BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Stort eventyr i unikke Uganda

Storslået eventyr over Nilen, savannen og regnskoven

13 dage fra 34.695,-

Stort eventyr i unikke Uganda

13 dage fra 34.695,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Se alle sider af “Afrikas Perle”

Uganda er vores mindste rejsemål på det afrikanske fastland, men med kilden til Nilen, dyrerige nationalparker og de sjældne bjerggorillaer er landet spækket med kæmpe oplevelser. Og så kan I køre mellem det hele, så I oplever landskabet ændre sig og sparer flybilletterne. Det er ikke tilfældigt, at Uganda kaldes “Afrikas Perle”, og det bliver helt tydeligt på denne rundrejse.

Nedenstående rejseplan er ikke fast. Da vi kun arrangerer privat safari og transport, kan programmet tilpasses jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-2: ENTEBBE

Entebbe lufthavn i UgandaJeres storslåede Uganda rejse er i gang! I lander i kystbyen Entebbe ud til Victoria-søen sent om aftenen. Her vil I blive hilst velkommen af jeres guide og derefter kørt til jeres hotel. Få en god nats søvn, inden I næste morgen er klar til de første store oplevelser.

Eksempler på overnatning:

Fra Entebbe kører I til Jinja (cirka 3 timer)

DAG 2-3: JINJA

Nile River i UgandaNu er I klar til at begive jer ud i det fantastisk spændende Uganda! Efter en stor morgenmad kører I mod byen Jinja, hvor I ankommer ved frokosttid. Vejen dertil går gennem Ugandas hovedstad, Kampala, og fra bilens vinduer får I et glimt af den travle og tætbefolkede by.

Jinja ligger ved bredden af Victoria-søen og er mest berømt for sin beliggenhed ved ”the source of the Nile”, Nilens kilde. Det er det sted, hvor Nilen starter sit lange løb op mod Middelhavet. I vil blive sejlet ud præcis der, hvor Nilen starter, og her vil I få historien om, hvordan lige netop dette sted dannede rammen om nogle af det 19. århundredes mest eventyrlige opdagelsesrejser. I kan se monumentet for den britiske officer og opdagelsesrejsende, John Hannington Speke, der spiller en vigtig rolle i dén historie.

I sover jeres anden nat i Jinja, der også er kendt for sin koloniale arkitektur, så nyd aftenen i den smukke by.

Eksempler på overnatning:

Herefter fortsætter jeres Uganda rejse til Murchison Falls National Park (cirka 6 timer)

DAG 3-5: MURCHISON FALLS

Næsehorn i UgandaI tager afsked med Jinja kort efter morgenmaden og kører mod Ziwa Rhino Sanctuary, et reservat, der huser knap 20 hvide næsehorn. Meningen er, at disse dyr en dag skal ud at leve i landets nationalparker, hvor de tidligere har levet, men her bliver de beskyttet mod en truet tilværelse ude i den vilde natur. I vil sammen men jeres guide komme helt tæt på næsehornene – til fods endda. Det ville ikke kunne lade sig gøre ude i den vilde natur, men næsehornene her er blevet tilvænnet mennesker og er derfor helt ufarlige. Ved at besøge centeret er I direkte med til at bidrage til bevarelsen af dette prægtige, men desværre yderst udrydningstruede dyr.

Efter en medbragt frokost fortsætter turen til Murchison Falls National Park, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen – lige i tide til en drink før middagen i jeres camp/lodge.

Murchison Falls National Park var i 1960’erne kendt som en af Afrikas mest spektakulære nationalparker med en af de største koncentrationer af vilde dyr på kontinentet. Desværre tog den politiske ustabilitet i 70’erne og 80’erne hårdt på parken, men en enorm bevaringsindsats har stort set bragt Murchison Falls tilbage til sit oprindelige udgangspunkt. Derfor kan I være heldige at se både løver, giraffer, elefanter, flodheste, bøfler, antiloper og krokodiller.

Det kan I på jeres første game drive, som er en køretur ud i parken, hvor I kigger efter dyrevildt. Den skal I ud på om morgenen, da det er her, dyrene er mest aktive.

