BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Rejser til Tanzania

Serengetis savanne og Zanzibars strande

Rejser til Tanzania

  • OVERSIGT
  • REJSEFORSLAG
  • OVERNATNING
  • VEJRET
  • ANDRE DESTINATIONER
  • BESTIL TILBUD

Se Afrikas største dyreflokke med egne øjne

Rejser til Tanzania er spækket med store oplevelser. Det østafrikanske land er især kendt for sit vilde dyrerige, hvis lige ikke findes noget sted i verden. Her kan du opleve storslået “Big Five”-safari, den store gnuvandring og det unikke Ngorongoro-krater.

Men rejser til Tanzania kan også byde på adventure med et Kilimanjaro trek, hvor du på en uge bestiger Afrikas højeste bjerg. Uanset hvilket eventyr du er til, anbefaler vi at afslutte rejsen til Tanzania på landets egen bounty-ø Zanzibar, hvor hvide sandstrande venter.

Fakta om Tanzania
  • Valuta: Tanzanisk Shilling
  • Sprog: Swahili & Engelsk
  • Hovedstad: Dodoma
  • Visum: Ja – Visum til Tanzania kan søges her, du kan læse mere om visumregler på udenrigsministeret hjemmeside
Det skal du opleve i Tanzania

Giraffer i Serengeti National Park

Serengeti National Park – favoritten for safari i Tanzania

Serengeti er måske det sted i verden, hvor du får de mest fascinerende dyreoplevelser. Sammen med Masai Mara i Kenya er den Afrikas mest berømte nationalpark, og selvskreven som oplevelse på alle rejser til Tanzania.

På det næsten 15.000 kvadratkilometer store areal veksler naturen mellem tørre sletter, grønne græssletter, skov og frodige områder omkring floderne. Og så er der millioner af dyr, der lever frit som virkelighedens Løvernes Konge. På safari i Serengeti kan se de berømte dyr, der udgør “the Big Five”: løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet, hvor der ikke er så mange af sidstnævnte, men mange af de andre.

Men det, Serengeti National Park er mest kendt for, er gnuerne og zebraerne, der hvert år vandrer i flok mod nye græsgange. Det ser utroligt ud, når hundredtusindvis af dyr vandrer over savannen i “Den store migration.” Der er bedst chance for at se vandringen, hvis du tager på safari i Tanzania i vores vinter- og forårsmåneder, før dyrene er nået til Kenya, hvorefter de vender mod Tanzania igen fra november.

Ngorongoro Crater

Ngorongoro-krateret – en vulkan fuld af dyr

Forestil dig en millioner af år gammel, udbrændt vulkan, hvis krater er faldet sammen, og hvor der siden er blomstret et gigantisk tæppe af planter og dyr op. Hvis du kan forestille dig dette, har du Ngorongoro-krateret.

Det ligger i det fredede Ngorongoro Conservation Area, som er et større område, der grænser op til Serengeti National Park. Selve krateret er 260 kvadratkilometer stort, og nede i lever en af verdens mest koncentrerede samling af vilde dyr. På safari i Ngorongoro kan du se elefanter, næsehorn, zebraer, gnuer, løver, leoparder og andre af savannens imponerende dyr. Og i Lake Magadi kan du se store flokke af pink flamingoer, der står og lyser søen op i deres nærmest unaturlige farve.

På kraterets yderside ligger masai-folkets landsbyer, hvor de trækker sig tilbage om natten, efter de har taget deres kvæg ind i krateret for at græsse i løbet af dagen. Eftersom der har været mennesker så længe, har rovdyrene lært at holde sig væk i løbet af dagen, så økosystemet kan køre fredeligt rundt.

Kilimanjaro, Tanzania

Mount Kilimanjaro – toppen af Afrika

Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro, er et must-see på alle rejser til Tanzania. Med en højde på 5.895 meter stikker det enorme bjerg så højt op, at der er sne på toppen, selvom det ligger lige ved Ækvator. Det er muligt blot at se det i horisonten på en safari i Serengeti National Park, men det kan også anbefales at bestige det, hvis du vil have en udfordrende, men uforglemmelig oplevelse.

