Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africanspirit.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Safarirejse til Kenya - 9 dages safarioplevelser i Kenya - AfricanSpirit.dk
BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Stor Kenya safari

Den udvidede safarirejse i hele det sydlige Kenya

10 dage fra 18.695,-

Stor Kenya safari

10 dage fra 18.695,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Kør fra det ene dyrerige reservat til det andet

På denne private 10 dages safarirejse til Kenya kommer I rundt til de mest kendte nationalparker, hvor vilde dyr lever i de tætteste og mest mangfoldige koncentrationer. Forbered jer på en Afrika-safari i verdensklasse med masser af “Big Five”-oplevelser, flodheste, zebraer, geparder, flamingoer, krokodiller og meget mere på smukke køreture over Kenyas savanne.

Nedenstående rejseplan er ikke fast. Da vi kun arrangerer privat safari og transport, kan programmet tilpasses jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-2: NAIROBI

Nairobi, KenyaI ankommer til Kenyas hovedstad, hvor I har en enkelt overnatning, inden jeres seks dages safaritur begynder. Her kan I slappe af ovenpå flyveturen og bare gå en tur i Nairobis livlige centrum, eller I kan skyde turen i gang med aktiviteter, hvor vi især anbefaler at besøge Karen Blixens gamle farm lidt uden for byen. I 1985 blev den omdannet til et museum, der viser, hvordan hun boede og levede. I kan få en introduktion til historien om den danske forfatter, der flyttede sit liv til Afrika for at bo på en kaffefarm på en tid, hvor de fleste danskere aldrig kom ud af landet.

Er I ivrige efter at se Afrikas dyr, inden I kommer ud i deres naturlige habitat, kan I tage på en guidet tur til David Sheldricks elefantbørnehjem, hvor moderløse elefanter opholder sig for blive klar til igen at komme ud i den vilde natur. Eller besøg Giraffe Centre, et reservat, hvor I kan møde og fodre de høje dyr, der bliver beskyttet her, fordi de er truede i naturen.

Eksempler på overnatning:

Næste morgen går turen til Masai Mara National Reserve (cirka 5 timer)

DAG 2-4: MASAI MARA NATIONAL RESERVE

Løvefamilie i Masai Mara, KenyaTidlig morgen bliver I hentet på jeres hotel og sætter kurs mod Masai Mara National Reserve, hvor I kan glæde jer til safari i verdensklasse med millioner af vilde dyr. På vejen kører I igennem smukke landskaber, blandt andet Great Rift Valley, et enormt landskab, der løber som en gigantisk kløft gennem en stor del af Østafrika. I spiser frokost på vejen i Narok Town, hvor I vil få serveret traditionel kenyansk mad. Om eftermiddagen ankommer I til jeres camp/lodge, og efter en kort eftermiddag med mulighed for at hvile sig, kører I ud på turens første game drive, som er en køretur ud på jagt efter vilde dyr.

Sådan foregår hele den næste dag også, og det er på disse ture, I kan regne med at møde nogle af savannens søde, farlige, hurtige og smukke dyr. For eksempel en løve på jagt efter føde eller en flok zebraer, der går og græsser i ro og mag. Masai Mara har den største og mest varierede koncentration af dyrearter i regionen, så her er gode chancer for at krydse en masse af på jeres ønskeliste, inklusiv “the Big Five” (løver, leoparder, elefanter, næsehorn og bøfler).

Kommer I mellem juli og oktober, kan I ovenikøbet opleve den utrolige gnuvandring, hvor millioner af gnuer og andre klovdyr vandrer fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara og på vejen skal krydse Mara-floden, hvor krokodillerne ligger på lur. Det er med livet som indsats og helt unikt at opleve fra sidelinjen.

I kan også vælge at besøge en masai-landsby, hvor det kendte stammefolk med de farvede dragter, smykker og ansigtsmaling vil byde jer velkommen med traditionel dans og sang.

På fjerdedagen om morgenen har I et sidste game drive i Masai Mara, før turen fortsætter til andre af Kenyas nationalparker.

