BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Suveræn strandferie på Zanzibar

Historie, havskildpadder og hængekøjeluksus

10 dage fra 8.995,-

Suveræn strandferie på Zanzibar

10 dage fra 8.995,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Smag på Zanzibars krydderier og kultur

Drømmer I om at komme væk til sol og varme uanset årstid? Så er Zanzibar et oplagt bud. Vejret er fantastisk året rundt, øen er omkranset af smukke sandstrande, og man kan nemt komme dertil – endda uden at få jetlag. Vi har sammensat denne rene Zanzibar-rejse, hvor I kan slappe af under solen og opleve den livlige kultur i hovedbyen Stone Town.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-3: STONE TOWN

Traditionelt swahili vindue på ZanzibarVelkommen til varmen! I lander i Zanzibar, som hovedbyen i ø-gruppen Zanzibar også hedder. Den går dog ofte under navnet Stone Town på grund af sin historiske bydel, og det er netop byens historiske og kulturelle værdi, der tiltrækker turister fra hele verden. Som et gammelt handelscentrum mellem flere verdensdele kan man stadig opleve den mangfoldige befolkning, der har rødder i både Afrika, Indien, Europa og den arabiske verden.

Gå ture i byens smalle gader, og kig op på de flotte koloniale bygninger. Hils på de åbne lokale på vejen, og besøg byens store fiske- og krydderimarkeder. Det er en sanseoplevelse ud over det sædvanlige, hvor I vil kunne se, dufte og smage det lokalt dyrkede kanel, vanilje og kryddernellike.

Zanzibar var også et centrum for slavehandel, så er I historisk interesserede, kan I dykke ned i det kapitel på den plads i byen, hvor der indtil 1873 var et stort slavemarked. I kan også besøge Prison Island en halv times sejltur væk og se, hvor de uregerlige slaver blev mishandlet. I dag er der ingen andre fanger end de enorme kæmpeskildpadder, der lever på øen.

Det anbefaler vi i Stone Town:

 • Gå i de historiske gader
 • Oplev de lokale markeder
 • Se det tidligere slavemarked
 • Tag en tur til Prison Island

Herefter kører I til jeres hotel på nord- eller østkysten

DAG 3-10: BADEFERIE

Nungwi strand på ZanzibarEfter et par kulturelle dage er det tid til at ligge på langs og nyde solens stråler og det afkølende vand i Det Indiske Ocean. I kan vælge at bo det samme sted hele ugen eller måske to forskellige steder. Uanset hvilken form for daseferie I er til, finder vi det til jer på Zanzibar.

På østkysten finder I nogle af de smukkeste strande på Jorden. Kridhvidt sand og svajende palmer er stort set det eneste, I finder her. Særligt omkring de små byer Paje og Jambiani finder I dejlige steder at bo, og er I til charmerende, små beach bungalows, er østkysten stedet. Dog kan man ikke bade på alle tidspunkter af dagen på grund af tidevandet, der trækker sig tilbage på østkysten.

Derfor er nordkysten mere populær, for her kan I bade dagen lang på de postkortværdige strande. Derfor er der også flere og større hoteller, især omkring byerne Kendwa og Nungwi. Så vil I have luksus og all inclusive, er disse steder perfekte.

Uanset hvor I lader jer indkvartere, vil der være smukke omgivelser at slappe af i. Udover at ligge i en hængekøje og slappe af, kan I tage på snorkel- og dykkerture i de farvestrålende koralrev ud for øen. Her kan I møde alt fra små fisk til store havskildpadder. I kan også kite surfe på østkysten eller vandre i nationalparken Jozani Forest i syd, hvor I kan møde sjældne aber og se mangrovens vilde natur.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi på Zanzibar:

 • Afslapning på strandene i nord og øst
 • Snorkel- og dykkerture
 • Kite surfing på østkysten
 • Vandreture i Jozani Forest

I kører tilbage til Stone Town, hvorfra I flyver hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagefra 9.995,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagefra 8.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/810 dagefra 10.795,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/110 dagefra 16.995,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark til Zanzibar
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Morgenmad
 • Alle kendte lufthavns- og flyafgifter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Aktiviteter
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og resorts på Zanzibar. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen og mulighederne er mange. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Zanzibar
Coco Beach Hotel

Coco Beach Hotel er et andet rigtig godt bud på en budgetvenlig indkvartering på Zanzibars skønne østkyst. Dette ligger ved den lille strandby Jambiani. Det er et lille sted med kun fem bungalows, men de ligger omgivet af palmetræer og mandeltræer og lige ud til den skønne strand.