Det er faktisk heller ikke så hård en tur som mange andre kendte bjerge, og eftersom man bruger omkring en uge på at nå toppen, vænner man sig til højden undervejs. Og så er det en fantastisk rejse fra tropisk til arktisk klima med enorme forandringer i naturen.

Når du efter en uges trekking når op på toppen, Uhuru Peak, som det højeste punkt hedder, vil du få en udsigt uden sammenligning over Tanzania og Kenyas store, øde sletter. Uhuru betyder frihed på swahili, hvilket ikke er overraskende, da du sandsynligvis også vil føle dig meget fri lige dér.

Tarangire National Park

Tarangire National Park – savannens dyr og baobabtræer

Tarangire National Park er endnnu en spændende mulighed for safari i Tanzania. Tarangire er landets sjettestørste nationalpark, opkaldt efter floden af samme navn, som løber gennem parken og nærer alt fra planteriget til dyrene, der nyder det friske vand. Den står ofte i skyggen af de større nationalparker, men den har bestemt nogle naturoplevelser, som man sagtens kan bruge et par dage på at udforske.

Her lever især mange elefanter og zebraer, så hvis du rejser til Tanzania får at opleve de søde af savannens store dyr, er et besøg i Tarangire meget anbefalelsesværdigt. Men du kan også se bøfler, gazeller, gnuer og andre spændende dyr.

Og så er der en anden grund til at besøge parken, som slet ikke har med safari at gøre: baobab-træet. Det sjovt udseende træ er særligt kendt på det tropiske Afrikas sletter. Det har en bred, lige stamme og en uforholdsmæssigt lille trækrone, der ligner rødder, så det ser ud, som om træet er plantet på hovedet. De findes i hobetal her i parken og er et unikt syn på din rejse til Tanzania.

Lake Manyara

Lake Manyara National Park – flamingoer i ferskvandssø

Lake Manyara er en mindre, undervurderet nationalpark mellem Serengeti og Tarangire. Her er der masser at komme efter, hvis man for eksempel kører rundt mellem flere parker i det nordlige Tanzania. For eksempel kan du finde alle de fem store dyr, hvor især løverne er mulige at se. Koncentrationen af vildt er generelt lavere her end i naboparkerne, men du kan være heldig at spotte de imponerende kattedyr, der ligger og slapper af i træerne på savannen.

En stor del af parken udgøres af den store ferskvandssø af samme navn, som er et must, når man er i parken. Her vandrer lyserøde flamingoer rundt på deres lange, tynde ben mellem bøfler, der ligger og vasker sig i søen. Over dem flyver nogle af de omkring 400 fuglearter, der lever i Lake Manyara. Et smukt syn, som kan anbefales at kombinere med et besøg i en af de større parker.

Rejser til Zanzibar

Zanzibar – hvide sandstrande i tukisblåt hav

Zanzibar er et vaskeægte tropeparadis og et yderst populært stop på mange rejser til Tanzania. Øgruppen Zanzibar er nemlig kun en kort fly- eller sejltur væk fra fastlandet. Det er her, du skal tage hen, hvis du vil kombinere din safari i Tanzania med nogle dage på langs på de kridhvide sandstrande, der sammen med det turkisblå badevand indbyder til strandferie i verdensklasse. Kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan kombinere en rejse til Tanzania med et ophold på Zanzibar.

Victoria Lake

Lake Victoria – Afrikas største sø

Afrikas største sø – og verdens næststørste ferskvandssø – er Lake Victoria i Østafrika. Den har været en af landets mindre kendte destinationer, men er hjemsted for fantastiske naturoplevelser og er inden for de seneste år blevet et mere populært indslag på rejser til Tanzania. Du bør helt sikkert overveje at lægge vejen forbi under din rejse til Tanzania, hvis du vil slappe af i smukke omgivelser og se et rigt fugleliv.

