BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Rejser til Kenya

Suveræn safari og luksuriøs afslapning

Rejser til Kenya

  • OVERSIGT
  • REJSEFORSLAG
  • OVERNATNING
  • VEJRET
  • ANDRE DESTINATIONER
  • BESTIL TILBUD

Gå på opdagelse på den vilde savanne, hvor dyrene hersker

Kenya har igennem mange år været en af de mest populære destinationer for safari i Afrika, og man forstår godt, hvorfor først Karen Blixen og siden mange dyreelskere er blevet forelsket i landet.

Man bliver imponeret, hver gang man rejser til Kenya. Her er verdensberømte nationalparker med en mangfoldig natur af store, åbne sletter i Masai Mara, frodigt liv omkring Lake Naivasha, utrolige udsigter til Mount Kenya og hvide sandstrande på Mombasa-kysten. Og så er det på rejser til Kenya, du kan møde alle Afrikas kendte, vilde dyr på en klassisk Kenya safari.
Fakta om Kenya 
  • Valuta: Kenyansk Shilling
  • Sprog: Swahili & Engelsk
  • Hovedstad: Nairobi
  • Visum:  Ja – Kan søges her
Det skal du opleve i Kenya

Løver i Masai Mara

Masai Mara National Park – safari i verdensklasse

Masai Mara er den mest berømte nationalpark for safari i Kenya og et must at besøge på alle rejser til Kenya. Nationalparken i det sydvestlige Kenya støder med sine 1.500 kvadratkilometer op til Serengeti i Tanzania, og her vandrer millioner af dyr året rundt på de åbne sletter. Fandtes der en pris for verdens bedste dyreliv, ville Masai Mara være nomineret, hvis ikke vinde den.

På safari i Masai Mara ser du de store kattedyr som løver, leoparder og geparder, næsehorn, elefanter, giraffer og hundredvis af fuglearter. Men det, Masai Mara er mest kendt for, er faktisk gnuerne. Ikke fordi de er de mest spektakulære, men fordi de begiver sig ud på en farlig færd hvert år. Der er tale om “den store migration”, som du kan opleve, hvis du rejser til Kenya mellem juli og oktober.

Her kan du under din safari i Kenya se hundredtusindvis af gnuer og andre dyr, der vandrer fra Serengeti i Tanzania til savannen i Masai Mara. På vejen skal de krydse Mara-floden, hvor krokodillerne ligger på lur, så de enorme mængder af klovdyr kaster sig ned i vandet og kæmper en nervepirrende kamp for at komme over på den anden side i live. Det er et utroligt naturfænomen og en oplevelse, vi garanterer, at du ikke vil glemme.

Elefanter i Amboseli National Park

Amboseli National Park – vildt dyreliv i syd

I det sydlige Kenya, på grænsen til Tanzania, ligger den knap 400 kvadratkilometer store nationalpark Amboseli, som er endnu et oplagt mål for safari i Kenya. Ligesom Masai Mara er Amboseli blandt verdenseliten inden for dyreliv og bør selvsagt være på listen med oplevelser, når du rejser til Kenya. Her er du sikker på at se masser af elefanter med deres store stødtænder, og hvis du så samtidig kan fange Kilimanjaro i baggrunden, får du årets billede.

Afrikas største bjerg ligger nemlig lidt syd for Amboseli National Park og tårner majestætisk op med sine 5.895 meter – så du kan tydeligt se det, når vejret er klart. Ellers er omgivelserne flade, som man kender en klassisk savanne, hvor spredte træer – og selvfølgelig dyrene – stikker op rundt omkring på de åbne sletter. Nogle områder er sumpede, og det er her, du finder flest dyr.

På din safari i Amboseli kan du være heldig at spotte giraffer, zebraer, gnuer, bøfler, ørne, løver, geparder, hyæner, krokodiller, desmerdyr, klippegrævlinger, antiloper og andre vilde dyr.

Lake Naivasha – hjemsted for flodheste og fugle

I 1.884 meters højde ligger ferskvandssøen Lake Naivasha, hvor du også finder et farverigt dyreliv med flodhestene som søens mest kendte dyr. Søen ligger i Rift Valley, der er en næsten 6.000 kilometer lang dal, der sprækker ned igennem Afrikas kyst fra Etiopien til Mozambique. Den lavvandede sø er omkranset af grønne bredder med papyrus og akacietræer, der vokser vildt, og gartnerier og blomsterfarme, der drives i nærheden.

