Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africanspirit.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Sydafrika safari - Safari i Sydafrika med Victoria Falls - AfricanSpirit.dk
BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Sydafrika safari og Victoria Falls

De største højdepunkter i det sydlige Afrika

14 dage fra 19.595,-

Sydafrika safari og Victoria Falls

14 dage fra 19.595,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Se Afrikas vilde dyr og verdens største vandfald

Denne rejse er for jer, der vil have lidt af det hele. På to uger kommer I til at lære om Sydafrikas historie i landets to mest interessante storbyer, Cape Town og Johannesburg; I kommer på en fire dages Sydafrika-safari i den dyrerige Kruger National Park; og I ser storslået natur ved det mægtige Victoria Falls i Zimbabwe. Vi sørger for alt det praktiske – I skal bare nyde de mange oplevelser på vejen.

Nedenstående rejseplan er ikke fast, men kan tilpasses efter jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-5: CAPE TOWN

I lander i Cape Town, hvor der kun er en times tidsforskel fra Danmark, men en verden til forskel i klima, natur og kultur. Vejret er dejligt lunt det meste af året, og med udsigt til det ikoniske bjerg Table Mountain og Atlanterhavets blå bølger er rammerne om Sydafrikas hovedstad noget nær perfekte. Derudover har byen i sig selv masser af byde på, så jeres rejse begynder med fire dage i Cape Town.

Byen er den mest moderne storby i Afrika, og her er et internationalt miljø og kulturelle tilbud af enhver art. Her er utallige gode restauranter, hyggelige caféer, super shopping, spændende museer og gallerier. Meget af livet er centreret omkring havnefronten, og I kan sagtens få dagene til at gå med bare at spadsere rundt i byen og suge stemningen til jer.

Men her er også masser af udflugtsmål. Vi anbefaler en tur i Table Mountain National Park, hvor I kan gå nogle sceniske ture og få en forrygende udsigt over byen fra toppen. Gode udsigter kan I også få ved Afrikas sydspids, Kap Det Gode Håb, som kan besøges på en dagstur til halvøen Cape Peninsula, hvor I også ser søde pingviner på stranden Boulders Beach.

I kan også køre en tur til vinregionen Winelands og få smagsprøver på de kendte sydafrikanske vine eller sejle til fængselsøen Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i over 17 år indtil 1982.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Cape Town:

 • Dagstur til Cape Peninsula
 • Table Mountain
 • Winelands
 • Robben Island

Fra Cape Town flyver I til Johannesburg, hvorfra I kører på safari

DAG 5-9: KRUGER NATIONAL PARK

Zebraer i Kruger National ParkStore natur- og dyreoplevelser venter lige om hjørnet, når jeres Sydafrika safari starter! Ved jeres ankomst i Johannesburg bliver I hentet af en lokal guide, som skal vise jer det vilde dyreliv de næste fire dage. I kører til den berømte Kruger National Park, der er blandt verdenseliten, når det kommer til safarioplevelser. Her checker I ind i jeres lodge og slapper af, inden I skal ud på et såkaldt game drive, hvor man kører for at se dyr.

Og det med at se dyr er I garanteret her. Nationalparken, der er 20.000 kvadratkilometer stor, er hjemsted for cirka 150 forskellige dyrearter – store som små – og de kommer i hundredtusindvis. Af de mest kendte kan nævnes “the Big Five”, som er løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. Men også giraffer, antiloper og flodheste er nogle af de store dyr, I vil møde på jeres vej på safari i Kruger National Park.

Den næste dag byder på et morgen-game drive og efterfølgende brunch, I kan nyde ude i bushen. Resten af dagen slapper I af, inden I kører ud igen om aftenen og kigger efter dyrene, der vågner op igen efter nogle dovne timer i de varmeste timer midt på dagen.

Dagen efter kan I vælge at komme på en bush walk, hvor I får lov at udforske naturen til fods. Men ellers er det flere game drives og dejlige måltider i lodgen, der er på programmet. Mulighederne for aktiviteter afhænger dog lidt af, hvilken lodge I vælger at bo på. Vi hjælper jer med at vælge den rette for jer, så I kommer til at opleve alt det, I gerne vil på jeres safari i Sydafrika.

