BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Sol, sand og Serengeti safari

Den perfekte kombi af Tanzanias dyreliv og strandparadis

10 dage fra 15.295,-

Sol, sand og Serengeti safari

10 dage fra 15.295,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Køl af under en palme efter suveræn safari

Serengeti og Ngorongoro-krateret i Tanzania anses af mange for at være de absolutte topmål, når det kommer til dyreliv. Derfor har vi sammensat en rejse for jer, der vil have en kort, men suveræn safari og ellers bare drømmer om en uges tropisk luksus. Det fås nemlig ikke bedre end på Zanzibar, som ovenikøbet kun er en kort flyvetur fra savannen.

Nedenstående rejseplan er ikke fast. Da vi kun arrangerer privat safari og transport, kan programmet tilpasses jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-2: ARUSHA

Afrikansk dame sælger krydderierRejsen starter i den lille by Arusha i det nordlige Tanzania. Med sin placering mellem Mount Kilimanjaro, nationalparken Serengeti og Ngorongoro-krateret er byen blevet indgangsporten til alle de største naturoplevelser i det østafrikanske land.

Her vil I blive hentet i lufthavnen af jeres lokale guide, der styrer jeres program og vil lære jer om dyrelivet de næste par dage. Den første aften tilbringer I i byen, og vi anbefaler at slukke lyset tidligt, for morgendagen byder på eventyr.

Eksempler på overnatning:

Fra Arusha bliver I kørt til Serengeti National Park (cirka 6 timer)

DAG 2-3: SERENGETI NATIONAL PARK

Elefant og Acaciatræ midt i Serengeti National ParkSå er det tidligt op og afsted mod den berømte Serengeti National Park! I bliver hentet af jeres guide på hotellet, og han kører jer til det næsten 13.000 kvadratkilometer store område, der er kendt for at have et særdeles rigt og mangfoldigt dyreliv. Og selvom det kan føles som om, de er der for jeres skyld, lever alle dyrene her helt frit i deres naturlige habitat.

På jeres safari i Serengeti kan I opleve en løveflok, der ligger og vogter over savannen; en sky leopard, der slumrer i et træ; et par elefanter, der kommer og drikker ved et vandhul; og store grupper af zebraer, der græsser på sletten. Mængden af dyr er enorm, og I får lov at komme tæt på helt uden hegn imellem dem og jer!

Det gør I på såkaldte game drives, som er køreture i safaribilen, hvor jeres guide kører efter, hvor dyrene er. Om aftenen er der middag og overnatning i en lodge eller camp inde i parken.

Eksempler på overnatning:

Herefter går turen til Ngorongoro Conservation Area (cirka 3 timer)

DAG 3-4: NGORONGORO CONSERVATION AREA

Giraffer i NgorongoroAllerede før morgenmaden kommer I ud på endnu et game drive i Serengeti, hvor I kan se dyrene i deres mest aktive timer, mens det stadig ikke er for varmt for dem at gå på rov.

Herefter kører I videre til Ngorongoro Conservation Area, som er det område, der blandt andet dækker det berømte Ngorongoro-krater. Krateret er 260 kvadratkilometer stort og skabt for millioner af år siden af en vulkan, der brændte ud. Siden er der på nærmest magisk vis blomstret et frodigt liv op i den sammensunkne vulkans krater.

Her finder I livgivende vandhuller og grønne græssletter i bunden af krateret og træer og buskads på kraterets kanter. Det betyder, at mange forskellige dyr tiltrækkes af naturen, så I kan både se “the Big Five” (løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet), men også masser af græsædere, fugle og flodheste i søerne.

På ankomstdagen udforsker I det omkringliggende område på jeres game drives, mens turen går ned i selve krateret dagen efter. Hernede lever dyrene tæt side om side, så I kan være heldige at få en hel håndfuld forskellige dyr med i ét billede. I er på game drive hele formiddagen og afslutter med en dejlig picnic ved det dyrerige vandhul Ngoitoktok, hvor I kan nyde nogle af turens sidste dyr.

Eksempler på overnatning:

Herefter kører I tilbage til Arusha, hvor I vil blive sat af på jeres hotel (cirka 3 timer)

DAG 4-5: ARUSHA

Markede i Arusha, TanzaniaI har lige en enkelt nat i den lille safariby Arusha igen, inden turen fortsætter mod Zanzibar. Her kan I nå at vaske savannens støv af safaritøjet og lægge badetøjet øverst i kufferten, så I er klar til en dukkert i Det Indiske Ocean dagen efter.