Lake Victoria ligger mellem Uganda, Kenya og Tanzania og er den vigtigste kilde til vand i disse lande og i Nilens længste gren, der løber helt op til Egypten. Omkring søen vokser frodig regnskov, hvor der lever aber og mange sjældne fugle såsom papegøjer og gøge. Her kan du sejle på den blanke, smukke sø og bare slappe af på et hotel ved søens bred.

Arusha

Arusha – udgangspunktet for store oplevelser

Med sin placering mellem Serengeti, Ngorongoro, Lake Manyara, Tarangira og Mount Kilimanjaro nationalparker er Arusha det oplagte udgangspunkt for safari i Tanzania samt bjergbestigningsture som f.eks. Machame-ruten. I byen bor omkring 350.000 mennesker med blandede baggrunde. Her lever muslimer, kristne, jøder og hinduer, indfødte, arabere og vestlige sammen, og byen summer af liv.

EKSEMPLER PÅ INDKVARTERING I TANZANIA

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalede hoteller og lodges i Tanzania. Du kan selv sammensætte din indkvartering på din rejse til Tanzania. Kontakt os, hvis du ønsker at bo et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Lake Manyara
Twiga Camp

Twiga er navnet på et populært campsite i den lille landsby Mto Wa Mbu, der ligger nord for Lake Manyara og på vejen mellem Arusha og Ngorongoro-krateret. Campen ligger kun fem kilometer fra indgangen til nationalparken, så I kan hurtigt og nemt komme på game drives.

Her sover I i almindelige telte (som tilhører campen) og kommer for alvor til at overnatte ude i bushen. Det er den simple form for safari, men også den mest autentiske, hvor I bliver vækket om morgenen af de mange sjældne fuglearters sang og går i seng om aftenen til lyden af dyrelyde i det fjerne. Rangers bevogter campen døgnet rundt, så I kan sove trygt.

Der er fælles toiletter og bade, og der er en pool, I kan slappe af ved, når I kommer tilbage fra en lang safaridag.

Ngorongoro
Simba Camp

På toppen af Ngorongoro-kraterets kant ligger Simba Campsite, hvorfra I har en helt utrolig udsigt over krateret. Der er grønt og frodigt, så langt øjet rækker, og det er langt fra usandsynligt, at der kommer elefanter eller zebraer på besøg i den åbne camp.

I campen er der telte, som I sover i. Det er den simple model, men det er vandtætte helårstelte, som giver jer læ over hovedet i de fantastiske omgivelser, der gør op for komforten.

Der er toiletter og varme bade, som er til fri afbenyttelse, og der er et spiseområde, hvor I kan nyde jeres mad med en storslået udsigt.

Serengeti
Seronera Camp

Seronera Camp er et af de mest kendte campsites i Tanzania, da det ligger midt i Serengeti National Park og giver den autentiske safarioplevelse, hvor I faktisk sover sammen med dyrene.

Der kommer masser af dyr gående helt upåvirket gennem campen, særligt på deres nattevandring, når der er ro i lejren. Så her har I mulighed for at vågne tidligt om morgenen, stikke hovedet ud af jeres telt og blive mødt af en elefant, der står og spiser. Campen vil dog være bevogtet døgnet rundt.

I sover i telte, der allerede er slået op, og der er både toiletter og bade i campen. I kan spise medbragt mad, eller I kan besøge de nærliggende lodges restauranter fra campen.

Arusha
Equator Hotel

Med en central beliggenhed, men alligevel lidt uden for den travleste del af Arusha, er Equator Hotel et godt bud på indkvartering i safarihovedstaden. Hotellet har en velholdt, grøn have, der egner sig godt til at slappe af mellem de store dyreoplevelser.