Efter frokost skifter I bilen ud med en båd, når turen går op ad Nilen til det utrolige Murchison Falls, der lægger navn til parken på grund af dets overvældende syn. I kommer helt tæt på det 49 meter høje vandfald, der styrter ned i Afrikas længste flod – en helt speciel naturoplevelse.

I sover en nat mere i den samme camp/lodge i nationalparken.

Eksempler på overnatning:

Herfra kører I videre til Kibale National Park (cirka 8 timer)

DAG 5-7: KIBALE NATIONAL PARK

Lake Albert i UgandaForude venter endnu en dag pakket med natur- og dyreoplevelser. Husk at holde øjne og ører åbne for savannens dyr, der lever omkring jer. Måske er I heldige at se dem, I ikke har set endnu.

Herefter passerer I den frodige Budongo-skov, inden turen går videre ned igennem den vestlige del af Rift Valley, langs Lake Albert. Indtag det enorme, spektakulære landskab i denne millioner af år gamle dal, der strækker sig gennem det meste af det østlige Afrika. I kan nyde en medbragt frokost i de smukke omgivelser, inden I ankommer til Kibale National Park sidst på eftermiddagen. Her venter en lækker middag i selskab med regnskovens mange lyde og dufte.

Dag 6 står på trekking sammen med jeres guide, der kender området ud og ind. Her vil I møde de vilde chimpanser, der svinger sig rundt i store flokke i regnskovens træer.

Efter denne helt enestående oplevelse og en medbragt frokost i smukke omgivelser vil I blive kørt til Bigodi-sumpen, hvor I skal ud på en gåtur på sumpens velanlagte stier. Her er der mulighed for at se et væld af abe- og fuglearter. I kan også være heldige at se kamæleoner, samt den smukke krontrane, som er Ugandas nationalfugl.

I vil passere smukke vulkanske kratersøer og te-plantager på vejen tilbage til middag i campen/lodgen, hvor I også sover.

Eksempler på overnatning:

Herefter kører I til Queen Elizabeth National Park (cirka 2,5 timer)

DAG 7-9: QUEEN ELIZABETH NATIONAL PARK

Afrikansk elefant i Kazinga kanalenTuren fortsætter med nye højdepunkter. Denne gang bogstaveligt talt, når I kører gennem Rwenzori-bjergene, Afrikas højeste bjergkæde, der med sne på toppen ser helt eventyrlige ud i det ellers så varme land. På vejen stopper I på en vaniljefarm, hvor I udover vanilje også vil se hvordan man dyrker kakao, tropiske frugter og krydderier. I stopper også på verdens midte, Ækvator, hvor I kan stå med en fod på hver halvkugle.

Lidt over middagstid ankommer I til Queen Elizabeth National Park, som er et af de bedste steder at tage på safari i Uganda. Her vil I spise en overdådig frokost på den historiske Mweya Safari Lodge, hvor Dronning Elizabeth og Prins Phillip har boet flere gange. Sidst på eftermiddagen kører I på game drive, så I har udsigt til den røde solnedgang over den afrikanske savanne. Hvis I er heldige, kan I se en sky leopard, da de ofte bevæger sig rundt i skumringen.

Næste morgen starter ud med et game drive, hvor I kan se elefanter og en række andre af savannens vilde dyr. På vejen tilbage til frokost i campen/lodgen er der lagt et stop ind ved saltkrateret Lake Katwe, hvor I ser, hvordan man udvinder salt og får historien om, hvordan handlen med salt i årtusinder har været roden til konflikt mellem store kongedømmer.

Efter frokost sejler I ud på den smukke kanal Kazinga, der forbinder Lake Edward med Lake George. I vil ende helt nede ved udmundingen til Lake Edward, hvor man kan se Den Demokratiske Republik Congo på den anden side. På turen kan I blandt andet møde flodheste, krokodiller, vandbøfler og elefanter, der kommer ned for at drikke vand.

Aftensmaden og nattesøvnen får I på jeres camp/lodge i Queen Elizabeth National Park.

