BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Familieferie i Afrika

Safarieventyr og daseferie for alle aldre

Familieferie i Afrika

TAG BØRNENE MED PÅ EN UFORGLEMMELIG FERIE

Afrikas vilde dyrerige, skønne natur og varme klima kan glæde store som små. Vil du give dine børn eller børnebørn en unik oplevelse og tage på en familieferie lidt ud over det sædvanlige, er der masser af muligheder for det, uanset om det skal være safari, strand, køreferie eller en kombination.

Der er for eksempel familievenlige områder og lodges i Kenya og Sydafrika, hvor det er sikkert og nemt at have børnene med på safari. Og på Mauritius kan du komme på en lidt mere eksotisk badeferie fuld af aktiviteter for børn og voksne.

Inspiration til en familieferie i Afrika

Familie finder næsehorn på en safari

Kenya

At se en flok elefanter bade eller en løve i færd med at æde dagens bytte, er helt fantastisk! Både for voksne, men i den grad også for børn. Det er kendt, at børn er vilde med dyr, så en safari, hvor I kommer tæt på Afrikas søde og farlige dyr, vil uden tvivl begejstre alle. I Kenya er safariturismen så veletableret, at både priserne og indkvarteringsmulighederne er familievenlige. På mange lodges i Kenya er der store familieværelser, pool og underholdning.

Læs mere om Kenya her

Familie på toppen af Taffelbjerget i Sydafrika

Sydafrika

Skal hele familien afsted, er Sydafrika oplagt, hvis I vil have store oplevelser med de små. Her minder hoteller og infrastruktur mere om vestlige standarder, så det er nemt at komme rundt med unge som gamle. Vil I på safari, er der malariafrie dyrereservater, hvor I ikke skal bekymre jer om sygdom og vacciner. Og vil I på længere oplevelsesture, er det oplagt at køre ad Garden Route eller Panorama Route, hvor I kan kombinere storby, adventure i naturen, hvalsafari, vandreture og meget mere.

Læs mere om Sydafrika her

Familie på paradisstrand i Mauritius

Mauritius

På Mauritius kan I få den perfekte kombination af uspoleret tropeø og praktiske familiefordele. Den lille vulkanø er stadig ikke blevet en overrendt turistmagnet som mange andre familievenlige steder, men der er adskillige grunde til at tage hertil. Der er gode flyforbindelser, så I ikke skal være undervejs med trætte børn i dagevis. Derudover har mange hoteller familieværelser, børnepool, legeaktiviteter og all inclusive, så alle kan få en is, uden I skal have pungen op af lommen.

Læs mere om Mauritius her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.