BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Alt om ophold i Afrika

Alt om ophold i Afrika

Ophold

Klik dig ind på de enkelte emner for at få svar på dine spørgsmål.
Kontakt os endelig, hvis du ikke finder det, du søger.

Hotel

Alle African Spirits hotelbookinger er lavet i kundens navn og derfor skal i typisk fremvise pas eller kørekort ved check-in, så de kan finde jeres booking. På bookingbekræftelsen fremgår reservationsnummeret, i tilfælde af at de ikke kan finde jer.

Check-in

Check-in på hotellet starter typisk mellem:

  • 14:00 – 16:00

Check-out på hotellet er typisk mellem:

  • 11:00 – 12:00

Alle hoteller er allerede betalt af African Spirit, men du skal altid vise kreditkort ved check-in til evt. betaling af ekstraydelser som fx minibar, roomservice samt hvis de har et depositum.

Morgenmad

Der er typisk morgenmad inkluderet på hotellerne, med mindre andet er anført i bookingdokumentet. Såfremt det ikke er inkluderet i prisen anbefaler African Spirit at tilkøbe det ved ankomst eller finde en lokal restaurant eller café.

Værelserne

Vi oplever en gang imellem at værelserne ikke er som ønsket eller mangler noget. Det er vigtigt, at I hører i receptionen først, da de 9 ud af 10 gange kan løse problemet med det samme. Hjælper dette ikke, så tag kontakt til os.

Vær opmærksom på at bestemte typer senge aldrig kan garanteres af hotellet. I visse tilfælde er det også tiltænkt at børn under 12 år skal sove i samme seng som de andre rejsende. Ønsker man ikke dette, så tilbyder nogle hoteller at man kan tilkøbe en ekstra seng.

Lejlighed

Lejligheder er ofte med selv-service og selv-catering.

Tjek jeres liste over hvad der er inklusiv og eksklusiv for jeres ophold.

Parkering

På nogle hoteller er det gratis, mens andre tilbyder parkering mod betaling. En tommelfingerregel er at på de dyre hoteller, koster parkering ekstra.

Det letteste er at tjekke på hotellets hjemmeside, hvor evt. opdaterede priser vil fremgå. Ved tvivl så spørg os endeligt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.