BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Aktiv ferie i Afrikas natur

Bjergbestigning, gorilla-trekking og sceniske vandretur

Aktiv ferie i Afrikas natur

Oplev Afrikas naturvidundere og vilde dyrerige til fods

Afrika er hjemsted for betagende naturoplevelser som få andre steder i verden. Med en aktiv ferie kan du komme tæt på naturen og det mangfoldige dyreliv på en anden måde, end hvis du blot kører forbi. Om du vil vandre, cykle, sejle eller dykke, er der en aktiv ferie til dig i Afrika.

Oplev for eksempel Ugandas bjerggorillaer på et trek ind i regnskoven. Dyk med havskildpadder og koraller på Seychellerne. Eller overvind dig selv med en tur til Kilimanjaro, hvor udsigten fra toppen vil forsikre dig om, at det var det hele værd.

Inspiration til en aktiv ferie

Uhuru Peak skiltet på toppen af Kilimanjaro, Tanzania

Kilimanjaro i Tanzania

Kan du forestille dig at stå på toppen af Afrika og kigge ud over det enorme kontinent, så langt øjet rækker? Det er belønningen på den ultimative aktiv ferie, hvor du bestiger Mount Kilimanjaro i Tanzania. Det er verdens højeste fritstående bjerg, og naturen når at skifte adskillige gange på vej til toppen 5.895 meter over havoverfladen, så turen i sig selv er en kæmpe oplevelse. Vi kan sende dig afsted på en velorganiseret, sikker tur, hvor du bare skal koncentrere dig om at nyde udsigten. Lige nu har vi 2 rejseforslag, hvor du ad to forskellige ruter kan bestige det legendariske bjerg.

Se rejseforslag til Machame-ruten på Kilimanjaro

Se rejseforslag til Marangu-ruten på Kilimanjaro

Gorilla i Bwindi National Park

Gorilla-trekking i Uganda

Gorilla-trekking i Uganda er en af de mest enestående dyreoplevelser, man kan få. På et gorilla-trek vandrer du ind i Bwindi-regnskoven i det sydlige Uganda, hvor cirka 400 af verdens 1.00 bjerggorillaer lever, så her kan du se et særdeles sjældent dyr i dets naturlige habitat. Faktisk kan du komme til at stå ansigt til ansigt med gorillaerne, da de ikke er bange for mennesker, og de dygtige guides ved, hvordan man kommer helt tæt på.

Læs mere om Uganda her

Rejser til Sydafrika

Vandring i Sydafrika

Der findes uendelige muligheder for spændende vandreture i både nemme og sværere terræn i Sydafrika. Selv i storbyen Cape Town kan du få en dag til at gå med at trave op ad byens vartegn, Table Mountain, hvorfra der er en smuk udsigt over byen og havet. I bjergkæden Drakensberg tæt på Durban findes mange stier, hvor du får pusten mere op. Og på den smukke Panorama Route længere nordpå kan du også nyde de mange naturvidundere med vandrestøvlerne på.

Læs mere om Sydafrika her

Havskildpadder i Seychellerne

Aktiv badeferie i Det Indiske Ocean

En badeferie i Det Indiske Ocean behøver ikke foregå på langs. Omkring Zanzibar, Mauritius og Seychellerne blomstrer de smukkeste koralrev, som du kan udforske med snorkel eller dykkerudstyr på. Her kan du være heldig at møde havskildpadder, delfiner og farvestrålende fisk. Og særligt på de to sidstnævnte destinationer kan du komme ud at vandre i frodig natur. Her finder du nationalparker med kuperet regnskov, hvor du kan gå mellem banantræer, palmer og eksotiske fugle.

Læs mere om Det Indiske Ocean her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.