Eksempler på overnatning:

Herefter går turen til Bwindi Impenetrable Park i sydvest (cirka 3,5 timer)

DAG 9-11: BWINDI IMPENETRABLE NATIONAL PARK

Bjerggorilla i UgandaI begiver jer mod Bwindi Impenetrable National Park med et game drive på vejen, da turen går gennem Queen Elizabeth nationalparkens sydlige del, hvor I kan prøve at spotte de sjældne træklatrende løver. De bruger det meste af dagen på at ligge henslængt i flokke i de store akacietræer, hvilket gør dem lette at spotte.

Efter en idyllisk køretur gennem et af de mest spektakulære vulkanskabte landskaber ankommer I til Bwindi, lige i rette tid til en ordentlig frokost. Om eftermiddagen er det tid til en gåtur i lokalsamfundet. Her vil I se, hvordan man dyrker kaffe og te, lære at brygge bananøl og se, hvordan det lave folk pygmæerne lever i en lille landsby.

Dagen efter venter det måske største højdepunkt, hvad angår dyreoplevelser: Det er her, I skal på gorilla trek. Efter en opkvikkende kop kaffe eller te venter mødet med de enorme, men fredlige bjerggorillaer. Som en virkelig Tarzan kommer I helt tæt på de vilde, menneskelignende aber i det regnskovsbeklædte bjerglandskab. Der er kun cirka 1.000 af deres slags tilbage i verden, og derfor betragtes dette trek som en af de absolut største naturoplevelser.

I vil få snacks og delikate madpakker med i rygsækken, så I kan nyde frokosten på en bakkeskråning med en enestående udsigt ud over gorillaskoven. Eftermiddagen og aftenen tilbringer I i campen/lodgen, hvor I helt sikkert vil være mætte af oplevelser for resten af dagen.

Eksempler på overnatning:

Fra Bwindi Impenetrable National Park kører I til Lake Bunyonyi (cirka 1 time)

DAG 11-12: LAKE BUNYONYI

Lake Bunyonyi i UgandaLake Bunyonyi er uden tvivl et af de smukkeste steder i Uganda! Derfor er jeres næste stop ved denne dybe sø, der ligger i den sydligste del af landet. I ankommer hertil om formiddagen og kan skynde jer at finde badetøjet frem. For som et af de få steder kan I svømme uden at frygte for at møde en krokodille i søen. Til gengæld kan I se hundredvis af fugle. Søen kaldes også “Place of Little Birds”, og det vil I forstå, når I er der.

Derudover er omgivelser helt fantastiske. Søen er omkranset af frodige, grønne, terrasseklædte bjerge, og som en afrikansk version af Ha Long Bay kan I sejle rundt mellem de 29 små klippeøer, der stikker op af det blanke vand. Så slap af, svøm og sejl i kano på den smukke sø, inden I får serveret middag i campen/lodgen, hvor I har en enkelt nat.

Eksempler på overnatning:

Herefter går turen til en ny sø, Lake Mburo National Park (cirka 4 timer)

DAG 12-13: LAKE MBURO NATIONAL PARK

Zebra i UgandaVelkommen til zebraland! Inden jeres Uganda rejse slutter, får I lige nogle flere unikke dyreoplevelser. I ankommer til Lake Mburo National Park til en tidlig frokost og skal herefter ud på game drive.

Her vil I garanteret se masser af zebraer. Området omkring Lake Mburo er nemlig det eneste sted i det sydlige Uganda, hvor der lever zebraer og impalaer, men de lever til gengæld i store flokke. Her har I også gode muligheder for at se leoparder. Så vær klar med kameraet for at få de sidste pletskud med hjem i kufferten.

Desuden vil der være mulighed for at stifte bekendtskab med det lokale Bahima-folk, der lever i udkanten af parken sammen med deres karakteristiske langhornede Ankole-køer. Ovenpå de mange oplevelser vil der sidst på eftermiddagen stå en ”sundowner drink” klar på savannen til at slutte den store rejse af på.

Næste morgen kommer I ud på en safari på gåben, hvor I kan komme se dyrene i øjenhøjde og mærke forholdet mellem dem og jer på en anden måde, end man kan fra en bil. Sug det sidste af det vilde Afrika til jer, inden jeres Uganda rejse slutter.

