BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Sæson

Find den rette sæson for din rejsedrøm til Afrika

Sæson

Hvornår skal du på ferie?

Hos African Spirit skræddersyr vi din rejse, så du kan tage afsted, lige når det passer dig. Heldigvis egner de fleste af vores destinationer sig til alle årstider, da de ligger så tæt på ækvator og derfor tilbyder et stabilt, varmt vejr.

Alligevel er nogle lande bedre på visse tider af året. Her på siden kan du se, hvilke lande der er bedst at rejse i på den årstid, du planlægger din ferie ud fra. Du kan også altid kontakte os og tale med en af vores rejsekonsulenter om, hvilken destination der passer til dine drømme.

FORÅR
Rejser til Botswana
Botswana

Oplev Botswana i den tørre sæson, hvor græsset er lavt, så dyrene er lette at spotte, og temperaturen er behagelig på din safari i Okavango-deltaet.

Rejser til Zimbabwe
ZImbabwe (Victoria Falls)

Rejs til Zimbabwe, og nyd synet af Victoria Falls i foråret, når himlen er klar, og udsigten er sublim. I foråret slipper du også for sommerens mange turister.

Rejser til Seychellerne
Seychellerne

Seychellerne i foråret er særligt velegnet, hvis du drømmer om en vindstille ferie, hvor havet er roligt, og forudsætningerne for snorkling og dykning er helt optimale.

Rejser til Namibia
Namibia

Besøg det smukke ørkenland Namibia i forårsmånederne, hvor vejret er behageligt, og himlen er klar. Det giver dig de flotteste syn og billeder i Namib-ørkenen.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Du kan næsten altid rejse til Mauritius og få dejligt vejr, men forårsmånederne er ekstra gode, når det kommer til et tørt og solrigt klima på din ferie.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Oplev den store gnuvandring, når flokke på hundredtusindvis af klovdyr migrerer over Tanzanias grønne sletter om foråret. Her er også færre turister end senere på året.

SOMMER
Rejser til Kenya
Kenya

Oplev den berømte gnuvandring, hvor dyr i hundredtusindvis vandrer over Kenyas savanne hver sommer. Det er også et godt tidspunkt for familier at rejse på.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Zanzibar er tørt og behageligt varmt i sommermånederne. Og så er det oplagt at kombinere med en safari i Kenya i samme periode.

Rejser til Uganda
Uganda

Rejs til Uganda om sommeren, hvor du vil opleve mindst regn på dine eventyr i regnskoven. Du kan komme på gorilla trek året rundt, men den tørre sæson er optimal.

Rejser til Sydafrika
Sydafrika

Tag til Sydafrika om sommeren, når vejret er dejligt, og det er sæson for shark cage diving. Desuden er græsset i Kruger lavt om sommeren, så dyrene er lette at spotte.

Rejser til Botswana
Botswana

Botswana er perfekt om sommeren, hvor den tørre sæson giver gode forhold for safari. I denne sæson er græsset lavt, så du lettere kan se dyrene på afstand.

Rejser til Namibia
Namibia

Tag på en rundrejse – kør selv eller guidet – i Namibia om sommeren, hvor klimaet er tørt og dejligt. Her er himlen klarest og ørkenlandet flottest.

EFTERÅR
Rejser til Kenya
Kenya

Til og med oktober kan du opleve den store gnuvandring i Kenya, hvilket er grund nok i sig selv til at besøge Kenya. Derudover er der varmt, men ikke for varmt.

Rejser til Sydafrika
Sydafrika

Rejs til Sydafrika i deres forår, hvor det er smukt med vilde blomster. Efteråret er desuden hvalsæson, så det er det perfekte tidspunkt for hvalsafari.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Nyd Zanzibars sol om efteråret, hvor de smukke strande og den farverige kultur kan opleves i et skønt klima. Det er også oplagt at kombinere med Kenya om efteråret.

Rejser til Seychellerne
Seychellerne

Seychellerne er fantastisk om efteråret, især i oktober, hvor det er vindstille. Her er vandet roligt og klart, så du rigtig kan nyde at svømme, snorkle og dykke.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Stik af til Mauritius om efteråret, når du har brug for mere sommer. Her er ikke noget, der ligner dansk efterårsvejr, men kun sol og varme på den smukke ferieø.

Rejser til Namibia
Namibia

Oplev Namibia om efteråret, hvor det ikke er for varmt, men dejligt at køre rundt. Her kan du vandre i ørkenen og tage på safari uden at mærke ørkenlandets hede.

VINTER
Rejser til Tanzania
Tanzania

Tag på safari i Serengeti om vinteren, hvor den store gnuvandring finder sted. Du kan med fordel kombinere med Zanzibar for en badeferie i varmen.

Rejser til Sydafrika
Sydafrika

Sydafrikas sommer er vores vinter, så når det er koldt hjemme, er det perfekt at tage på en oplevelsesrig rundrejse i det smukke land helt i syd.

Rejser til Uganda
Uganda

Kom tæt på Ugandas bjerggorillaer i den tørre sæson om vinteren, hvor vejret er behageligt, og du kan gå i regnskoven uden at få for meget regn.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Rejs til Zanzibar, når det er mørkt og koldt derhjemme. På den eksotiske ø ud fra Tanzanias kyst er du garanteret sol og varme på de smukke strande.

Rejser til Seychellerne
Seychellerne

Oplev Seychellerne i vintermånederne for at få en vitaminindsprøjtning af varme, energi og spektakulære oplevelser. Vinteren er desuden god for fiskeri.

Rejser til Kenya
Kenya

Du kan tage til Kenya året rundt, så hvorfor ikke om vinteren, hvor du får store oplevelser, dejlig varme og færre turister på én og samme tid.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.