BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Rejser til Sydafrika

Unikke storbyer, uforglemmelig safari og uimodståelig natur

Rejser til Sydafrika

 • OVERSIGT
 • REJSEFORSLAG
 • OVERNATNING
 • VEJRET
 • ANDRE DESTINATIONER
 • BESTIL TILBUD

Sug det hele til dig i det enestående land på Afrikas sydspids

Få lande i verden byder på så mange oplevelser i den klasse, som Sydafrika gør. Her venter store eventyr på safari i Kruger National Park, hvor “the Big Five” styrer naturens gang, og langs sydkysten, hvor hav, klipper og skov går op i en højere enhed.

Men rejser til Sydafrika byder også på kulturelle dage i storbyerne Cape Town og Johannesburg, hvalsafari i Hermanus og store kulinariske oplevelser i højlandet, Winelands. Rejser til Sydafrika er fuld af solskin og skønne oplevelser – spørgsmålet er blot, hvor lang tid du har til at få det hele med.
Fakta om Sydafrika
 • Valuta: Rand
 • Sprog: Engelsk, Afrikaans, Xhosa, Zulu
 • Hovedstad: Pretoria
 • Visum:  Ja, udstedes ved ankomsten
 • Vigtig!  Børn (under 18 år) skal medbringe en personattest på dansk og engelsk, for at dokumentere forældrenes navne. Læs mere på UM’s hjemmeside
Det skal du opleve i Sydafrika

Cape Town i Sydafrika

Cape Town – verdens smukkeste by

Sydafrikas hovedstad er flere gange af flere forskellige medier blevet kåret til verdens smukkeste by, og det er ikke ufortjent! Table Mountain – eller Taffelbjerget, som det hedder på dansk – omkranser byen sammen med det glitrende Atlanterhav og skaber nogle fantastiske rammer om en lille, men moderne storby fuld af liv og udendørs aktiviteter.

Her mødes mange kulturer i et internationalt, kreativt fællesskab, hvor man kan høre tonerne af jazz fra de små spillesteder og spise al slags mad på de velrenommerede restauranter. Du kan shoppe i luksusbutikker, besøge små, hippe gallerier eller gå ud og drikke drinks på afslappede, men tjekkede barer. Eller du kan tage ud i naturen, for den er lige dér foran dig. Du kan surfe, vandre eller cykle. Du kan tage på stranden eller i Table Mountain National Park.

Nogle af byens mest kendte seværdigheder er den smukke have Kirstenbosch National Botanic Garden, stadion bygget til VM i fodbold i 2010 og fængselsøen Robben Island knap syv kilometer ud fra fastlandet, hvor Nelson Mandela sad fængslet fra 1964 til 1982.

Uanset hvad du er til, og hvad dit budget er, har Cape Town noget for dig, og vi anbefaler et stop i den smukke storby på alle rejser til Sydafrika.

Zebraer i Kruger National Park

Kruger National Park – Sydafrikas suveræne safari

På 20.000 kvadratkilometer lever hundredtusindvis af vilde dyr i Kruger National Park, der derfor er den suverænt bedste destination for safari i Sydafrika. Ja, måske i verden. Krugerparken ligger i det nordlige Sydafrika og grænser op til Mozambique og Zimbabwe, hvor du kan køre på åbne savanner, mens den sydlige del er mere tæt buskads.

Der er rig mulighed for at at kunne krydse “the Big Five” af listen. Det vil sige, at du kan se en løve, leopard, elefant, bøffel og et næsehorn, men det er langt fra de eneste interessante dyr i Krugerparken. Andre klassiske safaridyr som giraffer, zebraer, flodheste, antiloper, geparder, hyæner og vilde hunde er også at finde her, og er du til fugle, er der også meget at komme efter på en Sydafrika safari.

Skal din rejse til Sydafrika indeholde safari er Kruger National Park uundgåelig, og uanset om det er hovedmålet, eller om det skal kombineres med andre destinationer, kan African Spirit hjælpe dig med at arrangere alle slags rejser til Sydafrika.

Pukkelhval i Hermanus

Hermanus – hvalsafari i verdensklasse

Hermanus er en af verdens flotteste kystbyer og måske det bedste sted at observere hvaler. 120 kilometer øst for Cape Town finder man denne perle, der består af rå kystlinje med imponerende klipper, som bølgerne fra Atlanterhavet slår ind på. Sammen med den britiske charme gør det Hermanus til noget helt enestående og et yderst populært stop på de fleste rejser til Sydafrika. Byen har mange hyggelige butikker, pubs, cafeer og flere gode restauranter.

Hvis du rejser til Sydafrika i hvalsæsonen, som er fra juli til december, kan du se hvalerne fra klippestierne, på kajaktur, hvalsafari, hvalfly-safari og endda nogen gange bare ved at sætte dig på en bænk ved havet og observere. Frem til oktober er det særligt populært at tage på hvalsafari i Hermanus, da de store dyr får kalve i den periode.