Eksempler på overnatning:

Herefter kører I til Entebbe, hvorfra I flyver hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1013 dagefra 36.295,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1213 dagefra 34.695,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/813 dagefra 37.395,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/113 dagefra 38.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Alle transfers
 • Helpension på hele rejsen
 • Transport i safaribiler (Land Cruiser eller anden safari van)
 • Professionel, engelsktalende chauffør/guide
 • Gorilla permit (650 USD)
 • Chimpanzee permit
 • Adgangsgebyrer til nationalparker
 • Bådture og game drives
 • Naturvandringer
 • En-route frokost, vand og snacks
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Entebbe
Airport Guest House

Dette gæstehus ligger lige ved lufthavnen i Entebbe, i et fredeligt område og med en fin, grøn have i forbindelse med huset. Det er simpelt, men rent og pænt, og I får en varm velkomst, idet hotellets ansatte henter jer i lufthavnen.

I bor i rummelige værelser med en dobbeltseng, badeværelse en suite, en blæser i loftet til varme aftener, myggenet og en lille terrasse med store, bløde stole, hvor I kan sidde og nyde haven. Fire værelser deler badeværelse, så disse fås lidt billigere.

Det er muligt at få morgenmad i gæstehuset.

Kibale National Park
Kibale Forest Camp

Kibale Forest Camp er en klassisk camp med kanvastelte, hvor I kan få en autentisk safarioplevelse. Den ligger lige uden for Kibale National Parks sydlige del og grænser op til Bigodi-sumpen, som I sandsynligvis også skal besøge, så beliggenheden er super.

Campen består af 10 luksustelte med eget badeværelse og syv telte, der deler bade og toiletter. I begge telttyper er der rigtige, behagelige senge. Alle har en privat veranda, hvor I kan sidde og spotte nogle af de sjældne fugle, der lever i området.

Der er en udendørs restaurant under et stråtag, hvor I kan sidde i frodige omgivelser og nyde morgenmad, frokost og aftensmad. De har en fast menu, men kan godt tilpasse den særlige behov, hvis de får besked på forhånd.

Bwindi
Broadbill Forest Camp

Denne camp er en lille, simpel camp med en personlig service. Den ligger på grænsen til den østlige del af Bwindi Impenetrable National Park, så I er allerede inde i den berømte regnskov. Desuden er der kun tre kilometer til nationalparkens hovedkvarter, hvor gorilla trekking bliver arrangeret, så det er praktisk.

Broadbill Forest Camp består af fire telte, der er bygget på en platform af træ, og som er overdækket med et stråtag, så de minder mere om små hytter. Hvert telt har to sengepladser og et simpelt badeværelse en suite.

Derudover er der et spiselokale, hvor I kan spise alle måltider, mens I er i Bwindi.

Murchison Falls
Fort Murchison

Fort Murchison er et unikt indkvarteringssted lige uden for Murchison Falls National Park. Med sine gamle tårne og fortlignende bygninger med jordfarvede mure bliver tankerne ledt hen på dengang, hvor udenlandske handlende og opdagelsesrejsende søgte kilden til Nilen.

“Fortet” har 12 værelser med badeværelse en suite, behagelige senge, et lille skrivebord og en privat veranda med en lille sofa, hvor I kan sidde og nyde udsigten til haven. Derudover er der overdækkede telte med rigtige senge, men hvor man deler badeværelse med gæsterne i de andre telte.

Der er en restaurant, der serverer frisklavede måltider baseret på deres egne dyrkede grøntsager og frugter. De tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også en bar på toppen af en af bygningerne, hvor I kan nyde en drink, mens solen går ned over Nilen.

Jinja
2 Friends Guest House

2 Friends Guest House er et lille, hyggeligt gæstehus i hjertet af Jinja. Det ligger kun 10 minutters gang fra kilden til Nilen, Lake Victoria, så I kan nemt komme ned til vandet, som er Jinjas store trækplaster.

Alle værelserne er pænt indrettede og har alt, hvad man skal bruge på et hotelværelse som eget badeværelse, tv, værdiboks, myggenet og internet.

