Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africanspirit.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Safarirejse i Kenya og Tanzania - Ultimativ safarirejse i Østafrika
BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Ultimativ Kenya og Tanzania Safari

Masai Mara, Serengeti og alle de andre

14 dage fra 27.995,-

Ultimativ Kenya og Tanzania Safari

14 dage fra 27.995,-

 • OVERSIGT
 • INDHOLD OG PRISER
 • OVERNATNING
 • ALLE REJSEFORSLAG
 • BESTIL TILBUD

Tag på eventyr ad Østafrikas mest dyrerige veje

På denne private safarirejse kan I glæde jer til store dyreoplevelser i både Kenya og Tanzania, som er hjemsted for de mest legendariske nationalparker i Afrika. Her vil I se alt fra store, åbne sletter med græssende zebraer til sumpområder med dovne krokodiller til savanner med jagende løver – og meget mere. Er I ude efter den ultimative safarirejse, er denne et rigtig godt bud.

Nedenstående rejseplan er ikke fast. Da vi kun arrangerer privat safari og transport, kan programmet tilpasses jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-3: NAIROBI

Elefanter i David Sheldrick Wildlige TrustVelkommen til Afrika! I lander i Kenyas hovedstad, Nairobi, som er indgangsporten til den vilde natur, I vil bevæge jer i de næste 12 dage. Men først får I lov at komme jer ovenpå en lang flyvetur med de første to overnatninger på et hotel i storbyen. På ankomstdagen kan I nøjes med at gå en tur, nyde varmen og få et godt måltid mad i det livlige centrum.

Dagen efter kan I komme på en dagstur rundt til byens største attraktioner. I bliver hentet på hotellet og kørt til Karen Blixens gamle farm, der i dag er et museum. Her kan I se en del af hendes hus, som det så ud, da hun boede der for 100 år siden, og få historien om den danske kvinde, der rykkede rødderne op og slog sig ned i Kenya. Derefter går turen til David Sheldrick Elephant Orphanage, hvor I kan se elefanter, som bliver beskyttet fra at ende som ofre for elfenbensjægere. Frokosten får I på den hyggelige restaurant Karen Blixen Coffee House, hvor I sidder i hendes gamle have, der stadig står flot og grønt.

Om eftermiddagen bliver I kørt til byens kendte Giraffe Centre, der er en non-profit organisation, hvor I kan komme helt tæt på en Rothchild-giraf og få lov at fodre den. Til sidst besøger I Kazuri Beads and Pottery Centre, hvor kenyanske kvinder laver flotte, farverige perler og keramik, som bliver solgt verden over. Derefter bliver I kørt til jeres hotel, hvor I har aftenen til at forberede jer på det store safarieventyr, I begiver jer ud på dagen efter.

Eksempler på overnatning:

Fra Nairobi går turen til Masai Mara National Park (cirka 5 timer)

DAG 3-5: MASAI MARA NATIONAL RESERVE

Anteloper og zebraer i Masai MaraJeres safarirejse begynder! I vil blive hentet tidligt fra jeres hotel i Nairobi og køre igennem udsigtspunkter over den 6.000 kilometer lange kløft fra Mellemøsten til Mozambique, Great Rift Valley, hele vejen til Masai Mara National Reserve. Undervejs stopper I også i Narok Town, hvor I spiser en kenyansk buffet, inden I kommer til det store vildtreservat ved eftermiddagstid.

Masai Mara National Reserve hænger sammen med Serengeti National Park i Tanzania, som er kendt for sin spektakulære gnuvandring, hvor millioner af gnuer og andre klovdyr vandrer fra Serengeti til Masai Mara og må kæmpe for deres liv, når de skal krydse Mara-floden, hvor tusinder af krokodiller ligger og venter på at angribe dem. Det gør de i perioden fra juli til oktober, så rejser I på denne tid, vil I få en naturoplevelse langt udover det sædvanlige. Rejser I derimod mellem december og marts, kan I se de store flokke af gnuer i Serengeti senere på ruten.

Desuden er begge parker hjemsted for blandt andre “the Big Five”, som er løven, elefanten, leoparden, næsehornet og bøflen. Disse dyr skal I kigge efter på jeres game drives (køreture i åben bil, hvor man leder efter vildt), som I kommer ud på allerede første eftermiddag og hele dagen efter. I kommer til at køre gennem endeløse savanner med græssende planteædere som zebraer og antiloper og skovområder, hvor kødædere som geparder og leoparder gemmer sig i akacietræerne.

I har også mulighed for at besøge en masai-landsby, hvor I kan møde det fascinerende stammefolk i deres farverige klæder og se dem udføre traditionelle ritualer med dans og musik.