Winelands, vinmarker i Sydafrika

Winelands – vin i lange baner

Hvis du rejser til Sydafrika og holder af god vin, er the Winelands et must. Cirka 100 kilometer nord for Cape Town ligger dette bakkede landskab, som hører blandt Sydafrikas smukkeste områder. Her strækker vinmarkerne sig, så langt øjet rækker, og en stor del af Sydafrikas mere end 500 vingårde ligger her. De gode druer er hovedindustrien her i bjergbyerne Stellenbosch, Franschhoek og Paarl. Sydafrika producerer storartede vine i alle prisklasser, og du får virkelig meget for pengene. Tag på vinsmagninger i hele området, og bo på vingårdene eller på de hyggelige hoteller i Franschhoek. Mange af vingårdene går helt tilbage til 1600-tallet, så her emmer af gammel europæisk romantik.

Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg – kontrasternes by

Sydafrikas økonomiske hovedstad hedder Johannesburg – eller Joburg, Jozi eller JHB, som den bliver kaldt i folkemunde. Den er også landets folkerigeste by med omkring 10 millioner indbyggere i hele byen, og den har hektisk trafik og områder, man ikke skal færdes i på egen hånd. Men den er også i en rivende udvikling, hvad angår både økonomi og sikkerhed, og mange steder i byen er både sikre og attraktive at udforske, for eksempel det kreative hipster-område Maboneng og det velhavende Sandton.

De fleste besøger Johannesburg under deres rejse til Sydafrika for at se det tidligere sorte slumkvarter Soweto, hvor både Nelson Mandela og Desmond Tutu kom fra. Her kan du blive meget klogere på landets unge historie om raceadskillelse og diskrimination på Apartheid Museum, og du kan lære om oprøret og se, hvor det fandt sted i Nelson Mandelas hus og den del af byen, hvor de gjorde oprør mod Apartheid.

Knysna

Knysna – aktiv ferie i skøn natur

En af Sydafrikas smukkeste feriebyer er Knysna, der ligger midt på Garden Route. Byen ligger ved en smuk lagune omringet af lave bjerge, frodige skove og et larmende hav, der bruser ved The Heads, som er passagen mellem klipperne, der adskiller lagunen fra havet og skaber en form for vandfald.

Naturen indbyder dig til at gå ud i den, for eksempel med en sejltur i lagunen, gode vandreture i de omkringliggende bakker, smukke runder på områdets golfbaner eller udflugter til gamle guldminer. Er du til mere action, kan du surfe, bungy jumpe, køre mountainbike eller jeep i området. Uanset hvad kan du belønne dig selv med friske østers på byens gode restauranter og en kold øl på en af de hyggelige pubs. Læg et stop ind i Knysna på din rejse til Sydafrika!

To strudse i Oudtshoorn, Sydafrika

Oudtshoorn – strudsenes by

Lidt nord for Knysna finder du byen Oudtshoorn, der engang var meget rig på at sælge strudseskind og strudsefjer til de fine damer i den vestlige verden. I dag er det ikke så stor en industri, men byens hovedattraktion er stadigvæk de mange strudse, der lever her. Du kan komme ud at besøge dem på en farm, hvor du også kan lære, hvilken betydning fjerene fra verdens største fugl har haft for bysamfundet. Og du kan naturligvis selv få nogle fjer om halsen eller strudsekød i maven.

Men Oudtshoorn er mere end strudse. Det er en hyggelig by med smuk, gammel arkitektur blandet med nye, høje huse. Og det er ikke langt fra de berømte Cango Caves, som er et stort, underjordisk system af grotter i kalksten, som du kan komme ind i og se de eventyrlige drypstenshuler under jorden.

Durban

Durban – livlig badeby

På østkysten, ud til Det Indiske Ocean, ligger Sydafrikas tredjestørste by, Durban. Her handler livet om at gå på stranden om dagen og ud at spise og feste om aftenen. Den er på én gang en travl og dynamisk storby med højhuse og business-folk, og på samme tid er den afslappet og præget af feriefornemmelse.

Omkring en tredjedel af byens indbyggere er indere eller efterkommere af indere, hvilket er den største gruppe uden for Indien, så duften af karry vil sikkert ramme dig før eller siden, og du skal næsten lægge vejen forbi et af de store indiske markeder i Warwick Triangle-området.

Port Elisabeth

Port Elizabeth – hovedby på sydkysten

Denne store kystby ligger for enden af Garden Route og har derfor den smukke natur, som køreturen er kendt for, inden for meget overskuelige afstande. Lange strande, gode vandrestier, golfbaner og mulighed for at dyrke diverse former for motion på land og til vands, er lige for næsen af dig i Port Elisabeth. Byen er en del af det område, der hedder Nelson Mandela Bay, hvor der er masser af aktiviteter og angiveligt 300 solskinsdage om året. Desuden ligger Port Elisabeth med sin centrale lufthavn praktisk i forhold til transport mellem andre kendte destinationer som Krüger National Park og Johannesburg. Port Elizabeth er derfor ikke overraskende et populært stop under mange rejser til Sydafrika.

Plettenberg, Sydafrika

Plettenberg Bay – betagende bugt

Den mest populære ferieby i Sydafrika er Plettenberg Bay, også kaldet Plett. Her ligger brede strande og gode restauranter i alle klasser – og restauranterne finder man også direkte på strandene. Selvom det er en lille by, er det ikke i Plettenberg Bay, du får helt fred fra andre mennesker, men her, du kan kombinere afslapning med lidt mere gang i den. Tag for eksempel en ridetur ud i den grønne natur, eller prøv ziplining mellem trækronerne i den nærliggende skov. Du kan også se, om du kan spotte en delfin eller en hval, mens du soler dig på stranden.