Der er en have til gæstehuset, hvor I kan bade i poolen og slappe af i havemøblerne efter en dag ved floden. Der er også en restaurant, der serverer en stor, europæisk morgenmadsbuffet. Her kan I også bestille frokost og aftensmad.

Queen Elizabeth National Park
Simba Safari Camp

Simba Safari Camp er en budgetvenlig, men komfortabel camp ved den nordlige grænse til Queen Elizabeth National Park. Beliggenheden er upåklagelig: Til den ene side er der udsigt til nationalparkernes kratersøer, og til den anden side kan I se bjergtoppene i Rwenzori-bjergkæden.

Der kan sove 70 gæster i campens forskellige værelsestyper. Der er dobbeltværelser og familiehytter med eget badeværelse, men også sovesale, hvor man sover flere sammen og deler bad og toilet. De private værelser har også deres egen lille veranda.

Campen har en restaurant, bar og lounge, hvor alle kan opholde sig. I restauranten er der en buffet til morgenmad og som regel en à la carte-menu til frokost og aftensmad.

Lake Bunyonyi
Bunyonyi Overland Resort

Bunyonyi Overland Resort er en god, budgetvenlig camp med forskellige overnatningsmuligheder. Den ligger på den østlige side af Lake Bunyonyi, i nærheden af byen Kabale, som forbindelserne til søen går igennem. Alligevel ligger campen ikke i byen, men helt ned til søen, så I kan nyde naturen under jeres ophold.

Der er 10 safaritelte, som er bygget på en hævet platform og har rigtige senge indeni samt egen veranda. Disse deler dog fælles bade og toiletter. Vil I have mere komfort, er der 12 hytter, hvor I har elektricitet og eget badeværelse. Det er også muligt at campere, hvis I vil sove i almindelige telte.

Af fællesområder er der en restaurant, bar og lounge, hvor I kan sidde og hygge jer med andre gæster og spise alle måltider. Deres specialitet er friskfanget krebs fra søen.

Lake Mburo
Eagle’s Nest

På grænsen til Lake Mburo National Park ligger denne camp, som tilbyder en super udsigt og en autentisk safarioplevelse. Eagle’s Nest ligger som en rede på en forhøjning, så der er kig til et stort, åbent landskab med grønt, så langt øjet rækker.

Campen består af 12 klassiske safaritelte, der er bygget på en træplatform, så der er fast underlag og højt nok til loftet, til at I kan gå rundt indeni teltene. I forlængelse af hvert telt er et badeværelse, hvor I får en autentisk afrikansk bush-oplevelse, idet vandet bliver bragt til jer, når I skal i bad. Til gengæld er der rigtige senge og en lille veranda uden for alle telte, så I kan sidde for jer selv og nyde den storslåede udsigt.

Der er også en overdækket terrasse, hvor I kan sidde og hygge jer i større grupper, og hvor I får mad.
MELLEMKLASSE
Entebbe
The Boma Hotel

The Boma Hotel er et charmerende hotel i en villa med pool. Det ligger kun et par minutters kørsel fra lufthavnen, så det er nemt at komme til og fra, hvilket er praktisk, hvis I kun skal have en enkelt nat i Entebbe.

Værelserne er indrettet i en kombination af europæisk og afrikansk stil, som passer til den originale koloniale arkitektur. De har alle en drømmeseng til to med myggenet omkring, eget badeværelse og en veranda udenfor. Der er roomservice og internet nogle steder. Det er muligt at få et familieværelse.

I den velholdte have er der en pool med liggestole og parasoller omkring, så I kan nyde det gode vejr med en dukkert.

Der er en restaurant, som har åbent for hotellets gæster hele dagen.

Kibale National Park
Isunga Lodge

Denne lodge er ny og ejet af et skotsk ægtepar, der åbnede den i 2016. Derfor er faciliteterne også nye, og det er et nydeligt mellemklasses sted at bo. Den ligger på den vestlige side af Kibale National Park, lidt oppe i det kuperede terræn, så I har fantastiske udsigter over den frodige skov.

