Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africanspirit.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Luksus safari i Botswana - 6 dages flot safari i Moremi og Okavango
BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Luksus safari i Botswana

Et hav af dyr i verdens største floddelta

6 dage fra 15.295,-

Luksus safari i Botswana

6 dage fra 15.295,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Sejl mellem flodheste og elefanter

Denne luksussafari tager jer langt ind i Botswanas vilde natur – til lands og til vands – og fører jer til uforglemmelige dyreoplevelser. I Moremi Game Reserve har I mulighed for at se Afrikas “Big Five” på en klassisk safari i bil, mens I kan udforske det UNESCO-fredede Okavango-deltas dyreliv på sejlture gennem smukke vådområder. Det hele foregår med privat guide og eksklusive lodges i den vilde natur.

Nedenstående rejseplan er ikke fast. Da vi kun arrangerer privat safari og transport, kan programmet tilpasses jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-4: MOREMI GAME RESERVE

Leopard i BotswanaMidt inde på det sydlige Afrikas fastland lander I, nærmere bestemt i byen Maun i det nordlige Botswana. Herfra er der ikke langt til alle de vilde dyr og den unikke natur, de fleste kun kender fra dyreprogrammer på tv. Men nu skal I se det hele med egne øjne på denne helt særlige luksus safari. I bliver hentet i lufthavnen af jeres guide, som skal følge jer de næste seks dage. Han bringer jer til jeres camp i dyrereservatet Moremi Game Reserve.

Det er her, I har mulighed for at møde “the Big Five” (elefanter, leoparder, løver, bøfler og næsehorn) og mange andre af savannens kendte dyr som zebraer, antiloper og geparder i deres naturlige habitat. Reservatet er “kun” knap 5.000 kvadratkilometer stort, men diversiteten af dyrevildt er ligeså stor, som koncentrationen er tæt, så der er nok at få øje på.

Det skal I sammen med jeres guide på de såkaldte game drives, som er de ture, I kører ud på for at spotte vildt. Allerede første eftermiddag kommer I på et game drive efterfulgt af en “sundowner drink” med udsigt over savannen og endnu et game drive i mørket. Aftensmaden bliver serveret i campen, hvor I har mulighed for at nyde aftenen udendørs omkring levende ild og med dyrelyde i baggrunden.

Om morgenen skal I ud i den stille natur og opleve dyrenes færd, inden solen står for højt på himlen. Her er de nemlig mest aktive, og her vil der være gode chancer for at se rovdyr på jagt.

Hele dag 2 og 3 forløber med game drives om morgenen, eftermiddagen og aftenen, og indimellem bliver I forkælet med god, hjemmelavet mad, drinks og mulighed for at slappe af i jeres private luksustelt i campen.

Eksempler på overnatning:

På dag 4 bliver I kørt og sejlet til den næste camp i Okavango-deltaet (cirka 5 timer)

DAG 4-6: OKAVANGO-DELTAET

Udsigt over Okavango-deltaet i BotswanaI kører fra Moremi Game Reserve, som faktisk ligger i det UNESCO-fredede Okavango Delta, men nu skal I længere ind i den våde del af deltaet. Okavango er verdens største indlandsdelta, hvor vand flyder i et kæmpe net af forgreninger ud fra hovedfloden Okavango. Vandet stiger og falder året rundt, og de store vandmasser tiltrækker millioner af dyr. Derfor regnes dette helt unikke sted for at være et af de absolutte topmål for safarieksperter.

Fra jeres charmerende camp på øen Xobega Island kommer I ud på bådsafari for at opleve deltaet. Flodheste styrer livet i vandet, løver kan høres inde fra land og hundredvis af fugle flyver mellem træerne på flodernes bredder. Det summer af liv, og I kan være heldige at se dyr, der kæmper, jager, bader, spiser og drikker i området. Her kan I også se alle “the Big Five”, samt giraffer, zebraer, krokodiller, hyæner og mange flere.

