BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Rejser til Mauritius

Forkælelse på en lille plet af paradis langt ude i ingenting

Rejser til Mauritius

  • OVERSIGT
  • REJSEFORSLAG
  • OVERNATNING
  • VEJRET
  • ANDRE DESTINATIONER
  • BESTIL TILBUD

Stik af til en afsides vulkanø med kridhvidt sand og farverig natur

Godt 900 km øst for Madagaskar ligger østaten Mauritius, der bedst beskrives som paradis på jord. Den lille vulkanø er beklædt med frodig regnskov og luksuriøse resorts og omkranset af det fineste, hvide sand og blomstrende koralrev.

Om du skal på én lang, afslappende ferie i troperne, eller du vil kombinere dit safarieventyr med badeferie på de sydlige breddegrader, er rejser til Mauritius helt oplagt. Her er alt, hvad du har brug for for at nyde livet – og mere til.
Fakta om Mauritius
  • Valuta: Mauritiske rupee
  • Sprog: Engelsk
  • Hovedstad: Port Louis
  • Visum: Ja
Det skal du opleve i Mauritius

Port Louis i Mauritius

Port Louis – hovedstaden

Mauritius’ hovedstad er Port Louis, som ligger på nordvestkysten og huser omkring 130.000 indbyggere, samt landets økonomiske og administrative udvikling. Byen er grundlagt i 1735 af en fransk pioner, så man kan både se historiske monumenter og arkitektur fra den tid, men også nye højhuse. Vi anbefaler at besøge Port Louis på de fleste rejser til Mauritius og gå i byens kulturelt mangfoldige gader og langs havenefronten Caudan Waterfront, hvor du kan forkæle dig selv i butikkerne og restauranterne. Og så skal du besøge byens store marked, hvor du får en stor sanseoplevelse blandt de lokale krydderier og friskfanget fisk og skaldyr.

Grand Baie

Grand Bay – smuk bugt med liv døgnet rundt

En halv time fra hovedstaden, på Mauritius’ nordkyst, ligger Grand Bay (eller Grand Baie), som er øens mest populære område for turister. Bugten er fyldt med det smukke, turkisgrønt vand, og der er både en offentlig og mere afsides private strande, som er skønne at dase ved. Men det er ikke her, du får den øde ø-fornemmelse, man forbinder med rejser til Mauritius. Grand Bay er for dig, der rejser til Mauritius og gerne vil have et stort udbud af lækre restauranter og lidt butikker at gå i efter en dag på stranden og måske nogle festlige timer efter mørkets frembrud, hvor du kan nyde eksotiske drinks på de udendørs barer. Her kan du også komme ud på havet og prøve windsurfing, parasailing eller tage ud på dykkerture ved de uberørte koralrev nord for Mauritius.

Flic an Flac

Flic en Flac – ren afslapning

På vestkysten findes en anden populær destination på rejser til Mauritius, nemlig Flic en Flac, der har en af øens længste og bedste strande. Det plejede at være en lille fiskerby, men har udviklet sig til at være et attraktivt resortområde, der begynder at minde mere om Grand Bay. Dog kan du stadigvæk sagtens finde hoteller, der ligger isoleret, og hvor du kan nyde freden og den stille lyd af bølgerne, der skvulper ind på det bløde sand. Generelt foregår livet de fleste steder på Mauritius inden for de korte afstande mellem en bungalow på stranden, havet og hotellets restaurant. Derudover kan du snorkle, svømme, vandre eller tage på ture ud på øen, der er mindre end Fyn.

Udsigt over Black River Gorge National Park i Mauritius

Black River Gorges Nationalpark – sjældne dyr i vild natur

Rejser til Mauritius bør ikke kun handle om hvide sandstrande. I den sydlige del af øen ligger Black River Gorges National Park, hvor du kan komme på de smukkeste vandreture og opleve det eksotiske dyre- og planteliv, der lever i den frodige natur. Parken dækker et stort område af bølgende bakker og frodige skove med stisystemer, der er 50 kilometer lange i alt. På din vej rundt i parken kan du se adskillige truede fuglearter som den lyserøde rosendue, den plettede Mauritius-tårnfalk og en sjælden papegøje i lysende grøn. Her blomstrer også mange spændende, tropiske planter, og du kan være heldig at møde en abe på din vej. Vi anbefaler at sætte tid af til besøge Black River Gorges National Park på de fleste rejser til Mauritius.

