BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Rejser til Det Indiske Ocean

Et hav af tropeøer omgivet af hvide strande og koralrev

Rejser til Det Indiske Ocean

Oplev paradis på en af Afrikas bounty-øer

African Spirit tilbyder også rejser til de fantastiske øer, der ligger øst for det afrikanske kontinent. Her venter helt anderledes Afrika-rejser, hvor der er fokus på varme, afslapning og luksus.

Tættest på fastlandet ligger den eksotiske tropeø Zanzibar, som hører til Tanzania, og den store østat Madagaskar, der har et spændende plante- og dyrerige.

Længere ude i Det Indiske Ocean ligger de små østater Seychellerne og Mauritius, der byder på frodig regnskov, skønne hoteller og vigtigst af alt fantastisk smukke strande i kilometervis.

Det skal du opleve i Det Indiske Ocean

Rejser til Zanzibar

Zanzibar

Zanzibar er en øgruppe, som ligger ud for Tanzanias kyst, men man omtaler også hovedøen som Zanzibar, da det er den klart største og den, man rejser til. Her ligger Zanzibars hovedstad, Zanzibar Town, hvis historiske centrum kaldes Stone Town. Her kan man opleve en sammensat befolkning og farverig kultur i de gamle gader og på store markeder, hvor der bliver solgt frisk fisk og frugt og krydderier i lange baner. På resten af øen er strandene hovedattraktionen, så her bor du på et hotel eller bungalows ned til stranden og nyder vejret og havet derfra.

Rejser til Seychellerne

Seychellerne

Seychellerne er en østat af 155 småøer, der ligger 1.600 kilometer øst fra Kenyas fastland. De tre største øer er Mahé, Praslin og La Digue. Med den korte afstand mellem øerne kan du med fordel tage på ø-hop mellem to eller tre af øerne. Seychellerne er særligt kendt for deres vidunderlige strande, der gang på gang bliver kåret til nogle af verdens bedste. Deres særlige kendetegn er de store granitsten, der ligger i vandkanten og ligner noget fra en film. De skal nydes fra et af de mange luksushoteller, som Seychellerne også er beriget med.

Rejser til Mauritius

Mauritius

Mauritius ligger 900 kilometer øst for Madagaskar og byder også på lange, hvide sandstrande og palmer, som er det, man rejser til Mauritius for. Men derudover er denne vulkanø dækket er frodig regnskov og grønne sukkerørsplantager. I syd ligger Black River Gorges National Park, hvor man kan komme på en umådelig smuk vandretur med udsigt over bølgende bakker dækket af tæt skov. I nord finder man de mest populære strande med stort udvalg af resorts, spisesteder og mange vandsportsaktiviteter.

VEJRET I DET INDISKE OCEAN

Find din Afrika-rejse

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safarielskeren og mere til. Her vandrer tusindvis af vilde dyr på savannen, og chancen for at se mange dyr på safari er stor. Kenya er også rig på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodige regnskove og så kan du møde det farverige urfolk, Masaierne. Kombinér en safarirejse til Kenya med afslapning på de sandstrande i kystbyen Mombasa eller på Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sydafrika

Sydafrika er et af Afrikas mest populære rejselande med fantastiske oplevelser i alle genrer. Besøg de livlige storbyer og mærk Sydafrikas rige historie og kultur. Oplev det berømte Table Mountain i Cape Town, Sydafrikas naturvidundere på den smukke Panorama Route, og se det storslåede dyrerige i en af de private dyrereservater eller den store Kruger nationalpark.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimative safarioplevelse i Tanzanias imponerende nationalparker. Serengeti National Park er en af Afrikas største, men snyd ikke dig selv for Ngorongoro-krateret, Lake Manyara, Victoriasøen og selvfølgelig det legendariske bjerg, Kilimanjaro. Kombinér din safari i Tanzania med badeferie på landets paradis-ø Zanzibar, hvor du finder lange hvide sandstrand og azurblåt vand.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unikke safari- og naturoplevelser. Landets smukke, grønne og frodige er hjemsted for et imponerende dyreliv. Se de sjældne bjerggorillaer Bwindis regnskov og tag på chimpanse-trekking i Kibale National Park. Uganda er også rig på Big 5 safari oplevelser, særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du tilmed kan opleve det fantastiske vandfald, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Som rejsemål er Zimbabwe mindre kendt, og det er faktisk ikke helt fair. Landet rummer lige så fantastiske safarioplevelser som sine mere kendte nabolande, samt en smuk, varieret natur med adskillige arkæologiske områder på UNESCOS Verdensarvsliste. Og så er det jo i Zimbabwe, at et af verdens store naturvidundere, Victoria Falls, kan opleves. Rejs til en uopdaget perle i Sydøstafrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er endeløse horisonter, hvad end du spejder ud over Etosha National Parks spektakulære sletter med sit imponerende dyreliv eller den endeløse, røde ørken i Sossusvlei, hvor sanddunerne er op til 325 m. høje. Tag på vandretur i Fish River Canyon med sit spektakulære klippelandskab, og oplev landets tyske kolonifortid i hovedstaden, Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Godt 40 km ud for Tanzanias kyst ligger et sandt ferieparadis. Zanzibar byder på pudderhvide sandstrande og et turkisblåt hav rigt på farvestrålende koraller. Hovedstaden Stone Town er desuden på UNESCOS Verdensarvsliste og byder på smalle gader, duftende markeder og flot, gammel koloniarkitektur. Oplagt som afslutning på en safari rejse i eks. Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellerne

Seychellerne er en relativt uberørt ferieperle, der kan prale med at huse 6 ud af verdens 10 bedste strande! De tre største øer, Mahé, Praslin og La Dique er sande paradisøer, der udover sine smukke strande byder på farverige koralrev, et rigt dyreliv under vandet og små, hyggelige landsbyer. Afslut en safari rejse til eks. Tanzania med luksus badeferie på Seychellerne.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er endnu en afrikansk paradis-ø i Det Indiske Ocean. Øen byder på betagende natur med gyldne sandstrande, gamle vulkaner og smukke nationalparker. På grund af sin begrænsede størrelse, kan man nemt gå på opdagelse i alle øens områder, selvom de mange sandstrande ud til det krystalklare hav lokker! Kombinér en rejse til f.eks. Sydafrika med et ophold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

Der bor kun to millioner mennesker i det sydafrikanske land Botswana, men der lever flere dyr, end du kan forestille dig. I den nordlige del af landet, hvor klimaet er mere frodigt end ørkenen i syd, kan du opleve stort set alle de dyr, man forbinder med Afrika. Kombinér evt. en rejse til Botswana med safari i Sydafrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørken i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mozambique

Mozambique i det østlige Afrika er en stærkt undervurderet rejsedestination. Hvis du vil have fantastiske tropestrande med fred og farverige koralrev, er landet faktisk helt perfekt til formålet. Samtidig kan du komme på safari i Gorongosa National Park, hvor du både kan se løver, elefanter, flodheste og mange andre vilde dyr. Og du kan møde den varme befolkning og dens farverige kultur i hovedstaden, Maputo.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 68 01

Hos African Spirit får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! African Spirit er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.