Udover de daglige sejlture om morgenen, eftermiddagen og aftenen, hvor I primært kigger efter de større dyr, kan I komme på fisketur, fuglekiggeri og sejle i en autentisk mokoro, som er en udhulet træstamme.

Alle måltider og de mellemliggende timer til afslapning får I i campen.

Eksempler på overnatning:

På dag 6 bliver I transporteret tilbage til Maun, hvorfra I kan flyve hjem til Danmark eller videre på andre afrikanske eventyr.

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/106 dagefra 16.995,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/126 dagefra 15.295,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/86 dagefra 17.895,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/16 dagefra 21.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau
 • Professionel, engelsktalende safari guide/chauffør
 • Aktiviteter der fremgår af programmet
 • Vand, te og kaffe
 • Parkgebyrer
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/106 dagefra 16.995,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/126 dagefra 15.295,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/86 dagefra 17.895,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/16 dagefra 21.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau
 • Professionel, engelsktalende safari guide/chauffør
 • Aktiviteter der fremgår af programmet
 • Vand, te og kaffe
 • Parkgebyrer
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

MELLEMKLASSE
Moremi Game Reserve / Okavango Delta
Khwai Guest House

I den lille landsby Khwai ligger den intime camp Khawi Guest House, som tilbyder en autentisk oplevelse med Botswanas kultur og natur. Med sin placering ved indgangen til Moremi Game Reserve er I allerede, hvor dyrene er, så det er nemt at komme på game drives flere gange om dagen uden at bruge tid på transport.

Der er seks små huse med plads til to i hver - i dobbelt- eller enkeltsenge - og eget badeværelse en suite. Indretningen er lys og rar, og der er elektricitet og myggenet på værelset. Badeværelset er nydeligt og har åbent foroven, så I kan stå under bruseren og lytte til naturens lyde.

Alle måltider serveres i campens overdækkede fællesområde eller ved bålpladsen, hvor I også kan sidde og hygge jer om aftenen. Khwai Guest House er en komfortabel og hyggelig rede midt i Botswanas vilde natur.

Xobega Island Camp

Xobega Island Camp er en charmerende camp af kanvastelte midt i det fantastiske Okavango Delta. Her bor I midt i den dyrerige natur og kan ligge og falde i søvn til lyden af de mange fugle, der lever i området. Teltene er simple, men pæne, og omgivelserne og indretningen giver en autentisk safarioplevelse.

Campen består af 10 klassiske safaritelte, der hver har et udendørs badeværelse en suite. I hvert telt er der to sengepladser med myggenet omkring, og udenfor er der en simpel bruser (bucket shower) og et økovenligt, kemisk toilet. Det er indhegnet af kanvas, så I har privatliv.

Derudover er der et spisetelt og loungeområde, hvor I får mad og kan sidde og hygge jer om aftenen omkring levende ild under stjernehimlen.

Sango Safari Camp

Sango Safari Camp ligger i Khwai-området i udkanten af Okavango-deltaet. Denne del er kendt som den tørre del, men I er stadig tæt på Khwai River, som tiltrækker massevis af dyr, og derfor tilbyder denne camp masser af dyreoplevelser lige uden for døren - både på land og vand.

Campen består af 6 telte med plads til 12 personer i alt. De er indrettet i klassisk safaristil med håndlavede møbler, men tilført moderne, komfortable faciliteter som et rigtigt toilet og en blæser i soveværelset. Værelserne kommer med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, badeværelse en suite og udendørs bruser.

Campen har også et stort fællestelt med spiseområde, lounge, bar og en terrasse med en lille pool og god udsigt over naturen.

Tuskers Bush Camp

Tuskers Bush Camp ligger ved grænsen til Moremi Game Reserve, midt ude i den afrikanske bush, omgivet af tusindvis af akacietræer. Dyrene er lige uden for jeres dør, og I har dem helt for jer selv, samtidig med at I kan sove trygt om natten, da campen bliver bevogtet.

Der er otte telte med plads til to i hver. De er i klassisk safaristil og hyggeligt indrettede med myggenet omkring de fint opredte senge. Hvert telt har deres eget badeværelse en suite med toilet og et såkaldt bucket shower.

