

Desert Camp er en nydelig camp midt i Namib-ørkenen, hvor I kan bo i de rå, fascinerende omgivelser, men uden at skulle medbringe eget telt. Campen ligger cirka fem kilometer fra indgangen til Sossusvlei, hvor I skal ind og vandre i de høje, røde sandbanker.

Campen består af 20 økovenlige, permanente luksustelte. De er delvist murede og delvist dækket af kanvas, så de er høje nok, til man kan stå og gå indeni dem. I hver er der to enkeltsenge og en sovesofa, hvor to børn under 12 kan sove uden at betale ekstra. Der er et simpelt badeværelse en suite med toilet og bruser, og uden for teltet er en terrasse med kitchenette, grill, lys og elektricitet.

I kan få mad og råvarer leveret, eller I kan bestille en kok på stedet til at lave mad til jer.

I campen er der også nogle hyggelige fællesområder, hvor I kan spise sammen, en pool og en bar, så I kan nyde ferien i ørkenen.

Desert Quiver Camp

Denne luksuscamp kombinerer det simple liv i ørkenen med en vis komfort. Her er der tale om egentlige huse med en lækker indretning, men stadigvæk i de nøgne omgivelser, hvor I kan nyde den uspolerede natur langt væk fra civilisationen. Campen ligger cirka fem kilometer fra indgangen til Sossusvlei.

Der er 24 små huse, som er nybyggede i et unikt design. De har et soveværelse med to enkeltsenge, en sovesofa med plads til to børn, der kan bo der gratis, hvis de er under 12 år, og et badeværelse en suite. Udenfor er en overdækket terrasse med en grill, køleskab, kogeplader og andet køkkenudstyr, så I selv kan lave mad.

Råvarer kan bestilles i receptionen. Ellers kan I spise på den nærliggende Sossusvlei Lodge.

Campen har også nogle fællesområder, hvor I kan spise sammen i større grupper, og en pool, I kan dase ved om dagen.

Windhoek
The Utopia Boutique

The Utopia Boutique ligger i det rolige, sikre område Klein Windhoek, hvor de fleste turister bor, og hvor der er restauranter og butikker. Det er et godt sted at bo, og hotellet er meget charmerende med sin grønne have og lave huse.

Der er 11 standardværelser og seks suiter. Alle værelser har badeværelse en suite, internet, tv, aircondition og en lille balkon eller terrasse, så I kan sidde udenfor og nyde den friske luft i fred og ro.

I haven er der pool, så også her kan I ligge og slappe af i grønne omgivelser midt i byen.

Der er også restaurant på hotellet, så I kan spise på stedet, hvis I ikke vil ud at udforske Windhoeks kulinariske muligheder.

Etosha National Park
Halali Lodge

Halali Lodge er en fin melleklassesindkvartering, der er praktisk beliggende indeni Etosha National Park, så det er nemt at komme på game drives derfra. Der er adskillige vandhuller tæt på, hvor I kan se tørstige elefanter eller andre dyr i deres naturlige habitat, så det er en ægte safarioplevelse, I får her.

Lodgen har forskellige værelsestyper i forskellige størrelser. Der er alt fra almindelige dobbeltværelser til huse med plads til en stor familie, hvor I selv kan lave mad. Alle værelser og huse har aircondition, badeværelse en suite og et køleskab.

Der er en pool i lodgen, som alle kan benytte til at slappe af og blive afkølet i varmen. Derudover er der en bar og restaurant.

Taleni Etosha Village

Denne camp tilbyder lidt mere luksuriøse forhold. Taleni Etosha Village ligger ikke lige så tæt på dyrene som Halali Lodge, men til gengæld er dens hytter mere opdaterede.

Der er 45 huse med et dobbeltværelse med to enkeltsenge og en sovesofa, der kan foldes ud til to børn under 12 år, uden det koster ekstra. De har alle badeværelse en suite, aircondition, værdiboks, plads til at pakke ud og en lille station til at lave kaffe og te. Udenfor er der en lille, privat terrasse.