Eksempler på overnatning:

Herefter flyver I til Zanzibar (cirka 1,5 time)

DAG 5-10: ZANZIBAR

Pamunda Island, ZanzibarFra nu af står der tropisk afslapning på programmet. I flyver til Zanzibar, som er alt det, man forestiller sig, når man hører navnet Zanzibar: lange, hvide sandstrande med svajende palmetræer, frodig regnskov fuld af eksotiske fugle og en farverig kultur med en sammensat befolkning og lokale markeder, der er sanseeksplosion af krydderier.

Her er det op til jer, hvordan I bruger dagene, og hvor på øen I vil bo. Vi kan anbefale masser af skønne steder, hvad end I vil bo på et stort luksuriøst resort eller en mere simpel bungalow på stranden.

Af aktiviteter kan I komme ud at snorkle eller dykke ved de store, kulørte koralrev, der finde under havoverfladen ud for øen. I kan vandre i naturen, og I kan besøge hovedbyen Stone Town og gå ture mellem gamle bygninger og små, lokale butikker. Eller I kan bare blive liggende på stranden, fra solen står op, til solen går ned – det bliver man ikke træt af i de omgivelser.

Eksempler på overnatning:

Fra Zanzibar flyver I (desværre) hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagefra 16.995,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagefra 15.295,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/810 dagefra 18.295,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/110 dagefra 21.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Indenrigsfly fra Arusha til Zanzibar
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
 • Transport i 7-personers Land Cruiser
 • Vinduespladser til alle i safarikøretøj
 • Alle entré-gebyrer til nationalparker
 • Alle camp/lodge-gebyrer
 • 3 måltider om dagen på safarien
 • Professionel, engelsktalende safari guide/chauffør
 • Garanteret afgang
 • Ubegrænset drikkevand
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Arusha
Equator Hotel

Med en central beliggenhed, men alligevel lidt uden for den travleste del af Arusha, er Equator Hotel et godt bud på indkvartering i safarihovedstaden. Hotellet har en velholdt, grøn have, der egner sig godt til at slappe af mellem de store dyreoplevelser.

Hotellet har 24 værelser med privat balkon, bad og toilet. De har plads til en, to eller tre personer. Er I mere end tre, der vil bo sammen, kan nogle af værelserne forbindes til et stort.

Der er inkluderet en engelsk-amerikansk morgenmadsbuffet, og det er muligt at opgradere til både hel- og halvpension. Hotellets internationale restaurant tilbyder buffet og à la carte.

Serengeti
Seronera Camp

Seronera Camp er et af de mest kendte campsites i Tanzania, da det ligger midt i Serengeti National Park og giver den autentiske safarioplevelse, hvor I faktisk sover sammen med dyrene.

Der kommer masser af dyr gående helt upåvirket gennem campen, særligt på deres nattevandring, når der er ro i lejren. Så her har I mulighed for at vågne tidligt om morgenen, stikke hovedet ud af jeres telt og blive mødt af en elefant, der står og spiser. Campen vil dog være bevogtet døgnet rundt.

I sover i telte, der allerede er slået op, og der er både toiletter og bade i campen. I kan spise medbragt mad, eller I kan besøge de nærliggende lodges restauranter fra campen.

Ngorongoro
Simba Camp

På toppen af Ngorongoro-kraterets kant ligger Simba Campsite, hvorfra I har en helt utrolig udsigt over krateret. Der er grønt og frodigt, så langt øjet rækker, og det er langt fra usandsynligt, at der kommer elefanter eller zebraer på besøg i den åbne camp.

I campen er der telte, som I sover i. Det er den simple model, men det er vandtætte helårstelte, som giver jer læ over hovedet i de fantastiske omgivelser, der gør op for komforten.

Der er toiletter og varme bade, som er til fri afbenyttelse, og der er et spiseområde, hvor I kan nyde jeres mad med en storslået udsigt.

Zanzibar
Coco Beach Hotel

Coco Beach Hotel er et andet rigtig godt bud på en budgetvenlig indkvartering på Zanzibars skønne østkyst. Dette ligger ved den lille strandby Jambiani. Det er et lille sted med kun fem bungalows, men de ligger omgivet af palmetræer og mandeltræer og lige ud til den skønne strand.