Søen er hjemsted for mange vilde dyr, og vi anbefaler de fleste, der rejser til Kenya, at køre de 100 kilometer fra Nairobi for at komme ud at sejle på Lake Naivasha. Især om aftenen og natten kan du se de mange store flodheste, der kommer for at afkøle sig i søen, men også i løbet af dagen er der masser at se på – især for ornitologisk interesserede. Pelikaner, ørne, og farvestrålende isfugle er blandt de mange arter, du kan være heldig at se på din sejltur på Lake Naivasha.

I denne park kan du som noget særligt også vandre i naturen, for eksempel i Hell’s Gate National Park, hvor de store dyr som hyæner, zebraer, bøfler, gazeller og antiloper også lever. Desuden er naturen rå og smuk, så det er ikke mærkeligt, at mange tager hertil, når de rejser til Kenya.

Elefanter i Tsavo East National Park, Kenya

Tsavo East National Park – Kenyas største

Tsavo East National Park er den største af de to Tsavo-parker og den største i Kenya med næsten 14.000 kvadratkilometer savanne og græsslette. Her er landskabet generelt fladt og tørt, og du kan se den støvede, røde jord, som man også forbinder med den afrikanske natur.

Da Tsavo East National Park er kendt for at være et varmt og tørt område, skal oplevelserne findes ved vandhullerne eller langs floderne, hvor dyrene kommer for at drikke. Omkring Galana River, der løber gennem parken, kan du se de enormt store, brune elefanter, men også næsehorn, løver, bavianer, leoparder og bøfler. Kør til Crocodile Point for at få et godt udsyn til krokodiller og flodheste, og stop ved Lugard Falls for et smukt panorama over brusende vandfald på de rødlige klipper.

Tsavo West i Kenya

Tsavo West National Park – endnu flere dyr

Tsavo er et enormt område opdelt i to separate nationalparker, der begge ligger i det sydøstlige Kenya, opdelt af hovedvejen mellem Nairobi og Mombasa. Det er derfor oplagt at besøge Kenyas største nationalpark med udgangspunkt i både Nairobi og Mombasa. Begge parker byder på forskellige store dyreoplevelser.

Tsavo West National Park er den mindste, men stadig over 9.000 kvadratkilometer stor. Her er landskabet prydet af uddøde vulkaner, bjerge, bush, regnskov, floder og søer. Et kendt sted er søen Mzima Springs, der er en vigtig kilde til vand for tusindvis af dyr, der kommer for at drikke hver dag. Du kan for eksempel se næsehorn, flodheste, elefanter, leoparder, bøfler og masser af mindre dyr.

Giraffer i Kenya

Samburu National Reserve – den undervurderede

Samburu National Reserve er et spændende naturreservat 350 kilometer nord for Nairobi. Det ligger i Great Rift Valley og er kendt for at være tørt og ørkenlignende, men der er masser af vilde dyr, som du kan se på en safari hertil. Eftersom Samburu ligger i højlandet, længere fra hovedstaden end de mere kendte nationalparker, er det ikke ligeså populært at tage på safari her, men du kan få ligeså mangfoldige dyreoplevelser her som i de andre parker – og så kan du få dem mere for dig selv.

Giraffer, zebraer, antiloper og strudse er nogle af de mest kendte, som du har god chance for at møde på din vej. Hvis du rejser til Kenya for at se mere sjældne arter af disse dyr, er Samburu oplagt, idet mange af dem kun lever i dette område. Samburu byder dog også på rovdyr som løver, geparder og leoparder og store dyr som elefanter, bøfler og flodheste.

Mount Kenya

Mount Kenya – trekking på Afrikas næsthøjeste bjerg

Afrikas næsthøjeste bjerg, Mount Kenya, står ofte i skyggen af sin tanzanianske nabo Kilimanjaro. Men naturen er mindst lige så fantastisk her, og udsigten fra toppen regnes af nogle for at være endnu bedre fra Mount Kenya.

Bjerget ligger i Mount Kenya National Park midt inde i landet og rager 5.199 meter op med sin snedækkede top, hvilket er et både imponerende og ærefrygtindgydende syn. Under toppen er naturen helt anderledes. Fra et frodigt, grønt landskab med masser af dyr nederst til et tørrere planterige fuld af kaktusser til de rå, golde klipper mod toppen.