Eksempler på overnatning:

Herfra kører I til Lake Nakuru National Park (cirka 6 timer)

DAG 5-6: LAKE NAKURU NATIONAL PARK

Morgenen starter med et sidste game drive i Masai Mara, herefter morgenmad i campen/lodgen, før turen går videre til Lake Nakuru, som er en ferskvandssø i den bjergtagende Great Rift Valley. Søen er blevet berømt og et populært turistmål på grund af sin kæmpe bestand af flamingoer.

Nogle gange ser det ud, som om søen er blevet farvet lyserød, når man ser den på afstand, fordi de står i hundredtusindvis og lyser op på deres lange, tynde ben. Parken er også kendt for andre eksotiske fuglearter med over 400 forskellige registreret, som for eksempel den hvide pelikan og Marabou-storken. Det er også her, I har de bedste chancer for at spotte det hvide næsehorn og den sjældne Rothschild-giraf.

Eksempler på overnatning:

Herefter kører I den lange, men flotte tur til Amboseli National Park (cirka 6 timer)

DAG 6-8: AMBOSELI NATIONAL PARK

Kilimanjaro, TanzaniaDagen byder på endnu et tidligt game drive før morgenmaden i Lake Nakuru National Park, og herefter går turen til det sydlige Kenya, nærmere bestemt Amboseli National Park med frokost på vejen. I ankommer til parken omkring eftermiddag. Og her skal I huske at oplade kameraet, hvis det er ved at løbe tør, for morgendagen byder på nogle af turens flotteste syn.

Vi anbefaler, at I komme tidligt ud af fjerene dagen efter, så I kan få den bedste udsigt til Mount Kilimanjaro, der ligger i baggrunden af nationalparken, inden skyerne lægger sig omkring bjerget. Det er verdens største fritstående bjerg, og med sne på toppen så tæt på ækvator er det et helt unikt syn. Hvis I så samtidig kan få en af parkens mange elefanter i forgrunden, er julekortet hjemme.

Eksempler på overnatning:

Herefter krydser I grænsen og kører til Arusha i Tanzania (cirka 3,5 timer)

DAG 8-9: ARUSHA

Afrikaner transportere bananer på cykel i ArushaEfter et morgen-game drive i Amboseli, kører I til Arusha i Tanzania. Det er en lille storby, der på grund af sin centrale placering mellem mange af de mest kendt nationalparker har mange turister hvert år. Derfor er her også mange gode spisesteder og mulighed for at gå ud og få en drink eller andet fra byen, inden I kører ud i naturen igen.

Eksempler på overnatning:

Efter en nat i Arusha kører I til Lake Manyara National Park (cirka 2 timer)

DAG 9-10: LAKE MANYARA NATIONAL PARK

Lake ManyaraEfter en tidlig morgenmad vil I blive hentet på jeres hotel i Arusha, og nu starter Tanzania-delen af jeres safarirejse. I kører mod nationalparken Lake Manyara, der ligger i Great Rift Valley og har fantastisk smukke omgivelser. Søen Manyara er en stor, blank saltsø, hvor hundredvis af fuglearter flokkes, og omkring den finder I både tør savanne, vådområder og frodig skov.

Samtidig lever en af de største koncentrationer af store dyr her i området, så I har rig mulighed for at se alle de fascinerende dyr, man forbinder med safari. For eksempel løver, flodheste, elefanter, zebraer, bøfler, giraffer, bavianer, silkeaber og mange flere. Dem kan I være på udkig efter fra toppen af jeepen, når I kører på game drive, inden I overnatter i jeres camp/lodge i Lake Manyara National Park.

Eksempler på overnatning:

Herefter går turen til Serengeti National Park (cirka 3 timer)

DAG 10-12: SERENGETI NATIONAL PARK

Gnuvandring i Serengeti National ParkSå er det tidligt op igen. Der bliver serveret en tidlig morgenmad, inden turen går videre til Afrikas måske mest berømte safarirejsemål, Serengeti National Park. På vejen kører I langs Ngorongoro-krateret, så der er en fabelagtig udsigt over den tidligere vulkan, som I besøger efter Serengeti. I ankommer om eftermiddagen, og der vil blive serveret aftensmad i jeres camp/lodge, hvor I har resten af dagen til at slappe lidt af.

Serengeti er ikke den mest berømte park for ingenting. Den er hjem for løver, leoparder, elefanter, geparder, bøfler, zebraer, gnuer, hyæner, gazeller, krokodiller og mange flere! Dem skal I se dagen efter, som er dedikeret til en heldagssafari.