I hver bungalow er der plads til to, men det er muligt at få plads til en tredje. Der er privat badeværelse med sæbe og håndklæder til hver bungalow, samt myggenet og en blæser i loftet.

Der hører en lille restaurant til stedet, hvor I får en inkluderet morgenmad, som I kan vælge på en menu. I kan også vælge at spise til frokost og aftensmad. De serverer lækre, lokale retter med speciale i friskfanget fisk og skaldyr tilberedt på swahili maner.

Der er gratis internet.

Ndame Beach Lodge

Ndame Beach Lodge ligger også i den lille strandby Paje på Zanzibars østkyst og er et populært sted at nyde de hvide sandstrande og Det Indiske Ocean, når man ikke behøver store luksushoteller. Til gengæld kan man gå lige ud af sengen og direkte ned i det dejlige hav, mens den smukkeste solopgang kaster glans over de eksotiske omgivelser.

Lodgen har 14 bungalows med 31 værelser i alt. Der er både dobbeltværelser, tripleværelser og familieværelser med plads til fire og fem personer. Alle har eget badeværelse. Der er også gratis wifi.

I lodgens restaurant kan I spise alle måltider, som bliver frisklavet på stedet. Morgenmaden er inkluderet. Til frokost og aftensmad kan I få lokale specialiteter, især meget frisk fisk på grill, men de laver for eksempel også pizzaer selv.

Nogle aftener er der underholdning, for eksempel masai-dans, live musik og temaaftener med en særlig buffet.
MELLEMKLASSE
Arusha
L’Oasis Lodge

L’Oasis Lodge har ikke taget sit navn ud af det blå. Den lille lodge ligger lidt væk fra byens travleste gader i en frodig, grøn have med masser af træer, så det er som at komme ind i en lille oase.

Der er 28 værelser i små hytter, der alle har toilet og bad. Der er plads til fire personer i hver hytte, så de egner sig fint til familier, og hvis I kun er to, er der god plads.

I haven er en pool, hvor I kan køle ned, og en overdækket restaurant. Her bliver der disket en inkluderet buffet op hver morgen, og det er også muligt at spise frokost og aftensmad i restauranten.

Zawadi House

Dette boutique hotel er småt, men et populært valg i Arusha, da det ligger godt i en fredelig del af byen, og det er pænt og komfortabelt. Huset ligger i en frodig have med høje træer og smukke blomster.

Der er 13 værelser med moderne indretning, aircondition, tv og fri internet.

Hotellet har sin egen restaurant og bar. Morgenmaden er inkluderet, og I kan også spise jeres andre måltider i fred og ro i hotellets restaurant, hvis I ikke vil ud i den travle Arusha, hvor der er masser af spisesteder.

Serengeti
Acacia Safari Camp

Acacia Safari Camp er en intim camp med en lille samling af luksustelte under Serengetis kendte akacietræer. Den ligger midt i nationalparken, så når I overnatter her, er I allerede der, hvor I skal ud på game drives.

Teltene er store, lavet i kanvas og slået op på et underlag af træ, så der er både gulv og loft, så man gå derinde som i en hytte. Disse er bare i et med naturen, så I kan ligge og lytte til dyrene i natten. Campen er sikker, da der er vagter døgnet rundt.

Campen har 12 telte med plads til to og et telt med plads til en familie på fire. Alle telte har privat badeværelse med bruser og toilet, så I har jeres helt egen lille bolig inden for fire vægge.

Der er også et stort telt med spisepladser ved fint opdækkede borde, samt et loungeområde, hvor I kan sidde og slappe af efter en lang dag ude blandt dyrene.

Acacia Safari Camp har desuden en anden såkaldt Migration Camp, der rykker rundt alt efter, hvor dyrene bevæger sig under den store gnuvandring. Det kan vi også arrangere.

Ngorongoro
Ngorongoro Farmhouse

Ngorongoro Farmhouse er et eksklusivt hotel bygget i kolonial stil som en gammel kaffefarm. Huset ligger omgivet af kaffeplanter, lokale afgrøder og smukke blomster i en velholdt have. Hele stedet vil få jer til at drømme jer tilbage til en romantisk Karen Blixen-tid på farmen.