Mount Kenya er en oplagt udflugt, hvis du rejser til Kenya på en mere aktiv ferie, der gerne må indeholde lidt eventyr. Det er muligt at bestige Mount Kenya på fire-fem dage. Det er en udfordrende oplevelse, men det hele værd, når du når toppen. Du ser, hvordan naturen ændrer sig undervejs, og du kan se hundredvis af kilometer ud over Kenya, når du når Point Lenana, der i 4.985 meters højde er det højeste punkt, man kan nå som almindelig amatørbjergbestiger. Det er både billigere end trekket på Kilimanjaro, og du får oplevelsen mere for dig selv her.

Mombasa Beach

Mombasa – Kenyas badeferieparadis

Mombasa er Kenyas næststørste by, men minder slet ikke om Nairobi. Det er en havneby, der plejede at høre under Zanzibar, og det er da også mere eksotisk ferieparadis end noget andet herude på kysten. Det er derfor oplagt at kombinere safari rejser til Kenya med nogle dage i Mombasa.

Her kan du nyde den afrikanske varme under et palmetræ og i en lun brise, der gør klimaet på kysten mere behageligt end inde i landet. Der er masser af strandhoteller i alle størrelser og prisklasser, hvor du kan nyde livet på din rejse. Syd for Mombasa ligger Diani Beach, som er et fredeligt område, vi varmt kan anbefale at indkvartere dig på.

Lig på stranden og læs en god bog, eller fordøj de store oplevelser, du har fået på din safari i Kenya, mens du kigger ud over Det Indiske Ocean. Skal der ske lidt mere, kan du toppe listen af dyr, du har set, med en snorkel- eller dykkertur, hvor du kan være heldig at tilføje skildpadder, rokker, den fredelige hvalhaj og masser af farverige fisk.

Nairobi, Kenya

Nairobi – indgangen til Østafrika

Nairobi er Kenyas hovedstad, Afrikas fjerdestørste by og den mest kendte storby i Østafrika. Det er her, du flyver til, når du rejser til Kenya eller det østlige Afrika, og selvom det ikke er Nairobi i sig selv, folk rejser for, er byen ikke uden kvaliteter. Eftersom den er så stor og knudepunktet for international trafik, er der masser af gode restauranter, museer og attraktioner. For eksempel Karen Blixens farm, der i dag er et museum, som ligger 15 kilometer uden for byen. Og så er det altså herfra, din rejse til Kenya starter!

Eksempler på indkvartering i Kenya

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalede hoteller og lodges i Kenya. Du kan selv sammensætte din indkvartering på din rejse til Kenya.
Kontakt os, hvis du ønsker at bo et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Masai Mara
Oldarpoi Mara Camp

Denne camp ligger lige på grænsen til Masai Mara National Reserve, så her sover I nærmest sammen de vilde dyr - men under sikre forhold.

Oldarpoi Mara Camp er en simpel camp, hvor I bor i telte, men de minder mere om små hytter med massive vægge og vinduer. Indeni er der en dobbeltseng eller to enkeltsenge med lagener, tæpper og puder. Hvert telt har et badeværelse en suite med varmt bad og toilet. Og ude foran teltet er en lille terrasse med stole, hvor I kan sidde og nyde udsigten over savannen.

Solenergi sørger for elektricitet, så I kan oplade kameraer og telefoner, og køkkenpersonalet kan tilberede mad til jer tre gange om dagen.

Lake Nakuru
Merica Hotel

Merica Hotel er et større hotel, der ligger centralt i byen Nakuru. Nakuru by ligger lige ved Lake Nakuru og er en travl safaridestination. Derfor kan I også forvente en meget moderne indkvartering, taget i betragtning at I er på safari.

Hotellet har 89 velekviperede værelser med blandt andet internet og tv. Derudover er der en stor pool, fitnesscenter og vasketøjsservice.

Restauranten serverer en alsidig buffet med både europæisk, orientalsk og afrikansk mad.

Nairobi
Kahama Hotel

Kahama Hotel er en god mulighed for at bo godt for små penge. Hotellet ligger i et fredeligt, grønt område i det centrale Nairobi en halv times kørsel fra lufthavnen.

Hotellet tilbyder det, man har brug for på et storbyhotel: rene og pæne værelser med eget badeværelse, internet, tv, myggenet, værdiboks og en blæser i loftet. I kan bo på værelser med enkeltsenge eller en dobbeltseng - hvad der passer jer bedst.

