BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Alt om safari i Afrika

Alt om safari i Afrika

Safari

Klik dig ind på de enkelte emner for at få svar på dine spørgsmål.
Kontakt os endelig, hvis du ikke finder det, du søger.

AFHENTNING OG TRANSPORT

I vil altid blive hentet på jeres hotel i den by safarien starter. Afhentning sker mellem 07.00-09.00 alt afhængig af trafik og andre pick-ups.

Efter jeres safari vil I blive sat af i samme by enten på jeres hotel eller i lufthavnen efter ønske.

Vær opmærksom på, at vejene kan være bumpede. Især i nationalparkerne, hvor I kører i den vilde natur, men også på vejene til og fra nationalparkerne kan de være ujævne.

PENSION

Alle vores safarier i Kenya, Tanzania og Uganda er med helpension på jeres safari. Bemærk første dag er uden morgenmad, da morgenmad er inkluderet på jeres hotel. Sidste dag er uden aftensmad, da safarien slutter sen eftermiddag. Der er vand inkluderet på jeres safari og andre drikkevare kan købes på jeres opholdssteder.

Pensionen på safarierne i det sydlige Afrika kan variere alt efter hvilken lodge I bor på. Tjek derfor jeres liste over hvad der er inklusiv og eksklusiv under jeres ophold.

GAME DRIVES

Et game drive er en gennemsnitlig 2 timers kørsel i en nationalpark/game reserve i åben jeep, safarivan eller landcruiser, hvor I observerer områdets dyreliv.

Antallet af game drives på jeres safari fremgår i jeres rejseprogram.

ANDRE AKTIVITETER

Kenya og Tanzania tilbyder valgfrie aktiviteter under jeres safari, for eksempel besøg i en masai landsby. Disse aktiviteter kan aftales under safarien og betales kontant til jeres safariguide.

Sydafrika har ofte bush walks med i safariprogrammet, som er en “gående safari” inde i nationalparken. Her vil I være ledsaget af en bevæbnet ranger. Det er også muligt at komme på horseback safari, hvor I rider på heste i de private game reserves i Sydafrika. Dette kan også arrangeres under jeres ophold.

DRIKKEPENGE

Det er almindeligt at give drikkepenge på jeres safari til jeres guide og eventuel kok. Der gives normalt mellem USD 10-20 per person per dag.

Drikkepengene kan gives til sidst på turen.

Der gives ofte 10% ekstra på måltider (ved de ikke inkluderede måltider) og hvad der svarer til USD 2 til porters på lodgen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.