EKSEMPLER PÅ INDKVARTERING I SYDAFRIKA

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalede hoteller og lodges i Sydafrika. Du kan selv sammensætte din indkvartering på din rejse til Sydafrika. Kontakt os, hvis du ønsker at bo et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Kruger
Grand Kruger Lodge

På den sydlige grænse til Kruger National Park, lige ved floden Crocodile River, ligger denne lodge. Det er i et område med en høj koncentration af vildt, og da lodgen ikke er indhegnet, kan I være heldige at få besøg af giraffer, gnuer, zebraer, aber og fredelige, mindre dyr.

Standarden i Sydafrika er generelt højere end i Østafrika, så selvom dette er basis, er Grand Kruger Lodge som et pænt hotel med aircondition, minibar, komfortable dobbeltsenge og hvad der ellers hører til. I kan bo op til fire personer i de større værelser.

Lodgen har en udendørs pool og en spa-afdeling, hvor I kan blive forkælet efter en lang dag på safari. Der er en restaurant, der serverer morgenmad og aftensmad på faste tidspunkter, og mindre måltider kan købes hele dagen.

Umlani Bushcamp

Umlani Bushcamp ligger i det private reservat Timbavati Nature Reserve, som er en del af Kruger-området. Det er en intim camp indrettet med naturlige materialer for at give en autentisk bush-oplevelse.

I kan bo i simple, men charmerende hytter med en komfortabel dobbeltseng med myggenet og eget badeværelse. Der er også familiehytter, der har to enkeltsenge udover dobbeltsengen.

Hvis I vil have en ekstraordinær oplevelse, er det også muligt at bo i et lille hus 2,5 kilometer fra campen, hvor I kan være helt alene med lydene og duftene fra den afrikanske bush.

Der er en pool med hængekøjer omkring, hvor I kan slappe af om eftermiddagen, og om aftenen kan I nyde en drink i baren. Alle måltider bliver serveret i lodgens boma, som er en traditionel, rund hytte med levende ild i midten.

Panorama Route
Hamilton’s Park Country Lodge

Hamilton’s Park Country Lodge er et hus i traditionel kolonial stil, som ligger på en tidligere bananfarm og er omgivet af grønt. Det er et ganske idyllisk sted med en frodig have med pool og nydelige værelser.

Der er 14 værelser med forskellig indretning efter, hvor mange I er. Der er to familieværelser, en suite og almindelige værelser med plads til to eller tre. Alle har eget badeværelse, aircondition, te og kaffe, skabsplads og egen balkon eller terrasse, hvor I kan nyde de grønne omgivelser.

Lodgen serverer morgenmad og en tre retters menu til aftensmad. Der er også en bar og lounge-områder, hvor I kan slappe af om aftenen og hygge jer med de andre gæster.

Cape Town
Altona Lodge

Altona Lodge er et lille, men praktisk og komfortabelt hotel i Cape Town. Det ligger en kort gåtur fra det attraktive havneområde V&A Waterfront og det store stadion, der lagde græs til VM i fodbold i 2010, og under tre kilometer fra downtown.

Der er 17 værelser af forskellig størrelse. Fire af dem er dobbeltværelser med privat badeværelse en suite. 13 er private værelser med adgang til fælles badeværelse. De kommer både med enkeltsenge, dobbeltsenge og køjesenge.

Det er muligt at få morgenmad og vasket tøj på hotellet, hvis man beder om det.

Winelands
Goedemoed Farm Guest House

Goedemoed Farm Guest House er en charmerende vingård med to værelser i udkanten af vinbyen Paarl. Her kan I få en autentisk oplevelse af området, og I er tæt på de andre kendte vinbyer, så I kan nemt køre ud til berømte vingårde.

Huset er et traditionelt gårdhus i en grøn have med udsigt til vinranker og Paarl Mountains, så der er en afslappet atmosfære. De to værelser er nyligt istandsatte og rummelige med plads til to eller tre. De har eget badeværelse, samt egen terrasse med udsigt til haven, hvor der er pool, og bjergene i baggrunden.

I kan selv lave kaffe og te, og I får frisk mælk og det særlige sydafrikanske brød “rusks”. Hvis I vil have en rigtig morgenmad, kan det arrangeres.

Hermanus
Windsor Hotel

Helt ud til kysten og med udsigt til de dramatiske bølger ved Hermanus ligger dette gode, budgetvenlige hotel. Beliggenheden bliver ikke bedre, når I skal besøge den lille kystby, der mest er kendt for de store rethvaler, der besøger farvandet hvert år.

Nogle af værelserne har havudsigt, så I kan nyde det fantastiske hav, mens I ligger i jeres seng. Alle værelser har komfortable senge, der kan arrangeres som to enkeltsenge eller en dobbeltseng, badeværelse og gratis wifi.

Der serveres en morgenmadsbuffet på hotellet. For resten af måltiderne er byens restauranter og caféer inden for gåafstand.

Knysna
Knysna River Club

Knysna River Club tilbyder hyggelige, private træhytter ned til vandet, så er I til et afslappet ophold i de fredelige naturomgivelser, er det en rigtig god mulighed. Resortet ligger for sig selv, kun omgivet af store træer og en velholdt have.

Der er hytter med et soveværelse og hytter med to soveværelser. I de små kan der bo et par og et barn under 10 år, mens der er plads til to par eller en familie på fire i de større hytter. Det er også muligt at få sammenhængende hytter, hvis I er en større familie eller gruppe.

