BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Tanzania safari og Zanzibar

Big Five-oplevelser efterfulgt af tropisk badeferie

12 dage fra 17.895,-

Tanzania safari og Zanzibar

12 dage fra 17.895,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Mød Afrikas dyr på de store savanner

På denne rejse får I det bedste af Tanzania på 12 dage. Vi foreslår at tage på safari i Tanzanias mest dyrerige parker, Serengeti, Ngorongoro og Lake Manyara, hvor I vil komme helt tæt på tusindvis af vilde dyr. Efterfølgende kan I ligge på Zanzibars hvide sandstrande og tænke over mødet med løver, zebraer og elefanter, mens I kigger ud over Det Indiske Ocean og nyder livet.

Nedenstående rejseplan er ikke fast. Da vi kun arrangerer privat safari og transport, kan programmet tilpasses jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-2: ARUSHA

Kilimanjaro, TanzaniaJeres rejse til Tanzania og Zanzibar starter midt i det østafrikanske dyreparadis! I flyver til Kilimanjaro International Airport, der, som navnet antyder, ligger lige ved Mount Kilimanjaro – verdens højeste fritstående bjerg, som I har udsigt til fra det øjeblik, I sætter jeres fødder på afrikansk jord.

Herfra kører I til tætteste by, Arusha, hvor I overnatter, inden turen går ud i den vilde natur. I kan lige nå at strække benene efter flyveturen og vænne jer til varmen, men så skal I også tidligt i seng, for safaridagene starter tidligt næste morgen. Velkommen til Afrika!

Eksempler på overnatning:

Fra Arusha bliver I kørt til Lake Manyara National Park (cirka 2,5 timer)

DAG 2-3: LAKE MANYARA NATIONAL PARK

Woodland Kingfisher i Lake Manyara, TanzaniaEfter en tidlig morgenmad på jeres hotel i Arusha vil I blive hentet af jeres guide, som følger jer de næste fire dage. I indstiller jeepens kurs mod Lake Manyara National Park, som er et fredet område omkring søen af samme navn. I spiser frokost på vejen og checker ind i jeres camp/lodge ved søen.

Herefter skal I ud på et såkaldt game drive, hvor man kører ud i naturen for at finde dyrene i deres naturlige habitat. Lake Manyara er kendt for et rigt fugleliv, så er der en ornitolog gemt i jer, er det her, I skal have kikkerten frem. I kan muligvis se 100 forskellige fuglearter på en dag. Her lever både særlige arter af pelikaner, flamingoer og ørne, men også en masse små fugle i fine farver, som er særlige for dette område.

Derudover er parken også hjemsted for blandt andet løver, flodheste, elefanter, zebraer, bøfler, bavianer og vortesvin, så allerede i denne “lille” park skulle I gerne få store oplevelser.

I spiser aftensmad i campen/lodgen, inden turen går til endnu større oplevelser dagen efter.

Eksempler på overnatning:

Fra Lake Manyara kører I til Serengeti National Park (cirka 5 timer)

DAG 3-4: SERENGETI NATIONAL PARK

Vilde zebraer i Serengeti National ParkSå går turen mod toppen af alle safariparker, Serengeti. Her lever millioner af dyr i det fri, og I kan få lov at komme tæt på dem! Men før I når så langt, kører I langs kanten på Ngorongoro-krateret, hvor I vil have nogle fantastiske udsigter fra bilen og et smukt picnicsted. På vej til campen/lodgen midt i nationalparken kører I på game drive og har mulighed for at se alle de kendte dyr, der lever her.

“The Big Five” bliver ofte fremhævet som de vigtigste dyr at se på en safari i Tanzania. Det er da også helt specielt at se en løve, leopard, elefant, bøffel og et næsehorn, som er de fem store. Men Serengeti er også kendt for sine uendeligt mange gnuer og zebraer. Kommer I mellem december og marts, er de i Serengeti som en del af deres årlige vandring mellem Tanzania og Kenya, og her vil I kunne se dem i enorme flokke.

Efter en lang eftermiddag gennem de dyrerige savanner spiser og sover I i jeres camp/lodge.

