BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Ren forkælelse på Mauritius

En luksusferie, hvor den største bekymring er næste måltid

10 dage fra 10.995,-

Ren forkælelse på Mauritius

10 dage fra 10.995,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Glem hverdagen, og nyd Mauritius’ luksusliv

En tur til Mauritius er en tur til en varmere og mere luksuriøs verden. Den lille østat i Det Indiske Ocean er perfekt for parret, der ønsker en uforstyrret, romantisk rejse. Men også for familien, der vil bo på et stort resort, hvor der både er aktiviteter og fred til kvalitetstid. Hotellerne er af høj standard, og mange har all inclusive, så I ikke skal tænke på andet, end hvornår I skal spise næste is. Uanset størrelse og budget hjælper vi jer med at finde det ideelle sted at koble helt af.

Nedenstående rejseplan er ikke fast. Rejsens længde kan tilpasses efter jeres ønsker, og de fremhævede hoteller er blot forslag.

Foreslået rejseplan
DAG 1-10: BADEFERIE

Mauritius hvide sandstrandeVelkommen til Mauritius! Midt i Det Indiske Ocean ligger den lille østat, der er begavet med alle de bedste elementer fra naturens side: klipper beklædt med frodig regnskov på midten, kilometer lange hvide sandstrande langs kysterne og klart, uimodståeligt vand så langt øjet rækker uden om.

Derudover har mennesket skabt de skønneste hoteller, restauranter og golfbaner, som kan få selv den mest forvænte turist til at ville ønske, ferien aldrig må ende. Disse simple, men gode ingredienser udgør opskriften på jeres rejse til Mauritius.

I lander på øen og bliver hentet af en chauffør, der vil fragte jer hurtigt til jeres hotel. Øen er cirka to tredjedele så stor som Fyn, så uanset hvor I skal bo, vil der ikke gå lang tid, før I kan hoppe i badetøjet og løbe ud i det forfriskende vand.

Udover svømmeture i Det Indiske Ocean kan I glæde jer til at slappe af på en solseng i sandet eller ved hotellets pool. Skal der ske lidt, kan I tage på snorkel- eller dykkerture omkring øen. Stort set hele vejen rundt gemmer der sig store koralrev under havoverfladen, så selv ved de populære strande som Flic en Flac på vestkysten og Pointe aux Biches på nordkysten kan I se eksotiske fisk og havskildpadder svømme blandt de farverige koraller.

Over havoverfladen kan I kitesurfe, ro en tur i kajak eller tage på en sejltur til de mindre øer omkring Mauritius, hvor der ikke bor andre end sjældne fuglearter, jungledyr og kæmpeskildpadder. På land kan I “tee off” på øens mange golfbaner, der lægger græs til store, internationale turneringer. Eller vandre i det frodige højland i Black River Gorge National Park, hvor der lever plante- og dyrearter, som ikke findes andre steder i verden.

Kontakt os endelig, hvis det lyder som noget for jer. Så sørger vi for at finde det rette sted i Mauritius for netop jer.

Det anbefaler vi:

 • Nyd de fantastiske strande
 • Oplev koralrevene med snorkel eller dykkerudstyr
 • Spil golf på øens verdensklasse-baner
 • Tag på vandring i Black River Gorge National Park

Eksempler på overnatning:

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson1/9 – 30/1110 dagefra 11.995,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 30/610 dagefra 10.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/810 dagefra 12.995,- pr. pers.
Jul og nytår1/12 – 6/110 dagefra 21.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark til Mauritius
 • Indkvartering på strandhotel på basisniveau (kan opgraderes)
 • Morgenmad på hotellet
 • Lufthavnstransport
 • Alle kendte lufthavns- og flyafgifter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Måltider udover morgenmad
 • Aktiviteter
 • Visum

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson1/9 – 30/1110 dagefra 11.995,- pr. pers.
Lavsæson7/1 – 30/610 dagefra 10.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/810 dagefra 12.995,- pr. pers.
Jul og nytår1/12 – 6/110 dagefra 21.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark til Mauritius
 • Indkvartering på strandhotel på basisniveau med morgenmad (kan opgraderes)
 • Alle kendte lufthavns- og flyafgifter
 • Rejseforsikring
 • Lufthavnstransport (arrangeres efter ønske ved booking)
 • Aktiviteter
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og resorts på Mauritius. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen og mulighederne er mange. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Mauritius
Mont Choisy Beach Villas

Disse familievenlige villaer ligger ved den smukke Choisy Beach, som er fem minutters kørsel fra den livlige by Grand Baie, men mindre turistet end den. Villaerne ligger ned til vandet, så I kan gå direkte ud i Det Indiske Ocean, når I vågner om morgenen. De er ideelle for jer, der vil tage alt i jeres eget tempo og selv have mulighed for at lave mad.

Der er otte huse med et enkelt soveværelse (57 kvadratmeter) og seks huse med to soveværelser (109 kvadratmeter), afhængigt af hvor mange I er. Alle har havudsigt, et velekviperet køkken, badeværelse, tv og en terrasse.

I haven mellem husene er en stor pool og et grillområde, som alle kan benytte.

Der er daglig rengøring, og man kan få vasket tøj, passet børn og arrangeret aktiviteter mod ekstra betaling.

Manisa Hotel

Manisa Hotel ligger på den smukke vestkyst ved Flic en Flac-stranden. Det er et fredeligt hotel i et populært område. Her er også direkte adgang til stranden, og her behøver I ikke selv røre en finger.

Der er 30 standardværelser, 12 større værelser og et familieværelse. Alle har enten en kingsize seng eller to enkeltsenge, badeværelse, aircondition, tv, minibar, roomservice og egen balkon eller terrasse.