Morgenmadsbuffet på hotellet er inkluderet, så I kan få en god start på en oplevelsesrig dag i hovedstaden.MELLEMKLASSE
Lake Naivasha
Lake Naivasha Sopa Resort

Lake Naivasha Sopa Resort er en hyggelig og komfortabel resort på bredden af Lake Naivasha. Resortet ligger på en stor, grøn grund, hvor mange af søens vilde beboere kommer. Derfor er der stor sandsynlighed for, at I vil se giraffer og antiloper i løbet af dagen, og om natten kommer flodhestene gerne og græsser i haven.

Resortet har 84 værelser i 21 charmerende, små huse spredt ud på grunden. Værelserne kommer i forskellige størrelser, og en del af dem kan forbindes, så familier kan bo sammen. Alle har det til fælles, at de er rummelige, har store vinduer ud til haven og en veranda, hvor I kan sidde og kigge på dyrene.

Der er desuden et stort poolområde med en bar og snackrestaurant, spa, tennisbane, en restaurant med en international buffet til alle dagens måltider, samt et loungeområde med bar. Så der er masser af steder at hygge sig, når I ikke er ude på safari.

Masai Mara
Masai Mara Sopa Lodge

Masai Mara Sopa Lodge er en af de ældste lodges i området og har huset tusindvis af glade safarigæster. Det er en stor lodge med 50 små huse, der hver har to dobbeltværelser. Her kan I bo som på et almindeligt hotel med en værdiboks i skabet og hårtørrer på badeværelset.

Lodgen ligger knap en kilometer uden for Masai Mara National Reserve, på Oloolaimutia Hills’ bakker, så der er en fabelagtig udsigt over vildtreservatets grønne landskab. Den kan I nyde alene fra verandaen foran jeres værelse eller med andre i poolområdet, loungen eller restauranten.

Lake Nakuru
Lake Nakuru Lodge

Denne familievenlige lodge ligger inde i Lake Nakuru National Park, på den modsatte side af søen i forhold til byen Nakuru, så her er I mere i et med naturen og dyrene. I kan endda nyde udsigten til søen, mens I ligger ved lodgens store pool og eller sidder i restauranten og spiser.

Restauranten serverer en buffet til morgen, frokost og aftensmad. Desuden er der en bar i et loungeområde, hvor I kan nyde solnedgangen eller et traditionelt danseshow.

Lodgen har 95 værelser, der er som hotelværelser med op til tre enkeltsenge eller en dobbeltseng, badeværelse en suite og indretning i afrikansk tema i tråd med safarioplevelsen.

Amboseli
Kibo Safari Camp

Lige ved indgangen til den Amboseli National Park ligger Kibo Safari Camp. Her kan I stå op med synet af Kilimanjaro og se solen gå ned over den åbne savanne, hvor de vilde dyr og de kendte akacietræer pryder landskabet.

Campen består af 73 telte, som er store nok til at dække senge, badeværelse med toilet og brusekabine, et lille bord og plads til jeres bagage. Over teltene er der tag, og foran teltene er en lille veranda, hvor I kan nyde udsigten i fred. Det er muligt at bo i single-, dobbelt-, triple- og familieværelser.

Der er en restaurant, der serverer alle måltider og baserer meget af maden på deres hjemmedyrkede råvarer. Om dagen kan I slappe af ved campens pool, og om aftenen er der masai-dans omkring et bål. Her kan I se den traditionelle dans og lære om masaiernes kultur.

Tsavo West
Ngulia Safari Camp

Ngulia Safari Camp ligger inde i Tsavo West National Park og har en af de bedste udsigter i Kenya. Campen ligger lige ved et par vandhuller, hvor dyrene kommer i flok for at drikke og bade, og længere ude i horisonten kan I se det store, indhegnede Ngulia Rhino Sanctuary, hvor truede næsehorn lever i beskyttelse.

Der er 52 simpelt indrettede værelser med eget bad og toilet, samt en lille balkon med udsigt til parken.

Campen har pool, en udendørs restaurant med udsigt til vandhullerne og en bar, hvor I kan se en vild leopard, der kommer til campen for at blive fodret.

Tsavo East
Voi Wildlife Lodge

Den store Voi Wildlife Lodge ligger i den sydlige del af Tsavo East National Park i udkanten af byen Voi. Lodgen er højt placeret, så der er kig til den åbne, afrikanske bush, og I vil kunne se dyrene komme og gå ved de vandhuller, der ligger tæt på.

Lodgen er én stor bygning med plads til op til 300 gæster i værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse en suite, myggenet og afrikansk inspireret indretning.