Eksempler på overnatning:

Herefter går turen til Lake Nakuru National Park (cirka 5 timer)

DAG 4-5: LAKE NAKURU NATIONAL PARK

I ankommer til Lake Nakuru National Park, der byder på nye dyremøder. Parken er ikke så stor, men centreret omkring den lavvandede sø af samme navn, som er hjemsted for hundredtusindvis af flamingoer. Der er flere flamingoer i søen i perioder med mange alger i vandet, men der er altid mange, og det er et blændende syn at se de langbenede fugle farve søen pink, når de står i flok. I kan være heldige, at nogle bøfler ligger og slapper af, eller et par næsehorn vandrer forbi søens bred, så I kan få både de store pattedyr og det lyserøde fuglehav i samme billede.

Udover disse dyr, som er de mest almindelige, lever også løver, flodheste, leoparder, antiloper, zebraer og flere abearter i Lake Nakuru National Park, så der er rig mulighed for at se flere dyr. Skulle I ikke se dem i det fri, kan I besøge parkens næsehornsreservat, hvor mange hvide og sorte næsehorn lever i beskyttelse.

Eksempler på overnatning:

Herefter kører I videre til Lake Naivasha National Park (cirka 2 timer)

DAG 5-6: LAKE NAIVASHA NATIONAL PARK

Næste stop er ved en anden af Kenyas berømte søer, hvor dyrelivet blomstrer om kap med planterne i det frodige område. Her skal I ud af jeepen og op i en båd, for søen opleves bedst til vands.

Lake Naivasha er den højest beliggende ferskvandssø, der ligger i den enorme kløft Great River Valley. Vandet er dybblåt og spejlblankt, og stemningen er fredfyldt. Her kan I glide forbi en flodhest, der stikker hovedet op af vandoverfladen, se elefanter gå inde på bredden med grønne bjerge i baggrunden eller kigge efter de mange fuglearter, der lever i området.

Her får I også den unikke oplevelse at komme på bush walk, som er safari til fods. Det kan I i den nærliggende Hell’s Gate National Park, som på trods af sit uhyggeligt klingende navn er ganske fredelig. Hop ud af bilen, og gå i øjenhøjde med zebraer, antiloper og gazeller. Det er en anderledes måde at opleve naturen og dyrene på, som ikke fås ret mange andre steder.

Eksempler på overnatning:

Herefter kører I den længere, men smukke tur til Amboseli National Park (cirka 6 timer)

DAG 6-8: AMBOSELI NATIONAL PARK

Elefanter i Amboseli National ParkEn længere, men nem køretur til Amboseli National Park i det sydlige Kenya venter. På vej hertil gør I stop ved flere udsigtspunkter over Great Rift Valley, hvor I kan nyde synet af den nærmest uendeligt store dal. Når I ankommer til Amboseli National Park, skal I finde safarihatten og kameraet frem igen, for første game drive venter, og her er det muligt at få nogle af turens flotteste billeder.

Med sin placering på grænsen til Tanzania, hvor verdens højeste fritstående bjerg, Mount Kilimanjaro, står, er udsigterne over Amboselis savanne ekstra betagende. Parken er “kun” knap 400 kvadratkilometer, men inden for det område varierer naturen mellem vådområder, grønne sletter og skovområder fulde af akacietræer.

På første game drive og hele dagen efter, hvor den står på safari, kan I være sikre på at se masser af elefanter. En af Afrikas største bestanddele af de majestætiske dyr med lange stødtænder lever her, så hvis I ser en flok på 100 elefanter sammen, er det ikke synsbedrag – det er den afrikanske natur i sin mest fascinerende form.

Derudover kan I se rovdyr som løver, geparder og hyæner og klovdyr som gnuer, zebraer og giraffer.