Eksempler på indkvartering i Mauritius

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalede hoteller og resorts i Mauritius. Du kan selv sammensætte din indkvartering på din rejse til Mauritius.
Kontakt os, hvis du ønsker at bo et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Mauritius
Mont Choisy Beach Villas

Disse familievenlige villaer ligger ved den smukke Choisy Beach, som er fem minutters kørsel fra den livlige by Grand Baie, men mindre turistet end den. Villaerne ligger ned til vandet, så I kan gå direkte ud i Det Indiske Ocean, når I vågner om morgenen. De er ideelle for jer, der vil tage alt i jeres eget tempo og selv have mulighed for at lave mad.

Der er otte huse med et enkelt soveværelse (57 kvadratmeter) og seks huse med to soveværelser (109 kvadratmeter), afhængigt af hvor mange I er. Alle har havudsigt, et velekviperet køkken, badeværelse, tv og en terrasse.

I haven mellem husene er en stor pool og et grillområde, som alle kan benytte.

Der er daglig rengøring, og man kan få vasket tøj, passet børn og arrangeret aktiviteter mod ekstra betaling.

Manisa Hotel

Manisa Hotel ligger på den smukke vestkyst ved Flic en Flac-stranden. Det er et fredeligt hotel i et populært område. Her er også direkte adgang til stranden, og her behøver I ikke selv røre en finger.

Der er 30 standardværelser, 12 større værelser og et familieværelse. Alle har enten en kingsize seng eller to enkeltsenge, badeværelse, aircondition, tv, minibar, roomservice og egen balkon eller terrasse.

Hotellets restaurant har åbent til morgen, frokost og aftensmad og serverer noget for enhver smag, blandt andet fisk og skaldyr, specialiteter fra Mauritius og mere orientalske retter. Nogle dage er der underholdning eller temaaften.

Der er også pool på hotellet, hvis I bliver trætte af den hvide sandstrand. Og hvis I vil ud i naturen, er I ikke langt fra den frodige regnskov i River Gorges National Park.

Ocean Villas

Ocean Villas er et resort med forskellige former for indkvartering, der både egner sig til par og børnefamilier. Det ligger i den populære turistby Grand Baie, men lidt væk fra den travle del af byen, og eftersom resortet kun består af bungalows spredt ud over et stort område, er der fred og ro.

I kan bo i almindelige værelser med plads til mellem to og fire personer og benytte jer af hotellets restaurant, eller I kan bo i en villa med plads til otte personer, hvor I selv kan lave mad. Nogle af værelserne ligger i et separat område, hvor de har deres egen fælles pool. De egner sig særligt godt til en romantisk rejse.

I det store fællesområde er der to andre pools, restaurant, bar og spa. Derudover har resortet et bådhus, der arrangerer gratis vandsportsaktiviteter, samt et kontor, der kan arrangere andre tur på øen.

MELLEMKLASSE
Mauritius
Veranda Grand Baie Hotel & Spa

Veranda Grand Baie Hotel & Spa er det perfekte sted for jer, der både vil dase på stranden og få følelsen af, at der sker noget. Her kan de solglade ligge på stranden og kigge ud over bugten i Grand Baie under en palme, de festglade kan udforske byens liv, og de sportslige har en lang række tilbud til at fylde dagene med oplevelser i Mauritius’ smukke natur.

Resortet har været et populært valg i Grand Baie i over 30 år, men komforten er helt opdateret. Værelserne er lyse og moderne indrettet, og der er lækre loungeområder, to flotte pools og dejlige solsenge på den private strand, som indbyder til ren afslapning.