Det er også i Serengeti, at I kan opleve den anden side af “Den Store Vandring”, som er den årlige gnuvandring, hvor millioner af gnuer og andre græsædere begiver sig på en rejse mellem Serengeti og Masai Mara for at søge nye græsgange. Fra december til marts er gnuerne i Serengeti, hvor græsset er friskt og grønt efter regnsæsonen. Så kommer I i denne periode, vil I kunne se enorme mængder af klovdyr på sletterne, men også rovdyr som løver og leoparder, der kommer efter de store grupper af byttedyr.

Men året rundt er Serengetis sletter et paradis for dyreelskere, så der skal nok være rigeligt at kigge på i de to dage, I tilbringer i parken.

Eksempler på overnatning:

Efter Serengeti kører I tilbage til Ngorongoro-krateret (cirka 2 timer)

DAG 12-13: NGORONGORO CONSERVATION AREA

Udsigt til Ngorongoro craterDagen starter med endnu et tidligt game drive i Serengeti, hvor I kører med jeres guide ud og kigger efter de store dyr, der er mest aktive om morgenen, før solen står for højt på himlen, og de trækker sig tilbage for at hvile i heden. Her kan I se dem lege, gå på jagt efter føde eller bare spadsere rundt i deres naturlige territorie.

Derefter sætter I kurs mod Ngorongoro-krateret, der ligger i udkanten af Serengeti. Krateret er skabt af en vulkan, der for millioner af år siden er brændt ud og faldet sammen, og siden er et frodigt liv blomstret op af krateret. I dag er det dækket af et smukt, grønt plantetæppe, og nede i krateret, der har en diameter på omkring 20 kilometer, lever en af Afrikas største bestande af vildt.

Her skal I ned på dag 13, men først kan I nyde synet af krateret fra oven og de smukke omgivelser omkring campen/lodgen i reservatet. I har også mulighed for at komme på en tur til den nærliggende kløft Olduvai Gorge, hvor mange vigtige arkæologiske udgravninger er blevet gennemført i historien. For eksempel findes et millioner af år gammelt fodspor fra mennesket her. Er I interesserede i fossiler og arkæologi, kan I besøge det lokale museum, der udstiller fund fra området.

Eksempler på overnatning:

Efter jeres game drive i krateret kører I tilbage til Arusha, hvor safarien slutter (cirka 3,5 timer)

DAG 13-14: ARUSHA

Zebraer og flamingoer i Ngorongoro crateretDenne morgen skal I ned i selve Ngorongoro-krateret, hvor et overvældende dyreliv venter. Bortset fra giraffen, hvis lange, tynde ben ikke kan komme op over kraterkanten lever alle de kendte dyr i Ngorongoro.

Nede på de frodige græssletter samles store flokke af gnuer, zebraer, antiloper, gazeller og andre klovdyr. Længere oppe blandt træer og buske finder I elefanter og de store kattedyr, der holder sig tæt på deres bytter nede i dybet, hvor der især er mange løver. I kraterdybets vandhuller er der masser af flodheste, flamingoer og andre fugle. I kan også støde på bøfler, hyæner, sjakaler, vildsvin og bavianer. Og er I rigtige heldige, møder I måske et næsehorn.

Der er således både “Big Five”-potentiale og mange andre spændende dyreliv i krateret, så selvom I på nuværende tidspunkt har været på safari i 10 dage, skulle der gerne være flere oplevelser, der kan få jer til at spærre øjnene op her i Ngorongoro.

Efter en picnic-frokost bliver I kørt tilbage til Arusha og sat af på jeres hotel, hvor I har den sidste overnatning på jeres safarirejse i Tanzania.

Eksempler på overnatning:

Fra Arusha flyver I hjem til Danmark, medmindre I vil udvide turen med en badeferie på Zanzibar

TILKØB: ZANZIBAR

Sandbanke ved ZanzibarEfter vilde natur-og dyreoplevelser i Afrikas mest dyrerige naturreservater og nationalparker, hvor I har været tidligt oppe om morgenen og holdt jer ude af solen midt på dagen, kunne nogle dage eller en uge på langs måske være tiltrængt. Og siden I slutter i Arusha, er det oplagt at tage en indenrigsflyver ud til tropeøen Zanzibar, der hører til Tanzania.

Her venter lange, hvide sandstrande ud til Det Indiske Oceans krystalklare vand og masser af skønne hoteller i alle prisklasser, hvor I kan slappe helt af. Zanzibars placering så tæt på ækvator betyder, at temperaturerne ligger på omkring 25-30 grader året rundt, men eftersom det er en ø, kommer der også lette briser, og varmen er mere behagelig end inde på fastlandet, hvor de fleste søger skygge i løbet af dagen.