Eksempler på overnatning:

Fra Amboseli går turen til Tsavo West National Park (cirka 2 timer)

DAG 8-9: TSAVO WEST NATIONAL PARK

Vild flodhest i KenyaEfter et game drive om morgenen i Amboseli kører I lidt længere sydøstpå til Kenyas absolut største nationalpark, Tsavo. Den er opdelt i Tsavo West og Tsavo East, og I sover en nat i begge to, fordi de er så store. I starter i Tsavo West National Park, hvor et smukt landskab venter. Den del af parken består primært af savanne, men også sumpområder og søer, og terrænet er kuperet af bjerge og udslukte vulkaner, der danner smukke rammer om jeres køreture her.

Hvis I er heldige, kan I møde alle fem af “the Big Five” (løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet), giraffer, antiloper og mange andre vilde dyr, der pludselig er uden for bilen i færd med at spise, sove, jage eller noget fjerde, som de gøre helt upåvirket.

Eksempler på overnatning:

I kører videre til den østlige del af parken (cirka 3 timer)

DAG 9-10: TSAVO EAST NATIONAL PARK

Zebraer på savannen i Tsavo EastPå dag ni kører I til de naturlige kilder Mzima Springs i den vestlige del, der er en ægte oase for dyre- og planteliv. Her kan I se flodheste og krokodiller ligge og boltre sig i det friske vand, mens hundredvis af forskellige fuglearter flyver rundt og synger omkring vandet.

Derefter kører I videre østpå til Tsavo East National Park, der med sine knap 14.000 kvadratkilometer er Kenyas største park. Her er terrænet mere fladt og tørt i forhold til den vestlige nabo, og her får I den rå skønhed, som den afrikanske kultur også har at byde på. Det røde støv vil rejse sig omkring bilen, og I kan se langt ud i horisonten, når I kører her.

Det er sidste nationalpark på jeres lange safarirejse rundt i det sydlige Kenyas vilde natur, og er der dyr, I ikke har set endnu, har I stadig muligheden her. For også her findes “the Big Five”, flodheste, vandbukke, krokodiller og op mod 500 fuglearter.

Eksempler på overnatning:

Herefter kører I tilbage til Nairobi, hvorfra I kan flyve hjem eller videre (cirka 6 timer)

TILKØB: MOMBASA, ZANZIBAR ELLER SEYCHELLERNE

Mombasa BeachEfter 10 dages eventyr på savannen kan vi anbefale at afslutte jeres Afrika-rejse af med en badeferie i et par dage eller en uge. Kystbyen Mombasa er Kenyas svar på en eksotisk badeferiedestination, og den ligger kun et par timers kørsel fra Tsavo East National Park, hvor I slutter, så det er helt oplagt at lægge vejen her forbi, inden turen går hjem til Danmark. Her får I Det Indiske Ocean, hvide sandstrande og en livlig havneby med mange nærliggende strandresorts.

Skal det være mere isoleret tropefred, kan Zanzibar eller Seychellerne varmt anbefales. Zanzibar, som hører til Tanzania, er heller ikke langt væk, men her kan I få ø-stemning og flere muligheder for strande og hoteller. Seychellerne skal I flyve lidt længere for, men til gengæld er det hele rejsen værd, da nogle af verdens smukkeste strande findes på de små øer, der ligger midt ude i Det Indiske Ocean.

Vi hjælper hjertens gerne med at finde den rette kombination til jer, så tøv ikke med at kontakte os.

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagefra 19.995,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagefra 18.695,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/810 dagefra 21.295,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/110 dagefra 23.395,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Lufthavnstransport
 • Transport i 7-personers safari mini-van
 • Vinduespladser til alle i safarikøretøj
 • Alle entré-gebyrer til nationalparker
 • Alle camp/lodge-gebyrer
 • 3 måltider om dagen på safarien
 • Professionel, engelsktalende safariguide/chauffør
 • Garanteret afgang
 • Ubegrænset drikkevand
 • Omfattende game drives
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagefra 19.995,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagefra 18.695,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/810 dagefra 21.295,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/110 dagefra 23.395,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark til Nairobi
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Lufthavnstransport
 • Transport i 7-personers safari mini-van
 • Vinduespladser til alle i safarikøretøj
 • Alle entré-gebyrer til nationalparker
 • Alle camp/lodge-gebyrer
 • 3 måltider om dagen på safarien
 • Professionel, engelsktalende safariguide/chauffør
 • Garanteret afgang
 • Ubegrænset drikkevand
 • Omfattende game drives
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