Eksempler på overnatning:

Herefter kører I til Ngorongoro Conservation Area (cirka 2,5 timer)

DAG 4-5: NGORONGORO CONSERVATION AREA

Løver i Tanzanias Ngorongoro CraterDagen starter tidligt med et morgen-game drive inden morgenmaden. Her kan I opleve rovdyrene være på jagt efter dagens føde, da de er mest aktive, inden solen står helt op. I får selv morgenmad i campen/lodgen og kører derefter tilbage mod Ngorongoro-krateret.

På vejen kan I se mange flere dyr i Serengeti National Park, for eksempel geparder, hyæner, gazeller, antiloper og krokodiller.

I ankommer til Ngorongoro Conservation Area senere på dagen og indlogerer jer i campen/lodgen på kanten af krateret. Med en diameter på omkring 20 kilometer er den tidligere vulkan for mange millioner år siden faldet sammen og blevet til et kæmpe krater. Siden er et nærmest magisk plante- og dyreliv vokset op i hullet, og her gemmer sig mange storslåede oplevelser.

Men først skal I se krateret fra toppen og nyde den flotte natur efterfulgt af en dejlig middag og nat i campen/lodgen.

Eksempler på overnatning:

Efter game drives i Ngorongoro på dag 5 kører I tilbage til Arusha (cirka 3 timer)

DAG 5-6: ARUSHA

Elefant i Ngorongoro områdetI dag skal I ned i krateret og opleve det fascinerende liv, der findes her. Udover giraffen, hvis ben er for lange og tynde til at komme op over kraterets kant, lever alle de store, kendte dyr her – og i én af de tætteste koncentrationer i Afrika. I kan opleve “the Big Five” side om side, og ligesom i Serengeti kan I se zebraer, gnuer, antiloper, gazeller og andre klovdyr i grupper så store, at I ikke vil tro jeres øjne.

Den frodige dal har naturligvis også nogle vandhuller, der tiltrækker de mange dyr. Den største er Lake Magadi, hvor I kan se flodheste, der ligger og bader ved siden af en masse pink flamingoer. I kan også godt regne med at se hyæner og sjakaler, som er udbredte her.

I bruger det meste af dagen på at køre hernede, hvor I også spiser frokost. Senere på dagen slutter safarieventyret, og I kører tilbage til Arusha. Her har I en nat, før I flyver til Zanzibar.

Eksempler på overnatning:

Fra Arusha flyver I til Zanzibar (cirka 1,5 time)

DAG 6-12: ZANZIBAR

Mangrove Forest på ZanzibarSig farvel til den støvede jord inde på fastlandet, og flyv direkte til paradis på Zanzibar. På et par timer kan du få fint, hvidt sand mellem tæerne og mærke den lette brise, der blæser ude på øen i Det Indiske Ocean. Her skal I bruge de næste seks dage af jeres Tanzania-rejse.

Det gør I bedst fra en solseng på en af øens mange skønne strande. Køl jer ned i det dejlige hav, læs en god bog, og tag på snorkel- og dykkerture ved de farvestrålende koralrev ud fra øen. I kan også besøge hovedbyen Stone Town, hvor der venter store markeder fulde af Zanzibars duftende krydderier, og I kan smage på den mangfoldige madkultur i det hyggelige, historiske centrum.

Vi hjælper hjertens gerne med at finde et hotel, der passer til jeres ønsker – om det skal være simple bungalows på stranden eller et stort resort med all inclusive. Den angivne pris er baseret på et standardhotel, men det kan sagtens ændres.

Eksempler på overnatning:

Det anbefaler vi på Zanzibar:

 • Afslapning på stranden
 • Snorkel- eller dykkerture
 • Besøg Stone Town

Fra Zanzibar flyver I hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1012 dagefra 19.595,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1212 dagefra 17.895,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/812 dagefra 21.295,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/112 dagefra 23.795,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Fly fra Arusha til Zanzibar
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
 • Transport i 7-personers Land Cruiser
 • Vinduespladser til alle i safarikøretøj
 • Alle entrégebyrer til nationalparker
 • Alle camp/lodge-gebyrer
 • 3 måltider om dagen på safarien
 • Professionel, engelsktalende safariguide/chauffør
 • Garanteret afgang
 • Ubegrænset drikkevand
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

OVERNATNINGSMULIGHEDER PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Arusha
Equator Hotel

Med en central beliggenhed, men alligevel lidt uden for den travleste del af Arusha, er Equator Hotel et godt bud på indkvartering i safarihovedstaden. Hotellet har en velholdt, grøn have, der egner sig godt til at slappe af mellem de store dyreoplevelser.