Der er en pool, hvor I kan slappe af og nyde de behagelige temperaturer, som man finder i Tsavo, da det ligger tættere på kysten end andre nationalparker. Der er også en restaurant, der serverer en buffet til morgen, frokost og aften.

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge har en ideel placering i Tsavo East National Park, da den er let tilgængelig fra Mombasa med kun et par timers kørsel, men den ligger alligevel isoleret, så I får følelsen af at være ude i den vilde natur.

Lodgen ligger tæt på adskillige vandhuller, hvor der kommer masser af dyr hver dag. Det kan I observere, mens I sidder i ro og mag i lodgen med kig ud over savannen.

Der er knap 50 værelser med eget badeværelse og egen balkon, hvoraf ni har mulighed for at blive forbundet med naboværelset, så de egner sig godt til børnefamilier. Desuden er der pool og restaurant med helpension.

Nairobi
Hillpark Hotel

Dette hotel ligger lidt uden for den mest hektiske del af det centrale Nairobi, i nærheden af grønne områder, som gør det til et rart sted at bo, hvis I ikke er til storbyens travle liv. Samtidig er det tæt på lufthavnen og centrum.

Der er forskellige værelseskategorier, men alle har komfortable dobbeltsenge og eget badeværelse. Derudover har hotellet et fitnessområde og en restaurant i haven, som I kan spise alle måltider i, hvis I ikke har lyst til at gå ud. Der er både buffet og à la carte.

Jacaranda Nairobi Hotel

Jacaranda Hotel ligger i det velhavende område Westlands, cirka fem kilometer uden for Nairobis Central Business District, som er det mest kendte område i centrum. Der er 20 kilometer til lufthavnen, så det er nemt at komme til og fra hotellet på jeres rejse.

Hotellet har 128 nydelige værelser med internet, tv, værdiboks, roomservice, vasketøjsservice, og hvad man ellers har brug for på et hotel i byen.

Der er en restaurant, der serverer en buffet til morgenmad, og det er muligt at købe frokost og aftensmad derudover. Der er også en stor pool i hotellets have, samt indendørs fitness og spa.

Golden Tulip Westlands Nairobi

Den internationale kæde Golden Tulips hotel i Nairobi er nyt og moderne. Det ligger også i det velhavende område Westlands, hvor I er tæt på internationale forretninger og banker.

Hotellet har 94 rummelige, moderne indrettede værelser i forskellige standarder. Alle har blandt andet internet, tv og daglig rengøring.

På toppen af hotellet finder I en rooftop pool med liggestole og siddepladser, så I kan få en dukkert og nyde udsigten over den travle storby i fredelige omgivelser. Til de aktive gæster er det også muligt at træne med udsigt over byen i hotellets fitness.

Hotellets restaurant disker op med en inkluderet morgenmadsbuffet, og det er også muligt at spise frokost og aftensmad på hotellet.

Mombasa
Severin Sea Lodge

Det tyskejede Severin Sea Lodge er et skønt strandhotel med en super beliggenhed. Det ligger på Bamburi Beach 12 kilometer nord for Mombasa by og har direkte adgang og udsigt til Det Indiske Ocean.

Hotellet er afslappet, men pænt indrettet med inspiration fra traditionel afrikansk stil. I bor i runde bungalows adskilt af græs og palmer og med ganske få meter til vandkanten. Alle værelser har balkon, internet, aircondition til de varme dage og myggenet til stikfri nætter.

Vil I ikke ligge på hotellets private strand, er der et dejligt poolområde. Derudover er der indendørs fitness og wellness, samt en velrenommeret restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr, traditionelle swahili-retter og internationale klassikere.

Baobab Beach Resort & Spa

Baobab Beach Resort & Spa er en god mulighed for at få ren afslapning på et all inclusive-resort på den populære Diani Beach, uden det skal koste for meget. Det er stort, ligger i frodige grønne omgivelser og har alt, hvad man har brug for på en badeferie.

Værelserne er rummelige og komfortable, og de har alle en privat balkon eller terrasse med udsigt til haven eller havet. Mange af dem kan forbindes til naboværelset, så de egner sig godt til familier.

Resortet har tre restauranter og adskillige barer, hvor I kan nyde hjemmelavet mad fra flere verdensdele og baseret på friske råvarer fra området. I kan bestille à la carte eller købe all inclusive, så I ikke skal bekymre jer om at vælge forkert, for I kan prøve det hele.

