BESTIL TILBUD
77 34 68 01

REJSER TIL MADAGASKAR

GÅ PÅ OPDAGELSE I DET EVENTYRLIGE MADAGASKAR!

REJSER TIL MADAGASKAR

GÅ PÅ OPDAGELSE I DET EVENTYRLIGE MADAGASKAR!

Naturparadiset ud for Afrikas kyst

Godt 400 kilometer ud for Mozambiques kyst i det Indiske Ocean ligger jordens fjerdestørste ø, Madagaskar. Når du rejser til Madagaskar vil du opleve øens frodige, uspolerede natur, varierede dyreliv og fantastiske, hvide sandstrande. Det er samtidig det eneste sted på jordkloden, man kan finde de sjove, legesyge lemurer.

Lemuren

Lemurer, også kaldet makier, er primater i gruppen halvaber. I kraft af deres helt ekstraordinære adfærd, kan man dog placere dem i en kategori helt for sig selv. De synger som hvaler, kan hopper på 2 ben som kænguruer, og så har de en forrygende lugtesans, idet de er natdyr. Snyd ikke dig selv for at opleve lemuren, når du rejser til Madagaskar.

Enorme baobabtræer

I det vestlige Madagaskar finder man de berømte Baobabtræer. Udover sin imponerende størrelse og prægtige udseende, hører de også blandt verdens ældste træsorter. Baobabtræerne kan blandt andet ses i Morombe og Morondava distrikterne.

Centrale og nordlige Madagaskar

Når du rejser til Madagaskar, er det oplagt at udforske landets fascinerende smukke nationalparker. I det centrale Madagaskar i Ihorombe regionen ligger Isalo Nationalpark, som er en 815 km2 stor park af dybe fjeldkløfter, store sandsten og græsarealer. Isalo er et betagende smukt og naturbeskyttet område, som absolut er et af højdepunkterne af Madagaskar.

Oppe i den nordlige del af Madagaskar i de frodige regnskove ligger Marojejy Nationalpark. Parken er et af de mest naturskønne områder af tæt jungle og høje klipper, hvor man finder enestående Wildlife, som ingen andre steder.
Her finder man over 100 eksotiske fuglearter, 150 forskellige krybdyr og mere end 10 arter af lemurer, hvor man kan være heldig og se en af de mest truede lemurer, Silky Sifaka.

Paradisagtige strande

Med imponerende natur og dyreliv på hovedøen kan man kombinere sit eventyr med at tage til Madagaskars ultimative paradis-destination, øen Nosy Be, der ligger ved den nordvestlige kyst. Øen er ideel for aktiviteter i det krystalklare hav, som snorkling, dykker- og sejlture. Lange perlehvide sandstrande og smukke og fredelige omgivelser, er hvad man kan forvente her.

Download forslaget 

FAKTA OM MADAGASCAR

Flag: 
Valuta: Ariary
Sprog: Malagassisk & Fransk
Hovedstad: Antananarivo
Visum: Ja

ORLANDO – MAGISKE FOR ALLE ALDRE
27. December
Læs mere her …

ORLANDO – MAGISKE FOR ALLE ALDRE
27. December
Læs mere her …

[contact-form-7 404 "Not Found"]

REJSEFORSLAG TIL MADAGASKAR

AFRIKAS V.I.P. RUNDREJSE

Kom med på denne natur- og dyrerige rundrejse til Sydafrika, Namibia, Botswana & Zimbabwe.

  • 20 DAGE
  • FRA 10.373,-

VEJRET I MADAGASKAR

FIND DIN AFRIKA-REJSE

Kenya

Kenya har alt for safarielskeren og mere til. Her vandrer tusindvis af vilde dyr på savannen, og chancen for at se mange dyr på safari er stor. Kenya er også rig på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodige regnskove og så kan du møde det farverige urfolk, Masaierne. Kombinér en safarirejse til Kenya med afslapning på de sandstrande i kystbyen Mombasa eller på Zanzibar.

Sydafrika

Sydafrika er et af Afrikas mest populære rejselande med fantastiske oplevelser i alle genrer. Besøg de livlige storbyer og mærk Sydafrikas rige historie og kultur. Oplev det berømte Table Mountain i Cape Town, Sydafrikas naturvidundere på den smukke Panorama Route, og se det storslåede dyrerige i en af de private dyrereservater eller den store Kruger nationalpark.