Hotellet har 24 værelser med privat balkon, bad og toilet. De har plads til en, to eller tre personer. Er I mere end tre, der vil bo sammen, kan nogle af værelserne forbindes til et stort.

Der er inkluderet en engelsk-amerikansk morgenmadsbuffet, og det er muligt at opgradere til både hel- og halvpension. Hotellets internationale restaurant tilbyder buffet og à la carte.

Lake Manyara
Twiga Camp

Twiga er navnet på et populært campsite i den lille landsby Mto Wa Mbu, der ligger nord for Lake Manyara og på vejen mellem Arusha og Ngorongoro-krateret. Campen ligger kun fem kilometer fra indgangen til nationalparken, så I kan hurtigt og nemt komme på game drives.

Her sover I i almindelige telte (som tilhører campen) og kommer for alvor til at overnatte ude i bushen. Det er den simple form for safari, men også den mest autentiske, hvor I bliver vækket om morgenen af de mange sjældne fuglearters sang og går i seng om aftenen til lyden af dyrelyde i det fjerne. Rangers bevogter campen døgnet rundt, så I kan sove trygt.

Der er fælles toiletter og bade, og der er en pool, I kan slappe af ved, når I kommer tilbage fra en lang safaridag.

Serengeti
Seronera Camp

Seronera Camp er et af de mest kendte campsites i Tanzania, da det ligger midt i Serengeti National Park og giver den autentiske safarioplevelse, hvor I faktisk sover sammen med dyrene.

Der kommer masser af dyr gående helt upåvirket gennem campen, særligt på deres nattevandring, når der er ro i lejren. Så her har I mulighed for at vågne tidligt om morgenen, stikke hovedet ud af jeres telt og blive mødt af en elefant, der står og spiser. Campen vil dog være bevogtet døgnet rundt.

I sover i telte, der allerede er slået op, og der er både toiletter og bade i campen. I kan spise medbragt mad, eller I kan besøge de nærliggende lodges restauranter fra campen.

Ngorongoro
Simba Camp

På toppen af Ngorongoro-kraterets kant ligger Simba Campsite, hvorfra I har en helt utrolig udsigt over krateret. Der er grønt og frodigt, så langt øjet rækker, og det er langt fra usandsynligt, at der kommer elefanter eller zebraer på besøg i den åbne camp.

I campen er der telte, som I sover i. Det er den simple model, men det er vandtætte helårstelte, som giver jer læ over hovedet i de fantastiske omgivelser, der gør op for komforten.

Der er toiletter og varme bade, som er til fri afbenyttelse, og der er et spiseområde, hvor I kan nyde jeres mad med en storslået udsigt.

Zanzibar
Coco Beach Hotel

Coco Beach Hotel er et andet rigtig godt bud på en budgetvenlig indkvartering på Zanzibars skønne østkyst. Dette ligger ved den lille strandby Jambiani. Det er et lille sted med kun fem bungalows, men de ligger omgivet af palmetræer og mandeltræer og lige ud til den skønne strand.

I hver bungalow er der plads til to, men det er muligt at få plads til en tredje. Der er privat badeværelse med sæbe og håndklæder til hver bungalow, samt myggenet og en blæser i loftet.

Der hører en lille restaurant til stedet, hvor I får en inkluderet morgenmad, som I kan vælge på en menu. I kan også vælge at spise til frokost og aftensmad. De serverer lækre, lokale retter med speciale i friskfanget fisk og skaldyr tilberedt på swahili maner.

Der er gratis internet.

Ndame Beach Lodge

Ndame Beach Lodge ligger også i den lille strandby Paje på Zanzibars østkyst og er et populært sted at nyde de hvide sandstrande og Det Indiske Ocean, når man ikke behøver store luksushoteller. Til gengæld kan man gå lige ud af sengen og direkte ned i det dejlige hav, mens den smukkeste solopgang kaster glans over de eksotiske omgivelser.

Lodgen har 14 bungalows med 31 værelser i alt. Der er både dobbeltværelser, tripleværelser og familieværelser med plads til fire og fem personer. Alle har eget badeværelse. Der er også gratis wifi.

I lodgens restaurant kan I spise alle måltider, som bliver frisklavet på stedet. Morgenmaden er inkluderet. Til frokost og aftensmad kan I få lokale specialiteter, især meget frisk fisk på grill, men de laver for eksempel også pizzaer selv.

