BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Safarirejser til Afrika

Dyremøder, du aldrig vil glemme

Safarirejser til Afrika

DU HAR IKKE OPLEVET DYRELIV, FØR DU HAR VÆRET PÅ SAFARI I AFRIKA

At være vidne til en leopard, der nedlægger sit bytte, eller tusindvis af gnuer, der vandrer i flok over savannen, er ubeskriveligt. Safari i Afrika er noget helt særligt, og der findes intet sted i verden, hvor dyrelivet er større, vildere og mere mangfoldigt end i det sydøstlige Afrika.

Vi arrangerer safarirejser af forskellige længder og typer – om du vil afsted i to dage eller to uger, om du vil se gorillaer eller gnuer, om du vil bo i telt eller på luksushotel, så arrangerer vi det.

Populære safarirejser til Afrika

Næsehorn i Sydafrika

Sydafrika

I Sydafrika findes den kendte Kruger National Park, som er blandt de absolut bedste, når det gælder safari i Afrika. På 20.000 kvadratkilometer lever hundredtusindvis af dyr, heriblandt “the Big Five” (løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant), i det fri. Her kan du opleve den afrikanske bush, som er mere tætbevokset end Østafrikas åbne savanner. Udover Kruger er der mange små, private dyrereservater, hvor der er færre turister, så her kan du få dyrene for dig selv.

Læs mere om Sydafrika her

Rejser til Tanzania

Tanzania

Tanzania er muligvis den ypperste destination for safari i Afrika. Her findes Serengeti National Park, hvor du kan opleve millioner af dyr på de store, åbne sletter med akacietræer, som afrikansk safari er særligt kendt for. Du kan møde alle de store rovdyr, giraffer, elefanter, zebraer og mange flere kendte dyr. I nærheden ligger Ngorongoro-krateret, som er kendt for at have den største koncentration af dyr på ét og samme sted. Desuden betragtes dette kæmpe krater som et af Afrikas syv naturvidundere.

Læs mere om Tanzania her

Løver i Masai Mara

Kenya

Safari i Kenya er, som man kender naturen og dyrelivet fra Løvernes Konge. Der er mange forskellige nationalparker, som har hver deres kendetegn, så det er oplagt at besøge flere. Masai Mara National Reserve er den mest kendte, blandt andet for den store gnuvandring, som kan opleves fra juli til oktober. Den hænger sammen med Serengeti, hvor dyrene vandrer frit imellem. I det sydlige Kenya finder man blandt andet også Amboseli og Tsavo nationalparker, som bestemt også hører blandt de bedste for safari i Afrika.

Læs mere om Kenya her

Rejser til Uganda

Uganda

Uganda gemmer på unikke natur- og dyreoplevelser, som giver dig muligheden for en anderledes safari i Afrika. Her kan du opleve smukke, grønne landskaber af tæt regnskov med et rigt dyreliv. I Bwindi Impenetrable National Park lever de sjældne bjerggorillaer, som du kan komme til at stå ansigt til ansigt med på et gorilla-trek til fods. I Kibale Forest National Park er det chimpanser, du møder på din safari. Der er dog også mere klassisk safari, for eksempel i Queen Elizabeth National Park.

Læs mere om Uganda her

Rejser til Botswana

Botswana

I Botswana får du helt andre, men lige så imponerende dyreoplevelser. Her findes det enorme vådområde Okavango Delta, som tiltrækker enorme mængder af pattedyr og fugle. Du kan møde “the Big Five”, men også geparder, krokodiller, giraffer, gnuer, hyæner og mange flere. I Botswana findes også Chobe-floden, som ligeledes er hjemsted for mange tusind vilde dyr. Både i floddeltaet og på Chobe-floden kan du komme på bådsafari – i alt fra speedbåd til en lille kano af træ.

Læs mere om Botswana her

Rejser til Namibia

Namibia

Namibia er ikke den mest berømte destination for safari i Afrika, men landet i sydøst har et utroligt rigt dyrerige, der blandt andet tilbyder “Big Five”-safari. Særligt i Etosha National Park i det nordlige Namibia findes koncentreret dyreliv. I tørkeperioder kan du opleve store flokke af dyr, da de samles ved de samme få vandhuller i parken. Etosha er også speciel, idet parken er hjemsted for en af de største koncentrationer af det udrydningstruede sorte næsehorn.

Læs mere om Namibia her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.