Southern Palms Beach Resort

Et andet godt og familievenligt all inclusive-resort på Diani Beach er det store Southern Palms Beach Resort. Her er to kæmpe pools, fire restauranter, fire barer og en række aktiviteter for både børn og voksne.

De 298 værelser har blandt andet aircondition og egen balkon eller terrasse, der vender ud mod resortets pool eller mod Det Indiske Ocean. Der er god plads og mulighed for at have sammenhængende værelser.

Her skal I heller ikke være bange for at kede jer. Hotellet har blandt andet en tennisbane, squashbane, bordtennis, poolbord og fitnesscenter. Derudover bliver der arrangeret aktiviteter for børn, dykkerture, fisketure, cykelture og mere til.
LUKSUS
Masai Mara
Ashnil Mara Luxury Tented Camp

Denne camp ligger midt inde i Masai Mara National Reserve, tæt på Mara-floden, som tiltrækker dyr i hobetal, så her kommer I ikke tættere på virkelighedens svar på Løvernes Konge.

Campen har 40 luksustelte med dobbeltseng, badeværelse, walk-in-closet og terrasse med udsigt. Derudover er der et lækkert poolområde, hvor I kan slappe af i pauserne mellem game drives, og et loungeområde, hvor I kan nyde en drink efter en oplevelsesrig dag.

Restauranten serverer en buffet med international og traditionel kenyansk mad.

Lake Nakuru
Sarova Lion Hill Game Lodge

Vil I have den bedste placering i forhold til Lake Nakuru, er Sarova Lion Hill Game Lodge svaret. Som en af de eneste ligger den helt ned til søen, men ikke i byen. Derfor er det muligt at se dyrene omkring søen uden at skulle bevæge sig udenfor.

Udover den suveræne placering er lodgen indrettet særdeles luksuriøst. Der er 67 små huse, der alle har privat veranda med udsigt over søen. Værelserne har badeværelse en suite, komfortable senge med myggenet og mulighed for at lave kaffe og te.

Lodgens restaurant ligger også med udsigt til søen, og her er der fokus på at bruge grøntsager og krydderier dyrket i haven. Der serveres en alsidig buffet til morgen, frokost og aftensmad.

Amboseli
Amboseli Serena Safari Lodge

I denne lodge kan I bo midt inde i den smukke Amboseli National Park, med udsigt til det majestætiske Kilimanjaro og i hjertet af de bedste safarioplevelser.

Lodgen har dobbeltværelser, værelser med enkeltsenge og familieværelser med to værelser en suite med tagterrasse. Alle værelser har internet, roomservice, egen balkon og mulighed for at lave kaffe og te.

I restauranten er der en buffet til morgenmad og frokost, og om aftenen serveres der en fast menu, der inkluderer salatbuffet, suppe, hovedret, dessert og ost. Lodgen har også en pool omgivet af liggestole og palmetræer.

Derudover er der mulighed for at tilkøbe unikke oplevelser. I kan for eksempel spise en middag ude i bushen med stjernerne lysende over jer og lyde fra dyrene i baggrunden. Eller få en “masai lecture”, hvor indfødte masaier fortæller om deres kultur og lærer jer deres traditionelle dans.

Tsavo West
Kilaguni Serena Lodge

Kilaguni Serena Lodge er en luksuriøs lodge med pool og 56 stilfulde værelser, hvoraf fem af dem er suiter. Det hele er holdt i en moderne fortolkning af autentisk kenyansk stil. Alle værelser har egen balkon, internet, roomservice og mulighed for at lave kaffe og te.

Lodgen ligger indeni Tsavo West National Park og har udsigt til det grønne, bakkede landskab, der kendetegner den vestlige del af Tsavo. Fra hotellets restaurant og bar kan I nyde synet af savannen med akacietræer og et vandhul, der tiltrækker masser af dyr.

Det er også muligt at komme ud i bushen og spise morgenmad med dyrene og solopgangen på savannen eller en middag under åben himmel med masai-dans.

Severin Safari Camp

I den tyskejede Severin Safari Camp bor I i et af de 27 luksustelte, der udgør campen. De ligger spredt, så I har privatliv og udsigten over savannen for jer selv. Når solen er gået ned, og I skal til og fra hovedhuset, hvor restauranten ligger, bliver I hentet og bragt af masaier.

Teltene er lækkert indrettet med senge med myggenet, bad og toilet en suite, safety box, elektricitet og internet. Udenfor er der en privat veranda med safaristole.