Hotellets restaurant har åbent til morgen, frokost og aftensmad og serverer noget for enhver smag, blandt andet fisk og skaldyr, specialiteter fra Mauritius og mere orientalske retter. Nogle dage er der underholdning eller temaaften.

Der er også pool på hotellet, hvis I bliver trætte af den hvide sandstrand. Og hvis I vil ud i naturen, er I ikke langt fra den frodige regnskov i River Gorges National Park.

Ocean Villas

Ocean Villas er et resort med forskellige former for indkvartering, der både egner sig til par og børnefamilier. Det ligger i den populære turistby Grand Baie, men lidt væk fra den travle del af byen, og eftersom resortet kun består af bungalows spredt ud over et stort område, er der fred og ro.

I kan bo i almindelige værelser med plads til mellem to og fire personer og benytte jer af hotellets restaurant, eller I kan bo i en villa med plads til otte personer, hvor I selv kan lave mad. Nogle af værelserne ligger i et separat område, hvor de har deres egen fælles pool. De egner sig særligt godt til en romantisk rejse.

I det store fællesområde er der to andre pools, restaurant, bar og spa. Derudover har resortet et bådhus, der arrangerer gratis vandsportsaktiviteter, samt et kontor, der kan arrangere andre tur på øen.

MELLEMKLASSE
Mauritius
Veranda Grand Baie Hotel & Spa

Veranda Grand Baie Hotel & Spa er det perfekte sted for jer, der både vil dase på stranden og få følelsen af, at der sker noget. Her kan de solglade ligge på stranden og kigge ud over bugten i Grand Baie under en palme, de festglade kan udforske byens liv, og de sportslige har en lang række tilbud til at fylde dagene med oplevelser i Mauritius’ smukke natur.

Resortet har været et populært valg i Grand Baie i over 30 år, men komforten er helt opdateret. Værelserne er lyse og moderne indrettet, og der er lækre loungeområder, to flotte pools og dejlige solsenge på den private strand, som indbyder til ren afslapning.

Som gæst her kan I gratis prøver kræfter med blandt andet windsurfing, kajakroning og snorkling, ligesom I kan spille tennis, petanque, bordtennis og dart på hotellet, uden det koster noget. Derudover kan I forkæle jer selv i deres spa med massage, hammam og forskellige behandlinger.

Der er to restauranter og en bar, der serverer traditionel og international mad til alle måltider.

Villas Caroline

På den smukke bounty-strand Flic en Flac ligger dette mellemstore resort og indbyder til en ren afslapningsferie i eksotiske omgivelser. Der er direkte adgang til stranden, og resortet er indrettet i traditionel Mauritius-stil, så det er et godt sted for jer, der gerne vil på badeferie i autentiske omgivelser.

Der er 68 værelser, seks bungalows og en suite, som alle er udstyret med alt, hvad man har brug for på sin ferie - plus havudsigt.

Vil I ikke ligge på den private strand, kan I slappe af omkring poolen. Skal der ske mere end det, kan I dyrke yoga, sejle i en vandcykel, spille bordtennis eller noget helt fjerde, som resortet tilbyder. Mod ekstra betaling kan I blandt andet dykke, sejle i speedbåd, spille golf og benytte børneklubben med sjove lege for de mindste.

Resortets restaurant serverer en buffet til morgenmad, frokost og aftensmad, hvor I både vil kunne finde lokale retter og asiatisk og europæisk inspireret mad. Mange aftener er der show, musik og underholdning.

LUKSUS
Mauritius
Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Dette resort er for jer, der vil have en eksklusiv ferie uden forstyrrelser fra børn eller en masse andre turister. Radissons hotel på Mauritius ligger på vestkysten, langt væk fra øens mest populære turistområder. Naboerne er langt væk, børn under 18 år er ikke at finde, og I har den fantastiske udsigt til Det Indiske Ocean for jer selv.

Der er 100 værelser med et minimalistisk, men lækkert design. Alle har udsigt til havet eller de grønne omgivelser, fri internet, tv, minibar og mulighed for at lave te og kaffe, så I kan nyde morgenstunden i privatlivets fred.

Resortet har flere forskellige steder at spise, så der er mulighed for lette retter og mere seriøse gastronomiske oplevelser til aften.

Der er en stor pool med udsigt til havet og rigeligt solsenge på terrasser og i sandet foran resortet, så masser af muligheder for at ligge og koble af under Mauritius’ sol.

Hvis det bliver for kedeligt, er der masser af muligheder for at snorkle, dykke, trekke, cykle, dyrke yoga på stranden og meget andet. Der er også fitness og spa.

Sands Suites Resort & Spa

Sands Suites Resort & Spa er et perfekt resort for jer, der vil have ren luksus og romantik. Det ligger på vestkysten, i den sydligste ende af Flic en Flac-stranden, som er kendt for sit fine, hvide sand og turkisblå vand. Der er en fantastisk udsigt fra resortet, som blandt andet kan nydes fra den kæmpestore infinity pool, der er flot både i dagslys og om aftenen.

Alle resortets 91 værelser er store nok til at være suiter. De har alle privat balkon eller terrasse med udsigt, store senge, et loungeområde, store badeværelser med to håndvaske og badekåber, tv, wifi og walk in-garderobe.

Der er tre restauranter, en bar, service ved poolen og stranden hele dagen og mulighed for at spise på værelset eller på stranden for en særlig, romantisk middag.

Desuden er der spa, en række inkluderede aktivitetsmuligheder som vandski, windsurfing og sejlture i en båd med glasbund, så I kan se det flotte liv under havoverfladen.

Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.