I kan starte dagen ud med en dukkert i lagunen, som I har direkte adgang til fra resortet. Ellers er der både pool, børnepool og jacuzzi. Der er også et spillerum med forskellig underholdning, samt cykler, I kan låne til at køre på tur i området.

Restauranten på stedet, The Terrace Restaurant, har åbent til morgen- og aftensmad.

Port Elizabeth
Amani Guest Lodge

“Amani” betyder fred på swahili, og det lever denne lodge helt op til. Det er et lille sted i en frodig have, så selvom I er i byen, er der fred her. Lodgen ligger en kort køretur fra både lufthavnen, stranden og byens restauranter og butikker.

Der er otte værelser i lodgen. Nogle af dem er klassiske dobbeltværelser, mens andre har ekstra senge til børn. De er rene og pæne og har alt, hvad man behøver på et hotelværelse.

I lodgens have er der en pool og liggestole, hvor I kan ligge og slappe af, hvis I ikke vil på stranden. I kan også nyde morgenmaden i haven.

Beachwalk Bed and Breakfast

Beachwalk Bed and Breakfast ligger i det sydlige kvarter Summerstrand, helt ned til vandet. Her skal I derfor ikke gå længere end 100 meter, før I er på den populære Hobie Beach.

I kan også gå lige ned på gå- og cykelstien, der løber langs vandet, og begive jer ud på en flot spadseretur. I kan også bare blive på hotellet og nyde haven, poolen og de dejlige værelser.

Der er både dobbeltværelser, værelser med to enkeltsenge og familieværelser. Alle er romantisk og komfortabelt indrettet med en lille terrasse ude foran. Der er også, så I kan lave te og kaffe, som I kan sidde derude og nyde.

I får en dejlig, fyldig morgenmad på stedet.

Namaqualand (Springbok)
Springbok Inn

I udkanten af den lille by Springbok ligger dette nydelige hotel og tilbyder en god overnatningsmulighed til pengene. Det er et moderne hotel med rene og pæne værelser, sikker parkering og en lille udendørs pool.

Der er 87 værelser i forskellige størrelser, så de egner sig til alle typer rejsende. Alle værelser er udstyret med aircondition, badeværelse en suite, tv og faciliteter til at lave kaffe og te.

Der er en restaurant på hotellet, som har åben hele dagen. Morgenmaden er inkluderet i alle bookinger.

Orange River
Orange River Rafting Lodge

Denne lodge ligger på bredden af Orange River og tilbyder simple, men komfortable hytter eller en teltplads på en god beliggenhed. I kan komme direkte ud at sejle og rafte på floden fra lodgen, og de arrangerer fiske- og rafting-ture på stedet.

Der er syv hytter med aircondition, der hver indeholder sovepladser til fire og badeværelse en suite. Derudover er der et lille køkken med køleskab, fryser, mikroovn, elkedel og service, så I har alt til selv at lave lidt mad.

Vil I lidt tættere på naturen, kan I sove i telt på lodgens campingplads. Her er elektricitet og et lille udendørs køkken med rindende vand i en vask og en bålplads.

Der er også en fælles pool og overdækket spiseområde.

MELLEMKLASSE
Kruger
Mjejane River Lodge

Denne lodge ligger i det private reservat Mjejane Rive Lodge i den sydlige del af Kruger-området. Lodgen ligger ved bredden af Crocodile River, så I har udsigt til dyr, der kommer og drikker ved floden, mens I selv sidder og drikker en drink eller bare slapper af i lodgens have.

Der er 17 værelser af forskellig størrelse og standard. Alle har dog privat badeværelse en suite, hårtørrere, minibar og muligheden for at lave kaffe og te, som kan nydes på den private terrasse foran alle værelserne.

Lodgen har en pool, hvor I kan blive afkølet i de varme timer midt på dagen, og en restaurant, der laver mad til jer morgen, middag og aften.

Kapama River Lodge

Kapama River Lodge er en stor, luksuriøs lodge beliggende i Kapama Private Game Reserve, som ligger i den vestlige del af Kruger-området. I er tæt på parken, når I skal på game drives, og der er endda et lille vandhul ved lodgen, så I kan være heldige at se elefanter og bøfler, mens I sidder i lodgen.

Lodgen har 64 værelser, en stor pool og forskellige fællesområder, hvor I kan slappe af og hygge jer i de naturlige omgivelser. Der er også en stor spa for lidt ekstra forkælelse.

I kan bo i almindelige dobbeltværelser, familieværelser med plads til fire og mere luksuriøse suiter.

Alle måltider bliver serveret i lodgens restaurant, hvor der er fokus på afrikanske retter lavet på friske, lokale råvarer. Der er masser af vildt på menuen, men også gode vegetarmuligheder.

Mabula Private Game Reserve
Kwafubesi Tented Camp

Den intime camp Kwafubesi ligger i det private reservat Mabula i det nordlige Sydafrika, kun små tre timers kørsel fra Johannesburg. Her bor I eksklusivt i luksustelte midt i den afrikanske bush, så I kan se og høre dyrene, selv når I ikke er på game drives.

Teltene er store kanvastelte bygget på træplatforme over jorden, så det mere minder om en hytte, og I har jeres egen terrasse uden for teltets indgang, hvor I kan sidde og nyde jeres morgenmad eller en drink til solnedgangen. Derudover har teltene behagelige dobbeltsenge med romantisk myggenet og eget badeværelse.