Nogle aftener er der underholdning, for eksempel masai-dans, live musik og temaaftener med en særlig buffet.

MELLEMKLASSE
Arusha
L’Oasis Lodge

L’Oasis Lodge har ikke taget sit navn ud af det blå. Den lille lodge ligger lidt væk fra byens travleste gader i en frodig, grøn have med masser af træer, så det er som at komme ind i en lille oase.

Der er 28 værelser i små hytter, der alle har toilet og bad. Der er plads til fire personer i hver hytte, så de egner sig fint til familier, og hvis I kun er to, er der god plads.

I haven er en pool, hvor I kan køle ned, og en overdækket restaurant. Her bliver der disket en inkluderet buffet op hver morgen, og det er også muligt at spise frokost og aftensmad i restauranten.

Zawadi House

Dette boutique hotel er småt, men et populært valg i Arusha, da det ligger godt i en fredelig del af byen, og det er pænt og komfortabelt. Huset ligger i en frodig have med høje træer og smukke blomster.

Der er 13 værelser med moderne indretning, aircondition, tv og fri internet.

Hotellet har sin egen restaurant og bar. Morgenmaden er inkluderet, og I kan også spise jeres andre måltider i fred og ro i hotellets restaurant, hvis I ikke vil ud i den travle Arusha, hvor der er masser af spisesteder.

Lake Manyara
Lake Manyara Wildlife Camp

Kun 10 minutter fra indgangen til Lake Manyara National Park ligger denne camp, som består af 10 luksustelte og 16 hytter.

Begge dele har enten en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt eget badeværelse en suite med bruser og toilet. Derudover har de en privat balkon med udsigt til Lake Manyara og de åbne sletter i Great Rift Valley.

Campen har også en pool, hvor I kan blive afkølet i varmen og slappe af i liggestolene. Derudover er der et fællesareal med en bar og tv, så I kan slappe af og få en drink om aftenen. Restauranten på campen serverer mad til morgen, frokost og aften.

Serengeti
Acacia Safari Camp

Acacia Safari Camp er en intim camp med en lille samling af luksustelte under Serengetis kendte akacietræer. Den ligger midt i nationalparken, så når I overnatter her, er I allerede der, hvor I skal ud på game drives.

Teltene er store, lavet i kanvas og slået op på et underlag af træ, så der er både gulv og loft, så man gå derinde som i en hytte. Disse er bare i et med naturen, så I kan ligge og lytte til dyrene i natten. Campen er sikker, da der er vagter døgnet rundt.

Campen har 12 telte med plads til to og et telt med plads til en familie på fire. Alle telte har privat badeværelse med bruser og toilet, så I har jeres helt egen lille bolig inden for fire vægge.

Der er også et stort telt med spisepladser ved fint opdækkede borde, samt et loungeområde, hvor I kan sidde og slappe af efter en lang dag ude blandt dyrene.

Acacia Safari Camp har desuden en anden såkaldt Migration Camp, der rykker rundt alt efter, hvor dyrene bevæger sig under den store gnuvandring. Det kan vi også arrangere.

Ngorongoro
Ngorongoro Farmhouse

Ngorongoro Farmhouse er et eksklusivt hotel bygget i kolonial stil som en gammel kaffefarm. Huset ligger omgivet af kaffeplanter, lokale afgrøder og smukke blomster i en velholdt have. Hele stedet vil få jer til at drømme jer tilbage til en romantisk Karen Blixen-tid på farmen.

Der er 52 luksusværelser med plads til mellem to og fem personer, og også disse er stilfuldt og romantisk indrettet. De har alle en veranda eller balkon med udsigt til den frodige natur omkring jer.

Derudover er der pool, restaurant, lounge og en stor terrasse med udsigt til Mount Oldeani, der ligesom Ngorongoro er en udslukt vulkan i området. Al maden i restauranten er baseret på de lokale ingredienser, og kaffen er brygget på bønner ude fra plantagen.

Endoro Lodge

Privatliv, ro og elegance er nøgleordene på Endoro Lodge, og det må siges at holde stik. 20 kilometer fra hovedindgangen til Ngorongoro Conservation Area ligger denne lodge helt for sig selv i frodige, grønne bakker. Der er kun seks værelser i seks private huse, så det er et eksklusivt sted at bo og egner sig især til nygifte eller andre, der vil nyde omgivelserne og hinanden uden så meget ekstra.