Eksempler på overnatning:

Det er inkluderet:

 • Mellemklasse eller luksus indkvartering (på eksempelvis Grand Kruger Lodge, Mjejane River Lodge eller Kapama River Lodge)
 • Halvpension
 • Game drives

Herefter bliver I kørt tilbage til Johannesburg

DAG 9-11: JOHANNESBURG

Johannesburg, SydafrikaI kommer tilbage til Johannesburg, og denne gang får I lov at opleve Sydafrikas største by med et par overnatninger i den livlige storby. Her lever omkring 10 millioner mennesker fra mange forskellige sociale klasser, og byen består af mange forskellige kvarterer. Vi kan anbefale at besøge det hippe Maboneng og det velhavende Sandton, men også det gamle slumkvarter Soweto.

Sidstnævnte kan I besøge på en guidet dagstur, hvor I kommer rundt til forskellige historiske steder. Det var nemlig her, oprørere gik på gaden mod Apartheid, og her kan I se, hvor Nelson Mandela og Desmond Tutu kom fra.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Johannesburg:

 • Dagstur til Soweto
 • Besøg attraktive kvarterer som Maboneng og Sandton

Efter Johannesburg flyver I til Victoria Falls (cirka 1,5 time)

DAG 11-14: VICTORIA FALLS

Victoria Falls i ZambabweEfter et par dage i storbyen er det tid til naturoplevelser i nabolandet Zimbabwe. I ankommer til Victoria Falls, som er en lille by kendt for verdens største vandfald af samme navn. Victoria Falls er et 1,6 kilometer langt vandfald, der kan imponere selv den mest berejste naturfan. Her har I tre nætter til at opleve det fantastiske naturfænomen.

Det kan I gøre fra udkigsposterne over vandfaldet, hvor man kan se store dele af det larmende “tæppe” af vand. Eller I kan tage en helikoptertur over området, hvor I kan se hele vandfaldet og fornemme, hvor storslået naturen er. Er I mere modige, kan I både bungy jumpe fra broen, der krydser vandfaldet, eller river rafte på floden, som vandfaldet flyder i.

Har I ikke fået dyreoplevelser nok, kan I også besøge Hwange National Park, der ligger en kort køretur fra Victoria Falls. Her findes en af Afrikas største bestanddele af elefanter sammen med mange andre vilde dyr som giraffer, løver, zebraer, leoparder og hyæner.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi i Victoria Falls:

 • Helikoptertur over vandfaldene
 • Gåture til udkigsposterne
 • Hwange National Park

Fra Victoria Falls flyver I hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
SÆSON
REJSEPERIODE
LÆNGDE
PRISER
Højsæson7/1 – 28/2, 17/4 – 30/6 og 14/08 – 31/1014 dagefra 20.395,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 16/4 og 1/11 – 19/1214 dagefra 19.595,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 31/814 dagefra 21.295,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/114 dagefra 22.495,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Fly fra Johannesburg til Victoria Falls
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Guidet tur med Soweto Township i Johannesburg
 • Halvpension under safariophold
 • Transport i safarikøretøj med engelsktalende guide
 • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
 • Aktiviteter i Cape Town og Victoria Falls
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Cape Town
Altona Lodge

Altona Lodge er et lille, men praktisk og komfortabelt hotel i Cape Town. Det ligger en kort gåtur fra det attraktive havneområde V&A Waterfront og det store stadion, der lagde græs til VM i fodbold i 2010, og under tre kilometer fra downtown.

Der er 17 værelser af forskellig størrelse. Fire af dem er dobbeltværelser med privat badeværelse en suite. 13 er private værelser med adgang til fælles badeværelse. De kommer både med enkeltsenge, dobbeltsenge og køjesenge.

Det er muligt at få morgenmad og vasket tøj på hotellet, hvis man beder om det.

Kruger
Grand Kruger Lodge

På den sydlige grænse til Kruger National Park, lige ved floden Crocodile River, ligger denne lodge. Det er i et område med en høj koncentration af vildt, og da lodgen ikke er indhegnet, kan I være heldige at få besøg af giraffer, gnuer, zebraer, aber og fredelige, mindre dyr.

Standarden i Sydafrika er generelt højere end i Østafrika, så selvom dette er basis, er Grand Kruger Lodge som et pænt hotel med aircondition, minibar, komfortable dobbeltsenge og hvad der ellers hører til. I kan bo op til fire personer i de større værelser.

Lodgen har en udendørs pool og en spa-afdeling, hvor I kan blive forkælet efter en lang dag på safari. Der er en restaurant, der serverer morgenmad og aftensmad på faste tidspunkter, og mindre måltider kan købes hele dagen.