Vi hjælper hjertens gerne med at kombinere jeres storslåede safarirejse med en afslappende afslutning i eksotiske omgivelser.

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1014 dagefra 29.795,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 31/3 og 1/11 – 19/1214 dagefra 27.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/814 dagefra 30.595,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/114 dagefra 33.195,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Lufthavnstransport
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Transfer fra hotel til safari
 • Transport i 7-personers Land Cruiser (Tanzania) og 7-personers safari mini-van (Kenya)
 • Vinduespladser til alle i safarikøretøj
 • Alle entré-gebyrer til nationalparker
 • Ophold alle nætter under safarien
 • Alle camp/lodge-gebyrer
 • 3 måltider om dagen på safarien
 • Professionel, engelsktalende safari guide/chauffør
 • Garanteret afgang
 • Ubegrænset drikkevand
 • Omfattende game drives
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1014 dagefra 29.795,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 31/3 og 1/11 – 19/1214 dagefra 27.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 13/814 dagefra 30.595,- pr. pers.
Jul og nytår20/12 – 6/114 dagefra 33.195,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
 • Fly tur/retur fra Danmark
 • Lufthavnstransport
 • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
 • Transfer fra hotel til safari
 • Transport i 7-personers Land Cruiser (Tanzania) og 7-personers safari mini-van (Kenya)
 • Vinduespladser til alle i safarikøretøj
 • Alle entré-gebyrer til nationalparker
 • Ophold alle nætter under safarien
 • Alle camp/lodge-gebyrer
 • 3 måltider om dagen på safarien
 • Professionel, engelsktalende safari guide/chauffør
 • Garanteret afgang
 • Ubegrænset drikkevand
 • Omfattende game drives
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Nairobi
Kahama Hotel

Kahama Hotel er en god mulighed for at bo godt for små penge. Hotellet ligger i et fredeligt, grønt område i det centrale Nairobi en halv times kørsel fra lufthavnen.

Hotellet tilbyder det, man har brug for på et storbyhotel: rene og pæne værelser med eget badeværelse, internet, tv, myggenet, værdiboks og en blæser i loftet. I kan bo på værelser med enkeltsenge eller en dobbeltseng - hvad der passer jer bedst.

Morgenmadsbuffet på hotellet er inkluderet, så I kan få en god start på en oplevelsesrig dag i hovedstaden.

Lake Nakuru
Merica Hotel

Merica Hotel er et større hotel, der ligger centralt i byen Nakuru. Nakuru by ligger lige ved Lake Nakuru og er en travl safaridestination. Derfor kan I også forvente en meget moderne indkvartering, taget i betragtning at I er på safari.

Hotellet har 89 velekviperede værelser med blandt andet internet og tv. Derudover er der en stor pool, fitnesscenter og vasketøjsservice.

Restauranten serverer en alsidig buffet med både europæisk, orientalsk og afrikansk mad.

Masai Mara
Oldarpoi Mara Camp

Denne camp ligger lige på grænsen til Masai Mara National Reserve, så her sover I nærmest sammen de vilde dyr - men under sikre forhold.

Oldarpoi Mara Camp er en simpel camp, hvor I bor i telte, men de minder mere om små hytter med massive vægge og vinduer. Indeni er der en dobbeltseng eller to enkeltsenge med lagener, tæpper og puder. Hvert telt har et badeværelse en suite med varmt bad og toilet. Og ude foran teltet er en lille terrasse med stole, hvor I kan sidde og nyde udsigten over savannen.

Solenergi sørger for elektricitet, så I kan oplade kameraer og telefoner, og køkkenpersonalet kan tilberede mad til jer tre gange om dagen.

Arusha
Equator Hotel

Med en central beliggenhed, men alligevel lidt uden for den travleste del af Arusha, er Equator Hotel et godt bud på indkvartering i safarihovedstaden. Hotellet har en velholdt, grøn have, der egner sig godt til at slappe af mellem de store dyreoplevelser.

Hotellet har 24 værelser med privat balkon, bad og toilet. De har plads til en, to eller tre personer. Er I mere end tre, der vil bo sammen, kan nogle af værelserne forbindes til et stort.

Der er inkluderet en engelsk-amerikansk morgenmadsbuffet, og det er muligt at opgradere til både hel- og halvpension. Hotellets internationale restaurant tilbyder buffet og à la carte.

Lake Manyara
Twiga Camp

Twiga er navnet på et populært campsite i den lille landsby Mto Wa Mbu, der ligger nord for Lake Manyara og på vejen mellem Arusha og Ngorongoro-krateret. Campen ligger kun fem kilometer fra indgangen til nationalparken, så I kan hurtigt og nemt komme på game drives.