Lodgen har også en pool med liggestole til og en lounge med sofaer og bar, hvor I kan slappe af, når I ikke er på udflugter. Morgenmaden spiser I under solens tidlige stråler, og aftensmaden under stjernehimlen og med levende ild til at varme jer ved.

Panorama Route
Perry’s Bridge Hollow Boutique Hotel

Perry’s Bridge Hollow Boutique Hotel er et pænt og familievenligt hotel i den lille by Hazyview ved Panorama Route. Det ligger i flotte, grønne omgivelser og er bygget i klassisk kolonial stil som et etplanshus med have, pool og legeplads.

Der er 31 værelser og tre familieværelser. Alle har aircondition, tv, indendørs og udendørs bruser, minibar og private terrasse ud til haven.

Hotellet har også sin egen café og bar, som serverer mad og drinks i moderne, afslappede omgivelser. Derudover er der en finere restaurant, hvor I også kan spise alle måltider.

Rissington Inn

Lidt uden for den lille by Hazyview ligger dette charmerende hotel. Det er et hus med stråtag, stor have med pool og en afslappet, men stilfuld indretning.

Der er 16 værelser med god plads, komfortable senge, eget badeværelse og veranda. Tre af dem er suiter, der også har udendørs bad.

Der er en hyggelig restaurant, der serverer god, afrikansk inspireret mad à la carte. Der er både fisk, vildt, kød og vegetarretter på menuen. Der er også en bar, en terrasse og en stue med et bibliotek, hvor I kan slappe af og hygge jer efter en oplevelsesrig dag på Panorama Route.

Cape Town
Cape Town Hollow Boutique Hotel

I hjertet af Cape Towns centrum ligger dette moderne hotel. Det er nyistandsat, så her får I et nydeligt midlertidigt hjem på jeres rejse til Sydafrikas hovedstad. Det ligger i gåafstand til utallige caféer, restauranter, barer og butikker i downtown. Derudover er det tæt på havneområdet V&A Waterfront og Table Mountain National Park.

Der er 56 værelser med privat badeværelse, aircondition, tv, wifi og mulighed for at lave kaffe og te på værelset.

Hotellet har en lille udendørs pool, samt en restaurant, der har åbent til morgen, frokost og aften, hvor I kan spise med udsigt til det berømte Table Mountain.

SunSquare Cape Town City Bowl

SunSquare Cape Town City Bowl er et nyt, moderne hotel i hjertet af Cape Town. Med sine 14 etager er der udsigt til både byen, bjerget Table Mountain og havnen fra hotellets rooftop bar.

Hotellet har 202 værelser, heraf er 93 familieværelser og 2 suiter. Alle værelser er moderne og komfortabelt indrettet med alle nødvendige faciliteter.

Der er en afslappet restaurant på nederste etage, hvor man kan spise hele dagen. Der er også en opvarmet, indendørs pool og et moderne fitnesscenter - begge dele med store glasvinduer, så der er udsigt over den smukke by.

Winelands
Spier Wine Farm

Den kendte vinproducent Spier har lavet vin i Winelands siden 1692 og er stadig en af de store spillere i området. Udover deres gamle vingård med vinsmagning og et par restauranter har de også et charmerende hotel uden for vinbyen Stellenbosch. Der kan I bo, hvis I vil se, hvor den populære vin, som også drikkes hjemme i Danmark, faktisk bliver dyrket og samtidig få en luksuriøs oplevelse.

Værelserne er lækkert indrettet i klassisk sydafrikansk gård-stil, men nyistandsat med en romantisk og komfortabel hånd. Alle værelser er store og lyse, og de har eget badeværelse og terrasse, der enten har udsigt til haven eller floden, der løber ved gården.

I kan spise på hotellets restaurant til morgen, frokost og aften. Lige som de går højt op i vin, er maden også i fokus, så krydderurterne og æggene kommer fra gården, og mange andre råvarer er organiske. Spier har også en anden restaurant, et picnic-koncept og en café med speciale i grill og bagværk, hvor I naturligvis også kan spise.

Val d’Or Estate

Val d’Or Estate er en gård på en 10 hektar stor grund, der ligger for sig selv i det smukke Winelands. Her er en stor, velholdt have med pool og to damme, hvor der er et rigt fugle- og planteliv. Her kommer I virkelig i kontakt med den fantastiske natur i området.

Der er 14 store værelser på gården, hvor I kan bo et par eller en familie. Nogle har sammenhængende værelser, så de minder mere om et lille hus. Alle værelserne har enten en balkon eller en terrasse med udsigt til den flotte, fredfyldte have. Nogle af værelserne har eget køkken, hvor I kan lave mad selv.

Der er et udendørs spiseområde, hvor I får serveret en lækker, inkluderet morgenmad.

Hermanus
Misty Waves Boutique Hotel

Misty Waves Boutique Hotel ligger helt ned til kystvejen, og der er ingen bygninger mellem hotellet og havet, så I kan nyde udsigten fra stort set alle rum på hotellet. I kan desuden gå lige ned på de berømte klipper og kigge efter hvalerne fra land.

Værelserne er store og indrettet i en gammel, romantisk stil. De kommer i forskellige standarder og størrelser, så de egner sig både til familieferie og intim parferie. Alle har eget badeværelse en suite, og de fleste har egen balkon med udsigt til havet.

