BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Badeferie i Det Indiske Ocean

Ren afslapning på Afrikas uspolerede bounty-strande

Badeferie i Det Indiske Ocean

Glem den klassiske badeferie, og tag til verdens mest eksotiske øer

Drømmer du om at komme væk til sol og varme et sted, hvor strandene også i virkeligheden er som taget ud af et postkort, og enhver kystby ikke er overrendt af turister? Så er badeferie i Afrika svaret.

På fastlandets østkyst, især i Mozambique og Kenya, er der kilometervis af kridhvide sandstrande, og på tropeøerne i Seychellerne, på Zanzibar og Mauritius venter frodig regnskov, eksotisk dyreliv og eksklusive hoteller.

Inspiration til en badeferie i Afrika

Rejser til Zanzibar

Zanzibar

Zanzibar er indbegrebet af en eksotisk ferie. Her er ikke bare fantastiske strande med palmer og skønne hoteller, men også en farverig kultur, der minder dig om, at du er langt væk hjemmefra. Her kan du smage dit livs sødeste ananas, shoppe med de lokale på store markeder og gå i den historiske by Stone Towns charmerende gader. Med den korte afstand fra Tanzanias fastland er det næsten synd at gå glip af Zanzibar, hvis du alligevel rejser til det østafrikanske safariland.

Læs mere om Zanzibar her

Rejser til Seychellerne

Seychellerne

Drømmer du om perlehvide sandstrande med fredelige omgivelser af ufatteligt smuk natur både på land og under vand, så er Seychellerne et oplagt bud. Den lille øgruppe i Det Indiske Ocean byder på en badeferie lidt ud over det sædvanlige, og med sin placering lige ved ækvator kan du flygte hertil på alle tider af året. Vi anbefaler at besøge to eller tre af øerne for at se flere af de strande, der gang på gang bliver kåret til verdens flotteste.

Læs mere om Seychellerne her

Rejser til Mauritius

Mauritius

Mauritius er en lille vulkanø i Det Indiske Ocean, der egner sig helt perfekt til den eksotiske badeferie, hvor du ikke skal røre en finger. Her er et stort udvalg af hoteller i forskellige standarder, hvor du bare skal forkæles, og du behøver ikke bekymre dig om, hvordan vejret bliver i morgen, for det bliver godt. Det er desuden nemt at komme til Mauritius fra Sydafrika, så det er oplagt at kombinere med Cape Town, naturoplevelser og safari.

Læs mere om Mauritius her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.