BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Alt om forsikringer til rejser i Afrika

Alt om forsikringer til rejser i Afrika

Rejseforsikring

Klik dig ind på de enkelte emner for at få svar på dine spørgsmål. Kontakt os endelig, hvis du ikke finder det, du søger.

Forsikring

Det er den rejsendes egen pligt at have sine rejseforsikringer opdateret. Flere husstandsforsikringer dækker i dag ofte udlandsrejser. Det anbefales derfor at undersøge dette nærmere før køb af anden forsikring.

Husk, at visse forsikringer ikke omfatter ekstremsport.

Afbestillings- og rejseforsikring hos Europæiske

African Spirit anbefaler, at kunden tegner en afbestillingsforsikring, samtidig med at rejsen bliver bestilt for at være bedst muligt dækket i forhold til den pågældende rejse. Forsikringen dækker i tilfælde af sygdom graviditet, skilsmisse, reeksamen mv. Afbestillingsforsikring kan bestilles gennem African Spirit i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring. Vilkårene for afbestillingsforsikringen fremgår af forsikringsselskabernes forsikringsvilkår.

Den almindelige danske sygesikring dækker ikke uden for Europa. African Spirit anbefaler derfor, at kunden også tegner en rejseforsikring, der dækker udgifter til lægebehandling, sygeledsagelse/-tilkaldelse, erstatningsrejse, stjålet eller beskadiget bagage, bagageforsinkelse, hjemkaldelse, evakuering mv. Rejseforsikring kan op til 4 dage før afrejse bestilles gennem African Spirit i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring. Vilkårene for rejseforsikringen fremgår af forsikringsselskabernes forsikringsvilkår.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.