Umlani Bushcamp

Umlani Bushcamp ligger i det private reservat Timbavati Nature Reserve, som er en del af Kruger-området. Det er en intim camp indrettet med naturlige materialer for at give en autentisk bush-oplevelse.

I kan bo i simple, men charmerende hytter med en komfortabel dobbeltseng med myggenet og eget badeværelse. Der er også familiehytter, der har to enkeltsenge udover dobbeltsengen.

Hvis I vil have en ekstraordinær oplevelse, er det også muligt at bo i et lille hus 2,5 kilometer fra campen, hvor I kan være helt alene med lydene og duftene fra den afrikanske bush.

Der er en pool med hængekøjer omkring, hvor I kan slappe af om eftermiddagen, og om aftenen kan I nyde en drink i baren. Alle måltider bliver serveret i lodgens boma, som er en traditionel, rund hytte med levende ild i midten.

Victoria Falls
Mandebele Lodge

Mandebele Lodge er et lille, hjemligt indkvarteringssted, som ligger centralt i byen Victoria Falls. Der er 10 minutters gang til alle centrale butikker og restauranter og en halv times gang til selve vandfaldet.

Der er fire værelser i lodgen, hvoraf tre af dem er tripleværelser og det sidste er et dobbeltværelse. Værelserne er rummelige, har badeværelse en suite og er indrettet med inspiration fra lokal afrikansk stil.

I haven er en pool og terrasse, hvor I kan slappe af, når I ikke er ude at opleve det imponerende vandfald.

Morgenmad er inkluderet.MELLEMKLASSE
Cape Town
Cape Town Hollow Boutique Hotel

I hjertet af Cape Towns centrum ligger dette moderne hotel. Det er nyistandsat, så her får I et nydeligt midlertidigt hjem på jeres rejse til Sydafrikas hovedstad. Det ligger i gåafstand til utallige caféer, restauranter, barer og butikker i downtown. Derudover er det tæt på havneområdet V&A Waterfront og Table Mountain National Park.

Der er 56 værelser med privat badeværelse, aircondition, tv, wifi og mulighed for at lave kaffe og te på værelset.

Hotellet har en lille udendørs pool, samt en restaurant, der har åbent til morgen, frokost og aften, hvor I kan spise med udsigt til det berømte Table Mountain.

SunSquare Cape Town City Bowl

SunSquare Cape Town City Bowl er et nyt, moderne hotel i hjertet af Cape Town. Med sine 14 etager er der udsigt til både byen, bjerget Table Mountain og havnen fra hotellets rooftop bar.

Hotellet har 202 værelser, heraf er 93 familieværelser og 2 suiter. Alle værelser er moderne og komfortabelt indrettet med alle nødvendige faciliteter.

Der er en afslappet restaurant på nederste etage, hvor man kan spise hele dagen. Der er også en opvarmet, indendørs pool og et moderne fitnesscenter - begge dele med store glasvinduer, så der er udsigt over den smukke by.

Johannesburg
Garden Court Sandton City

Garden Court Sandton City er et stort, klassisk moderne hotel i den velhavende bydel Sandton, hvor mange businessfolk og internationale gæster bor under deres ophold i Johannesburg.

Der 444 rene, moderne værelser med eget badeværelse. De findes som dobbeltværelser og familieværelser med to dobbeltsenge. Der er aircondition, tv, wifi og udstyr til at lave te og kaffe på værelserne.

Der er en udendørs pool, hvor I kan køle ned på varme dage, og der er en afslappet restaurant, der serverer burgere, steaks, salater og andre internationale klassikere.

Kruger
Mjejane River Lodge

Denne lodge ligger i det private reservat Mjejane Rive Lodge i den sydlige del af Kruger-området. Lodgen ligger ved bredden af Crocodile River, så I har udsigt til dyr, der kommer og drikker ved floden, mens I selv sidder og drikker en drink eller bare slapper af i lodgens have.

Der er 17 værelser af forskellig størrelse og standard. Alle har dog privat badeværelse en suite, hårtørrere, minibar og muligheden for at lave kaffe og te, som kan nydes på den private terrasse foran alle værelserne.

Lodgen har en pool, hvor I kan blive afkølet i de varme timer midt på dagen, og en restaurant, der laver mad til jer morgen, middag og aften.