Her sover I i almindelige telte (som tilhører campen) og kommer for alvor til at overnatte ude i bushen. Det er den simple form for safari, men også den mest autentiske, hvor I bliver vækket om morgenen af de mange sjældne fuglearters sang og går i seng om aftenen til lyden af dyrelyde i det fjerne. Rangers bevogter campen døgnet rundt, så I kan sove trygt.

Der er fælles toiletter og bade, og der er en pool, I kan slappe af ved, når I kommer tilbage fra en lang safaridag.

Serengeti
Seronera Camp

Seronera Camp er et af de mest kendte campsites i Tanzania, da det ligger midt i Serengeti National Park og giver den autentiske safarioplevelse, hvor I faktisk sover sammen med dyrene.

Der kommer masser af dyr gående helt upåvirket gennem campen, særligt på deres nattevandring, når der er ro i lejren. Så her har I mulighed for at vågne tidligt om morgenen, stikke hovedet ud af jeres telt og blive mødt af en elefant, der står og spiser. Campen vil dog være bevogtet døgnet rundt.

I sover i telte, der allerede er slået op, og der er både toiletter og bade i campen. I kan spise medbragt mad, eller I kan besøge de nærliggende lodges restauranter fra campen.

Ngorongoro
Simba Camp

På toppen af Ngorongoro-kraterets kant ligger Simba Campsite, hvorfra I har en helt utrolig udsigt over krateret. Der er grønt og frodigt, så langt øjet rækker, og det er langt fra usandsynligt, at der kommer elefanter eller zebraer på besøg i den åbne camp.

I campen er der telte, som I sover i. Det er den simple model, men det er vandtætte helårstelte, som giver jer læ over hovedet i de fantastiske omgivelser, der gør op for komforten.

Der er toiletter og varme bade, som er til fri afbenyttelse, og der er et spiseområde, hvor I kan nyde jeres mad med en storslået udsigt.MELLEMKLASSE
Nairobi
Hillpark Hotel

Dette hotel ligger lidt uden for den mest hektiske del af det centrale Nairobi, i nærheden af grønne områder, som gør det til et rart sted at bo, hvis I ikke er til storbyens travle liv. Samtidig er det tæt på lufthavnen og centrum.

Der er forskellige værelseskategorier, men alle har komfortable dobbeltsenge og eget badeværelse. Derudover har hotellet et fitnessområde og en restaurant i haven, som I kan spise alle måltider i, hvis I ikke har lyst til at gå ud. Der er både buffet og à la carte.

Jacaranda Nairobi Hotel

Jacaranda Hotel ligger i det velhavende område Westlands, cirka fem kilometer uden for Nairobis Central Business District, som er det mest kendte område i centrum. Der er 20 kilometer til lufthavnen, så det er nemt at komme til og fra hotellet på jeres rejse.

Hotellet har 128 nydelige værelser med internet, tv, værdiboks, roomservice, vasketøjsservice, og hvad man ellers har brug for på et hotel i byen.

Der er en restaurant, der serverer en buffet til morgenmad, og det er muligt at købe frokost og aftensmad derudover. Der er også en stor pool i hotellets have, samt indendørs fitness og spa.

Golden Tulip Westlands Nairobi

Den internationale kæde Golden Tulips hotel i Nairobi er nyt og moderne. Det ligger også i det velhavende område Westlands, hvor I er tæt på internationale forretninger og banker.

Hotellet har 94 rummelige, moderne indrettede værelser i forskellige standarder. Alle har blandt andet internet, tv og daglig rengøring.

På toppen af hotellet finder I en rooftop pool med liggestole og siddepladser, så I kan få en dukkert og nyde udsigten over den travle storby i fredelige omgivelser. Til de aktive gæster er det også muligt at træne med udsigt over byen i hotellets fitness.

Hotellets restaurant disker op med en inkluderet morgenmadsbuffet, og det er også muligt at spise frokost og aftensmad på hotellet.

Lake Nakuru
Lake Nakuru Lodge

Denne familievenlige lodge ligger inde i Lake Nakuru National Park, på den modsatte side af søen i forhold til byen Nakuru, så her er I mere i et med naturen og dyrene. I kan endda nyde udsigten til søen, mens I ligger ved lodgens store pool og eller sidder i restauranten og spiser.

Restauranten serverer en buffet til morgen, frokost og aftensmad. Desuden er der en bar i et loungeområde, hvor I kan nyde solnedgangen eller et traditionelt danseshow.

Lodgen har 95 værelser, der er som hotelværelser med op til tre enkeltsenge eller en dobbeltseng, badeværelse en suite og indretning i afrikansk tema i tråd med safarioplevelsen.