Som gæst her kan I gratis prøver kræfter med blandt andet windsurfing, kajakroning og snorkling, ligesom I kan spille tennis, petanque, bordtennis og dart på hotellet, uden det koster noget. Derudover kan I forkæle jer selv i deres spa med massage, hammam og forskellige behandlinger.

Der er to restauranter og en bar, der serverer traditionel og international mad til alle måltider.

Villas Caroline

På den smukke bounty-strand Flic en Flac ligger dette mellemstore resort og indbyder til en ren afslapningsferie i eksotiske omgivelser. Der er direkte adgang til stranden, og resortet er indrettet i traditionel Mauritius-stil, så det er et godt sted for jer, der gerne vil på badeferie i autentiske omgivelser.

Der er 68 værelser, seks bungalows og en suite, som alle er udstyret med alt, hvad man har brug for på sin ferie - plus havudsigt.

Vil I ikke ligge på den private strand, kan I slappe af omkring poolen. Skal der ske mere end det, kan I dyrke yoga, sejle i en vandcykel, spille bordtennis eller noget helt fjerde, som resortet tilbyder. Mod ekstra betaling kan I blandt andet dykke, sejle i speedbåd, spille golf og benytte børneklubben med sjove lege for de mindste.

Resortets restaurant serverer en buffet til morgenmad, frokost og aftensmad, hvor I både vil kunne finde lokale retter og asiatisk og europæisk inspireret mad. Mange aftener er der show, musik og underholdning.

LUKSUS
Mauritius
Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Dette resort er for jer, der vil have en eksklusiv ferie uden forstyrrelser fra børn eller en masse andre turister. Radissons hotel på Mauritius ligger på vestkysten, langt væk fra øens mest populære turistområder. Naboerne er langt væk, børn under 18 år er ikke at finde, og I har den fantastiske udsigt til Det Indiske Ocean for jer selv.

Der er 100 værelser med et minimalistisk, men lækkert design. Alle har udsigt til havet eller de grønne omgivelser, fri internet, tv, minibar og mulighed for at lave te og kaffe, så I kan nyde morgenstunden i privatlivets fred.

Resortet har flere forskellige steder at spise, så der er mulighed for lette retter og mere seriøse gastronomiske oplevelser til aften.

Der er en stor pool med udsigt til havet og rigeligt solsenge på terrasser og i sandet foran resortet, så masser af muligheder for at ligge og koble af under Mauritius’ sol.

Hvis det bliver for kedeligt, er der masser af muligheder for at snorkle, dykke, trekke, cykle, dyrke yoga på stranden og meget andet. Der er også fitness og spa.

Sands Suites Resort & Spa

Sands Suites Resort & Spa er et perfekt resort for jer, der vil have ren luksus og romantik. Det ligger på vestkysten, i den sydligste ende af Flic en Flac-stranden, som er kendt for sit fine, hvide sand og turkisblå vand. Der er en fantastisk udsigt fra resortet, som blandt andet kan nydes fra den kæmpestore infinity pool, der er flot både i dagslys og om aftenen.

Alle resortets 91 værelser er store nok til at være suiter. De har alle privat balkon eller terrasse med udsigt, store senge, et loungeområde, store badeværelser med to håndvaske og badekåber, tv, wifi og walk in-garderobe.

Der er tre restauranter, en bar, service ved poolen og stranden hele dagen og mulighed for at spise på værelset eller på stranden for en særlig, romantisk middag.

Desuden er der spa, en række inkluderede aktivitetsmuligheder som vandski, windsurfing og sejlture i en båd med glasbund, så I kan se det flotte liv under havoverfladen.