OVERNATNINGSMULIGHEDER PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Nairobi
Kahama Hotel

Kahama Hotel er en god mulighed for at bo godt for små penge. Hotellet ligger i et fredeligt, grønt område i det centrale Nairobi en halv times kørsel fra lufthavnen.

Hotellet tilbyder det, man har brug for på et storbyhotel: rene og pæne værelser med eget badeværelse, internet, tv, myggenet, værdiboks og en blæser i loftet. I kan bo på værelser med enkeltsenge eller en dobbeltseng - hvad der passer jer bedst.

Morgenmadsbuffet på hotellet er inkluderet, så I kan få en god start på en oplevelsesrig dag i hovedstaden.

Lake Nakuru
Merica Hotel

Merica Hotel er et større hotel, der ligger centralt i byen Nakuru. Nakuru by ligger lige ved Lake Nakuru og er en travl safaridestination. Derfor kan I også forvente en meget moderne indkvartering, taget i betragtning at I er på safari.

Hotellet har 89 velekviperede værelser med blandt andet internet og tv. Derudover er der en stor pool, fitnesscenter og vasketøjsservice.

Restauranten serverer en alsidig buffet med både europæisk, orientalsk og afrikansk mad.

Masai Mara
Oldarpoi Mara Camp

Denne camp ligger lige på grænsen til Masai Mara National Reserve, så her sover I nærmest sammen de vilde dyr - men under sikre forhold.

Oldarpoi Mara Camp er en simpel camp, hvor I bor i telte, men de minder mere om små hytter med massive vægge og vinduer. Indeni er der en dobbeltseng eller to enkeltsenge med lagener, tæpper og puder. Hvert telt har et badeværelse en suite med varmt bad og toilet. Og ude foran teltet er en lille terrasse med stole, hvor I kan sidde og nyde udsigten over savannen.

Solenergi sørger for elektricitet, så I kan oplade kameraer og telefoner, og køkkenpersonalet kan tilberede mad til jer tre gange om dagen.MELLEMKLASSE
Nairobi
Hillpark Hotel

Dette hotel ligger lidt uden for den mest hektiske del af det centrale Nairobi, i nærheden af grønne områder, som gør det til et rart sted at bo, hvis I ikke er til storbyens travle liv. Samtidig er det tæt på lufthavnen og centrum.

Der er forskellige værelseskategorier, men alle har komfortable dobbeltsenge og eget badeværelse. Derudover har hotellet et fitnessområde og en restaurant i haven, som I kan spise alle måltider i, hvis I ikke har lyst til at gå ud. Der er både buffet og à la carte.

Jacaranda Nairobi Hotel

Jacaranda Hotel ligger i det velhavende område Westlands, cirka fem kilometer uden for Nairobis Central Business District, som er det mest kendte område i centrum. Der er 20 kilometer til lufthavnen, så det er nemt at komme til og fra hotellet på jeres rejse.

Hotellet har 128 nydelige værelser med internet, tv, værdiboks, roomservice, vasketøjsservice, og hvad man ellers har brug for på et hotel i byen.

Der er en restaurant, der serverer en buffet til morgenmad, og det er muligt at købe frokost og aftensmad derudover. Der er også en stor pool i hotellets have, samt indendørs fitness og spa.

Golden Tulip Westlands Nairobi

Den internationale kæde Golden Tulips hotel i Nairobi er nyt og moderne. Det ligger også i det velhavende område Westlands, hvor I er tæt på internationale forretninger og banker.

Hotellet har 94 rummelige, moderne indrettede værelser i forskellige standarder. Alle har blandt andet internet, tv og daglig rengøring.