I hver bungalow er der plads til to, men det er muligt at få plads til en tredje. Der er privat badeværelse med sæbe og håndklæder til hver bungalow, samt myggenet og en blæser i loftet.

Der hører en lille restaurant til stedet, hvor I får en inkluderet morgenmad, som I kan vælge på en menu. I kan også vælge at spise til frokost og aftensmad. De serverer lækre, lokale retter med speciale i friskfanget fisk og skaldyr tilberedt på swahili maner.

Der er gratis internet.

Ndame Beach Lodge

Ndame Beach Lodge ligger også i den lille strandby Paje på Zanzibars østkyst og er et populært sted at nyde de hvide sandstrande og Det Indiske Ocean, når man ikke behøver store luksushoteller. Til gengæld kan man gå lige ud af sengen og direkte ned i det dejlige hav, mens den smukkeste solopgang kaster glans over de eksotiske omgivelser.

Lodgen har 14 bungalows med 31 værelser i alt. Der er både dobbeltværelser, tripleværelser og familieværelser med plads til fire og fem personer. Alle har eget badeværelse. Der er også gratis wifi.

I lodgens restaurant kan I spise alle måltider, som bliver frisklavet på stedet. Morgenmaden er inkluderet. Til frokost og aftensmad kan I få lokale specialiteter, især meget frisk fisk på grill, men de laver for eksempel også pizzaer selv.

Nogle aftener er der underholdning, for eksempel masai-dans, live musik og temaaftener med en særlig buffet.

MELLEMKLASSE
Zanzibar
Sunset Kendwa

Sunset Kendwa er et dejligt mellemklassehotel oppe på nordkysten, hvor I ikke er påvirket af tidevandet, men kan bade hele dagen. Det ligger i den lille by Kendwa, hvor I også finder andre hoteller og restauranter, men selve hotellet ligger fredeligt og helt ned til stranden.

Værelserne kommer i forskellige standarder, men alle har eget badeværelse, værdiboks, og de fleste har aircondition. Man kan mod et lille gebyr få fri internet.

Der er restaurant og bar på hotellet, så I ikke behøver at bevæge jer uden for matriklen. Her kan I både få internationale klassikere og swahili specialiteter.

På hotellet er desuden en PADI dykkerskole, hvor I kan lære at dykke, hvis I ikke har prøvet det før, og de erfarne kan komme ud og udforske koralrevene ud fra kysten på ture med hotellets personale.

Ocean Blue Zanzibar

Ocean Blue Zanzibar ligger ved stranden i Paje på østkysten, hvor I finder uendeligt lange hvide sandstrande med palmer og turkisblåt vand. Men udover havet kan I på dette hotel også bade i en af hotellets to pools, hvilket kan være en fordel, da tidevandet på østkysten trækker vandet så langt tilbage, at man i nogle timer om dagen ikke kan bade.

Hotelværelserne kommer enten med dobbeltsenge eller to enkeltsenge, privat balkon, wifi og aircondition.

Der er en bar og restaurant på hotellet, som serverer mad med havudsigt. Til morgen er der en inkluderet kontinental morgenmad.

Derudover har Ocean Blue Zanzibar også en PADI dykkerskole, der arrangerer dykker- og snorkelture. De har også ture, hvor I kan komme ud at svømme med delfiner, og fisketure.

Hakuna Majiwe Lodge

Denne lodge ligger også på østkysten, lidt syd for Paje, og er et mindre, men skønt sted at bo på Zanzibar. Her er direkte adgang til en bred sandstrand, hvor I kan nyde livet i fred og ro. Ellers kan I gøre det ved poolen, der ligesom stranden er omkranset af palmetræer.

Lodgen har 20 luksushytter langs stranden, så I kan ligeså godt tage morgenbadet i Det Indiske Ocean. Hytterne har eget badeværelse, myggenet og en blæser i loftet. De er lyse og pænt indrettet med lokale materialer.

Restauranten på stedet laver mad baseret på swahili kultur og bruger lokalt dyrkede råvarer til at lave delikate retter hver dag.

Personalet arrangerer ture til krydderiplantager, svømmeture med delfiner og snorkelture til de smukkeste koralrev.

Jambiani Villas

For jer, der vil have følelsen af at være hjemme, er Jambiani Villas perfekte. På den fredelige, hvide sandstrand i Jambiani ligger seks nye, lækre villaer, som I kan leje til hele familien eller bare en romantisk parferie.

Fire af dem er 90 kvadratmeter, har to soveværelser med badeværelse en suite, en stor stue og et velekviperet køkken. Der er udsigt til havet fra alle rum, og i haven har I private liggestole.

