BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Alt om billeje i Afrika

Alt om billeje i Afrika

Billeje

Klik dig ind på de enkelte emner for at få svar på dine spørgsmål.
Kontakt os endelig, hvis du ikke finder det, du søger.

Billeje afhentning

Ved afhentning fremvises voucheren på bilen, det er derfor vigtigt den er printet! I vil modtage jeres bilvoucher omkring 30 dage før afrejse.

Bilen skal afhentes indenfor 15 timer efter det aftalte tidspunkt, som fremgår af jeres bilvoucher, ellers vil man miste reservationen. Det er derfor vigtigt, at I kontakter biludlejeren eller os, hvis I skulle blive mere end 15 timer forsinket.

Ved afhentning vil I blive præsenteret for ekstra tilkøbsmuligheder, som altid er på egen regning. Tjek i jeres voucher, hvad der er inkluderet, så I ikke kommer til at købe unødvendige ekstra services.

Kørekort og kreditkort ved afhentning

Ved afhentning skal man vise kørekort samt kreditkort. Internationalt kørekort er kun nødvendigt hvis I har et af de gamle foldbare kørekort. Har I et nyere (det i kreditkort-størrelse) så behøver I ikke et internationalt kørekort. I bedes betale et sikkerheds-depositum med kreditkort til biludlejer ved afhentning.

Den primære føre på bilen skal opfylde følgende:

  • Være over 25 år (hvis ikke Young Driver package er tilkøbt)
  • Haft kørekort i minimum 1 år.
  • Have et kreditkort
Border cross

Skal I krydse en grænse på jeres kør selv-ferie, for eksempel mellem Sydafrika og Namibia, opkræves der en border cross fee.

Find vej og planlæg

GPS er en nødvendighed og medfølger altid. Sproget er dog på engelsk.

Derudover er Google Maps et godt redskab til at se hvor langt der er fra A til B. Distancerne er uden stop og trafik, så regn med ekstra tid til spisning, tankning og seværdigheder mv.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.