På toppen af hotellet finder I en rooftop pool med liggestole og siddepladser, så I kan få en dukkert og nyde udsigten over den travle storby i fredelige omgivelser. Til de aktive gæster er det også muligt at træne med udsigt over byen i hotellets fitness.

Hotellets restaurant disker op med en inkluderet morgenmadsbuffet, og det er også muligt at spise frokost og aftensmad på hotellet.

Lake Nakuru
Lake Nakuru Lodge

Denne familievenlige lodge ligger inde i Lake Nakuru National Park, på den modsatte side af søen i forhold til byen Nakuru, så her er I mere i et med naturen og dyrene. I kan endda nyde udsigten til søen, mens I ligger ved lodgens store pool og eller sidder i restauranten og spiser.

Restauranten serverer en buffet til morgen, frokost og aftensmad. Desuden er der en bar i et loungeområde, hvor I kan nyde solnedgangen eller et traditionelt danseshow.

Lodgen har 95 værelser, der er som hotelværelser med op til tre enkeltsenge eller en dobbeltseng, badeværelse en suite og indretning i afrikansk tema i tråd med safarioplevelsen.

Masai Mara
Masai Mara Sopa Lodge

Masai Mara Sopa Lodge er en af de ældste lodges i området og har huset tusindvis af glade safarigæster. Det er en stor lodge med 50 små huse, der hver har to dobbeltværelser. Her kan I bo som på et almindeligt hotel med en værdiboks i skabet og hårtørrer på badeværelset.

Lodgen ligger knap en kilometer uden for Masai Mara National Reserve, på Oloolaimutia Hills’ bakker, så der er en fabelagtig udsigt over vildtreservatets grønne landskab. Den kan I nyde alene fra verandaen foran jeres værelse eller med andre i poolområdet, loungen eller restauranten.

Lake Naivasha
Lake Naivasha Sopa Resort

Lake Naivasha Sopa Resort er en hyggelig og komfortabel resort på bredden af Lake Naivasha. Resortet ligger på en stor, grøn grund, hvor mange af søens vilde beboere kommer. Derfor er der stor sandsynlighed for, at I vil se giraffer og antiloper i løbet af dagen, og om natten kommer flodhestene gerne og græsser i haven.

Resortet har 84 værelser i 21 charmerende, små huse spredt ud på grunden. Værelserne kommer i forskellige størrelser, og en del af dem kan forbindes, så familier kan bo sammen. Alle har det til fælles, at de er rummelige, har store vinduer ud til haven og en veranda, hvor I kan sidde og kigge på dyrene.

Der er desuden et stort poolområde med en bar og snackrestaurant, spa, tennisbane, en restaurant med en international buffet til alle dagens måltider, samt et loungeområde med bar. Så der er masser af steder at hygge sig, når I ikke er ude på safari.

Amboseli
Kibo Safari Camp

Lige ved indgangen til den Amboseli National Park ligger Kibo Safari Camp. Her kan I stå op med synet af Kilimanjaro og se solen gå ned over den åbne savanne, hvor de vilde dyr og de kendte akacietræer pryder landskabet.

Campen består af 73 telte, som er store nok til at dække senge, badeværelse med toilet og brusekabine, et lille bord og plads til jeres bagage. Over teltene er der tag, og foran teltene er en lille veranda, hvor I kan nyde udsigten i fred. Det er muligt at bo i single-, dobbelt-, triple- og familieværelser.

Der er en restaurant, der serverer alle måltider og baserer meget af maden på deres hjemmedyrkede råvarer. Om dagen kan I slappe af ved campens pool, og om aftenen er der masai-dans omkring et bål. Her kan I se den traditionelle dans og lære om masaiernes kultur.

Tsavo West
Ngulia Safari Camp

Ngulia Safari Camp ligger inde i Tsavo West National Park og har en af de bedste udsigter i Kenya. Campen ligger lige ved et par vandhuller, hvor dyrene kommer i flok for at drikke og bade, og længere ude i horisonten kan I se det store, indhegnede Ngulia Rhino Sanctuary, hvor truede næsehorn lever i beskyttelse.