Masai Mara
Masai Mara Sopa Lodge

Masai Mara Sopa Lodge er en af de ældste lodges i området og har huset tusindvis af glade safarigæster. Det er en stor lodge med 50 små huse, der hver har to dobbeltværelser. Her kan I bo som på et almindeligt hotel med en værdiboks i skabet og hårtørrer på badeværelset.

Lodgen ligger knap en kilometer uden for Masai Mara National Reserve, på Oloolaimutia Hills’ bakker, så der er en fabelagtig udsigt over vildtreservatets grønne landskab. Den kan I nyde alene fra verandaen foran jeres værelse eller med andre i poolområdet, loungen eller restauranten.

Amboseli
Kibo Safari Camp

Lige ved indgangen til den Amboseli National Park ligger Kibo Safari Camp. Her kan I stå op med synet af Kilimanjaro og se solen gå ned over den åbne savanne, hvor de vilde dyr og de kendte akacietræer pryder landskabet.

Campen består af 73 telte, som er store nok til at dække senge, badeværelse med toilet og brusekabine, et lille bord og plads til jeres bagage. Over teltene er der tag, og foran teltene er en lille veranda, hvor I kan nyde udsigten i fred. Det er muligt at bo i single-, dobbelt-, triple- og familieværelser.

Der er en restaurant, der serverer alle måltider og baserer meget af maden på deres hjemmedyrkede råvarer. Om dagen kan I slappe af ved campens pool, og om aftenen er der masai-dans omkring et bål. Her kan I se den traditionelle dans og lære om masaiernes kultur.

Arusha
L’Oasis Lodge

L’Oasis Lodge har ikke taget sit navn ud af det blå. Den lille lodge ligger lidt væk fra byens travleste gader i en frodig, grøn have med masser af træer, så det er som at komme ind i en lille oase.

Der er 28 værelser i små hytter, der alle har toilet og bad. Der er plads til fire personer i hver hytte, så de egner sig fint til familier, og hvis I kun er to, er der god plads.

I haven er en pool, hvor I kan køle ned, og en overdækket restaurant. Her bliver der disket en inkluderet buffet op hver morgen, og det er også muligt at spise frokost og aftensmad i restauranten.

Zawadi House

Dette boutique hotel er småt, men et populært valg i Arusha, da det ligger godt i en fredelig del af byen, og det er pænt og komfortabelt. Huset ligger i en frodig have med høje træer og smukke blomster.

Der er 13 værelser med moderne indretning, aircondition, tv og fri internet.

Hotellet har sin egen restaurant og bar. Morgenmaden er inkluderet, og I kan også spise jeres andre måltider i fred og ro i hotellets restaurant, hvis I ikke vil ud i den travle Arusha, hvor der er masser af spisesteder.

Lake Manyara
Lake Manyara Wildlife Camp

Kun 10 minutter fra indgangen til Lake Manyara National Park ligger denne camp, som består af 10 luksustelte og 16 hytter.

Begge dele har enten en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt eget badeværelse en suite med bruser og toilet. Derudover har de en privat balkon med udsigt til Lake Manyara og de åbne sletter i Great Rift Valley.

Campen har også en pool, hvor I kan blive afkølet i varmen og slappe af i liggestolene. Derudover er der et fællesareal med en bar og tv, så I kan slappe af og få en drink om aftenen. Restauranten på campen serverer mad til morgen, frokost og aften.

Serengeti
Acacia Safari Camp

Acacia Safari Camp er en intim camp med en lille samling af luksustelte under Serengetis kendte akacietræer. Den ligger midt i nationalparken, så når I overnatter her, er I allerede der, hvor I skal ud på game drives.

Teltene er store, lavet i kanvas og slået op på et underlag af træ, så der er både gulv og loft, så man gå derinde som i en hytte. Disse er bare i et med naturen, så I kan ligge og lytte til dyrene i natten. Campen er sikker, da der er vagter døgnet rundt.

Campen har 12 telte med plads til to og et telt med plads til en familie på fire. Alle telte har privat badeværelse med bruser og toilet, så I har jeres helt egen lille bolig inden for fire vægge.

Der er også et stort telt med spisepladser ved fint opdækkede borde, samt et loungeområde, hvor I kan sidde og slappe af efter en lang dag ude blandt dyrene.

Acacia Safari Camp har desuden en anden såkaldt Migration Camp, der rykker rundt alt efter, hvor dyrene bevæger sig under den store gnuvandring. Det kan vi også arrangere.