VEJRET I MAURITIUS

Find din Afrika-rejse

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safarielskeren og mere til. Her vandrer tusindvis af vilde dyr på savannen, og chancen for at se mange dyr på safari er stor. Kenya er også rig på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodige regnskove og så kan du møde det farverige urfolk, Masaierne. Kombinér en safarirejse til Kenya med afslapning på de sandstrande i kystbyen Mombasa eller på Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sydafrika

Sydafrika er et af Afrikas mest populære rejselande med fantastiske oplevelser i alle genrer. Besøg de livlige storbyer og mærk Sydafrikas rige historie og kultur. Oplev det berømte Table Mountain i Cape Town, Sydafrikas naturvidundere på den smukke Panorama Route, og se det storslåede dyrerige i en af de private dyrereservater eller den store Kruger nationalpark.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimative safarioplevelse i Tanzanias imponerende nationalparker. Serengeti National Park er en af Afrikas største, men snyd ikke dig selv for Ngorongoro-krateret, Lake Manyara, Victoriasøen og selvfølgelig det legendariske bjerg, Kilimanjaro. Kombinér din safari i Tanzania med badeferie på landets paradis-ø Zanzibar, hvor du finder lange hvide sandstrand og azurblåt vand.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unikke safari- og naturoplevelser. Landets smukke, grønne og frodige er hjemsted for et imponerende dyreliv. Se de sjældne bjerggorillaer Bwindis regnskov og tag på chimpanse-trekking i Kibale National Park. Uganda er også rig på Big 5 safari oplevelser, særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du tilmed kan opleve det fantastiske vandfald, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Som rejsemål er Zimbabwe mindre kendt, og det er faktisk ikke helt fair. Landet rummer lige så fantastiske safarioplevelser som sine mere kendte nabolande, samt en smuk, varieret natur med adskillige arkæologiske områder på UNESCOS Verdensarvsliste. Og så er det jo i Zimbabwe, at et af verdens store naturvidundere, Victoria Falls, kan opleves. Rejs til en uopdaget perle i Sydøstafrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er endeløse horisonter, hvad end du spejder ud over Etosha National Parks spektakulære sletter med sit imponerende dyreliv eller den endeløse, røde ørken i Sossusvlei, hvor sanddunerne er op til 325 m. høje. Tag på vandretur i Fish River Canyon med sit spektakulære klippelandskab, og oplev landets tyske kolonifortid i hovedstaden, Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Godt 40 km ud for Tanzanias kyst ligger et sandt ferieparadis. Zanzibar byder på pudderhvide sandstrande og et turkisblåt hav rigt på farvestrålende koraller. Hovedstaden Stone Town er desuden på UNESCOS Verdensarvsliste og byder på smalle gader, duftende markeder og flot, gammel koloniarkitektur. Oplagt som afslutning på en safari rejse i eks. Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellerne

Seychellerne er en relativt uberørt ferieperle, der kan prale med at huse 6 ud af verdens 10 bedste strande! De tre største øer, Mahé, Praslin og La Dique er sande paradisøer, der udover sine smukke strande byder på farverige koralrev, et rigt dyreliv under vandet og små, hyggelige landsbyer. Afslut en safari rejse til eks. Tanzania med luksus badeferie på Seychellerne.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er endnu en afrikansk paradis-ø i Det Indiske Ocean. Øen byder på betagende natur med gyldne sandstrande, gamle vulkaner og smukke nationalparker. På grund af sin begrænsede størrelse, kan man nemt gå på opdagelse i alle øens områder, selvom de mange sandstrande ud til det krystalklare hav lokker! Kombinér en rejse til f.eks. Sydafrika med et ophold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

Der bor kun to millioner mennesker i det sydafrikanske land Botswana, men der lever flere dyr, end du kan forestille dig. I den nordlige del af landet, hvor klimaet er mere frodigt end ørkenen i syd, kan du opleve stort set alle de dyr, man forbinder med Afrika. Kombinér evt. en rejse til Botswana med safari i Sydafrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørken i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mozambique

Mozambique i det østlige Afrika er en stærkt undervurderet rejsedestination. Hvis du vil have fantastiske tropestrande med fred og farverige koralrev, er landet faktisk helt perfekt til formålet. Samtidig kan du komme på safari i Gorongosa National Park, hvor du både kan se løver, elefanter, flodheste og mange andre vilde dyr. Og du kan møde den varme befolkning og dens farverige kultur i hovedstaden, Maputo.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 68 01

Hos African Spirit får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! African Spirit er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.