Der er en pool i haven, og der er en restaurant, der serverer en inkluderet morgenmadsbuffet. Restauranten drives af folk udefra og er ret populær, så her kan I med fordel også spise frokost og aftensmad.

Knysna
Rose Roc

Rose Roc er et lille, charmerende hotel, der egner sig godt til en romantisk tur eller en fredelig familietur. Det er ét stort hus, der ligger lidt hævet over vandet, så der er en super udsigt over lagunen, og det er omgivet af grønne træer, så der er god privatliv.

Der er seks stilfuldt indrettede værelser med eget badeværelse og egen balkon, hvor I kan sidde og nyde udsigten over lagunen. Som en ekstra lille luksus er lagnerne af egyptisk bomuld, og produkterne på badeværelset er økologiske.

Der er en stor, hjemmelavet morgenmad på hotellet. Til frokost og aftensmad kan I gå ind til byens centrum, hvor der er masser af muligheder. Det tager et kvarters tid.

Der er også en pool og en lounge, hvor I kan slappe af, når I ikke er ude i byen eller naturen.

Port Elizabeth
Protea Hotel by Marriott Port Elizabeth Marine

Den store Marriott-hotelkæde har også et sted i Port Elizabeth. Det ligger i Summerstrand-området, helt ude ved kysten, med udsigt til græsplæner og havet lige uden for døren. Her kan I både gå direkte ned på stranden og komme til shoppingcenter, lufthavn og golfbaner inden for 10 minutters kørsel.

Hotellet har 78 standardværelser og 36 større værelser med mere plads til blandt andet at lave lidt mad selv. Alle værelser er pæne og komfortable og indeholder alt det, man har brug for på et hotel.

Der er to restauranter og en bar, som har åbent til alle måltider. Der er masser af friskfanget fisk og gode sydafrikanske vine på menuen, men også mere børnevenlige retter.

Hotellet har også pool og fitnesscenter.

The Beach Hotel

The Beach Hotel er et pænt hotel med en super beliggenhed i Port Elizabeth. Det ligger også i Summerstrand og helt nede til kystvejen, der løber langs vandet. Så I skal bare krydse vejen for at komme ned på den populære Hobie Beach.

Hotellet har 58 rummelige værelser, hvoraf nogle har havudsigt, mens andre vender ud til den rolige gårdhave på hotellet.

Herude er også en pool, hvor I kan ligge og slappe af i behagelige omgivelser.

Der er tre restauranter på hotellet, hvoraf en er med hvide duge på bordene og gode vine på kortet, mens en anden er en afslappet udendørs café. Så der er noget for enhver smag.

Johannesburg
Garden Court Sandton City

Garden Court Sandton City er et stort, klassisk moderne hotel i den velhavende bydel Sandton, hvor mange businessfolk og internationale gæster bor under deres ophold i Johannesburg.

Der 444 rene, moderne værelser med eget badeværelse. De findes som dobbeltværelser og familieværelser med to dobbeltsenge. Der er aircondition, tv, wifi og udstyr til at lave te og kaffe på værelserne.

Der er en udendørs pool, hvor I kan køle ned på varme dage, og der er en afslappet restaurant, der serverer burgere, steaks, salater og andre internationale klassikere.

Namaqualand (Springbok)
Naries Namakwa Retreat

Naries Namakwa Retreat er et romantisk sted med nogle unikke overnatningsmuligheder. Det ligger mellem de to små byer Springbok og Kleinzee - lige der, hvor det smukke blomsterhav skyder op, når der er sæson for det.

Der er forskellige muligheder for indkvartering hos Naries. Der er tre såkaldte mountain suiter, som er bygget ind i kæmpe sten, der ligger for sig selv i deres naturlige omgivelser. Indeni er der et luksuriøst værelse, der særligt egner sig til par, der ønsker en særligt romantisk oplevelse.

Derudover er der et hus med fem mere klassiske, men pæne værelser, samt to familiehytter med to soveværelser i hver og mulighed for selv at lave mad.

Der er også en lille restaurant for Naries’ gæster, hvor I kan spise morgenmad og aftensmad, og hvor menuen bliver fastsat fra dag til dag - også efter jeres ønsker.


LUKSUS
Kruger
Lukimbi Safari Lodge

Denne lille, eksklusive lodge ligger i den sydlige ende af Kruger National Park og tilbyder en sofistikeret oplevelse i den vilde afrikanske bush. Lodgen ligger ved en flod, er bygget i naturlige materialer, og I er omgivet af træer og dyr til alle sider. Udover den fantastiske beliggenhed er selve lodgen og servicen med til at gøre denne oplevelse til noget udover det sædvanlige.

Der er 16 værelser, der alle er smagfuldt og autentisk indrettet med masser af plads, så komforten er i top. Alle værelser har både et badekar, samt indendørs og udendørs bruser, så I kan være i kontakt med naturen, selv når I bader. Der er også to suiter, der har endnu mere plads og egen pool på terrassen.

Alle kan dog benytte den fælles pool, ligesom alle kan benytte lodgens lounge-område, bibliotek, restaurant og fitnesscenter.

