BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Kør selv-ferie i Afrika

Begiv dig ud på Afrikas smukkeste veje - i dit eget tempo

Kør selv-ferie i Afrika

Indstil GPS’en til oplevelser for livet

En kør selv-ferie lyder måske ikke oplagt i Afrika, men faktisk er det både nemt og sikkert at køre på vejene i det sydlige Afrika, hvor skiltningen også er på engelsk. Og så er det en perfekt måde at se mange forskellige steder uden at rejse med en gruppe.

Vi anbefaler primært kør selv-ferier i Sydafrika og Namibia, hvor det ene fascinerende landskab erstatter det andet. Du kan se alt fra idylliske vinmarker og vilde blomster til øde ørken og Afrikas svar på Grand Canyon – på én samlet tur, hvor du styrer tempoet.

Vores rejseforslag til en kør selv-ferie

Garden Route

Turen langs Sydafrikas sydøstlige kyst, Garden Route, er den mest berømte kør selv-rute i Afrika. Her kommer du både igennem livlige storbyer og formidabel natur hele vejen fra Cape Town til Port Elizabeth. Du kan smage på Sydafrikas kendte vine på de familiedrevne vingårde i Winelands, se enorme rethvaler svømme helt tæt på kysten i Hermanus og sejle på den fredfyldte lagune i Knysna. Ved hvert stop kan du bo på små, charmerende hoteller med stor gæstfrihed.

Se rejseforslag til Garden Route

Panorama Route

I det nordlige Sydafrika findes den såkaldte Panorama Route. Det er en rute i et område, der er beriget med adskillige naturvidundere, som kan opleves på et par dage. Her venter blandt andet højdepunkter som verdens tredjestørste kløft, den frodige Blyde River Canyon, og de eventyrlige geologiske formationer med navnet Bourke’s Luck Potholes. Det ligger tæt på den store Kruger National Park, der er blandt Afrikas bedste safaridestinationer, så det er oplagt at kombinere de to.

Se rejseforslag til Panorama Route

Namibia

I Namibia venter mange forskelligartede oplevelser – i alt fra ørken til by – og den bedste måde at opleve hele landets mange facetter er i bil. På en kør selv-ferie rundt i Namibia kan du opleve Afrikas svar på Grand Canyon i syd, Namib-ørkenens smukke landskaber i vest og “the Big Five” i Etosha National Park i nord. Skiltningen er god, vejene er sikre og afstandene er overskuelige, så hvorfor ikke udforske Namibia i din egen bil?

Se rejseforslag til kør selv i Namibia her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.