Der er 52 luksusværelser med plads til mellem to og fem personer, og også disse er stilfuldt og romantisk indrettet. De har alle en veranda eller balkon med udsigt til den frodige natur omkring jer.

Derudover er der pool, restaurant, lounge og en stor terrasse med udsigt til Mount Oldeani, der ligesom Ngorongoro er en udslukt vulkan i området. Al maden i restauranten er baseret på de lokale ingredienser, og kaffen er brygget på bønner ude fra plantagen.

Endoro Lodge

Privatliv, ro og elegance er nøgleordene på Endoro Lodge, og det må siges at holde stik. 20 kilometer fra hovedindgangen til Ngorongoro Conservation Area ligger denne lodge helt for sig selv i frodige, grønne bakker. Der er kun seks værelser i seks private huse, så det er et eksklusivt sted at bo og egner sig især til nygifte eller andre, der vil nyde omgivelserne og hinanden uden så meget ekstra.

På alle værelser er der en privat veranda med fantastisk udsigt, brændeovn, badekar og en udendørs brusekabine, så I kan stå og bade, mens I ser ud over banantræer og sjældne fuglearter, der flyver i den uspolerede natur.

Der er også en restaurant, en pool og en terrasse, hvor I kan slappe af og tale med de andre gæster over et godt måltid mad eller en drink til solnedgangen.

Zanzibar
Sunset Kendwa

Sunset Kendwa er et dejligt mellemklassehotel oppe på nordkysten, hvor I ikke er påvirket af tidevandet, men kan bade hele dagen. Det ligger i den lille by Kendwa, hvor I også finder andre hoteller og restauranter, men selve hotellet ligger fredeligt og helt ned til stranden.

Værelserne kommer i forskellige standarder, men alle har eget badeværelse, værdiboks, og de fleste har aircondition. Man kan mod et lille gebyr få fri internet.

Der er restaurant og bar på hotellet, så I ikke behøver at bevæge jer uden for matriklen. Her kan I både få internationale klassikere og swahili specialiteter.

På hotellet er desuden en PADI dykkerskole, hvor I kan lære at dykke, hvis I ikke har prøvet det før, og de erfarne kan komme ud og udforske koralrevene ud fra kysten på ture med hotellets personale.

Ocean Blue Zanzibar

Ocean Blue Zanzibar ligger ved stranden i Paje på østkysten, hvor I finder uendeligt lange hvide sandstrande med palmer og turkisblåt vand. Men udover havet kan I på dette hotel også bade i en af hotellets to pools, hvilket kan være en fordel, da tidevandet på østkysten trækker vandet så langt tilbage, at man i nogle timer om dagen ikke kan bade.

Hotelværelserne kommer enten med dobbeltsenge eller to enkeltsenge, privat balkon, wifi og aircondition.

Der er en bar og restaurant på hotellet, som serverer mad med havudsigt. Til morgen er der en inkluderet kontinental morgenmad.

Derudover har Ocean Blue Zanzibar også en PADI dykkerskole, der arrangerer dykker- og snorkelture. De har også ture, hvor I kan komme ud at svømme med delfiner, og fisketure.

Hakuna Majiwe Lodge

Denne lodge ligger også på østkysten, lidt syd for Paje, og er et mindre, men skønt sted at bo på Zanzibar. Her er direkte adgang til en bred sandstrand, hvor I kan nyde livet i fred og ro. Ellers kan I gøre det ved poolen, der ligesom stranden er omkranset af palmetræer.

Lodgen har 20 luksushytter langs stranden, så I kan ligeså godt tage morgenbadet i Det Indiske Ocean. Hytterne har eget badeværelse, myggenet og en blæser i loftet. De er lyse og pænt indrettet med lokale materialer.

Restauranten på stedet laver mad baseret på swahili kultur og bruger lokalt dyrkede råvarer til at lave delikate retter hver dag.

Personalet arrangerer ture til krydderiplantager, svømmeture med delfiner og snorkelture til de smukkeste koralrev.

Jambiani Villas

For jer, der vil have følelsen af at være hjemme, er Jambiani Villas perfekte. På den fredelige, hvide sandstrand i Jambiani ligger seks nye, lækre villaer, som I kan leje til hele familien eller bare en romantisk parferie.