I restauranten er der en morgenmadsbuffet, og til frokost og aftensmad kan I bestille fra en à la carte-menu. Der er også et spa-område med en pool til fri afbenyttelse og mulighed for at få massage.

Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick Lodge er en unik indkvartering og en af de mest berømte lodges i Kenya. Den er bygget på pæle over jorden, så dyrene faktisk kan gå under jer, mens I ligger og sover. I har særdeles gode udkigsposter oppe fra både værelserne, restauranten og baren, så I kan se dyr komme og drikke ved det nærliggende vandhul, mens I selv spiser eller drikker.

Værelserne er luksuriøse med elektricitet, blæser, safety box, udsigt til vandhul og udstyr til at lave te og kaffe.

Restauranten serverer til alle måltider en buffet med en blanding af afrikansk, europæisk og asiatisk mad, så der er noget for enhver smag.

Tsavo East
Satao Camp

Luksusteltene i Satao Camp ligger i en halvcirkel omkring et vigtigt vandhul, der vrimler med dyr. Derfor kan I se masser af Tsavos røde elefanter og andre dyr, der kommer og bader og drikker lige for næsen af jer.

Der er 20 telte, der alle er overdækket og indeholder det, der normalt er på et hotelværelse. Alle telte har eget badeværelse og en veranda ude foran, hvor I kan sidde ved jeres private bord og nyde udsigten.

Til morgenmad kan I vælge mellem omelet, pandekager, English og Continental Breakfast. Frokosten serveres under et 200 år gammelt tamarindetræ, hvorfra I kan sidde og kigge på dyrene ved vandhullet. Aftensmaden får I i lounge-området, hvor I også kan sidde og hygge jer om aftenen.

Nairobi
Radisson Blu Hotel Nairobi

Det store Radisson Blu i Nairobi er den luksuriøse rejsendes svar på et midlertidigt hjem i Kenyas travle hovedstad. Hotellet ligger i det internationale businessområde Upper Hills, kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen.

Både hotellets 271 værelser og alle fællesarealer er stilfuldt indrettet med fokus på komfort og plads. Der er bløde senge, højhastighedsinternet og roomservice på værelserne. Der er et fitnesscenter med nye maskiner og en opvarmet pool på hotellets tag.

Den inkluderede morgenmad byder blandt andet på æg, pandekager, friskbagt brød og frisk frugt, så I kan få en god start på dagen. I restauranten Chop House er der internationale og lokale retter på menuen til frokost og aften, hvis I vil have høj kvalitet uden at gå ud.

Mombasa
The Sands at Nomad

The Sands at Nomad er et mindre hotel, men et af de mest eksklusive i Kenya. Det ligger helt ned til vandet på Diani Beach og er omgivet af en frodig, grøn natur, der afskærmer for omverdenen. Selve hotellet er bygget i naturlige materialer, og indretningen er meget smagfuld.

Der er 18 værelser, 12 suiter og syv hytter med individuel indretning, aircondition, minibar og internet på alle værelser.

I kan nyde havet og det kridhvide sand på hotellets private strand, eller I kan lægge jer op i de grønne omgivelser og blive afkølet i hotellets pool.

Der er en frisk, tropisk morgenmad i hovedrestauranten, der også serverer frokost og aftensmad som buffet eller à la carte - lige som det passer jer. Hotellet har også en sushibar, et pizzeria og en bar ved poolen, hvor I kan få forskriskninger både dag og aften.

Diani Reef Beach Resort and Spa

Diani Reef Beach Resort and Spa er et luksuriøst resort på den berømte strand med samme navn. Her er venter det søde liv på stranden eller ved den store pool, hvor liggestole og en poolbar forsøder tilværelsen yderligere.

Der er 143 værelser og suiter med moderne, komfortabel indretning, aircondition, terrasse, tv, wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Resortet har tre restauranter med internationalt, orientalsk og seafood-temaer. Der er en overdådig buffet om morgenen og mulighed for både buffet og à la carte til frokost og aftensmad. Det er muligt at få hel- og halvpension, samt all inclusive for jer, der ikke vil bekymre jer om at gå ud at spise.