Lodgen består af syv individuelle hytter, der alle har et lille udendørs område, hvor I kan sidde og nyde det betagende syn. Der er både single-, dobbelt- og tripleværelser, alle med eget bad og toilet, lyse rum med komfortable senge, myggenet og elektrisk lys.

Der er en stor udendørs, overdækket restaurant og loungeområde, hvor I kan sidde og slappe af, læse en bog, drikke en drink til solnedgangen og spise alle måltider.

Bwindi
Buhoma Community Haven Lodge

Buhoma Community Haven Lodge er en ny, komfortabel lodge ved grænsen til den nordlige del af Bwindi Impenetrable National Park. Den bliver drevet af en organisation, der støtter Buhoma-fællesskabet i den nærliggende landsby og har forskellige indkvarteringssteder. Dette er deres mest eksklusive.

I lodgen er der seks hytter med plads til to i hver, samt en familiehytte med plads til fire gæster. Alle hytter er simpelt, men pænt indrettede og har eget badeværelse.

De ansatte serverer hjemmelavet mad, lavet på lokalt dyrkede råvarer, tre gange om dagen. Til aftensmad er der en fem retters menu, så I går ikke sultne i seng.

Murchison Falls
Pakuba Safari Lodge

Denne lodge ligger på Nilens bred, indeni Murchison Falls National Park. Her kan I bo med storslåede udsigter over den berømte afrikanske flod og de vilde dyr, der bliver tiltrukket af den. Giraffer, elefanter og antiloper kan for eksempel godt finde på at kigge forbi lodgen.

Der er 32 værelser med plads til to - i enkelt- eller dobbeltsenge - og fire familieværelser, hvor to soveværelser er forbundet. Alle værelser har eget badeværelse, behagelige senge med myggenet, et skab og et lille læsehjørne. Og så har de en privat veranda, hvor I kan sidde og nyde synet og lydene fra naturen omkring Nilen.

Lodgen tilbyder både hel- og halvpension.

Jinja
Jinja Nile Resort

Jinja Nile Resort ligger på Nilens bred og tilbyder helt fantastiske udsigter over en af verdens mest berømte floder. Hotellet består af flere bygninger, som er spredt ud over et enormt område med grønne græsplæner, palmer og andre eksotiske planter.

Der er 140 værelser, der alle har privat balkon, badeværelse en suite og et lille siddeområde på værelset, så der er god plads til både par og familier.

På resortet finder I også en stor pool, fitnesscenter, en lille legeplads, minigolf, dart og flere forskellige steder, I kan sidde og nyde udsigten.

Der er en restaurant, der serverer en stor, alsidig buffet til morgen, frokost og aften.

Queen Elizabeth National Park
Kasenyi Safari Camp

Kasenyi Safari Camp ligger strategisk placeret midt i Queen Elizabeth National Park, lige ved Lake Bunyampaka. Her er for det første en flot udsigt over søen, og for det andet kommer mange af områdets vilde dyr forbi, så I kan se dem fra campen.

Der er fire luksustelte på hævede platforme, så de minder mere om en hytte end et telt. Indeni er der da også god plads til en stor drømmeseng med myggenet omkring, siddepladser, badeværelse en suite og en veranda ude foran.

Campen har også en restaurant, hvor I kan få alle måltider.

Lake Bunyonyi
Arcadia Lodge Lake Bunyonyi

Arcadia Lodge Lake Bunyonyi ligger også på den østlige del af søen, på en bakkeskråning med en fantastisk udsigt over den smukke sø med de mange øer.

Lodgen har 25 hytter, der alle har eget badeværelse og egen balkon med udsigt. De er pænt indrettede med bløde senge, masser af lys og rummelige badeværelser med toilet og bruser.

Det er muligt at få morgenmad, frokost og aftensmad i lodgen. Der er også en stor terrasse, hvor I kan sidde og slappe af med en god bog, få lidt sol eller en drink til solnedgangen.

Lake Mburo
Rwakobo Rock

Rwakobo Rock er et lille, familiedrevet hotel, der ligger en kilometer nord for Lake Mburo National Park og tilbyder et fredeligt sted at nyde Ugandas vilde natur. Den ligger højt i terrænet, og dens otte hytter er spredt mellem træerne på bakken, så I har privatliv og gode udsigter, uanset hvilken hytte I bor i.

