BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Rejser til det østlige Afrika

Virkelighedens Løvernes Konge

Rejser til det østlige Afrika

Udlev safaridrømmen i verdens største dyrerige

Har du åbne savanner med horisonter af akacietræer og enorme bestande af gnuer, zebraer og gazeller i tankerne, så er det Østafrika, du skal til. I Kenya og Tanzania får du safarioplevelser, som man forestiller sig fra Løvernes Konge, hvor du kan forvente intet mindre end et storslået dyrerige.

Vest for de to klassiske safarilande ligger Uganda, der byder på anderledes, men ligeså fantastiske dyreoplevelser med chimpanser og de sjældne bjerggorillaer i regnskoven.

Det skal du opleve i det østlige Afrika

Rejser til Tanzania

Tanzania

Tanzania byder på store natur- og dyreoplevelser. Det er her, man finder Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro, hvor man kan få oplevelsen af stå på toppen af Afrika efter nogle dages trek til toppen, Uhuru Peak, på en højde af 5.895 meter.

Men Tanzania er også kendt for sine enorme sletter fulde af millioner af dyr. Serengeti National Park, som er en af Afrikas største og bedste Big Five-destinationer, hænger sammen med Masai Mara i Kenya, og dyrene vandrer frit over grænsen. Her kan du opleve de vilde dyr i deres naturlige habitat. I samme område ligger et af Afrikas naturvidundere, nemlig Ngorongoro-krateret. Det er et kæmpe, udbrændt vulkankrater, som i dag har den største koncentration af dyrearter, som lever på ét sted.

Rejser til Kenya

Kenya

Kenya er sammen med Sydafrika den mest besøgte destination i Afrika. Mange er bekendte med Karen Blixens kaffefarm, som ligger lidt uden for hovedstaden, Nairobi. Men vigtigst tiltrækkes mange af det berømte Masai Mara National Reserve, hvor man blandt andet kan opleve den store gnuvandring over Mara-floden til Serengeti i Tanzania, som finder sted hver sommer. Derudover er de omtalte Masai folk også en oplevelse for sig selv, hvor man kan få et indblik i deres kultur og historie med et besøg i deres små landsbyer udenfor nationalparkerne.

Amboseli National Park i det sydlige Kenya er også berømt for sin imponerende beliggenhed med Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, i baggrunden. Og i Tsavo-nationalparkerne kan du se et klassisk, tørt afrikansk landskab med elefanter, der bader i rødt støv.

Rejser til Uganda

Uganda

Uganda kaldes Afrikas perle er et land dækket af tæt regnskov, bjerge og marker i naturskønne, grønne omgivelser. Man forbinder ofte Uganda med de fascinerende bjerggorillaer, som i dag er en meget truet dyreart med kun cirka 1.000 tilbage i det fri. Her kan man komme helt tæt på en gorillafamilie i Bwindi Impenetrable National Park i det sydlige Uganda.

Nord for Bwindi ligger Kibale Forest National Park, hvor du kan møde søde chimpanser, der kravler i træerne. Denne park hænger sammen med Queen Elizabeth National Park, som er Ugandas mest populære dyrereservat, hvor du kan få mere klassiske safarioplevelser med store kattedyr, elefanter og antiloper.

VEJRET I DET ØSTLIGE AFRIKA

Dar es salaam, Tanzania

Entebbe, Uganda

Nairobi, Kenya

Find din Afrika-rejse

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safarielskeren og mere til. Her vandrer tusindvis af vilde dyr på savannen, og chancen for at se mange dyr på safari er stor. Kenya er også rig på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodige regnskove og så kan du møde det farverige urfolk, Masaierne. Kombinér en safarirejse til Kenya med afslapning på de sandstrande i kystbyen Mombasa eller på Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sydafrika