Der serveres en stor buffet til morgenmad og aftensmad, mens frokost kan bestilles fra en menu. De laver også gerne madpakker til at tage med på safari.

Der er tre pools i lodgen, inklusiv en børnepool, så forældre kan bade, samtidig med de holder øje med børnene, der bader ved siden af.

Swakopmund
A la Mer Hotel

I hjertet af Swakopmund, helt ned til stranden, ligger dette dejlige hotel. Beliggenheden bliver simpelthen ikke bedre, når I er i den tyskklingende kystby.

Der er 23 værelser på A La Mer Hotel. De har alle en stor, dejlig dobbeltseng, badeværelse en suite og en privat balkon eller terrasse, så I kan nyde udsigten til Atlanterhavet, mens I ligger i sengen.

Der er en café på hotellet, som disker op med en international morgenmadsbuffet og ellers serverer kaffe og snacks resten af dagen.

Udenfor kan I sidde på hotellets terrasse og nyde solen, eller I kan forkæle jer selv med en massage eller anden wellness-behandling i deres spa-afdeling.
LUKSUS
Sesriem Desert (Sossusvlei)
Sossusvlei Lodge

Sossusvlei Lodge er indkvarteringen for jer, der ikke vil gå på kompromis med komforten, bare fordi I er midt ude i ørkenen. Denne lodge minder mere om et lækkert hotel, og her skal I ikke selv lave mad eller gøre rent - alt bliver serveret for jer. Desuden ligger den lige ved indgangen til Sossusvlei, så heller ikke her er der en finger at sætte på lodgen.

Der er 44 huse, der hver har et rummeligt soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, en sofa, plads til at pakke ud, aircondition, stort badeværelse en suite og en terrasse ude foran. Der kan sove to voksne og et barn under 12 år i hvert hus. I nogle huse er der to værelser, der kan forbindes til ét stort familiehus.

Lodgen har en restaurant, der serverer en stor morgenmadsbuffet, dagens ret til frokost og en buffet til aftensmad med alt fra friske salater til kød på grillen.

Der er også en pool, stor solterrasse og en bar, hvor I kan sidde sammen i større grupper og nyde varmen og livet.

Moon Mountain Lodge

Denne lodge ligger 56 kilometer fra indgangen til Sossusvlei, men det vejer oplevelsen af at bo her bestemt op for. Lodgen ligger for foden af bjergkæden Naukluft Mountains og ikke i nærheden af en masse andre camps, så her har I fantastiske udsigter over ørkenlandskabet - helt for jer selv.

Der er 17 eksklusive luksustelte, der hver har en lille, privat pool ude foran, så I kan nyde synet af det tørre land, mens I selv bliver dejligt afkølede. I teltene, som minder mere om små huse, er en komfortabel dobbeltseng, lille loungeområde og badeværelse en suite.

I lodgens hovedbygning er en restaurant og en bar, hvor I kan spise alle måltider og få en forfriskning efter en oplevelsesrig dag i ørkenen.

Windhoek
Hilton Windhoek

Hiltons hotel i Windhoek er stort og moderne og ligger meget centralt i byen. Så vil I have et luksuriøst ophold i midten af Windhoek, hvor I kan sidde på en tagterrasse og drikke drinks, mens I ser solen gå ned over Namibia, er det ideelt.

Værelserne er rummelige, komfortable og elegant indrettede. De kommer i forskellige størrelser og standarder, så uanset hvor mange I er, er der plads til jer.

Der er en restaurant, café, sushibar, sportsbar og rooftop bar på hotellet, så I skal ikke bevæge jer langt for at få lækre sager at spise og drikke.

Derudover er der en udendørs pool, et fitnesscenter og en spa-afdeling, så I kan holde velværet i top under jeres ophold.


Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.