På alle værelser er der en privat veranda med fantastisk udsigt, brændeovn, badekar og en udendørs brusekabine, så I kan stå og bade, mens I ser ud over banantræer og sjældne fuglearter, der flyver i den uspolerede natur.

Der er også en restaurant, en pool og en terrasse, hvor I kan slappe af og tale med de andre gæster over et godt måltid mad eller en drink til solnedgangen.

Zanzibar
Sunset Kendwa

Sunset Kendwa er et dejligt mellemklassehotel oppe på nordkysten, hvor I ikke er påvirket af tidevandet, men kan bade hele dagen. Det ligger i den lille by Kendwa, hvor I også finder andre hoteller og restauranter, men selve hotellet ligger fredeligt og helt ned til stranden.

Værelserne kommer i forskellige standarder, men alle har eget badeværelse, værdiboks, og de fleste har aircondition. Man kan mod et lille gebyr få fri internet.

Der er restaurant og bar på hotellet, så I ikke behøver at bevæge jer uden for matriklen. Her kan I både få internationale klassikere og swahili specialiteter.

På hotellet er desuden en PADI dykkerskole, hvor I kan lære at dykke, hvis I ikke har prøvet det før, og de erfarne kan komme ud og udforske koralrevene ud fra kysten på ture med hotellets personale.

Ocean Blue Zanzibar

Ocean Blue Zanzibar ligger ved stranden i Paje på østkysten, hvor I finder uendeligt lange hvide sandstrande med palmer og turkisblåt vand. Men udover havet kan I på dette hotel også bade i en af hotellets to pools, hvilket kan være en fordel, da tidevandet på østkysten trækker vandet så langt tilbage, at man i nogle timer om dagen ikke kan bade.

Hotelværelserne kommer enten med dobbeltsenge eller to enkeltsenge, privat balkon, wifi og aircondition.

Der er en bar og restaurant på hotellet, som serverer mad med havudsigt. Til morgen er der en inkluderet kontinental morgenmad.

Derudover har Ocean Blue Zanzibar også en PADI dykkerskole, der arrangerer dykker- og snorkelture. De har også ture, hvor I kan komme ud at svømme med delfiner, og fisketure.

Hakuna Majiwe Lodge

Denne lodge ligger også på østkysten, lidt syd for Paje, og er et mindre, men skønt sted at bo på Zanzibar. Her er direkte adgang til en bred sandstrand, hvor I kan nyde livet i fred og ro. Ellers kan I gøre det ved poolen, der ligesom stranden er omkranset af palmetræer.

Lodgen har 20 luksushytter langs stranden, så I kan ligeså godt tage morgenbadet i Det Indiske Ocean. Hytterne har eget badeværelse, myggenet og en blæser i loftet. De er lyse og pænt indrettet med lokale materialer.

Restauranten på stedet laver mad baseret på swahili kultur og bruger lokalt dyrkede råvarer til at lave delikate retter hver dag.

Personalet arrangerer ture til krydderiplantager, svømmeture med delfiner og snorkelture til de smukkeste koralrev.

Jambiani Villas

For jer, der vil have følelsen af at være hjemme, er Jambiani Villas perfekte. På den fredelige, hvide sandstrand i Jambiani ligger seks nye, lækre villaer, som I kan leje til hele familien eller bare en romantisk parferie.

Fire af dem er 90 kvadratmeter, har to soveværelser med badeværelse en suite, en stor stue og et velekviperet køkken. Der er udsigt til havet fra alle rum, og i haven har I private liggestole.

Et kvarters gang syd fra disse ligger de to større villaer, der især egner sig til større familier eller grupper, der vil bo under samme tag. Her kan bo seks personer på de 160 kvadratmeter, der også indeholder køkken, stue og pool.
I har mulighed for selv at handle og lave alle måltider, få besøg af Jambiani Villas’ private kok eller få leveret mad. I kan også få rengørings- og vasketøjsservice. Det er helt op til jer, hvordan ferien skal nydes i villaerne.

Zan View Hotel

På den nordlige østkyst ligger Zan View Hotel i den lille by Kiwengwa. Det er et mindre hotel med kun 12 værelser, men med pool og adgang til stranden er det et lille paradis.