Ngorongoro
Ngorongoro Farmhouse

Ngorongoro Farmhouse er et eksklusivt hotel bygget i kolonial stil som en gammel kaffefarm. Huset ligger omgivet af kaffeplanter, lokale afgrøder og smukke blomster i en velholdt have. Hele stedet vil få jer til at drømme jer tilbage til en romantisk Karen Blixen-tid på farmen.

Der er 52 luksusværelser med plads til mellem to og fem personer, og også disse er stilfuldt og romantisk indrettet. De har alle en veranda eller balkon med udsigt til den frodige natur omkring jer.

Derudover er der pool, restaurant, lounge og en stor terrasse med udsigt til Mount Oldeani, der ligesom Ngorongoro er en udslukt vulkan i området. Al maden i restauranten er baseret på de lokale ingredienser, og kaffen er brygget på bønner ude fra plantagen.

Endoro Lodge

Privatliv, ro og elegance er nøgleordene på Endoro Lodge, og det må siges at holde stik. 20 kilometer fra hovedindgangen til Ngorongoro Conservation Area ligger denne lodge helt for sig selv i frodige, grønne bakker. Der er kun seks værelser i seks private huse, så det er et eksklusivt sted at bo og egner sig især til nygifte eller andre, der vil nyde omgivelserne og hinanden uden så meget ekstra.

På alle værelser er der en privat veranda med fantastisk udsigt, brændeovn, badekar og en udendørs brusekabine, så I kan stå og bade, mens I ser ud over banantræer og sjældne fuglearter, der flyver i den uspolerede natur.

Der er også en restaurant, en pool og en terrasse, hvor I kan slappe af og tale med de andre gæster over et godt måltid mad eller en drink til solnedgangen.
LUKSUS
Nairobi
Radisson Blu Hotel Nairobi

Det store Radisson Blu i Nairobi er den luksuriøse rejsendes svar på et midlertidigt hjem i Kenyas travle hovedstad. Hotellet ligger i det internationale businessområde Upper Hills, kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen.

Både hotellets 271 værelser og alle fællesarealer er stilfuldt indrettet med fokus på komfort og plads. Der er bløde senge, højhastighedsinternet og roomservice på værelserne. Der er et fitnesscenter med nye maskiner og en opvarmet pool på hotellets tag.

Den inkluderede morgenmad byder blandt andet på æg, pandekager, friskbagt brød og frisk frugt, så I kan få en god start på dagen. I restauranten Chop House er der internationale og lokale retter på menuen til frokost og aften, hvis I vil have høj kvalitet uden at gå ud.

Lake Nakuru
Sarova Lion Hill Game Lodge

Vil I have den bedste placering i forhold til Lake Nakuru, er Sarova Lion Hill Game Lodge svaret. Som en af de eneste ligger den helt ned til søen, men ikke i byen. Derfor er det muligt at se dyrene omkring søen uden at skulle bevæge sig udenfor.

Udover den suveræne placering er lodgen indrettet særdeles luksuriøst. Der er 67 små huse, der alle har privat veranda med udsigt over søen. Værelserne har badeværelse en suite, komfortable senge med myggenet og mulighed for at lave kaffe og te.

Lodgens restaurant ligger også med udsigt til søen, og her er der fokus på at bruge grøntsager og krydderier dyrket i haven. Der serveres en alsidig buffet til morgen, frokost og aftensmad.

Masai Mara
Ashnil Mara Luxury Tented Camp

Denne camp ligger midt inde i Masai Mara National Reserve, tæt på Mara-floden, som tiltrækker dyr i hobetal, så her kommer I ikke tættere på virkelighedens svar på Løvernes Konge.

Campen har 40 luksustelte med dobbeltseng, badeværelse, walk-in-closet og terrasse med udsigt. Derudover er der et lækkert poolområde, hvor I kan slappe af i pauserne mellem game drives, og et loungeområde, hvor I kan nyde en drink efter en oplevelsesrig dag.

Restauranten serverer en buffet med international og traditionel kenyansk mad.

Amboseli
Amboseli Serena Safari Lodge

I denne lodge kan I bo midt inde i den smukke Amboseli National Park, med udsigt til det majestætiske Kilimanjaro og i hjertet af de bedste safarioplevelser.

Lodgen har dobbeltværelser, værelser med enkeltsenge og familieværelser med to værelser en suite med tagterrasse. Alle værelser har internet, roomservice, egen balkon og mulighed for at lave kaffe og te.

I restauranten er der en buffet til morgenmad og frokost, og om aftenen serveres der en fast menu, der inkluderer salatbuffet, suppe, hovedret, dessert og ost. Lodgen har også en pool omgivet af liggestole og palmetræer.