Der er 52 simpelt indrettede værelser med eget bad og toilet, samt en lille balkon med udsigt til parken.

Campen har pool, en udendørs restaurant med udsigt til vandhullerne og en bar, hvor I kan se en vild leopard, der kommer til campen for at blive fodret.

Tsavo East
Voi Wildlife Lodge

Den store Voi Wildlife Lodge ligger i den sydlige del af Tsavo East National Park i udkanten af byen Voi. Lodgen er højt placeret, så der er kig til den åbne, afrikanske bush, og I vil kunne se dyrene komme og gå ved de vandhuller, der ligger tæt på.

Lodgen er én stor bygning med plads til op til 300 gæster i værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse en suite, myggenet og afrikansk inspireret indretning.

Der er en pool, hvor I kan slappe af og nyde de behagelige temperaturer, som man finder i Tsavo, da det ligger tættere på kysten end andre nationalparker. Der er også en restaurant, der serverer en buffet til morgen, frokost og aften.

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge har en ideel placering i Tsavo East National Park, da den er let tilgængelig fra Mombasa med kun et par timers kørsel, men den ligger alligevel isoleret, så I får følelsen af at være ude i den vilde natur.

Lodgen ligger tæt på adskillige vandhuller, hvor der kommer masser af dyr hver dag. Det kan I observere, mens I sidder i ro og mag i lodgen med kig ud over savannen.

Der er knap 50 værelser med eget badeværelse og egen balkon, hvoraf ni har mulighed for at blive forbundet med naboværelset, så de egner sig godt til børnefamilier. Desuden er der pool og restaurant med helpension.LUKSUS
Nairobi
Radisson Blu Hotel Nairobi

Det store Radisson Blu i Nairobi er den luksuriøse rejsendes svar på et midlertidigt hjem i Kenyas travle hovedstad. Hotellet ligger i det internationale businessområde Upper Hills, kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen.

Både hotellets 271 værelser og alle fællesarealer er stilfuldt indrettet med fokus på komfort og plads. Der er bløde senge, højhastighedsinternet og roomservice på værelserne. Der er et fitnesscenter med nye maskiner og en opvarmet pool på hotellets tag.

Den inkluderede morgenmad byder blandt andet på æg, pandekager, friskbagt brød og frisk frugt, så I kan få en god start på dagen. I restauranten Chop House er der internationale og lokale retter på menuen til frokost og aften, hvis I vil have høj kvalitet uden at gå ud.

Lake Nakuru
Sarova Lion Hill Game Lodge

Vil I have den bedste placering i forhold til Lake Nakuru, er Sarova Lion Hill Game Lodge svaret. Som en af de eneste ligger den helt ned til søen, men ikke i byen. Derfor er det muligt at se dyrene omkring søen uden at skulle bevæge sig udenfor.

Udover den suveræne placering er lodgen indrettet særdeles luksuriøst. Der er 67 små huse, der alle har privat veranda med udsigt over søen. Værelserne har badeværelse en suite, komfortable senge med myggenet og mulighed for at lave kaffe og te.

Lodgens restaurant ligger også med udsigt til søen, og her er der fokus på at bruge grøntsager og krydderier dyrket i haven. Der serveres en alsidig buffet til morgen, frokost og aftensmad.

Masai Mara
Ashnil Mara Luxury Tented Camp

Denne camp ligger midt inde i Masai Mara National Reserve, tæt på Mara-floden, som tiltrækker dyr i hobetal, så her kommer I ikke tættere på virkelighedens svar på Løvernes Konge.

Campen har 40 luksustelte med dobbeltseng, badeværelse, walk-in-closet og terrasse med udsigt. Derudover er der et lækkert poolområde, hvor I kan slappe af i pauserne mellem game drives, og et loungeområde, hvor I kan nyde en drink efter en oplevelsesrig dag.

Restauranten serverer en buffet med international og traditionel kenyansk mad.