Fire af dem er 90 kvadratmeter, har to soveværelser med badeværelse en suite, en stor stue og et velekviperet køkken. Der er udsigt til havet fra alle rum, og i haven har I private liggestole.

Et kvarters gang syd fra disse ligger de to større villaer, der især egner sig til større familier eller grupper, der vil bo under samme tag. Her kan bo seks personer på de 160 kvadratmeter, der også indeholder køkken, stue og pool.
I har mulighed for selv at handle og lave alle måltider, få besøg af Jambiani Villas’ private kok eller få leveret mad. I kan også få rengørings- og vasketøjsservice. Det er helt op til jer, hvordan ferien skal nydes i villaerne.

Zan View Hotel

På den nordlige østkyst ligger Zan View Hotel i den lille by Kiwengwa. Det er et mindre hotel med kun 12 værelser, men med pool og adgang til stranden er det et lille paradis.

Værelserne kommer i forskellige størrelser og standarder, så uanset om I er på udkig efter et standard dobbeltværelse, en romantisk bryllupssuite eller et familieværelse med plads til fem, er der plads til jer her.

Hotellet har en restaurant, der serverer mad baseret på lokale råvarer, hvor frisk fisk og tropisk frugt er vigtige ingredienser, men der er også internationale muligheder på menuen. Morgenmaden er inkluderet. Resten kan bestilles à la carte.
LUKSUS
Arusha
Mount Meru Hotel

Mount Meru Hotel er byens store, kendte luksushotel, der ligger højt med udsigt over grøn natur og hotellets golfbane. Det er én stor bygning med en stor have til, hvor der er pool og plads til afslapning i det grønne.

Hotellet har 178 moderne indrettede værelser med aircondition, fri internet, tv, værdiboks og mulighed for at lave te og kaffe. Der dobbeltværelser, større værelser med plads til en opredning og familiesuiter med plads til fire.

Der er to restauranter, to barer og en café, hvor I kan nyde et lækkert måltid eller en velfortjent drink efter en dag på farten. I den ene restaurant er der buffet til morgen, frokost og aften, mens den anden restaurant serverer international mad à la carte til frokost og aftensmad.

I kan naturligvis også spille på hotellets 9-hullers golfbane, eller I kan blive forkælet med massage og wellness i hotellets spa.

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary

Denne lodge ligger cirka en halv times kørsel fra Arusha og er en eksklusiv lodge i romantisk stil. Den er fra 1961 og dermed en af de ældste i Tanzania. Ejerne har bevaret det gamle look, men opdateret det løbende, så komforten er tidssvarende. Den ligger i en smuk, grøn have og inviterer til at slappe helt af og nyde roen og naturen.

Der er 17 værelser, hvoraf de fleste er dobbeltværelser, men i to af dem er der plads til en hel familie. De har alle en stor drømmeseng med myggenet omkring og badeværelse en suite.

Lodgen har også en række fællesarealer, I kan nyde. Indenfor er der en lounge med bløde stole og en velekviperet bar. Udenfor er der en pool, en terrasse i skyggen af store mangotræer og et spiseområde, hvor I kan nyde kokkens lækkerier under åben himmel.

Serengeti
Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Sopa Lodge er en stor, flot lodge, der mest af alt minder om et luksushotel, midt i Serengeti National Park. Lodgen ligger på en skrænt, hævet over de store, åbne sletter, som Serengeti er kendt for, så der er en smuk udsigt over savannen derfra.

Der er 69 komfortable værelser med to queen size senge, badeværelse en suite og en privat balkon med siddepladser, hvor I kan nyde udsigten over de dyrerige sletter. Derudover er der fire store suiter i to plan, så der er god plads til familier.

Lodgen har en stor pool, hvor I kan ligge og slappe af, når I ikke er på game drives. Derudover er der en bar, hyggelige loungeområder og en stor restaurant, hvor I kan få enten halv- eller helpension. Det hele er smagfuldt indrettet i autentiske afrikanske farver og materialer.

Ngorongoro
Ngorongoro Sopa Lodge

Denne lodge ligger på det højeste punkt på Ngorongoro-kraterets kant, over 500 meter over bunden. Dermed får I fantastiske udsigter over det berømte krater, der er fyldt med vilde dyr.