Værelserne kommer i forskellige størrelser og standarder, så uanset om I er på udkig efter et standard dobbeltværelse, en romantisk bryllupssuite eller et familieværelse med plads til fem, er der plads til jer her.

Hotellet har en restaurant, der serverer mad baseret på lokale råvarer, hvor frisk fisk og tropisk frugt er vigtige ingredienser, men der er også internationale muligheder på menuen. Morgenmaden er inkluderet. Resten kan bestilles à la carte.

LUKSUS
Arusha
Mount Meru Hotel

Mount Meru Hotel er byens store, kendte luksushotel, der ligger højt med udsigt over grøn natur og hotellets golfbane. Det er én stor bygning med en stor have til, hvor der er pool og plads til afslapning i det grønne.

Hotellet har 178 moderne indrettede værelser med aircondition, fri internet, tv, værdiboks og mulighed for at lave te og kaffe. Der dobbeltværelser, større værelser med plads til en opredning og familiesuiter med plads til fire.

Der er to restauranter, to barer og en café, hvor I kan nyde et lækkert måltid eller en velfortjent drink efter en dag på farten. I den ene restaurant er der buffet til morgen, frokost og aften, mens den anden restaurant serverer international mad à la carte til frokost og aftensmad.

I kan naturligvis også spille på hotellets 9-hullers golfbane, eller I kan blive forkælet med massage og wellness i hotellets spa.

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary

Denne lodge ligger cirka en halv times kørsel fra Arusha og er en eksklusiv lodge i romantisk stil. Den er fra 1961 og dermed en af de ældste i Tanzania. Ejerne har bevaret det gamle look, men opdateret det løbende, så komforten er tidssvarende. Den ligger i en smuk, grøn have og inviterer til at slappe helt af og nyde roen og naturen.

Der er 17 værelser, hvoraf de fleste er dobbeltværelser, men i to af dem er der plads til en hel familie. De har alle en stor drømmeseng med myggenet omkring og badeværelse en suite.

Lodgen har også en række fællesarealer, I kan nyde. Indenfor er der en lounge med bløde stole og en velekviperet bar. Udenfor er der en pool, en terrasse i skyggen af store mangotræer og et spiseområde, hvor I kan nyde kokkens lækkerier under åben himmel.

Lake Manyara
Lake Manyara Serena Safari Lodge

Lake Manyara Serena Safari Lodge er en eksklusiv lodge lidt uden for landsbyen Mto Wa Mbu, meget tæt på Manyara-søen, hvor de store safarioplevelser venter.

Lodgen har 67 luksuriøse værelser, der er stilfuldt indrettet med inspiration fra afrikansk stil, men som på ingen måder minder om at være langt ude i den afrikanske bush. De har alle privat veranda, internet, badekåber, og hvad man ellers kan forestille sig af luksus.

Der er en stor, elegant restaurant, der serverer en tilsvarende stor buffet med noget for enhver smag til morgenmad og frokost. Om aftenen er der en fast menu, der byder på salatbuffet, suppe, hovedret, dessert og ost.

Derudover er der et lækkert poolområde og en stor terrasse, hvor I kan nyde en “sundowner drink” eller et kulturelt indslag som masai-dans.

Serengeti
Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Sopa Lodge er en stor, flot lodge, der mest af alt minder om et luksushotel, midt i Serengeti National Park. Lodgen ligger på en skrænt, hævet over de store, åbne sletter, som Serengeti er kendt for, så der er en smuk udsigt over savannen derfra.

Der er 69 komfortable værelser med to queen size senge, badeværelse en suite og en privat balkon med siddepladser, hvor I kan nyde udsigten over de dyrerige sletter. Derudover er der fire store suiter i to plan, så der er god plads til familier.

Lodgen har en stor pool, hvor I kan ligge og slappe af, når I ikke er på game drives. Derudover er der en bar, hyggelige loungeområder og en stor restaurant, hvor I kan få enten halv- eller helpension. Det hele er smagfuldt indrettet i autentiske afrikanske farver og materialer.

Ngorongoro
Ngorongoro Sopa Lodge

Denne lodge ligger på det højeste punkt på Ngorongoro-kraterets kant, over 500 meter over bunden. Dermed får I fantastiske udsigter over det berømte krater, der er fyldt med vilde dyr.