Amboseli
Amboseli Serena Safari Lodge

I denne lodge kan I bo midt inde i den smukke Amboseli National Park, med udsigt til det majestætiske Kilimanjaro og i hjertet af de bedste safarioplevelser.

Lodgen har dobbeltværelser, værelser med enkeltsenge og familieværelser med to værelser en suite med tagterrasse. Alle værelser har internet, roomservice, egen balkon og mulighed for at lave kaffe og te.

I restauranten er der en buffet til morgenmad og frokost, og om aftenen serveres der en fast menu, der inkluderer salatbuffet, suppe, hovedret, dessert og ost. Lodgen har også en pool omgivet af liggestole og palmetræer.

Derudover er der mulighed for at tilkøbe unikke oplevelser. I kan for eksempel spise en middag ude i bushen med stjernerne lysende over jer og lyde fra dyrene i baggrunden. Eller få en “masai lecture”, hvor indfødte masaier fortæller om deres kultur og lærer jer deres traditionelle dans.

Tsavo West
Kilaguni Serena Lodge

Kilaguni Serena Lodge er en luksuriøs lodge med pool og 56 stilfulde værelser, hvoraf fem af dem er suiter. Det hele er holdt i en moderne fortolkning af autentisk kenyansk stil. Alle værelser har egen balkon, internet, roomservice og mulighed for at lave kaffe og te.

Lodgen ligger indeni Tsavo West National Park og har udsigt til det grønne, bakkede landskab, der kendetegner den vestlige del af Tsavo. Fra hotellets restaurant og bar kan I nyde synet af savannen med akacietræer og et vandhul, der tiltrækker masser af dyr.

Det er også muligt at komme ud i bushen og spise morgenmad med dyrene og solopgangen på savannen eller en middag under åben himmel med masai-dans.

Severin Safari Camp

I den tyskejede Severin Safari Camp bor I i et af de 27 luksustelte, der udgør campen. De ligger spredt, så I har privatliv og udsigten over savannen for jer selv. Når solen er gået ned, og I skal til og fra hovedhuset, hvor restauranten ligger, bliver I hentet og bragt af masaier.

Teltene er lækkert indrettet med senge med myggenet, bad og toilet en suite, safety box, elektricitet og internet. Udenfor er der en privat veranda med safaristole.

I restauranten er der en morgenmadsbuffet, og til frokost og aftensmad kan I bestille fra en à la carte-menu. Der er også et spa-område med en pool til fri afbenyttelse og mulighed for at få massage.

Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick Lodge er en unik indkvartering og en af de mest berømte lodges i Kenya. Den er bygget på pæle over jorden, så dyrene faktisk kan gå under jer, mens I ligger og sover. I har særdeles gode udkigsposter oppe fra både værelserne, restauranten og baren, så I kan se dyr komme og drikke ved det nærliggende vandhul, mens I selv spiser eller drikker.

Værelserne er luksuriøse med elektricitet, blæser, safety box, udsigt til vandhul og udstyr til at lave te og kaffe.

Restauranten serverer til alle måltider en buffet med en blanding af afrikansk, europæisk og asiatisk mad, så der er noget for enhver smag.

Tsavo East
Satao Camp

Luksusteltene i Satao Camp ligger i en halvcirkel omkring et vigtigt vandhul, der vrimler med dyr. Derfor kan I se masser af Tsavos røde elefanter og andre dyr, der kommer og bader og drikker lige for næsen af jer.

Der er 20 telte, der alle er overdækket og indeholder det, der normalt er på et hotelværelse. Alle telte har eget badeværelse og en veranda ude foran, hvor I kan sidde ved jeres private bord og nyde udsigten.

Til morgenmad kan I vælge mellem omelet, pandekager, English og Continental Breakfast. Frokosten serveres under et 200 år gammelt tamarindetræ, hvorfra I kan sidde og kigge på dyrene ved vandhullet. Aftensmaden får I i lounge-området, hvor I også kan sidde og hygge jer om aftenen.


Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.