Hotellet har 24 værelser med privat balkon, bad og toilet. De har plads til en, to eller tre personer. Er I mere end tre, der vil bo sammen, kan nogle af værelserne forbindes til et stort.

Der er inkluderet en engelsk-amerikansk morgenmadsbuffet, og det er muligt at opgradere til både hel- og halvpension. Hotellets internationale restaurant tilbyder buffet og à la carte.
MELLEMKLASSE
Lake Manyara
Lake Manyara Wildlife Camp

Kun 10 minutter fra indgangen til Lake Manyara National Park ligger denne camp, som består af 10 luksustelte og 16 hytter.

Begge dele har enten en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt eget badeværelse en suite med bruser og toilet. Derudover har de en privat balkon med udsigt til Lake Manyara og de åbne sletter i Great Rift Valley.

Campen har også en pool, hvor I kan blive afkølet i varmen og slappe af i liggestolene. Derudover er der et fællesareal med en bar og tv, så I kan slappe af og få en drink om aftenen. Restauranten på campen serverer mad til morgen, frokost og aften.

Burunge Tented Camp

Mellem Lake Manyara National Park og Tarangire National Park ligger denne flotte camp. Med den placering er det nemt at komme på safari i begge nationalparker, og samtidig ligger campen på bredden af Burunge-søen, så der er smukke udsigter fra alle steder i campen.

Der er 20 luksustelte og 10 bungalows, alle med privat badeværelse og terrasse med udsigt over søen - og på klare dage Tanzanias næsthøjeste bjerg, Mount Meru. Teltene er bygget på en platform af træ og er overdækket af et stråtag, så det minder mere om en hytte.

I campens hovedbygning er der en restaurant, der serverer alle måltider om dagen, samt en stue og terrasse, hvor I kan hygge jer og dele historier fra dagens safari. Der er også en pool, der frit kan benyttes til forfriskende svømmeture og afslapning.

Ngorongoro
Ngorongoro Farmhouse

Ngorongoro Farmhouse er et eksklusivt hotel bygget i kolonial stil som en gammel kaffefarm. Huset ligger omgivet af kaffeplanter, lokale afgrøder og smukke blomster i en velholdt have. Hele stedet vil få jer til at drømme jer tilbage til en romantisk Karen Blixen-tid på farmen.

Der er 52 luksusværelser med plads til mellem to og fem personer, og også disse er stilfuldt og romantisk indrettet. De har alle en veranda eller balkon med udsigt til den frodige natur omkring jer.

Derudover er der pool, restaurant, lounge og en stor terrasse med udsigt til Mount Oldeani, der ligesom Ngorongoro er en udslukt vulkan i området. Al maden i restauranten er baseret på de lokale ingredienser, og kaffen er brygget på bønner ude fra plantagen.

Endoro Lodge

Privatliv, ro og elegance er nøgleordene på Endoro Lodge, og det må siges at holde stik. 20 kilometer fra hovedindgangen til Ngorongoro Conservation Area ligger denne lodge helt for sig selv i frodige, grønne bakker. Der er kun seks værelser i seks private huse, så det er et eksklusivt sted at bo og egner sig især til nygifte eller andre, der vil nyde omgivelserne og hinanden uden så meget ekstra.

På alle værelser er der en privat veranda med fantastisk udsigt, brændeovn, badekar og en udendørs brusekabine, så I kan stå og bade, mens I ser ud over banantræer og sjældne fuglearter, der flyver i den uspolerede natur.

Der er også en restaurant, en pool og en terrasse, hvor I kan slappe af og tale med de andre gæster over et godt måltid mad eller en drink til solnedgangen.

Serengeti
Acacia Safari Camp

Acacia Safari Camp er en intim camp med en lille samling af luksustelte under Serengetis kendte akacietræer. Den ligger midt i nationalparken, så når I overnatter her, er I allerede der, hvor I skal ud på game drives.