Udover den perfekte beliggenhed er selve lodgen lavet til at give jer en helt særlig behandling og uforglemmelig tur til Ngorongoro-krateret. Det hele er indrettet komfortabelt og med masser af plads - også til børnefamilier, der vil bo i sammenhængende værelser.

I den velholdte, grønne have fuld af blomster kan I bade i poolen på varme dage, og dynerne på jeres værelser bliver opvarmet med varmedunke på kolde nætter.

I lodgens restaurant, der selvfølgelig også har den storslåede udsigt, er der en stor morgenmadsbuffet, og til frokost og aftensmad kan I selv bestille fra deres menukort.

Zanzibar
My Blue Hotel

My Blue Hotel er et lækkert resort på nordkysten, lige på den vestlige side af spidsen, så her forstyrrer tidevandet ikke jeres muligheder for at bade. Det ligger næsten helt nede i det fine, hvide sand og i fredelige omgivelser. Om aftenen har I de mest fantastiske solnedgange over vandet i vest.

Resortet har 87 værelser med plads til mellem to og fire personer. Alle har privat balkon eller terrasse med udsigt til palmer og banantræer i hotellets have. I haven er der også pool.

Der er tre restauranter, der serverer alt fra italiensk til sushi til traditionelle retter fra Zanzibar, så der er noget for enhver smag. Alle restauranter har à la carte.

Golden Zanzibar Beach House and Spa

Golden Zanzibar Beach House and Spa er et stilfuldt luksusresort i den lille ferieby Kendwa på den nordvestlige kyst. Hotellet er lækkert indrettet med store, luftige værelser og naturlige materialer. Vil I have den ultimative luksus, kan I også bo i resortets private villaer.

Også ved poolområdet og på den private strand foran resortet er der god plads til, at I kan ligge for jer selv i de komfortable solsenge og nyde freden uden følelsen af at være på et stort resort.

Samtidig er der alt, hvad et resort har af fordele: to restauranter og to barer, spa, fitness og wellness. Så der er rig mulighed for at forkæle jer selv på dette skønne sted. Der er en stor buffet til morgenmad og à la carte til frokost og aftensmad.

Dream of Zanzibar

Dream of Zanzibar er et stort 5-stjernet all inclusive-resort på nordøstkysten ved Kiwengwa. Resortet ligger på en stor, frodig grund fuld af eksotiske planter og lige ned til den fineste hvide sandstrand.

Alle værelserne er rummelige og pænt indrettede i en blanding af lokal og moderne stil. De har alle privat balkon eller terrasse, aircondition, tv, wifi, hårtørrer, minibar og mulighed for at lave kaffe og te. Der er også suiter og private villaer med egen jacuzzi/pool og mere plads.

Der findes 10 forskellige spisesteder på resortet, som tilbyder alt fra friskfangede fisk på stranden til pizza eller sushi i temarestauranter på hotellet. Det hele er inkluderet (dog er à la carte menuer ved særlige lejligheder eksklusiv). Aktiviteter som yoga, pilates, beach volley, swahili-kurser og vandgymnastik er også inkluderet.

The Z Hotel

The Z Hotel er et stort, stilfuldt hotel, der ligger helt ned til den attraktive Nungwi Beach på nordkysten. Her er sandet fint som mel, og solnedgangene er fantastiske.

Det er muligt at bo i fire forskellige værelsestyper. Selv de mindst luksuriøse er flot og individuelt indrettede og har egen balkon eller terrasse med udsigt til Det Indiske Ocean eller den frodige have. De større suiter har større terrasser med egne liggestole og hængekøje med havudsigt.

Hotellet har en bar, café, afslappet restaurant og en aftenrestaurant, der serverer europæisk og afrikansk fusionsmad med lokale råvarer. Der er også spa, dykkerskole og mulighed for at arrangere udflugter på havet.

Vores rejseforslag

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1012 dagefra 19.595,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1212 dagefra 17.895,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/812 dagefra 21.295,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/112 dagefra 23.795,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Fly fra Arusha til Zanzibar
 • Alle transfers
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
 • Transport i 7-personers Land Cruiser
 • Vinduespladser til alle i safarikøretøj
 • Alle entrégebyrer til nationalparker
 • Alle camp/lodge-gebyrer
 • 3 måltider om dagen på safarien
 • Professionel, engelsktalende safariguide/chauffør
 • Garanteret afgang
 • Ubegrænset drikkevand
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum
Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.