Tanzania

Få den ultimative safarioplevelse i Tanzanias imponerende nationalparker. Serengeti National Park er en af Afrikas største, men snyd ikke dig selv for Ngorongoro-krateret, Lake Manyara, Victoriasøen og selvfølgelig det legendariske bjerg, Kilimanjaro. Kombinér din safari i Tanzania med badeferie på landets paradis-ø Zanzibar, hvor du finder lange hvide sandstrand og azurblåt vand.

Uganda

I Uganda venter både unikke safari- og naturoplevelser. Landets smukke, grønne og frodige er hjemsted for et imponerende dyreliv. Se de sjældne bjerggorillaer Bwindis regnskov og tag på chimpanse-trekking i Kibale National Park. Uganda er også rig på Big 5 safari oplevelser, særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du tilmed kan opleve det fantastiske vandfald, Murchison Falls.

Zimbabwe

Som rejsemål er Zimbabwe mindre kendt, og det er faktisk ikke helt fair. Landet rummer lige så fantastiske safarioplevelser som sine mere kendte nabolande, samt en smuk, varieret natur med adskillige arkæologiske områder på UNESCOS Verdensarvsliste. Og så er det jo i Zimbabwe, at et af verdens store naturvidundere, Victoria Falls, kan opleves. Rejs til en uopdaget perle i Sydøstafrika!

Namibia

Namibia er endeløse horisonter, hvad end du spejder ud over Etosha National Parks spektakulære sletter med sit imponerende dyreliv eller den endeløse, røde ørken i Sossusvlei, hvor sanddunerne er op til 325 m. høje. Tag på vandretur i Fish River Canyon med sit spektakulære klippelandskab, og oplev landets tyske kolonifortid i hovedstaden, Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Zanzibar

Godt 40 km ud for Tanzanias kyst ligger et sandt ferieparadis. Zanzibar byder på pudderhvide sandstrande og et turkisblåt hav rigt på farvestrålende koraller. Hovedstaden Stone Town er desuden på UNESCOS Verdensarvsliste og byder på smalle gader, duftende markeder og flot, gammel koloniarkitektur. Oplagt som afslutning på en safari rejse i eks. Tanzania eller Kenya.

Seychellerne

Seychellerne er en relativt uberørt ferieperle, der kan prale med at huse 6 ud af verdens 10 bedste strande! De tre største øer, Mahé, Praslin og La Dique er sande paradisøer, der udover sine smukke strande byder på farverige koralrev, et rigt dyreliv under vandet og små, hyggelige landsbyer. Afslut en safari rejse til eks. Tanzania med luksus badeferie på Seychellerne.

Mauritius

Mauritius er endnu en afrikansk paradis-ø i Det Indiske Ocean. Øen byder på betagende natur med gyldne sandstrande, gamle vulkaner og smukke nationalparker. På grund af sin begrænsede størrelse, kan man nemt gå på opdagelse i alle øens områder, selvom de mange sandstrande ud til det krystalklare hav lokker! Kombinér en rejse til f.eks. Sydafrika med et ophold i Mauritius.

Botswana

Der bor kun to millioner mennesker i det sydafrikanske land Botswana, men der lever flere dyr, end du kan forestille dig. I den nordlige del af landet, hvor klimaet er mere frodigt end ørkenen i syd, kan du opleve stort set alle de dyr, man forbinder med Afrika. Kombinér evt. en rejse til Botswana med safari i Sydafrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørken i Namibia.

Madagaskar

Godt 400 kilometer ud for Mozambiques kyst i det Indiske Ocean ligger jordens fjerdestørste ø, Madagaskar. Rejser du til Madagaskar vil du opleve øens frodige, uspolerede natur, varierede dyreliv og fantastiske, hvide sandstrande ud til det azurblå Indiske Ocean. Det er samtidig det eneste sted på jordkloden, man kan finde de sjove, legesyge lemurer.

Mozambique

Mozambique i det østlige Afrika er en stærkt undervurderet rejsedestination. Hvis du vil have fantastiske tropestrande med fred og farverige koralrev, er landet faktisk helt perfekt til formålet. Samtidig kan du komme på safari i Gorongosa National Park, hvor du både kan se løver, elefanter, flodheste og mange andre vilde dyr. Og du kan møde den varme befolkning og dens farverige kultur i hovedstaden, Maputo.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.