Panorama Route
Nut Grove Manor

Nut Grove Manor er en gammel farm fra 1924, der er nyistandsat til et lækkert hotel. Det ligger i udkanten af den lille by White River, i grønne omgivelser og tæt på Panorama Route. Til huset hører en stor have med pool og legeplads, så der er mulighed for, at både børn og voksne kan slappe af og hygge sig.

Værelserne er rummelige og moderne indrettet. De har alle aircondition, wifi, tv, badeværelse en suite og egen terrasse. Nogle har også et lille køkken og spiseplads, hvis I selv vil lave lidt mad på værelset.

Ellers er der en restaurant på hotellet, hvor der er morgenmad hver dag og aftensmad fra tirsdag til lørdag. Der er kun fem minutters kørsel til White River centrum, hvor I finder flere spisesteder.

Cape Town
Victoria & Alfred Waterfront

Victoria & Alfred Waterfront er et charmerende, historisk hotel i et gammelt varehus fra 1904, der ligger helt nede på havnekajen. Den ikoniske bygning er opkaldt efter dronning Victoria og hendes søn prins Alfred, der var med til at grundlægge havnen, der stadig i dag hedder V&A Waterfront. Hotellets beliggenhed er med andre ord helt fantastisk, da det er omkring havnen, byens liv foregår.

Der er 68 værelser, hvoraf halvdelen har udsigt til havet og Table Mountain, mens den anden halvdel har udsigt til havnepladsen. Alle værelser har en king size seng, badeværelse en suite, siddeområde, aircondition, tv, minibar, værdiboks mm.

Hotellet har en restaurant ud til vandet, hvor I kan nyde både morgenmad, frokost og aftensmad - også med udsigt til både hav og byens kendte bjerg.

Winelands
Boschendal

Boschendal er et stort, kendt landbrug tilbage fra 1685. Her dyrker de både vin, grøntsager og kvæg, og så har de for nylig tilføjet funktionen som luksuriøst gæstehus. Så hvis I vil bo på et autentisk landbrug i Winelands, hvor I kommer helt tæt på dyrkelsen af både mad og vin, er det en perfekt mulighed.

Og så er det luksus på højt niveau! Her bor I i et helt hus for jer selv. De kommer i forskellige størrelser. Den største har plads til 10 personer, egen pool i haven, stor stue og køkken. De mindste har kun et dobbeltværelse, men de findes i alle tænkelige størrelser derimellem, og alle har som minimum kitchenette, egen terrasse og adgang til fælles pool.

Alle huse er meget smagfuldt indrettet med inspiration fra den gamle, romantiske stil i området, men komforten er helt tidssvarende.

På ejendommen er der også spa, to restauranter og et bageri, som I kan benytte. Maden er naturligvis produceret med lokalt dyrkede råvarer, og “fra jord til bord”-tanken.

Der er også masser af aktivitetsmuligheder, heriblandt vinsmagning, mountainbiking, ridning og guidede ture, der lærer jer om vinproduktion.

Hermanus
Whale Coast Hotel

Hvis I vil have stor frihed og god plads, er Whale Coast Hotel et rigtig godt sted. Her har I nemlig jeres egen lejlighed, hvor I kan føle jer helt hjemme. Samtidig ligger det centralt i Hermanus, kun fem minutter fra havet.

Der er 15 lejligheder med komforten som på et luksushotel med store, bløde senge og daglig rengøring, men så er der også egen stue og et køkken, hvor I selv kan lave mad, hvis I foretrækker det. Det er dog også muligt at få morgenmad og roomservice på hotellet.

Lejlighederne findes med et, to eller tre soveværelser.

Knysna
St. James of Knysna

På St. James of Knysna vil I få et særdeles luksuriøst ophold i Knysna. Hotellet består af et par store, hvide huse i en kæmpe, velholdt have. Det ligger helt ned til bugten, så I er tæt på vandet og får følelsen af at være i ét med naturen her.

Der er 15 skønne værelser af forskellig størrelse og standard. De har dog det tilfælles, at de er meget rummelige, har store badeværelser, enten privat balkon eller terrasse, og de fleste har et lille sofaarrangement og bord. Så alle værelserne kan faktisk bedre beskrives som suiter.

Der er to pools i haven, som I kan slappe af ved. Derudover kan I gå ture i den store have eller låne en kano og sejle i lagunen, uden at I behøver bevæge jer ned i byen. Der kan endda lande et privatfly i haven, hvis det skulle være nødvendigt.

I kan også spise alle jeres måltider på dette dejlige hotel. Det er dog kun morgenmadsbuffeten, der er inkluderet i værelsesprisen.

Johannesburg
Hilton Sandton

Hilton Sandton er et stort, flot hotel i det bedste område, I kan bo i, i Johannesburg. Sandton er den velhavende forstad og businessområdet, som er sikkert og fredeligt at bo i. Hotellet lever op til de standarder, som Hilton-kæden tilbyder med rene og pæne værelser og god service.

Værelserne kommer i forskellige størrelser og standarder, så der er et til alle, uanset om I rejser alene, med børn, i en gruppe eller som par.

Til hotellet hører en velholdt, grøn have med en pool, liggestole og møbler, hvor I kan sidde og slappe af efter en lang flyvetur eller en oplevelsesrig dag i byen. Har I mere behov for at røre jer, er der et fitnesslokale og en tennisbane.

Der er en restaurant, en sushibar, en indendørs bar og en poolbar.