Sydafrika er et af Afrikas mest populære rejselande med fantastiske oplevelser i alle genrer. Besøg de livlige storbyer og mærk Sydafrikas rige historie og kultur. Oplev det berømte Table Mountain i Cape Town, Sydafrikas naturvidundere på den smukke Panorama Route, og se det storslåede dyrerige i en af de private dyrereservater eller den store Kruger nationalpark.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimative safarioplevelse i Tanzanias imponerende nationalparker. Serengeti National Park er en af Afrikas største, men snyd ikke dig selv for Ngorongoro-krateret, Lake Manyara, Victoriasøen og selvfølgelig det legendariske bjerg, Kilimanjaro. Kombinér din safari i Tanzania med badeferie på landets paradis-ø Zanzibar, hvor du finder lange hvide sandstrand og azurblåt vand.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unikke safari- og naturoplevelser. Landets smukke, grønne og frodige er hjemsted for et imponerende dyreliv. Se de sjældne bjerggorillaer Bwindis regnskov og tag på chimpanse-trekking i Kibale National Park. Uganda er også rig på Big 5 safari oplevelser, særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du tilmed kan opleve det fantastiske vandfald, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Som rejsemål er Zimbabwe mindre kendt, og det er faktisk ikke helt fair. Landet rummer lige så fantastiske safarioplevelser som sine mere kendte nabolande, samt en smuk, varieret natur med adskillige arkæologiske områder på UNESCOS Verdensarvsliste. Og så er det jo i Zimbabwe, at et af verdens store naturvidundere, Victoria Falls, kan opleves. Rejs til en uopdaget perle i Sydøstafrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er endeløse horisonter, hvad end du spejder ud over Etosha National Parks spektakulære sletter med sit imponerende dyreliv eller den endeløse, røde ørken i Sossusvlei, hvor sanddunerne er op til 325 m. høje. Tag på vandretur i Fish River Canyon med sit spektakulære klippelandskab, og oplev landets tyske kolonifortid i hovedstaden, Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Godt 40 km ud for Tanzanias kyst ligger et sandt ferieparadis. Zanzibar byder på pudderhvide sandstrande og et turkisblåt hav rigt på farvestrålende koraller. Hovedstaden Stone Town er desuden på UNESCOS Verdensarvsliste og byder på smalle gader, duftende markeder og flot, gammel koloniarkitektur. Oplagt som afslutning på en safari rejse i eks. Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellerne

Seychellerne er en relativt uberørt ferieperle, der kan prale med at huse 6 ud af verdens 10 bedste strande! De tre største øer, Mahé, Praslin og La Dique er sande paradisøer, der udover sine smukke strande byder på farverige koralrev, et rigt dyreliv under vandet og små, hyggelige landsbyer. Afslut en safari rejse til eks. Tanzania med luksus badeferie på Seychellerne.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er endnu en afrikansk paradis-ø i Det Indiske Ocean. Øen byder på betagende natur med gyldne sandstrande, gamle vulkaner og smukke nationalparker. På grund af sin begrænsede størrelse, kan man nemt gå på opdagelse i alle øens områder, selvom de mange sandstrande ud til det krystalklare hav lokker! Kombinér en rejse til f.eks. Sydafrika med et ophold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

Der bor kun to millioner mennesker i det sydafrikanske land Botswana, men der lever flere dyr, end du kan forestille dig. I den nordlige del af landet, hvor klimaet er mere frodigt end ørkenen i syd, kan du opleve stort set alle de dyr, man forbinder med Afrika. Kombinér evt. en rejse til Botswana med safari i Sydafrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørken i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mozambique

Mozambique i det østlige Afrika er en stærkt undervurderet rejsedestination. Hvis du vil have fantastiske tropestrande med fred og farverige koralrev, er landet faktisk helt perfekt til formålet. Samtidig kan du komme på safari i Gorongosa National Park, hvor du både kan se løver, elefanter, flodheste og mange andre vilde dyr. Og du kan møde den varme befolkning og dens farverige kultur i hovedstaden, Maputo.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 68 01

Hos African Spirit får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! African Spirit er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.