Der er otte hytter, der hver har plads til to gæster. De har alle komfortable senge og eget badeværelse med varme bade og rigtige toiletter.

Når I ikke er ude i nationalparken, kan I slappe af ved hotellets pool, ligge i en hængekøje og slumre i loungen eller drikke en iskold drink, mens I kigger ud over landskabet fra terrassen.

Morgenmad, frokost og aftensmad bliver serveret i hovedbygningen. Maden er baseret på lokale råvarer, og kokken vil med glæde tilpasse menuen særlige ønsker.
LUKSUS
Entebbe
Protea Hotel by Marriott Entebbe

Den internationale hotelkæde Marriott har også et dejligt hotel i Entebbe. Det ligger på bredden af Victoria-søen, så der er en smuk udsigt fra hotellet. Samtidig er det lige ved lufthavnen, så her skal I heller ikke bruge tid på transport.

Der er 73 almindelige værelser og 12 suiter. Alle værelser er store og indrettet i klassisk, pæn hotelstil. Mange af dem har ovenikøbet udsigt over søen.

Derudover er der en stor, grøn have med terrasse og pool, hvor I kan sidde og slappe af - også med udsigten over søen. I hotellets restaurant kan I spise alle måltider, så I behøver aldrig forlade stedet under jeres ophold.

Kibale National Park
Primate Lodge

Midt i Kibale National Parks regnskov, lige ved siden af det område, man tager på chimpanse trekking i, ligger Primate Lodge. Her bor I altså ikke bare i en meget komfortabel og økovenlig lodge, men også lige midt i den natur, I skal udforske.

Den eksklusive lodge tilbyder 16 værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har privat badeværelse, behagelige senge og lænestole og store vinduer med udsigt til den grønne natur. Udenfor har alle også safaristole, så I kan sidde for jer selv og slappe af med en bog eller en kop kaffe.

Der er en restaurant og bar, hvor I kan spise ved alle døgnets måltider og få en drink, når I kommer hjem fra en oplevelsesrig dag i den vilde natur.

Bwindi
Bwindi Lodge

Bwindi Lodge er en særligt lækker lodge beliggende ved den nordlige grænse til Bwindi Impenetrable National Park. Den ligger ved samme lille landsby som flere andre indkvarteringssteder, men denne er utvivlsomt den mest luksuriøse.

Lodgen er bygget i en gammel, lokal stil, men den er blevet renoveret i 2017, så alt lever op til tidssvarende standarder. Der er otte små huse med plads til to i hvert. De er luksuriøst indrettede med god plads, komfortable senge og eget store badeværelse. De har også alle udsigt over den frodige regnskov.

Der er en restaurant og bar, der serverer god, lokalt inspireret mad og serverer lækre drinks. Der er også en spa-afdeling, hvor I kan forkæle jer selv med en massage.

Murchison Falls
Paraa Safari Lodge

Paraa Safari Lodge er stedet for jer, der ikke vil gå på kompromis med komforten. Lodgen er som et almindeligt luksushotel, som man kunne finde på en tropeø, men så ligger det ude i den vilde natur, lige ned til Nilen.

Der er 54 store, luksuriøse værelser med privat badeværelse og privat balkon med siddepladser, hvor I kan nyde omgivelserne i fred og ro.

Lodgen har en stor, flot pool i haven. Omkring den kan I ligge og slappe af, og nede i poolen kan I få en drink i poolbaren, mens I kigger ud over floden og den vildtvoksende, grønne natur. Så bliver det ikke mere eksklusivt på en safari!

Der er en restaurant øverst i lodgen, hvor I både kan sidde indendørs og udendørs og nyde de daglige måltider, som kokken disker op med. Der er både lokale specialiteter og internationale klassikere på menuen.

Jinja
Wildwaters Lodge

Denne lodge ligger 30 kilometer oppe ad Nilen i forhold til Jinja, men det er også denne afsondrede beliggenhed, der gør dette sted helt unikt. Her bor I i hytter, der ligger godt gemt i den vilde skov, der omgiver lodgen, og alle har udsigt til Nilen.