Radisson Blu Gautrain Hotel Sandton

Dette Radisson Blu hotel ligger også i det fine businesskvarter Sandton, hvor I er tæt på Sandton City shoppingcenter og en masse restauranter. Det er et typisk moderne luksushotel i et højhus, så der er en flot udsigt over millionbyen fra mange af hotellets 290 værelser.

Værelserne er indrettet med en moderne, men varm og hjemlig stil. Der er fri internet, værdiboks, minibar, filmleje på tv’et og mulighed for at lave te og kaffe på alle standardværelser. Derudover kan I opgradere til suiter eller penthouse-værelser med op til fire soveværelser til store grupper.

Der er en restaurant, der har åbent til alle måltider, en sund café, en lobbybar, et soldæk med pool og bar på ottende etage og en indendørs spa og fitness-afdeling, hvor I kan svømme, bokse, træne og dyrke yoga.VEJRET I PRETORIA, SYDAFRIKA

Find din Afrika-rejse

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safarielskeren og mere til. Her vandrer tusindvis af vilde dyr på savannen, og chancen for at se mange dyr på safari er stor. Kenya er også rig på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodige regnskove og så kan du møde det farverige urfolk, Masaierne. Kombinér en safarirejse til Kenya med afslapning på de sandstrande i kystbyen Mombasa eller på Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sydafrika

Sydafrika er et af Afrikas mest populære rejselande med fantastiske oplevelser i alle genrer. Besøg de livlige storbyer og mærk Sydafrikas rige historie og kultur. Oplev det berømte Table Mountain i Cape Town, Sydafrikas naturvidundere på den smukke Panorama Route, og se det storslåede dyrerige i en af de private dyrereservater eller den store Kruger nationalpark.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimative safarioplevelse i Tanzanias imponerende nationalparker. Serengeti National Park er en af Afrikas største, men snyd ikke dig selv for Ngorongoro-krateret, Lake Manyara, Victoriasøen og selvfølgelig det legendariske bjerg, Kilimanjaro. Kombinér din safari i Tanzania med badeferie på landets paradis-ø Zanzibar, hvor du finder lange hvide sandstrand og azurblåt vand.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unikke safari- og naturoplevelser. Landets smukke, grønne og frodige er hjemsted for et imponerende dyreliv. Se de sjældne bjerggorillaer Bwindis regnskov og tag på chimpanse-trekking i Kibale National Park. Uganda er også rig på Big 5 safari oplevelser, særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du tilmed kan opleve det fantastiske vandfald, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Som rejsemål er Zimbabwe mindre kendt, og det er faktisk ikke helt fair. Landet rummer lige så fantastiske safarioplevelser som sine mere kendte nabolande, samt en smuk, varieret natur med adskillige arkæologiske områder på UNESCOS Verdensarvsliste. Og så er det jo i Zimbabwe, at et af verdens store naturvidundere, Victoria Falls, kan opleves. Rejs til en uopdaget perle i Sydøstafrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er endeløse horisonter, hvad end du spejder ud over Etosha National Parks spektakulære sletter med sit imponerende dyreliv eller den endeløse, røde ørken i Sossusvlei, hvor sanddunerne er op til 325 m. høje. Tag på vandretur i Fish River Canyon med sit spektakulære klippelandskab, og oplev landets tyske kolonifortid i hovedstaden, Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Godt 40 km ud for Tanzanias kyst ligger et sandt ferieparadis. Zanzibar byder på pudderhvide sandstrande og et turkisblåt hav rigt på farvestrålende koraller. Hovedstaden Stone Town er desuden på UNESCOS Verdensarvsliste og byder på smalle gader, duftende markeder og flot, gammel koloniarkitektur. Oplagt som afslutning på en safari rejse i eks. Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellerne

Seychellerne er en relativt uberørt ferieperle, der kan prale med at huse 6 ud af verdens 10 bedste strande! De tre største øer, Mahé, Praslin og La Dique er sande paradisøer, der udover sine smukke strande byder på farverige koralrev, et rigt dyreliv under vandet og små, hyggelige landsbyer. Afslut en safari rejse til eks. Tanzania med luksus badeferie på Seychellerne.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er endnu en afrikansk paradis-ø i Det Indiske Ocean. Øen byder på betagende natur med gyldne sandstrande, gamle vulkaner og smukke nationalparker. På grund af sin begrænsede størrelse, kan man nemt gå på opdagelse i alle øens områder, selvom de mange sandstrande ud til det krystalklare hav lokker! Kombinér en rejse til f.eks. Sydafrika med et ophold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

Der bor kun to millioner mennesker i det sydafrikanske land Botswana, men der lever flere dyr, end du kan forestille dig. I den nordlige del af landet, hvor klimaet er mere frodigt end ørkenen i syd, kan du opleve stort set alle de dyr, man forbinder med Afrika. Kombinér evt. en rejse til Botswana med safari i Sydafrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørken i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mozambique

Mozambique i det østlige Afrika er en stærkt undervurderet rejsedestination. Hvis du vil have fantastiske tropestrande med fred og farverige koralrev, er landet faktisk helt perfekt til formålet. Samtidig kan du komme på safari i Gorongosa National Park, hvor du både kan se løver, elefanter, flodheste og mange andre vilde dyr. Og du kan møde den varme befolkning og dens farverige kultur i hovedstaden, Maputo.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 68 01

Hos African Spirit får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! African Spirit er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.