Teltene er store, lavet i kanvas og slået op på et underlag af træ, så der er både gulv og loft, så man gå derinde som i en hytte. Disse er bare i et med naturen, så I kan ligge og lytte til dyrene i natten. Campen er sikker, da der er vagter døgnet rundt.

Campen har 12 telte med plads til to og et telt med plads til en familie på fire. Alle telte har privat badeværelse med bruser og toilet, så I har jeres helt egen lille bolig inden for fire vægge.

Der er også et stort telt med spisepladser ved fint opdækkede borde, samt et loungeområde, hvor I kan sidde og slappe af efter en lang dag ude blandt dyrene.

Acacia Safari Camp har desuden en anden såkaldt Migration Camp, der rykker rundt alt efter, hvor dyrene bevæger sig under den store gnuvandring. Det kan vi også arrangere.

Arusha
L’Oasis Lodge

L’Oasis Lodge har ikke taget sit navn ud af det blå. Den lille lodge ligger lidt væk fra byens travleste gader i en frodig, grøn have med masser af træer, så det er som at komme ind i en lille oase.

Der er 28 værelser i små hytter, der alle har toilet og bad. Der er plads til fire personer i hver hytte, så de egner sig fint til familier, og hvis I kun er to, er der god plads.

I haven er en pool, hvor I kan køle ned, og en overdækket restaurant. Her bliver der disket en inkluderet buffet op hver morgen, og det er også muligt at spise frokost og aftensmad i restauranten.

Zawadi House

Dette boutique hotel er småt, men et populært valg i Arusha, da det ligger godt i en fredelig del af byen, og det er pænt og komfortabelt. Huset ligger i en frodig have med høje træer og smukke blomster.

Der er 13 værelser med moderne indretning, aircondition, tv og fri internet.

Hotellet har sin egen restaurant og bar. Morgenmaden er inkluderet, og I kan også spise jeres andre måltider i fred og ro i hotellets restaurant, hvis I ikke vil ud i den travle Arusha, hvor der er masser af spisesteder.
LUKSUS
Lake Manyara
Lake Manyara Serena Safari Lodge

Lake Manyara Serena Safari Lodge er en eksklusiv lodge lidt uden for landsbyen Mto Wa Mbu, meget tæt på Manyara-søen, hvor de store safarioplevelser venter.

Lodgen har 67 luksuriøse værelser, der er stilfuldt indrettet med inspiration fra afrikansk stil, men som på ingen måder minder om at være langt ude i den afrikanske bush. De har alle privat veranda, internet, badekåber, og hvad man ellers kan forestille sig af luksus.

Der er en stor, elegant restaurant, der serverer en tilsvarende stor buffet med noget for enhver smag til morgenmad og frokost. Om aftenen er der en fast menu, der byder på salatbuffet, suppe, hovedret, dessert og ost.

Derudover er der et lækkert poolområde og en stor terrasse, hvor I kan nyde en “sundowner drink” eller et kulturelt indslag som masai-dans.

Ngorongoro
Ngorongoro Sopa Lodge

Denne lodge ligger på det højeste punkt på Ngorongoro-kraterets kant, over 500 meter over bunden. Dermed får I fantastiske udsigter over det berømte krater, der er fyldt med vilde dyr.

Udover den perfekte beliggenhed er selve lodgen lavet til at give jer en helt særlig behandling og uforglemmelig tur til Ngorongoro-krateret. Det hele er indrettet komfortabelt og med masser af plads - også til børnefamilier, der vil bo i sammenhængende værelser.

I den velholdte, grønne have fuld af blomster kan I bade i poolen på varme dage, og dynerne på jeres værelser bliver opvarmet med varmedunke på kolde nætter.

I lodgens restaurant, der selvfølgelig også har den storslåede udsigt, er der en stor morgenmadsbuffet, og til frokost og aftensmad kan I selv bestille fra deres menukort.

Serengeti
Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Sopa Lodge er en stor, flot lodge, der mest af alt minder om et luksushotel, midt i Serengeti National Park. Lodgen ligger på en skrænt, hævet over de store, åbne sletter, som Serengeti er kendt for, så der er en smuk udsigt over savannen derfra.