Et kvarters gang syd fra disse ligger de to større villaer, der især egner sig til større familier eller grupper, der vil bo under samme tag. Her kan bo seks personer på de 160 kvadratmeter, der også indeholder køkken, stue og pool.
I har mulighed for selv at handle og lave alle måltider, få besøg af Jambiani Villas’ private kok eller få leveret mad. I kan også få rengørings- og vasketøjsservice. Det er helt op til jer, hvordan ferien skal nydes i villaerne.

Zan View Hotel

På den nordlige østkyst ligger Zan View Hotel i den lille by Kiwengwa. Det er et mindre hotel med kun 12 værelser, men med pool og adgang til stranden er det et lille paradis.

Værelserne kommer i forskellige størrelser og standarder, så uanset om I er på udkig efter et standard dobbeltværelse, en romantisk bryllupssuite eller et familieværelse med plads til fem, er der plads til jer her.

Hotellet har en restaurant, der serverer mad baseret på lokale råvarer, hvor frisk fisk og tropisk frugt er vigtige ingredienser, men der er også internationale muligheder på menuen. Morgenmaden er inkluderet. Resten kan bestilles à la carte.

LUKSUS
Zanzibar
My Blue Hotel

My Blue Hotel er et lækkert resort på nordkysten, lige på den vestlige side af spidsen, så her forstyrrer tidevandet ikke jeres muligheder for at bade. Det ligger næsten helt nede i det fine, hvide sand og i fredelige omgivelser. Om aftenen har I de mest fantastiske solnedgange over vandet i vest.

Resortet har 87 værelser med plads til mellem to og fire personer. Alle har privat balkon eller terrasse med udsigt til palmer og banantræer i hotellets have. I haven er der også pool.

Der er tre restauranter, der serverer alt fra italiensk til sushi til traditionelle retter fra Zanzibar, så der er noget for enhver smag. Alle restauranter har à la carte.

Golden Zanzibar Beach House and Spa

Golden Zanzibar Beach House and Spa er et stilfuldt luksusresort i den lille ferieby Kendwa på den nordvestlige kyst. Hotellet er lækkert indrettet med store, luftige værelser og naturlige materialer. Vil I have den ultimative luksus, kan I også bo i resortets private villaer.

Også ved poolområdet og på den private strand foran resortet er der god plads til, at I kan ligge for jer selv i de komfortable solsenge og nyde freden uden følelsen af at være på et stort resort.

Samtidig er der alt, hvad et resort har af fordele: to restauranter og to barer, spa, fitness og wellness. Så der er rig mulighed for at forkæle jer selv på dette skønne sted. Der er en stor buffet til morgenmad og à la carte til frokost og aftensmad.

Dream of Zanzibar

Dream of Zanzibar er et stort 5-stjernet all inclusive-resort på nordøstkysten ved Kiwengwa. Resortet ligger på en stor, frodig grund fuld af eksotiske planter og lige ned til den fineste hvide sandstrand.

Alle værelserne er rummelige og pænt indrettede i en blanding af lokal og moderne stil. De har alle privat balkon eller terrasse, aircondition, tv, wifi, hårtørrer, minibar og mulighed for at lave kaffe og te. Der er også suiter og private villaer med egen jacuzzi/pool og mere plads.

Der findes 10 forskellige spisesteder på resortet, som tilbyder alt fra friskfangede fisk på stranden til pizza eller sushi i temarestauranter på hotellet. Det hele er inkluderet (dog er à la carte menuer ved særlige lejligheder eksklusiv). Aktiviteter som yoga, pilates, beach volley, swahili-kurser og vandgymnastik er også inkluderet.

The Z Hotel

The Z Hotel er et stort, stilfuldt hotel, der ligger helt ned til den attraktive Nungwi Beach på nordkysten. Her er sandet fint som mel, og solnedgangene er fantastiske.

Det er muligt at bo i fire forskellige værelsestyper. Selv de mindst luksuriøse er flot og individuelt indrettede og har egen balkon eller terrasse med udsigt til Det Indiske Ocean eller den frodige have. De større suiter har større terrasser med egne liggestole og hængekøje med havudsigt.

Hotellet har en bar, café, afslappet restaurant og en aftenrestaurant, der serverer europæisk og afrikansk fusionsmad med lokale råvarer. Der er også spa, dykkerskole og mulighed for at arrangere udflugter på havet.

Vores rejseforslag

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagefra 9.995,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagefra 8.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/810 dagefra 10.795,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/110 dagefra 16.995,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark til Zanzibar
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Morgenmad
 • Alle kendte lufthavns- og flyafgifter
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Aktiviteter
 • Visum
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.