Der er 10 værelser i individuelle hytter med stråtag og kanvasvægge. Hytterne er indrettet med håndlavede møbler, der er myggenet omkring sengene, og med udsigten over den vilde natur er værelserne meget romantiske. Desuden er der et udendørs karbad i hver hytte, så I kan sidde og kigge over Nilens strøm, mens I selv slapper helt af.

Lodgen har en naturlig pool, der også ligger helt ud til den brusende flod. I hovedbygningen er der også en restaurant, der har en morgenmadsbuffet og en à la carte-menu til frokost og aften. De forskellige bygninger er forbundet af træbroer mellem træerne.

Queen Elizabeth National Park
Mweya Safari Lodge

Denne luksuslodge ligger midt i Queen Elizabeth National Park, på en lille halvø, hvorfra der både er udsigt til vandet mellem de to søer Lake Edward og Lake George, samt de smukke bjergtoppe i Rwenzori Mountains. Så uanset hvilken vej I vender og drejer jer her, kan I nyde Ugandas smukke natur.

Derudover er selve lodgen lige så suveræn som dens beliggenhed. I fine, gamle huse med stråtag tilbyder lodgen 32 standardværelser, 12 luksusværelser og to suiter. Selv standardværelserne er meget komfortable og pænt indrettet i autentisk safaristil. Alle værelser har eget badeværelse og egen balkon med vandudsigt.

Lodgen har også en stor, flot infinity pool, hvor I kan ligge og nyde solen, mens I kigger ud over vandet. Indendørs kan I spise i en elegant restaurant, og udendørs kan I spise på den mere afslappede veranda.

Lake Bunyonyi
Birdnest Resort

Birdnest Resort er et stort, flot sted ned til Lake Bunyonyi. Det ligger på en bakketop på søens bred, så der er god udsigt over søen med de små øer og den omgivende natur, der gør dette sted helt unikt.

Resortet har værelser til par og familier på tre eller fire personer. Værelserne er nydeligt indrettede og har både privat balkon og badeværelse, så privatliv og komfort er i top.

Når I ikke er på udflugt med jeres guide, kan I ligge og dase ved resortets pool, låne nogle kanoer fra resortet og tage en idyllisk sejltur på søen eller tage et slag billard.

Der er en restaurant og bar på resortet, hvor I kan få lokale specialiteter og internationale retter - tre gange om dagen.

Lake Mburo
Mihingo Lodge

Mihingo Lodge er stedet ved Lake Mburo National Park, I skal bo, hvis I vil have den størst mulige luksus, når I rejser i Uganda. Lodgen er meget stilfuldt indrettet med naturlige materialer, og komforten er helt i top. Samtidig grænser den op til nationalparken, så I er tæt på, når I skal ind og udforske parkens dyreliv.

Lodgen har 12 store luksustelte, der er individuelt indrettede, men de har det til fælles, at der er en forrygende udsigt fra dem alle. De har også alle privat badeværelse en suite og en privat veranda, hvorfra I kan spotte en impala og andre dyr, der kommer til et nærliggende vandhul. Alle får også bragt morgenkaffen (eller te) til værelset, så I kan sidde for jer selv og nyde solen stå op over de grønne sletter, inde dagen starter.

Derudover er der en flot infinity pool, en hyggelig bar og en restaurant med udsigt, hvor I kan bruge resten af jeres tid i Mihingo Lodge.
Vores rejseforslag

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1013 dagefra 36.295,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1213 dagefra 34.695,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/813 dagefra 37.395,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/113 dagefra 38.295,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.
Ved højtider og helligdage må der påregnes højere priser end anført.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Alle transfers
 • Helpension på hele rejsen
 • Transport i safaribiler (Land Cruiser eller anden safari van)
 • Professionel, engelsktalende chauffør/guide
 • Gorilla permit (650 USD)
 • Chimpanzee permit
 • Adgangsgebyrer til nationalparker
 • Bådture og game drives
 • Naturvandringer
 • En-route frokost, vand og snacks
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Visum
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.