Der er 69 komfortable værelser med to queen size senge, badeværelse en suite og en privat balkon med siddepladser, hvor I kan nyde udsigten over de dyrerige sletter. Derudover er der fire store suiter i to plan, så der er god plads til familier.

Lodgen har en stor pool, hvor I kan ligge og slappe af, når I ikke er på game drives. Derudover er der en bar, hyggelige loungeområder og en stor restaurant, hvor I kan få enten halv- eller helpension. Det hele er smagfuldt indrettet i autentiske afrikanske farver og materialer.

Tarangire
Tarangire Sopa Lodge

Tarangire Sopa Lodge ligger indeni Tarangire National Park og er omgivet af de mange baobabtræer og elefanter, som parken er kendt for. Den er en del af Sopa Lodges-kæden og lever derfor op til de samme standarder som alle de andre luksuriøse lodges under dét navn.

Lodgen består af flere forskellige bygninger i forskellige niveauer, som alle blender ind med den omgivende natur og forbindes af friskt, grønt græs. Der er et stort, flot poolområde, der egner sig perfekt til en afkølende eftermiddag på jeres lange safaridag.

Der er 75 værelser med to queen size senge, badeværelse en suite, en lille lounge med minibar og privat overdækket veranda. Fire værelse har mulighed for at blive forbundet med et tilstødende værelse, så store familier kan bo sammen.

Det er muligt at få hel- eller halvpension.

Arusha
Mount Meru Hotel

Mount Meru Hotel er byens store, kendte luksushotel, der ligger højt med udsigt over grøn natur og hotellets golfbane. Det er én stor bygning med en stor have til, hvor der er pool og plads til afslapning i det grønne.

Hotellet har 178 moderne indrettede værelser med aircondition, fri internet, tv, værdiboks og mulighed for at lave te og kaffe. Der dobbeltværelser, større værelser med plads til en opredning og familiesuiter med plads til fire.

Der er to restauranter, to barer og en café, hvor I kan nyde et lækkert måltid eller en velfortjent drink efter en dag på farten. I den ene restaurant er der buffet til morgen, frokost og aften, mens den anden restaurant serverer international mad à la carte til frokost og aftensmad.

I kan naturligvis også spille på hotellets 9-hullers golfbane, eller I kan blive forkælet med massage og wellness i hotellets spa.

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary

Denne lodge ligger cirka en halv times kørsel fra Arusha og er en eksklusiv lodge i romantisk stil. Den er fra 1961 og dermed en af de ældste i Tanzania. Ejerne har bevaret det gamle look, men opdateret det løbende, så komforten er tidssvarende. Den ligger i en smuk, grøn have og inviterer til at slappe helt af og nyde roen og naturen.

Der er 17 værelser, hvoraf de fleste er dobbeltværelser, men i to af dem er der plads til en hel familie. De har alle en stor drømmeseng med myggenet omkring og badeværelse en suite.

Lodgen har også en række fællesarealer, I kan nyde. Indenfor er der en lounge med bløde stole og en velekviperet bar. Udenfor er der en pool, en terrasse i skyggen af store mangotræer og et spiseområde, hvor I kan nyde kokkens lækkerier under åben himmel.

VEJRET I DODOMA, TANZANIA

Find din Afrika-rejse

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safarielskeren og mere til. Her vandrer tusindvis af vilde dyr på savannen, og chancen for at se mange dyr på safari er stor. Kenya er også rig på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodige regnskove og så kan du møde det farverige urfolk, Masaierne. Kombinér en safarirejse til Kenya med afslapning på de sandstrande i kystbyen Mombasa eller på Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sydafrika