Kapama River Lodge

Kapama River Lodge er en stor, luksuriøs lodge beliggende i Kapama Private Game Reserve, som ligger i den vestlige del af Kruger-området. I er tæt på parken, når I skal på game drives, og der er endda et lille vandhul ved lodgen, så I kan være heldige at se elefanter og bøfler, mens I sidder i lodgen.

Lodgen har 64 værelser, en stor pool og forskellige fællesområder, hvor I kan slappe af og hygge jer i de naturlige omgivelser. Der er også en stor spa for lidt ekstra forkælelse.

I kan bo i almindelige dobbeltværelser, familieværelser med plads til fire og mere luksuriøse suiter.

Alle måltider bliver serveret i lodgens restaurant, hvor der er fokus på afrikanske retter lavet på friske, lokale råvarer. Der er masser af vildt på menuen, men også gode vegetarmuligheder.

Victoria Falls
Victoria Falls Rainbow Hotel

Dette store hotel ligger i fredelige omgivelser, men i gåafstand til både byens centrum og vandfaldet. Der er en stor, grøn have, en tagterrasse og et poolområde, som er dejligt at have, når I ikke er nede ved vandfaldet.

Der er 88 værelser, der kommer i forskellige størrelser, så de passer til alle rejsende. Alle værelser har egen balkon, aircondition, myggenet, tv og udstyr til at lave kaffe og te.

Der er to restauranter på hotellet. Den ene specialiserer sig i afrikansk mad, mens den anden har et internationalt udbud, så der skulle gerne være noget for alle smagsløg.

The Kingdom Hotel

The Kingdom Hotel er et stort resort med en super beliggenhed i Victoria Falls. Det er det hotel i Zimbabwe, der ligger tættest på vandfaldet, så I skal ikke bruge lang tid på at komme ned og se det majestætiske naturvidunder helt tæt på.

Hotellet har 294 værelser, hvoraf 74 af dem er store nok til en familie eller gruppe på fire. Værelserne er indrettet i varme farver efter den afrikanske tradition og har alle aircondition. Mange af dem har også en privat balkon.

Der er tre restauranter på hotellet: en hovedrestaurant, hvor der er morgenbuffet hver dag, et steakhouse og en italiensk restaurant.

Derudover er der tre pools, fire barer, et kasino og et spa-område.

Batonka Guest Lodge

I den stille del af den populære by Victoria Falls ligger den nydelige Batonka Guest Lodge, hvor I kan bo i fredelige, grønne omgivelser kun tre kilometer fra udsigtsposterne til den helt store attraktion, det enorme vandfald.

Lodgen har 22 værelser med plads til to, badeværelse, tv, internet, aircondition og udsigt til en velholdt have. Her finder I også en pool, hvor I kan nyde Zimbabwes sol, når I trænger til at slappe af.

Der er inkluderet en fuld English Breakfast, og det er muligt at bestille god, hjemmelavet mad til frokost og aften, hvis I ikke vil finde noget ude i byen. Den kan både nydes inde og ude i hotellets restaurant.
LUKSUS
Cape Town
Victoria & Alfred Waterfront

Victoria & Alfred Waterfront er et charmerende, historisk hotel i et gammelt varehus fra 1904, der ligger helt nede på havnekajen. Den ikoniske bygning er opkaldt efter dronning Victoria og hendes søn prins Alfred, der var med til at grundlægge havnen, der stadig i dag hedder V&A Waterfront. Hotellets beliggenhed er med andre ord helt fantastisk, da det er omkring havnen, byens liv foregår.

Der er 68 værelser, hvoraf halvdelen har udsigt til havet og Table Mountain, mens den anden halvdel har udsigt til havnepladsen. Alle værelser har en king size seng, badeværelse en suite, siddeområde, aircondition, tv, minibar, værdiboks mm.

Hotellet har en restaurant ud til vandet, hvor I kan nyde både morgenmad, frokost og aftensmad - også med udsigt til både hav og byens kendte bjerg.

Johannesburg
Hilton Sandton

Hilton Sandton er et stort, flot hotel i det bedste område, I kan bo i, i Johannesburg. Sandton er den velhavende forstad og businessområdet, som er sikkert og fredeligt at bo i. Hotellet lever op til de standarder, som Hilton-kæden tilbyder med rene og pæne værelser og god service.

Værelserne kommer i forskellige størrelser og standarder, så der er et til alle, uanset om I rejser alene, med børn, i en gruppe eller som par.