I campens centrum er et fællesområde, hvor I kan sidde omkring et bål under åben himmel, eller inde under det overdækkede spiseområde, hvor I også kan lave en kop kaffe eller te. Her får I også serveret alle måltider.

Chobe National Park
Chobe Safari Lodge

Chobe Safari Lodge er en stor, luksuriøs lodge, der minder mere om et hotel end en safari-indkvartering. Lodgen ligger på Chobe-flodens bred og indgangen til Chobe National Park, og så er der ikke langt til Victoria Falls (Zimbabwe), så den er et godt udgangspunkt for mange oplevelser.

Lodgen har 46 dobbeltværelser med eget badeværelse, aircondition, tv og privat terrasse. Derudover er der mere familievenlige værelser og private, afsides huse, hvor I kan få hele huset for jer selv. Endelig er der campingplads på området, hvor man kan slå sit telt op og benytte lodgens bade og fællesområder.

Der er desuden en pool og liggestole omkring den, lounge, bar og en stor restaurant, der serverer alle måltider.


LUKSUS
Moremi Game Reserve / Okavango Delta
Kadizora Camp

Kadizora Camp ligger i den nordlige del af Okavango-deltaet, hvor det er muligt at få naturen helt for sig selv, og hvor mulighederne for fiskeri og fuglekiggeri er sublime.

Denne luksuscamp har 10 rummelige telte med en dobbeltseng/to enkeltsenge i hvert. Alle telte har eget badeværelse en suite og egen terrasse med udsigt. Det hele er meget lækkert indrettet med god plads, store senge og siddepladser.

Campen har også et stort fællesområde med opholdsrum, spisetelt og et ildsted, hvor I kan sidde rundt om bålet under åben himmel og lytte til dyrene omkring jer om aftenen.

Pom Pom camp

Pom Pom Camp er en miljøvenlig luksuscamp, der ligger i hjertet af Okavango-deltaet og lige vest for Moremi Game Reserve. Derfor kan I både komme på bådsafari i floddeltaet og game drives på land inden for korte afstande.

Campen består af ni telte i traditionel safaristil med badeværelse en suite og halvåbent brusebad. Teltene ligger under skyggefulde træer og har kig til Pom Pom-lagunen, hvor du kan være heldig at se dyr. Der er også et familietelt med plads til fire.

I campen finder du også en pool og et stort fællesområde med plads til at spise, slappe af og sidde og hygge, når I ikke er på udflugter.

Chobe National Park
Bakwena Lodge

Bakwena Lodge er en luksuriøs øko-lodge, der ligger på Chobe-flodens bred.

Lodgen har 15 private hytter, der er bygget blandt træerne og nærmest går i et med naturen. De er smagfuldt lavet og har alle en lille terrasse, hvor I kan nyde udsigten over floden.

Der er en naturlig pool, som renses af planter, hvor I kan få en dukkert, når I ikke er på game drives eller bådsafari. I får alle måltider i restauranten, som også har vandudsigt, og i lounge-området kan I sidde flere sammen og lytte til fuglenes fløjten og flodhestenes grynten.

Elephant Valley Lodge

Elephant Valley Lodge er en mindre luksuslodge, som ligger ved grænsen til Chobe National Park. Den ligger med udsigt over Lesoma Valle og tæt ved grænsen til Zimbabwe, så du kan nemt tage en dagtur til Victoria Falls.

Lodgen har 20 rummelige telte, der hver har badeværelse en suite, blæser, elektrisk opvarmede tæpper (om vinteren), hårtørrer, stikkontakter og mulighed for at lave kaffe og te. Otte af dem har udsigt over dalen og et vandhul, mens 12 ligger i lodgens have ud til poolen.

Udover pool har lodgen andre restaurant og andre fællesområder, hvor I kan sidde og kigge efter dyr, der søger mod vandhullet i dalen. Her kommer for eksempel elefanter, giraffer, bøfler, antiloper og mange flere, så der er safari lige for øjnene af jer, når I spiser og slapper af.


Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.