Sydafrika er et af Afrikas mest populære rejselande med fantastiske oplevelser i alle genrer. Besøg de livlige storbyer og mærk Sydafrikas rige historie og kultur. Oplev det berømte Table Mountain i Cape Town, Sydafrikas naturvidundere på den smukke Panorama Route, og se det storslåede dyrerige i en af de private dyrereservater eller den store Kruger nationalpark.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimative safarioplevelse i Tanzanias imponerende nationalparker. Serengeti National Park er en af Afrikas største, men snyd ikke dig selv for Ngorongoro-krateret, Lake Manyara, Victoriasøen og selvfølgelig det legendariske bjerg, Kilimanjaro. Kombinér din safari i Tanzania med badeferie på landets paradis-ø Zanzibar, hvor du finder lange hvide sandstrand og azurblåt vand.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unikke safari- og naturoplevelser. Landets smukke, grønne og frodige er hjemsted for et imponerende dyreliv. Se de sjældne bjerggorillaer Bwindis regnskov og tag på chimpanse-trekking i Kibale National Park. Uganda er også rig på Big 5 safari oplevelser, særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du tilmed kan opleve det fantastiske vandfald, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Som rejsemål er Zimbabwe mindre kendt, og det er faktisk ikke helt fair. Landet rummer lige så fantastiske safarioplevelser som sine mere kendte nabolande, samt en smuk, varieret natur med adskillige arkæologiske områder på UNESCOS Verdensarvsliste. Og så er det jo i Zimbabwe, at et af verdens store naturvidundere, Victoria Falls, kan opleves. Rejs til en uopdaget perle i Sydøstafrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er endeløse horisonter, hvad end du spejder ud over Etosha National Parks spektakulære sletter med sit imponerende dyreliv eller den endeløse, røde ørken i Sossusvlei, hvor sanddunerne er op til 325 m. høje. Tag på vandretur i Fish River Canyon med sit spektakulære klippelandskab, og oplev landets tyske kolonifortid i hovedstaden, Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Godt 40 km ud for Tanzanias kyst ligger et sandt ferieparadis. Zanzibar byder på pudderhvide sandstrande og et turkisblåt hav rigt på farvestrålende koraller. Hovedstaden Stone Town er desuden på UNESCOS Verdensarvsliste og byder på smalle gader, duftende markeder og flot, gammel koloniarkitektur. Oplagt som afslutning på en safari rejse i eks. Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellerne

Seychellerne er en relativt uberørt ferieperle, der kan prale med at huse 6 ud af verdens 10 bedste strande! De tre største øer, Mahé, Praslin og La Dique er sande paradisøer, der udover sine smukke strande byder på farverige koralrev, et rigt dyreliv under vandet og små, hyggelige landsbyer. Afslut en safari rejse til eks. Tanzania med luksus badeferie på Seychellerne.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er endnu en afrikansk paradis-ø i Det Indiske Ocean. Øen byder på betagende natur med gyldne sandstrande, gamle vulkaner og smukke nationalparker. På grund af sin begrænsede størrelse, kan man nemt gå på opdagelse i alle øens områder, selvom de mange sandstrande ud til det krystalklare hav lokker! Kombinér en rejse til f.eks. Sydafrika med et ophold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

Der bor kun to millioner mennesker i det sydafrikanske land Botswana, men der lever flere dyr, end du kan forestille dig. I den nordlige del af landet, hvor klimaet er mere frodigt end ørkenen i syd, kan du opleve stort set alle de dyr, man forbinder med Afrika. Kombinér evt. en rejse til Botswana med safari i Sydafrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørken i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mozambique

Mozambique i det østlige Afrika er en stærkt undervurderet rejsedestination. Hvis du vil have fantastiske tropestrande med fred og farverige koralrev, er landet faktisk helt perfekt til formålet. Samtidig kan du komme på safari i Gorongosa National Park, hvor du både kan se løver, elefanter, flodheste og mange andre vilde dyr. Og du kan møde den varme befolkning og dens farverige kultur i hovedstaden, Maputo.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 68 01

Hos African Spirit får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! African Spirit er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.