Til hotellet hører en velholdt, grøn have med en pool, liggestole og møbler, hvor I kan sidde og slappe af efter en lang flyvetur eller en oplevelsesrig dag i byen. Har I mere behov for at røre jer, er der et fitnesslokale og en tennisbane.

Der er en restaurant, en sushibar, en indendørs bar og en poolbar.

Radisson Blu Gautrain Hotel Sandton

Dette Radisson Blu hotel ligger også i det fine businesskvarter Sandton, hvor I er tæt på Sandton City shoppingcenter og en masse restauranter. Det er et typisk moderne luksushotel i et højhus, så der er en flot udsigt over millionbyen fra mange af hotellets 290 værelser.

Værelserne er indrettet med en moderne, men varm og hjemlig stil. Der er fri internet, værdiboks, minibar, filmleje på tv’et og mulighed for at lave te og kaffe på alle standardværelser. Derudover kan I opgradere til suiter eller penthouse-værelser med op til fire soveværelser til store grupper.

Der er en restaurant, der har åbent til alle måltider, en sund café, en lobbybar, et soldæk med pool og bar på ottende etage og en indendørs spa og fitness-afdeling, hvor I kan svømme, bokse, træne og dyrke yoga.

Kruger
Lukimbi Safari Lodge

Denne lille, eksklusive lodge ligger i den sydlige ende af Kruger National Park og tilbyder en sofistikeret oplevelse i den vilde afrikanske bush. Lodgen ligger ved en flod, er bygget i naturlige materialer, og I er omgivet af træer og dyr til alle sider. Udover den fantastiske beliggenhed er selve lodgen og servicen med til at gøre denne oplevelse til noget udover det sædvanlige.

Der er 16 værelser, der alle er smagfuldt og autentisk indrettet med masser af plads, så komforten er i top. Alle værelser har både et badekar, samt indendørs og udendørs bruser, så I kan være i kontakt med naturen, selv når I bader. Der er også to suiter, der har endnu mere plads og egen pool på terrassen.

Alle kan dog benytte den fælles pool, ligesom alle kan benytte lodgens lounge-område, bibliotek, restaurant og fitnesscenter.

Victoria Falls
Victoria Falls Safari Lodge

Denne lodge ligger i udkanten af Victoria Falls og dermed også længere væk fra vandfaldet (cirka fem kilometer), men til gengæld har det den smukkeste placering og udsigt over savannen, og den minder mere om at være på safari end at være i en turistby som Victoria Falls.

Alle hotellets 72 værelser har en privat balkon, så I kan nyde den fantastiske udsigt i fred og ro. Derudover er værelserne rummelige og luksuriøst indrettede i varme farver og en moderne, men hjemlig stil.

Der er to restauranter i lodgen, hvor den ene er i en såkaldt “boma”, som er en rund, traditionel afrikansk spisesal, hvor der også er forskellige optrædener om aftenen. Her serverer de en afrikansk buffet, mens den anden har et internationalt menukort og en alsidig morgenmadsbuffet.

Der er også en pool i lodgen og en terrasse, hvor I kan slappe af og se, om I kan spotte vilde dyr på savannen.

A’Zambezi River Lodge

A’Zambezi River Lodge er et stort, pænt hotel, der ligger ned til Zambezi-floden, som er den, der løber ned i vandfaldet. Hotellet ligger cirka fem kilometer fra byen Victoria Falls, men til gengæld ligger det i fredelige, smukke omgivelser. Der er en stor have, god plads og en afslappet stemning.

Hotellet har 87 værelser i forskellige størrelser og standarder. Alle værelser har aircondition, tv, myggenet, minibar og mulighed for at lave kaffe og te. De fleste har en balkon, der vender ud mod floden, mens resten vender ud mod haven og den omkringliggende natur.

Der er en forfriskende pool, to restauranter, to barer, et læserum og den store have, hvor I kan slappe af og hygge jer.
Vores rejseforslag

PRISOVERSIGT

SÆSON
REJSEPERIODE
LÆNGDE
PRISER
Højsæson7/1 – 28/2, 17/4 – 30/6 og 14/08 – 31/1014 dagefra 20.395,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 16/4 og 1/11 – 19/1214 dagefra 19.595,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 31/814 dagefra 21.295,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/114 dagefra 22.495,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Fly fra Johannesburg til Victoria Falls
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Guidet tur med Soweto Township i Johannesburg
 • Halvpension under safariophold
 • Transport i safarikøretøj med engelsktalende guide
 • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
 • Aktiviteter i Cape Town og Victoria Falls
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.