Derudover der flere barer, aftenunderholdning, lille biograf, fitness og en klub for børn, så uanset om I er på romantisk parferie eller familieferie med tre børn, er der muligheder for alle.Vejret i Nairobi, Kenya

Find din Afrika-rejse

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safarielskeren og mere til. Her vandrer tusindvis af vilde dyr på savannen, og chancen for at se mange dyr på safari er stor. Kenya er også rig på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodige regnskove og så kan du møde det farverige urfolk, Masaierne. Kombinér en safarirejse til Kenya med afslapning på de sandstrande i kystbyen Mombasa eller på Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sydafrika

Sydafrika er et af Afrikas mest populære rejselande med fantastiske oplevelser i alle genrer. Besøg de livlige storbyer og mærk Sydafrikas rige historie og kultur. Oplev det berømte Table Mountain i Cape Town, Sydafrikas naturvidundere på den smukke Panorama Route, og se det storslåede dyrerige i en af de private dyrereservater eller den store Kruger nationalpark.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimative safarioplevelse i Tanzanias imponerende nationalparker. Serengeti National Park er en af Afrikas største, men snyd ikke dig selv for Ngorongoro-krateret, Lake Manyara, Victoriasøen og selvfølgelig det legendariske bjerg, Kilimanjaro. Kombinér din safari i Tanzania med badeferie på landets paradis-ø Zanzibar, hvor du finder lange hvide sandstrand og azurblåt vand.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unikke safari- og naturoplevelser. Landets smukke, grønne og frodige er hjemsted for et imponerende dyreliv. Se de sjældne bjerggorillaer Bwindis regnskov og tag på chimpanse-trekking i Kibale National Park. Uganda er også rig på Big 5 safari oplevelser, særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du tilmed kan opleve det fantastiske vandfald, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Som rejsemål er Zimbabwe mindre kendt, og det er faktisk ikke helt fair. Landet rummer lige så fantastiske safarioplevelser som sine mere kendte nabolande, samt en smuk, varieret natur med adskillige arkæologiske områder på UNESCOS Verdensarvsliste. Og så er det jo i Zimbabwe, at et af verdens store naturvidundere, Victoria Falls, kan opleves. Rejs til en uopdaget perle i Sydøstafrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er endeløse horisonter, hvad end du spejder ud over Etosha National Parks spektakulære sletter med sit imponerende dyreliv eller den endeløse, røde ørken i Sossusvlei, hvor sanddunerne er op til 325 m. høje. Tag på vandretur i Fish River Canyon med sit spektakulære klippelandskab, og oplev landets tyske kolonifortid i hovedstaden, Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Godt 40 km ud for Tanzanias kyst ligger et sandt ferieparadis. Zanzibar byder på pudderhvide sandstrande og et turkisblåt hav rigt på farvestrålende koraller. Hovedstaden Stone Town er desuden på UNESCOS Verdensarvsliste og byder på smalle gader, duftende markeder og flot, gammel koloniarkitektur. Oplagt som afslutning på en safari rejse i eks. Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellerne

Seychellerne er en relativt uberørt ferieperle, der kan prale med at huse 6 ud af verdens 10 bedste strande! De tre største øer, Mahé, Praslin og La Dique er sande paradisøer, der udover sine smukke strande byder på farverige koralrev, et rigt dyreliv under vandet og små, hyggelige landsbyer. Afslut en safari rejse til eks. Tanzania med luksus badeferie på Seychellerne.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er endnu en afrikansk paradis-ø i Det Indiske Ocean. Øen byder på betagende natur med gyldne sandstrande, gamle vulkaner og smukke nationalparker. På grund af sin begrænsede størrelse, kan man nemt gå på opdagelse i alle øens områder, selvom de mange sandstrande ud til det krystalklare hav lokker! Kombinér en rejse til f.eks. Sydafrika med et ophold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

Der bor kun to millioner mennesker i det sydafrikanske land Botswana, men der lever flere dyr, end du kan forestille dig. I den nordlige del af landet, hvor klimaet er mere frodigt end ørkenen i syd, kan du opleve stort set alle de dyr, man forbinder med Afrika. Kombinér evt. en rejse til Botswana med safari i Sydafrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørken i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mozambique

Mozambique i det østlige Afrika er en stærkt undervurderet rejsedestination. Hvis du vil have fantastiske tropestrande med fred og farverige koralrev, er landet faktisk helt perfekt til formålet. Samtidig kan du komme på safari i Gorongosa National Park, hvor du både kan se løver, elefanter, flodheste og mange andre vilde dyr. Og du kan møde den varme befolkning og dens farverige kultur i hovedstaden, Maputo.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 68 01

Hos African Spirit får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! African Spirit er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.