Udover den perfekte beliggenhed er selve lodgen lavet til at give jer en helt særlig behandling og uforglemmelig tur til Ngorongoro-krateret. Det hele er indrettet komfortabelt og med masser af plads - også til børnefamilier, der vil bo i sammenhængende værelser.

I den velholdte, grønne have fuld af blomster kan I bade i poolen på varme dage, og dynerne på jeres værelser bliver opvarmet med varmedunke på kolde nætter.

I lodgens restaurant, der selvfølgelig også har den storslåede udsigt, er der en stor morgenmadsbuffet, og til frokost og aftensmad kan I selv bestille fra deres menukort.

Zanzibar
My Blue Hotel

My Blue Hotel er et lækkert resort på nordkysten, lige på den vestlige side af spidsen, så her forstyrrer tidevandet ikke jeres muligheder for at bade. Det ligger næsten helt nede i det fine, hvide sand og i fredelige omgivelser. Om aftenen har I de mest fantastiske solnedgange over vandet i vest.

Resortet har 87 værelser med plads til mellem to og fire personer. Alle har privat balkon eller terrasse med udsigt til palmer og banantræer i hotellets have. I haven er der også pool.

Der er tre restauranter, der serverer alt fra italiensk til sushi til traditionelle retter fra Zanzibar, så der er noget for enhver smag. Alle restauranter har à la carte.

Golden Zanzibar Beach House and Spa

Golden Zanzibar Beach House and Spa er et stilfuldt luksusresort i den lille ferieby Kendwa på den nordvestlige kyst. Hotellet er lækkert indrettet med store, luftige værelser og naturlige materialer. Vil I have den ultimative luksus, kan I også bo i resortets private villaer.

Også ved poolområdet og på den private strand foran resortet er der god plads til, at I kan ligge for jer selv i de komfortable solsenge og nyde freden uden følelsen af at være på et stort resort.

Samtidig er der alt, hvad et resort har af fordele: to restauranter og to barer, spa, fitness og wellness. Så der er rig mulighed for at forkæle jer selv på dette skønne sted. Der er en stor buffet til morgenmad og à la carte til frokost og aftensmad.

Dream of Zanzibar

Dream of Zanzibar er et stort 5-stjernet all inclusive-resort på nordøstkysten ved Kiwengwa. Resortet ligger på en stor, frodig grund fuld af eksotiske planter og lige ned til den fineste hvide sandstrand.

Alle værelserne er rummelige og pænt indrettede i en blanding af lokal og moderne stil. De har alle privat balkon eller terrasse, aircondition, tv, wifi, hårtørrer, minibar og mulighed for at lave kaffe og te. Der er også suiter og private villaer med egen jacuzzi/pool og mere plads.

Der findes 10 forskellige spisesteder på resortet, som tilbyder alt fra friskfangede fisk på stranden til pizza eller sushi i temarestauranter på hotellet. Det hele er inkluderet (dog er à la carte menuer ved særlige lejligheder eksklusiv). Aktiviteter som yoga, pilates, beach volley, swahili-kurser og vandgymnastik er også inkluderet.

The Z Hotel

The Z Hotel er et stort, stilfuldt hotel, der ligger helt ned til den attraktive Nungwi Beach på nordkysten. Her er sandet fint som mel, og solnedgangene er fantastiske.

Det er muligt at bo i fire forskellige værelsestyper. Selv de mindst luksuriøse er flot og individuelt indrettede og har egen balkon eller terrasse med udsigt til Det Indiske Ocean eller den frodige have. De større suiter har større terrasser med egne liggestole og hængekøje med havudsigt.

Hotellet har en bar, café, afslappet restaurant og en aftenrestaurant, der serverer europæisk og afrikansk fusionsmad med lokale råvarer. Der er også spa, dykkerskole og mulighed for at arrangere udflugter på havet.
Vores rejseforslag

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagefra 16.995,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagefra 15.295,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/810 dagefra 18.295,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/110 dagefra 21.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Indenrigsfly fra Arusha til Zanzibar
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
 • Transport i 7-personers Land Cruiser
 • Vinduespladser til alle i safarikøretøj
 • Alle entré-gebyrer til nationalparker
 • Alle camp/lodge-gebyrer
 • 3 måltider om dagen på safarien
 • Professionel, engelsktalende safari guide/chauffør
 • Garanteret afgang
 • Ubegrænset drikkevand
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.