Derudover er der mulighed for at tilkøbe unikke oplevelser. I kan for eksempel spise en middag ude i bushen med stjernerne lysende over jer og lyde fra dyrene i baggrunden. Eller få en “masai lecture”, hvor indfødte masaier fortæller om deres kultur og lærer jer deres traditionelle dans.

Arusha
Mount Meru Hotel

Mount Meru Hotel er byens store, kendte luksushotel, der ligger højt med udsigt over grøn natur og hotellets golfbane. Det er én stor bygning med en stor have til, hvor der er pool og plads til afslapning i det grønne.

Hotellet har 178 moderne indrettede værelser med aircondition, fri internet, tv, værdiboks og mulighed for at lave te og kaffe. Der dobbeltværelser, større værelser med plads til en opredning og familiesuiter med plads til fire.

Der er to restauranter, to barer og en café, hvor I kan nyde et lækkert måltid eller en velfortjent drink efter en dag på farten. I den ene restaurant er der buffet til morgen, frokost og aften, mens den anden restaurant serverer international mad à la carte til frokost og aftensmad.

I kan naturligvis også spille på hotellets 9-hullers golfbane, eller I kan blive forkælet med massage og wellness i hotellets spa.

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary

Denne lodge ligger cirka en halv times kørsel fra Arusha og er en eksklusiv lodge i romantisk stil. Den er fra 1961 og dermed en af de ældste i Tanzania. Ejerne har bevaret det gamle look, men opdateret det løbende, så komforten er tidssvarende. Den ligger i en smuk, grøn have og inviterer til at slappe helt af og nyde roen og naturen.

Der er 17 værelser, hvoraf de fleste er dobbeltværelser, men i to af dem er der plads til en hel familie. De har alle en stor drømmeseng med myggenet omkring og badeværelse en suite.

Lodgen har også en række fællesarealer, I kan nyde. Indenfor er der en lounge med bløde stole og en velekviperet bar. Udenfor er der en pool, en terrasse i skyggen af store mangotræer og et spiseområde, hvor I kan nyde kokkens lækkerier under åben himmel.

Lake Manyara
Lake Manyara Serena Safari Lodge

Lake Manyara Serena Safari Lodge er en eksklusiv lodge lidt uden for landsbyen Mto Wa Mbu, meget tæt på Manyara-søen, hvor de store safarioplevelser venter.

Lodgen har 67 luksuriøse værelser, der er stilfuldt indrettet med inspiration fra afrikansk stil, men som på ingen måder minder om at være langt ude i den afrikanske bush. De har alle privat veranda, internet, badekåber, og hvad man ellers kan forestille sig af luksus.

Der er en stor, elegant restaurant, der serverer en tilsvarende stor buffet med noget for enhver smag til morgenmad og frokost. Om aftenen er der en fast menu, der byder på salatbuffet, suppe, hovedret, dessert og ost.

Derudover er der et lækkert poolområde og en stor terrasse, hvor I kan nyde en “sundowner drink” eller et kulturelt indslag som masai-dans.

Serengeti
Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Sopa Lodge er en stor, flot lodge, der mest af alt minder om et luksushotel, midt i Serengeti National Park. Lodgen ligger på en skrænt, hævet over de store, åbne sletter, som Serengeti er kendt for, så der er en smuk udsigt over savannen derfra.

Der er 69 komfortable værelser med to queen size senge, badeværelse en suite og en privat balkon med siddepladser, hvor I kan nyde udsigten over de dyrerige sletter. Derudover er der fire store suiter i to plan, så der er god plads til familier.

Lodgen har en stor pool, hvor I kan ligge og slappe af, når I ikke er på game drives. Derudover er der en bar, hyggelige loungeområder og en stor restaurant, hvor I kan få enten halv- eller helpension. Det hele er smagfuldt indrettet i autentiske afrikanske farver og materialer.

Ngorongoro
Ngorongoro Sopa Lodge

Denne lodge ligger på det højeste punkt på Ngorongoro-kraterets kant, over 500 meter over bunden. Dermed får I fantastiske udsigter over det berømte krater, der er fyldt med vilde dyr.

Udover den perfekte beliggenhed er selve lodgen lavet til at give jer en helt særlig behandling og uforglemmelig tur til Ngorongoro-krateret. Det hele er indrettet komfortabelt og med masser af plads - også til børnefamilier, der vil bo i sammenhængende værelser.

I den velholdte, grønne have fuld af blomster kan I bade i poolen på varme dage, og dynerne på jeres værelser bliver opvarmet med varmedunke på kolde nætter.

I lodgens restaurant, der selvfølgelig også har den storslåede udsigt, er der en stor morgenmadsbuffet, og til frokost og aftensmad kan I selv bestille fra deres menukort.
Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.